Wij gaan niet opzij

Sejdiu nog minimaal tot december uitgeschakeld

VamosNAC

De rentree van Patriot Sejdiu laat helaas langer op zich wachten dan eerder aangenomen. de Zweedse Kosovaar is al enige tijd uitgeschakeld met een hamstringblessure. BN de Stem meldt vandaag dat de vleugelspeler een terugslag heeft gehad in zijn herstel en in november niet meer in actie zal komen voor NAC.

De ernst van de blessure komt uiterst ongelegen voor NAC, dat de creativiteit en onberekenbaarheid van Sejdiu goed kan gebruiken in het stroperige aanvalsspel van de afgelopen weken. In de zeven wedstrijden die Sejdiu tot op heden in actie kwam, wist hij drie keer te scoren en een assist te geven. Daarnaast zorgde hij als één van de weinige spelers voor diepgang in het spel en geslaagde passeeracties.

In de wedstrijd tegen FC Emmen viel Sejdiu uit met zijn hamstringklachten; sindsdien heeft hij nog niet terug kunnen keren in de wedstrijdselectie. Het laat er zich volgens BN de Stem naar uitzien dat de aanvaller pas na de winterstop terugkeert op een niveau dat van hem verwacht wordt.  Patriot kwam deze zomer op huurbasis over van Malmö FF en stond hoog op het wensenlijstje van Peter Maas. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen; naar verluidt is dit enkel een realistische optie als NAC dit jaar weet te promoveren.

Bron:
B-Side Rats, BN de Stem
43 Reacties
16   0  
Matc

Heren NAC spelers, ik zou komende vrijdag het weekend eens fijn willen beginnen, zonder chagrijn . Ik zou het zeer op prijs stellen dat jullie de 3 punten eindelijk eens pakken. Ik eis 100 % inzet

6   3  
ome cor

Patriot Sejdiu is wel een speler die we missen, maar het kan onmogelijk zijn dat 1 of 2 spelers dit elftal 180° doen draaien.

3   3  
BredaF2

@ ome cor, helaas blijkt het tegendeel op dit moment. Teveel mannen staan met angst te ballen. Je hebt zo'n donderstraal nodig die met zijn creativiteit de rest aanwakkert.

16   0  
Matc

Heren NAC spelers, ik zou komende vrijdag het weekend eens fijn willen beginnen, zonder chagrijn . Ik zou het zeer op prijs stellen dat jullie de 3 punten eindelijk eens pakken. Ik eis 100 % inzet

8   0  
Arie

Niet alleen 3 punten, maar ook gewoon wil om te winnen vanavond minuut 1. Al zal dat zonder voetbal in de ploeg uiterst lastig worden.

5   0  
Matc

Dat zeg ik Arie, 100 % inzet

4   2  
Bejaarde NAC-fan

Beste mijnheer van Gastel,

Hierbij het verzoek om vrijdag bij het Avondje NAC geen schijtbakkenvoetbal te gaan spelen!
Meer aanvallende intenties als afgelopen wedstrijd.

Afgelopen twee wedstrijden (Quick Boys en De Graafschap uit) baren me toch wel enigszins zorgen 🤔.
Beide wedstrijden valt u ook iets aan te rekenen.
De eerste wedstrijd qua wisselbeleid en de tweede wedstrijd voor de gekozen opstelling/tactiek.
Hopelijk waren dit incidenten en pakken we vrijdag weer de draad op met positief en aanvallend voetbal.

Voorstel voor wat betreft basisopstelling :
Kortsmit
Kocielnik - Martina - vd Bergh - Kemper
Leemans - Agougil - Omgba
Garbett - Boere - Kuijpers

Succes en NOAD 💪🏻

Tot vrijdag ⚽️

12   0  
Grote Kerk

Topbesluit was het weer om onze aanvaller gewoon op te stellen tegen Emmen terwijl hij nog niet fit was. Medische begeleiding blijft ver onder de maat. Kan ook niet anders als je een goedwillende sportschoolhouder een belangrijke functie geeft in de medische staf.

8   0  
scheppioni

De feiten liggen er helaas wat je zegt grote kerk ! Wat een amateurisme dit medisch beleid bij ons NAC, dit laatste half jaar kan geen toeval meer zijn !!! Wat een farce dit ......

