Wij gaan niet opzij

Volgende aanwinst voor NAC onder 21

DeWeesJr

NAC bouwt verder aan het nieuwe jeugdelftal. De club maakt zojuist bekend dat keeper Ismaël François de overstap maakt naar de NAC Jeugdopleiding.

De 18-jarige doelman komt over van Sparta en zal komend seizoen gaan spelen bij NAC onder 21. Eerder werden verdediger Darwin Heuvelman en spits Pepijn Doesburg ook al van Jong Sparta gehaald. 

Doelman Bart Verbruggen zal ook de overstap van de onder 19 naar de onder 21 maken. Hij zal in ieder geval gaan concurreren met de nieuwe keeper. Daarnaast is Sem Custer afgelopen mei 20 jaar geworden en zou dus ook speelgerechtig kunnen zijn voor het nieuwe beloftenteam. 

Karol Niemczycki wordt juist komende maand 21 jaar. Op dit moment wordt de Pool uitgeleend aan Puszcza Niepolomice. De keeper heeft nog een contract tot medio 2022.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Seizoenkaartverkoop voorbij de 7500! 13 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Van der Gaag langer bij Ajax 10 reacties
Terug naar overzicht
10 Reacties
20   1  
Bart

Welkom ismael! Denk dat custers en karol gaan vertrekken. Karol zal geen interesse hebben in een reserve rol en custers is voorbijgelopen door Verbruggen. Om 3 keepers te hebben bij de u21 lijkt me sterk en dan zal Verbruggen de nieuwe nummer 2 worden.

20   1  
Bart

Welkom ismael! Denk dat custers en karol gaan vertrekken. Karol zal geen interesse hebben in een reserve rol en custers is voorbijgelopen door Verbruggen. Om 3 keepers te hebben bij de u21 lijkt me sterk en dan zal Verbruggen de nieuwe nummer 2 worden.

12   1  
Badeend

Allez François, allez François, allez!!

14   0  
Bas

Interview van Sparta gekeken. Komt over als een hele verstandige gast! Kan echter geen filmpjes van hem vinden dat die in de goal staat. Iemand misschien een linkje?

8   1  
Ivo

Mooi! Je kan nooit genoeg goede keepers hebben, we worden allemaal nog wel eens gillend wakker van de keeperssoap van een paar jaar geleden.

Custers had geen contract, dus die zal niet blijven.
Vooralsnog is Karol onze 2e keeper, maar het zou idd best kunnen dat hij vertrekt.

5   0  
mk

Ga er dan inderdaad vanuit dat Custer vertrekt.

Zou overigens voor de zekerheid die Verbrugge langer vast leggen, want anders is die zo weg.

Olij zal waarschijnlijk ook vertrekken. Als je maar 250 K vraagt dan lijkt me dat niet echt een struikelblok.
Bovendien wil hij in de ere spelen( wie niet ? )

6   6  
Dirk

Willem II en Heerenveen zijn zoekende naar een doelman, zal me nix verbazen dat ze bij Olij uitkomen !!

12   0  
Harrie

De genoemde namen kloppen niet. Mijn buurjongen speelt in NAC o21 en Doesburg komt helemaal niet. Daar is alleen een orienterend gesprek mee geweest. Iemand binnen de club weer eens voor zijn beurt gepraat.

Heuvelman komt wel, maar staat nog tot 1 juli onder contract bij Sparta.

Er werd ook gesuggereerd dat TvdA de spelers voor o21 haalt, maar dat doet Hellemons, samen met de jeugdscouting. TvdA en Maas laten dit, terecht, over aan de kennis en kunde van Hellemons.

Beide heren in Zundert schreven vorig jaar augustus van Hecke volledig af, maar Hellemons zei ze geduld te hebben.

1   0  
Tamas

Dat is tenminste informatie uit de eerste hand Harrie. Weet je ook welke jongens uit O19 dit jaar doorstromen naar O21?
En blijven Sjaak Kuyper en Job van der Avert, die toch echte NAC-jongens zijn?

13   0  
Harrie

Van Jong NAC blijven Sjaak Kuyper en vd Pitte en de anderen, zoals vd Avert, gaat NAC niet mee door. Reuvers heeft een doorlopend contract maar is persono non grata in Zundert en traint bij O21.

Verder horen Verbruggen, Agougil, Vanacker, Siereveld en Kestens bij de O21 selectie maar trainen al weken alleen bij het 1e elftal.

Vanuit O19 stromen door Brand, van Doorn, Wensink, Bel, Said, Kotzebue, Livramento en van Schuppen door met keeper vd Merbel. Ook 2 spelers van O17 komen bij O21. Verdedigers Marijnissen en Delgado.

Nieuw zijn keeper Francois en linksbenige centrale verdediger Heuvelman. Beide komen over van Sparta.

1   0  
Tamas

Top Harrie,

Laad alle berichten na dit bericht in