Wij gaan niet opzij

Sparta werkt niet mee aan verhuur Duarte

Das Phantom

NAC heeft geprobeerd Deroy Duarte te huren van Sparta, maar daar werkt de Rotterdamse club niet aan mee. Technisch directeur Henk van Stee is duidelijk. "Voor het juiste bedrag is iedereen bij Sparta te koop, maar in principe verhuren wij niemand uit onze A-selectie", zegt hij tegen VI.

NAC heeft interesse is Duarte en wil de middenvelder graag naar Breda halen. Vorig seizoen was de speler geen vaste basisspeler en kwam hij tot veertien wedstrijden in de Eredivisie. 

VI stelt echter dat een verhuur ook niet logiscg zou zijn, omdat Sparta op dit moment zelf nog maar vijf middenvelders heeft. Daarnaast gaf trainer Henk Fraser eerder aan dat hij op iedere linie nog een versterking nodig had. 

Bron:
B-Side Rats, VI
26 Reacties
52   7  
Plastieke annemieke

Man man wat hoop ik toch dat er is wat geld bij nac komt .

Een speler van Sparta huren die 14 wedstrijden heeft gespeeld . Zo iemand moet je kunnen kopen.

Ik weet het, beetje voor beetje opkrabbelen , maar als je dan weet dat er 300 k gaat naar 2 spelers die niks met nac hebben , word ik door toch wel chagrijnig van . Daar haal je 2 topspelers van.

Nog een jaar en dan zijn we van een groot deel ellende af. Hopelijk willen de grote 3 extra budget vrij maken . De ideeën en ambities zijn momenteel gewoon erg goed sinds lange tijd.

18   1  
Reflektor

Kopen dan

22   0  
Wolfmanjack

Er wordt i.i.g. gezocht naar spelers die iets toevoegen en dat is een prettige gedachte.

2   10  
Bart

Velanas van FCU zou een prima CAM zijn. Contract liep af ik weet niet zeker of ze hem verlengt hebben maar die maakte een uitstekende indruk op mij vorig seizoen

52   7  
Plastieke annemieke

Man man wat hoop ik toch dat er is wat geld bij nac komt .

Een speler van Sparta huren die 14 wedstrijden heeft gespeeld . Zo iemand moet je kunnen kopen.

Ik weet het, beetje voor beetje opkrabbelen , maar als je dan weet dat er 300 k gaat naar 2 spelers die niks met nac hebben , word ik door toch wel chagrijnig van . Daar haal je 2 topspelers van.

Nog een jaar en dan zijn we van een groot deel ellende af. Hopelijk willen de grote 3 extra budget vrij maken . De ideeën en ambities zijn momenteel gewoon erg goed sinds lange tijd.

36   72  
The Don

Ralf Seuntjens ophalen bij de graafschap. Dat mogen de aandeelhouders dan betalen om hun geblunder enigszins goed te maken naar die ruim 11.000 mensen die toch maar weer een seizoenskaartje hebben besteld.

Versterk NAC en verzwak een concurrent

8   0  
Jf

Helaas zijn we niet in de positie om dit soort spelers te kopen. Mede door zijn leeftijd niet te betalen. Zou wel een goede aanwinst zijn. Maar nu de volgende.

28   4  
Arie

Mooi, wij huren niet meer.

10   1  
Zwampie

Buiten het feit dat we ze niet(zomaar) kunnen kopen, moet steijn toch een bepaald overwicht en een goed verhaal hebben bij spelers om ze alleen al richting NAC te kunnen en willen krijgen.
Veel spelers hadden op voorhand al weinig interesse om de laatste jaren bij NAC in te stappen. Nu lijkt er toch een ommekeer, nu het geld nog en er is meer mogelijk

16   0  
Altijdnacsupporter

Jammer, en doorgaan. Idee dat we wel in de juiste vijver vissen!

Ik hoop zo op kai de Rooij ( las ergens dat hij zelf graag top kkd prefereert boven bank zitten eredivisie) , stanley elbers en nog een middenvelder die 13 goals plus maakt..

