Wij gaan niet opzij

Seizoenkaartverkoop voorbij de 7500!

Praatpapegaai

De reguliere seizoenkaarten zijn inmiddels meer dan 2000 keer over de toonbank gegaan. Waardoor de teller op tijd van schrijven op 7742 staat. Daarmee is de magische grens van 7500 dus ook alweer gepasseerd.

Vorig seizoen zijn er 13800 seizoenkaarten over de toonbank gegaan, dus we zitten nu net over de helft van het vorige seizoen. Heb je je stoeltje voor volgend jaar nog niet veilig gesteld? Ga dan snel naar: www.nacseizoenkaart.nl en steun NAC met een zo vol mogelijk stadion (wanneer het weer mag). 

Overigens is de eerste trekking van de loterij voor de gouden seizoenkaarthouders afgelopen vrijdag geweest. Heb je wat gewonnen? Deel het dan in de comments! We zijn benieuwd!

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Samen voor NAC lanceert wielershirt 26 reacties
Volgend bericht
Volgende aanwinst voor NAC onder 21 10 reacties
13 Reacties
37   1  
Ivo

Tot wanneer loopt de verkoop door? Het gaat nu niet zo snel meer, maar dat is ook niet raar. 10.000 lijkt me een heel mooi aantal, gezien de omstandigheden. En dan zitten we nu al op driekwart.

37   1  
Ivo

Tot wanneer loopt de verkoop door? Het gaat nu niet zo snel meer, maar dat is ook niet raar. 10.000 lijkt me een heel mooi aantal, gezien de omstandigheden. En dan zitten we nu al op driekwart.

28   2  
HenkTank4823

Ongeacht hoeveel seizoenskaarten er worden verkocht, zodra publiek weer toegestaan is zit het stadion weer bomvol!

11   3  
geelzwartwit

Super dat de kaartverkoop lekker doorloopt. Dat gaat minimaal op 8000 kaarten uitkomen (dit is volgens mij het begrootte aantal zonder corona crisis).

8000 x gemiddeld 200,- = 1.6 miljoen
tv-gelden = 650K
degradatiesteun knvb = 200k
vd Hecke = 2 miljoen

Tussenstand zonder sponsorgeld, merchandise, verhuur spelers, transfer, huurverlaging enz

4.450000 euro. (spelersbegroting zal vermoedelijk rond de 1.800000 zitten...)

22   4  
fvf6

Ik heb mijn kaart verlengd maar ik begrijp ook de mensen die twijfelen, omdat NAC niet precies duidelijk maakt wat en hoe ze vergoeden bij wedstrijden zonder publiek . Worden wedstrijden zonder publiek evenredig aan de prijs van de seizoenkaarten vergoed , of komt NAC straks met een percentage wat ze zelf bepalen. Ik denk als daar duidelijkheid over gegeven wordt , dat mensen eerder bereid zijn om te verlengen. NAC wil wel dat de supporters alles geven , maar wil dat zelf klaarblijkelijk (nog) niet .

13   2  
NAC Vooruit!

De magische grens van 10.000 is in het vizier!

Aanschaffen die kaarten, mede NAC-ers.

Come on NAC!

4   2  
Scheppioni

NAC op koers !??? netjes mede NaCCer's !

6   65  
linksrechts

Valt dus gewoon zwaar tegen.
9000 zal maximum zijn. Zeer teleurstellend.

19   4  
Sjef de gevulde koek@linksrechts

Mag je weer op internet van mama. Dat jij nog durft hier posten nadat ik je de vorige keer gruwelijk voor lul heb gezet met je leugens op deze site. Graag een ban voor deze kruik

7   33  
linksrechts

Sjef de koek

Jij mij gruwelijk voor lul gezet? Haha bijzonder dat ik mijzelf daar niets van herinner kut ventje. Nee ben geen kruik maar gewoon iemand met een aversie tegen van die internet helden zoals jij.

Groeten aan je moeder!

2   0  
geelzwartwit

7944

0   1  
Breda F2

Hoppaaa, dat gaat weer goed. Echter maak ik me een beetje zorgen over de noodwet die naar alle waarschijnlijkheid per 1 juli wordt ingevoerd. Kan er dan nog naar t stadion gegaan worden. Ik blijf mn club steunen maar mis de geur van t gras, bier en de gezelligheid wel steeds meer.

1   0  
Sjef de gevulde koek@linksrechts

Haha en nu gewoon weer intrappen en jezelf voor lul zetten hier man man. Laatste keer dat ik op je reageer maar ga aub na Tilbo.com of ga je nu weer onder een andere nickname reageren hier haha wie is er nu de internetheld hier om stiekem onder andere namen te reageren. Wat een knakworst ben je dan.

0   0  
Hugo

Inmiddels 8000+ and still counting. 10k tikken we zeker aan tzt. Hup NAC

Laad alle berichten na dit bericht in