2   8  
ome cor

Misschien moet NAC alvast eens gaan praten met Alfred Schreuder, die weer beschikbaar is.

Maak 'm nu scout en daarna trainer voor volgend seizoen, dan kan hij nu vanaf de zijlijn meekijken naar wat er moet gebeuren om de voorbereiding 24/25 met een vrijwel complete selectie te starten en eindelijk eens voetbal op de mat te leggen waar passie en strijd in zit én wat leuk is om naar te kijken én NAC eindelijk eens laat promoveren.

3   0  
BasSnelden

Zo’n avonturier missen we keihard voorin. Net als doelpuntenmaker Omarsson. Naast alle andere blessures dit seizoen zoals Omgba, Schuppen, Staring en Cuco (en nu ook Leemans?) zit het niet bepaald mee!! Na de winterstop pas weer compleet..
Proberen op inzet recht te zetten de komende weken. Te beginnen tegen de talentvolle Ajacieden

10   0  
WillyG

Onder het mom van verzoekjes plaatsen aan spelers zoals MATC doet.

Ik neem vrijdag voor het eerst mijn neefje van 11 mee naar het stadion. Hij slaapt onder een Ajax deken, dat is niet erg. Als kleine jongen had ik ook geen idee dat op 25km het magische NAC Breda in mijn achtertuin lag. Maar ik zou hem graag willen aansteken met het NAC virus. Ook om die reden zou voor mij een overwinning ook gewenst zijn.

8   2  
HUPNAC

Het blijft aankutten in het NAC bejaardenhuis.
Ziek, zwak, pijn en zo verder.

Morgen gaan we er met de fitte spelers tegenaan. Als ze er maar zin in hebben, want dat is in het bejaardenhuis niet bij alle mennekes het geval. Naast alle blessures zijn de acteurs ook vaak moe of niet scherp.

10   0  
Ouwe Spionkop

Wat is het enorme blunder geweest hem te laten spelen tegen Emmen. Bij het warmlopen voor de wedstrijd liep hij al te trekkebenen. En dit met de nieuwe medische staf!
Hij gaan dus pas na de winterstop echte volledige wedstrijden kunnen spelen.
Het is trouwens maar heel stil vanuit NAC=Breda?
Hoe zit het met het jaarverslag, met de plannen om hoofdtribune te verbouwen, met de relingen op de trappen van de Ere, met het beoogde partnerfonds?
Oorverdovende stilte waar openheid en communicatie was beloofd!

7   0  
Kanonschot

Het zou misschien ook helpen dat de trainer ze meegeeft dat je medespeler een geel tenue aan heeft.

5   0  
fvf6

4-4-2 of 4-4-3 dat is wat ons NAC verder zal brengen . Als je speelt met de punt naar achter heb je bij 4-4-2 ook altijd 5 verdedigende spelers staan , maar maak je je middenveld wel sterkerj

2   0  
fvf6

biij 4-4-3 bedoel ik 4-3-3-

6   2  
Steef

Ik had echt gehoopt dat met NAC=Breda we eindelijk de weg naar boven zouden inzetten.

Helaas is in november de conclusie dat we gewoon weer hetzelfde kut seizoen draaien als we nu al jaren doen. Een vreemdelingenlegioen met een enkel positief puntje maar gemiddeld ondermaats.
We gaan weer niet direct promoveren. Dus wéér de loterij van de playoffs als we die al halen.

Ik merk dat ik daar moedeloos van word en de afstand tot de club groter wordt.
Ik ga al 35 jaar naar NAC, maar ik hoop echt dat we eens echt de weg naar boven inzetten.
Ook de supporters vallen tegen, stil op de tribunes en we halen alleen het nieuws met gênant gedrag in uitvakken door het gedrag van de capuchonnetjes zonder historisch besef, waarna we iedereen de schuld geven behalve onszelf.

Wie op dit moment nog positief is over de ontwikkelingen is gewoon naïef en maakt zichzelf wat wijs.

3   1  
Wanny

@ Steef

De vraag is waar het aan ligt dat het ieder seizoen weer tegenvalt en we maar in die KKD blijven hangen zonder dat we serieus in aanmerking komen voor (rechtstreekse) promotie.

