Wij gaan niet opzij

Seuntjens verdient plekje in elftal van de week na geslaagd debuut

Thiestemberg

Seuntjens had niet veel tijd nodig om zijn eerste goal voor NAC binnen te werken. Tegen zijn oude werkgever VVV was het al binnen een kwartier raak. In de slotminuten gaf hij ook nog de assist op van Schuppen die ook zijn eerste doelpunt maakte.

Deze puike prestatie heeft hem een plekje opgeleverd in het elftal van de week van de KKD. In onze wekelijkse verkiezing werd Seuntjens ook bekroond tot man of the match. Met een mooie 8.0 eindigde hij boven debutant van Schuppen. Al met al kan Seuntjens dus terugkijken op een mooi debuut.

Bron:
B-Side Rats, Voetbalzone
Terug naar overzicht
24 Reacties
69   4  
Molenschot loco

Terecht Ralph is een echte naccer! En laten we er vrijdag een OUDERWETS avondje NAC van maken!!!! Met als voordeel dat eventuele overname kandidaten nog enthousiaster worden HUP NAC!!!

69   4  
Molenschot loco

Terecht Ralph is een echte naccer! En laten we er vrijdag een OUDERWETS avondje NAC van maken!!!! Met als voordeel dat eventuele overname kandidaten nog enthousiaster worden HUP NAC!!!

48   0  
Black lung Wardaddy

Seuntjens typeert voor ons wat we willen zien in een voetballer. Een normale gozer zonder fratsen en niet bang zijn om vuile klauwen te krijgen. Dit zijn mensen waar we ons mee kunnen indentificeren en dat is een sterk instinct.

Hij had net zo goed de keien uit de grond kunnen trekken hier als stratenmaker. Heerlijk, normale mensen die hart hebben voor onze club en de supporter snapt.

NAC is de club van de rauwdauwers, schaafwonden en blauwe plekken. Daarna koud bier en met een klap en een grap genieten van iedere avond samen. Dit soort mensen bewaken dit bolwerk op het veld, en wij doen dat opnieuw op de tribunes.

Vlammen nou the Seun, afbreken die ego's daar. Samen met 'beentjes op de grond' De Graaf moet dat zeker gaan lukken.

21   0  
Molenschot loco

En vooral de jonkies ondersteuning geven!!!!

12   0  
fvf6

Terecht die uitverkiezing in het week elftal van de kkd. Ik hoop dat hij de jonkies kan motiveren en dat hij zelf heel blijft , dan gaan we nog een mooi seizoen beleven . HUP NAC

16   0  
Dun Henk

Zal zeker niet de laatste keer in zijn dat we hem hierin zien!

29   3  
Sjef de gevulde koek

Ik had er een beetje een zwaar hoofd in. Maar als je ziet wat deze jongen gedaan heeft afgelopen zomer om hier een succes verhaal van te maken kun je alleen maar respect hebben. Ook voetballend laat hij het zien en zorgt voor rust en geeft de bal terug aan de juiste kleur. Ik heb hem in 2 wedstrijden nu meer ballen vast zien houden en terug na de juiste kleur spelen dan Bilate en SVH in een heel seizoen bij elkaar er dat zegt genoeg. Nee niks dan lof over deze jongen.

18   0  
Scheids!

Seuntjes is hét toonbeeld van NOAD , en zal vele malen zijn stempel gaan drukken op belangrijke momenten in wedstrijden!
Door zijn passie zal de malaise rondom NAC meer naar de achtergrond verdwijnen en zullen bepalende spelers die twijfels hebben, alsnog de oversteek maken naar ons geweldige Breda !!

26   0  
Henri

Het fijne aan Ralph is, dat hij puur is. Hij zegt wat hij vindt zonder aanzien des persoons i.p.v dat politiek correct gelul altijd. Dat is ook de enige manier om open en eerlijk met elkaar om te gaan. Hopelijk zullen de duimpjes omhoog en applausjes bij mislukte passes en corners ook afgelopen zijn. Het is simpel: goed is goed en slecht is slecht.
Succes Ralph.

8   2  
Molenschot loco

Henrie...en daarom is het JUIST belangrijk om spelers niet tijdens maar NA DE WEDSTRIJD te beoordelen....zowel IN HET STADION...als op internet.....wat dat betreft was de reactie op de eigen goal van rossler..van nick onze keeper prima...dat doe je niet expres

7   3  
Scheppioni

Zo is't Henri ! 1 ding te hopen dat the Seun fit blijft !!!

4   10  
Molenschot loco

Ik zou onze Noorse vriend alle eigen goals van verbeek 9!!!! Late zien!!!! Hahaha!

5   0  
Molenschot loco

Ik heb beide potcast beluisterd.....van de B site rats en BN de stem...beide reageren over het feit dat dit wellicht een seizoen wordt zonder spelers van city....en daar hadden naar mijn mening de eerste versterkingen moeten komen als in voorgaande jaren

15   1  
Belgische Naccer

Prima wedstrijd van Seuntjens.

