Overal waar we komen

Simmons en Mekkaoui in voorselectie Oranje O15

Masthow

Twee spelers van NAC Onder 15 zijn door bondscoach Pieter Schrassert Bert opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje O15.

Middenvelder Jevon Simmons en verdediger Omar Mekkaoui zitten bij de 35-koppige selectie, waarvan er uiteindelijk 23 spelers overblijven. Simmons speelde dit seizoen alle 14 de competitiewedstrijden voor NAC, waarin hij tien keer scoorde. Ook Mekkaoui, die aanvoerder is van de Onder 15, speelde in alle wedstrijden mee. Samen zijn ze twee van de sterkhouders van het elftal dat promoveerde naar het hoogste niveau. Volgende week maandag wordt de definitieve selectie bekend gemaakt.

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Volgend bericht
Van Hecke in elftal van de week 13 reacties
Terug naar overzicht
5 Reacties
14    
Half vol

Wat super, weer 2 jeugdspelers die op het hoogste nivo mee mogen doen. Complimenten aan jongens, het team en de Jeugdopleiding.

-13    
Arie

Binnenkort dus waarschijnlijk de stap naar een andere club. Helaas, maar waar.

14    
Half vol

Wat super, weer 2 jeugdspelers die op het hoogste nivo mee mogen doen. Complimenten aan jongens, het team en de Jeugdopleiding.

5    
Breda

Ik zou er best vrede mee hebben als ze hoop budget naar het vastleggen van talenten zouden doen en dan alles van onderaf opbouwen. Maar kom nou eens naar buiten met wat de plannen zijn.

6    
Harrie

Ik zou dat zeker ook toejuichen wanneer we gaan inzetten op het vastleggen van talent en daar meer in investeren dan in nietszeggende spelers voor het eerste. Daar is wel lef en goed beleid voor nodig en dat zie ik helaas niet gebeuren met de huidige beleidsmakers

0    
Kooskonings

Heel goed voor NAC als 17 jarige in het eerste

Laad alle berichten na dit bericht in