Als ik naar de selectie kijk zie ik toch genoeg spelers met kwaliteiten. Zijn die nu echt zoveel minder dan wat er bij Willem II, Roda en Eindhoven rond loopt? Koscelnik, Leemans, Martina, Garbett, dat soort jongens staan daar ook gewoon in de basis hoor.

10   3  
scheppioni

@ Steef
Een heel eind met je eens maar om nu al te zeggen dat directe promotie weg is, is zeker overdreven joh !
Er is nog 2/3 van het seizoen te voetballen en geen uitschieter(s) dit seizoen, maar het moet wel gauw overtuigend gaan worden en daar heb ik wel een hard hoofd in gezien vorige week !
@ Wanny
Zeker, deze selectie heeft al laten zien dat er mee gedaan kan worden met de eerste twee plekken, maar onder Hyballa was het allemaal te zwaar en werden sommige als figuranten om het netjes te formuleren weggezet, maar resultaat was er nog wel in de meeste wedstrijden, zeker die 1-4 was heerlijk maar gezien NAC nu is het totaal met dezelfde spelers een ander nac, er kan over vijf meter bijna geen bal meer fatsoenlijk naar de zelfde kleur gespeeld worden en dat is niet te filmen zoiets !

7   0  
Waarom zo

sodeju dat duurt lang

4   10  
Grote Kerk

Die Gegepressung podcast, wordt die niet gezet op BnDestem ? Hij staat wel op Spotify!

4   14  
Grote Kerk

Hahaha zit nu stukje op Spotify te luisteren. Begrijp nu waarom het niet op BNdeStem staat. Er wordt kritiek op het vertoonde spel geuit ! Daarom niet in BNdeStem. Alleen onze Blanco gaat maar beetje mee in kritiek maar durf het niet te uiten. De andere 2 wel. Blanco toch, ga jij lekker wat anders doen. Kontkruiper !

11   9  
Ric

Artikel in bndestem met van Gastel laat weer zien wat we kunnen verwachten dit seizoen.
Ingraven, afwachten en tegenhouden en counteren!
Zo krijg je het publiek wel op de banken ja, pfff wat een armoe en treurnis. Nagenoeg de duurste selectie van de KKD en dan gaan we voetballen om tegen te houden!
Zum kotsen!

7   8  
Zo is dat!!

Als we vanavond weer aan een angsthazen voetbal opstelling gaan beginnen dan mag er best eens gezongen worden van anti voetbal of zo!

Gas erop tot je neervalt!

Uitverkocht stadion, dan ga je echt voor de winst met aanvallend voetbal!!

Zo is dat!!!

5   6  
Pietjebel

@ric

Juist

En dan te bedenken dat ze nooit de 0 houden
Een van de meeste goals tegen

Is het dan niet verstandiger om is de tegenstander juist van de goal af houden en zelf eens in de aanval gaan
Dat verdedigen kunnen ze niet toch zeker niet met de keepers de we hebben

10   8  
Ouwe Spionkop

Ik ben oprecht geschrokken van het interview met van Gastel in BNdeStem van vanmiddag.
Zijn filosofie is vanuit superbehoudend voetbal een dodelijke counter te plaatsen en geeft als voorbeeld Italiaans voetbal.
Nou NAC kan nog niet 1x de nul houden en daarbij dit soort angsthazenvoetbal willen we niet zien in Breda.
De gedachte om nog een heel seizoen naar dit Steijn voetbal te moeten kijken geeft me de kriebels.
Het zou toch een grof schandaal zijn met 5 verdedigers te spelen in een uitverkocht Rat Verlegh tegen een jong team dat ALLE uitwedstrijden heeft verloren?
Wat was eigenlijk het profiel waaraan een trainer moest voldoen bij zijn aanstelling?
Kan Peter Maas dit volgende week in jullie podcast komen uitleggen?

13   9  
Francesco

Sluit me volledig aan bij Ouwe Spionkop. Schrok me kapot toen ik zijn verheerlijking van het Italiaanse countervoetbal las. Dit past toch to-taal niet bij NAC? Wat is er in vredesnaam besproken tijdens die sollicitatiegesprekken? Hoe kan iedereen binnen zijn NAC hier zijn goedkeuring voor geven? Of wijkt van Gastel nu ineens heel erg af van hetgeen hij verteld heeft in die gesprekken en gaat hij door Maas en van Hooijdonk bijgestuurd worden?