Van heel NAC wel trouwens. Er zit weer een idee in het voetbal. En er wordt weer vooruit gevoetbald.

Een verademing ten op zichte van vorig seizoen.
De jonkies hebben zich prima staande gehouden, Kerstens, Mashart, Azzagari, van Schuppen een prima goal.

Ik kan niet anders dan positief zijn. Natuurlijk kan alles nog veel beter, maar het is nu al beter dan alles wat we onder Steijn gezien hebben.

Voorin missen we stootkracht, maar dat misten we vorig seizoen ook. Straks hopelijk snel, Bilate en De Rooij er weer bij, en de ploeg fit maken. Dan hoeft er echt niet zoveel meer bij. We spelen KKD he.

Je bent alleen kwetsbaar als er belangrijke spelers geblesseerd gaan raken. Rutten is ook weer weg nu, maar daar heb je Schouten straks voor terug, maar stel dat Haye of Seuntjes wegvallen, dan ben je direct een stuk zwakker.

Daarom nogmaals. De ploeg fit maken. Als je fit bent, raak je ook minder snel geblesseerd.

10   2  
Molenschot loco

Belgische naccer daarom.zag lokhoff het prima een conditie trainer erbij!!

11   0  
Voske

Dit zijn stuk voor stuk comments naar mijn hart. Ik begreep echt geen reet van het nagatieve gedoe tijdens de westrijd. Kreeg er zelfs plaatsvervangende schaamte van en hoopte dat vooral de jonge spelers het niet zouden lezen. NAC-onwaardig.

Volgens de kenners bij ESPN zijn Volendam, Emmen en Almere City de grote favorieten. Die hebben allemaal punten verloren tegen op papier zwakkere tegenstanders. Zoals hierboven al gezegd: we spelen KKD. Geen Champions League.

8   8  
Nr. 29

Super terecht! Echt dit heb ik gemist bij NAC afgelopen jaren. Een voetballer met een echt NAC hart. Jammer dat Ralph er nu pas is maar wel fijn dat ie er is!!!! Zowel binnen het veld als daarbuiten. Super Ralph!!
Wel jammer dat hij geen voorhoede kon vormen met andere gast die alles om NAC zou geven….Sydney.

2   5  
Nr. 20

Nr. 29 is 20

2   2  
Brasilia

Ik zie ooj Kjolo erbij staan. Heeft vorig jaar in thuiswedstrijd van NAC tegen Psv indruk op me gemaakt. Ik zou hem graag op middenveld bij NAC zien. Kijkt constant vooraf al waar ruimte is scoort af en toe en heeft werklust. Verder wel niet vaak opvallend geweest verder, maar zeker potentie wat mij betreft.

5   0  
Den Hoge

Ik heb me positief laten verrassen door Ralph.

Prima doelpunt en een goede assist. Balvast en behoudt het overzicht Daarnaast ook een aantal goede onderscheppingen.

Ga zo door!

10   4  
Tip

Tsja toch de aankoop van Steijn waar Lokhoff het niet in zag zitten. Overigens is het ook wat overdreven Seuntjens na 1 wedstrijd de hemel in te prijzen. Er komen nog heel veul wedstrijden. Houdt Seuntjes het niveau vast van afgelopen zondag. Daar hopen we op.

6   2  
Martinus

Seuntjens is gelukkig een schot in de roos. Hoewel ik het standpunt van Lokhoff mbt hem best snap, ben ik blij dat hij hier speelt.

De gemiddelde leeftijd ging alsmaar verder omhoog en had Steijn hier nog gezeten dan hadden we nog meer dertigers gehaald en had Seuntjens ook geen jonge gasten om op sleeptouw te nemen, want die komen dan toch niet aan bod. Dus Seuntjens is weliswaar een voltreffer, maar van de rode draad van het technisch beleid klopte niets.

2   5  
Tip

@Marinus. Het is net zo goed afwachten wat die jeugdspeulerkes gaan presteren komende maanden.

5   6  
ome cor

Seuntjens is nog niet op z'n retour.
Fijn zo'n jongen erbij te hebben.

Dat geneuzel over Lokhoff wordt vervelend.
Ik ga hier niet beweren dat Van As een betere TD is, maar die heeft wel karakter en loopt niet weg, waar Lokhoff dat wel deed. Daarbij wordt Lokhoff een kwaliteit aangemeten als TD die hij nog nergens heeft kunnen tonen, dus hoe meer bewondering voor niet uitgevoerde kunstjes hoe meer hij tegen kan vallen.

Lokhoff heeft bij NAC gespeeld, maar verder is het een fan, een liefhebber, maar ben je dan automatisch een perfecte TD ?

3   0  
StefanB013

Is het een inside joke dat iedereen hier Ralph ipv Ralf typt?

Laad alle berichten na dit bericht in