Prangende vragen voor Maas in de podcast mannen!

6   21  
BREDA 1965

fuck van gastel...maar dat heb ik al eerder gezegd...heeft niks met wat wij willen zien op het veld...

4   14  
Fan uit Zevenbergen

Alfred maar terug halen naar Breda .

8   11  
Henk 54

Van Gastel komt toch uit het netwerk van van Hooijdonk/Blanco. En Hyballa kwam toch na. een goed gesprek met van Hooijdonk. En het verlengen ging in goed overleg van Hooijdonk en Maas. Is de Italiaanse manier die ze willen spelen. Wordt 3x niets vrijdag gvd de gvd

6   6  
Sjef de gevulde koek

Countervoetbal met Boere en kuipers op de bank tegen de graafschap nee wij zullen het allemaal wel niet snappen maar is vrij appart. Ook tegen jong Ajax lijkt me dat wel wijs haha. Ik neem aan dat het een grap is allemaal

2   16  
ome cor

VAN GASTEL ROT OP !

9   3  
NAC

We spelen nu countervoetbal, omdat we nog niet genoeg druk op de tegenstander krijgen. 3-5-2 kan gewoon een aanvallend systeem zijn. Ik snap het probleem niet zo.

Bij 4-3-3 en drukzetten werden we aan alle kanten overlopen.

4   5  
Francesco

NAC, dat lag meer aan de speelwijze van Hyballa dan aan het systeem. 4-3-3 met gedoseerd druk zetten kan prima werken, al zou ik met deze selectie in een 4-4-2 spelen. In een 3-5-3 zijn Wernersson en Koscelnik de buitenste middenvelders. Wernersson kan dat niet belopen en staat verdedigend gewoon niet zijn mannetje. En om nu Omgba of Kuipers als buitenste middenvelder op te stellen schiet ook niet op. Koscelnik - Martina - vd Berg - Kemper moet gewoon voldoende zijn míts de middenvelders ook gewoon hun verdedigende taken uitvoeren. Dáár is de winst te behalen, je kunt wel 7 verdedigers opstellen maar als de middenvelders niet meelopen met hun man zal je altijd overlopen worden en onder druk komen te staan.

8   6  
Ivo

Man, wat een ellende weer.

Met Sejdiu zijn ook risico's genomen, toen Lokhoff trainer was. Die wilde ff punten pakken. Sejdiu werd half geblesseerd opgesteld, nu mis je al maanden een creatieve aanvaller. Gekmakend dom. Ik word een beetje NAC-moe van de lompheid van onze eigen club.

5   0  
ome cor

Kijk die Van Hecke eens even lekker ballen tegen Ajax. Brobbey wortt er helemaal gek van. Die fokking spirit missen we bij NAC.

Hup JP van Hecke !

7   0  
Breda-Loyal

@Ome Cor

Die jonge staat binnen nu en minimaal 2 seizoenen centraal achterin bij Oranje

5   7  
Grote Kerk

Volgens de kenners was Tein Troost in de jeugd stuk beter dan Verbruggen, want Tein keepte en Bart zat reserve. Hahaha, natuurlijk ! Volgens zijn vriendjes die toen om Tein heen circuleerden wel. Toen al vriendjespolitiek.

5   0  
Grote Kerk

Bart houdt wel de nul op Europees niveau.

3   0  
Ed

Komt nog wel goed. Vanavond wel winnen. Heb je weer een beetje aansluiting. Concurrenten laten het ook liggen.
Maar, de wil om te winnen. Over mijn lijk mentaliteit💪🏻💪🏻

3   3  
Kanonschot

Gloeiend,
Weer Wernersson in de basis ze leren het nooit.

3   2  
Lichtmast

Wernersson laat de laatste weken telkens weer zien dat hij tekort komt. Iedereen ziet dat hij de zwakste schakel is. Als van Gastel hem vanavond weer in de basis zet, dan is Van Gastel voor mij de zwakste schakel!

Laad alle berichten na dit bericht in