Malone tekenen als blok voor de verdediging en de basis voor de 0 wordt gelegd met behous v Hecke

Op zeker dat we dan mee doen voor de bovenste plaatsen ??

6   0  
Italo (BSR)

Een dergelijke talentvolle jongen kun je normaliter ook deels op een doorverkooppercentage binnenhalen. Helaas kiezen clubs er in de huidige markt vaker voor om direct geld te cashen, zodat ze zelf ook direct kunnen handelen. Dat bemoeilijkt een komst van een speler als Duarte nog eens extra.

16   5  
Baosje

Ruilen tegen Kali én Leigh

6   3  
Real Robert

Vergeten wij de opstelling van NAC t.o. Sparta waar het onze keeper betrof?
Zij willen vat wel een deal maken!
Of eerst onze Poolse vriend verkopen!

4   2  
Stoep

Kopen? Van welk geld.... Een kleine transfer kan Nac betalen maar voor de rest niets. Daarnaast moet je op de bedrijfsvoering letten, welke hopelijk onder Manders beter wordt. Je hebt een relatief dure selectie en Nac kan niet nu speculeren. Zeker niet met de mindere inkomsten. Volgens mij leven velen nog op de eredivisiewolk. We zijn een subtopper in de eerste en eerste criteria is nu een deugdelijke bedrijfsvoering.

9   9  
fvf6

Wat mij begint op te vallen is dat Steijn en Manders allerlei spelers willen halen voordat er een nieuwe t.d is aan gesteld . Ik neem aan dat een nieuwe t.d ook wel invloed zou willen hebben bij het samenstellen van een selectie . Waarom wordt er door NAC nog geen haast gemaakt bij het aanstellen van een t.d.? Welke t.d wil er instappen als hij geen invloed meer kan hebben op het samenstellen van de selectie. Het lijkt nu dat Steijn en Maanders dat samen gaan doen voor er een td. is, en dat is geen goede zaak voor een toekomstig t.d. met betrekking tot een goede samenwerking

13   5  
Mascleta

@fvf6

Ik denk eerder dat Steijn enkel in wou stappen als er geen TD zou komen die voor hem de selectie ging bepalen. En daar geen ik hem nog groot gelijk in als je de rommel van de laatste TD's bekijkt.

4   4  
Martinus

En toch zet je jezelf zo op de kaart, straalt ambitie uit naar buiten toe. Spelers die in de eredivisie horen en het buitenland ambiëren gewoon contacteren en een poging wagen. En vroeg of laat gaan mensen denken: Daar bij NAC gaan ze er vol voor. Mooi project om in te stappen. En dan komen er misschien daadwerkelijk namen die je vooraf als onhaalbaar had bestempeld. En dan zit je concurrentie daar al weken met voornamelijk breedteversterkingen zonder budget om dergelijke spelers weg te kapen. Er zit echt wel wat in.

Maar vooral lijkt het dat Steijn de eerste trainer sinds heel lange tijd is die daadwerkelijk spelers over de streep kan trekken. Blijkbaar is hij een dermate goede trainer dat spelers graag met hem willen samenwerken. Pluk er de vruchten maar van.

7   3  
Nachoreca1

Zou het persoonlijk heel fijn vinden als iedereen die zich schaart onder media...kapt met het droppen van namen. Graag melden als de kogel door de kerk is. Heel frustrerend en vermoeiend dit.

4   5  
Mo

In principe moeten we geen spelers willen huren!

12   8  
Belgische Naccer

Monsalve kan ook perfect op het middenveld zoals vorig jaar de laatste wedstrijden onder Hyballa.

Groot sterk, balvast. was echt aanspeelpunt en deed het als voorstopper echt heel goed.

Als je ze niet kwijt kunt de dure spelers dan graag gebruiken.

Monsalve heeft de juiste mentaliteit. Leigh, vond ik zeker ook altijd goed, jammer dat hij nu weer geblesseerd lijkt.

Kali is kansloos. Altijd al geweest. Altijd ziek zwak en misselijk of te vet en geen mentaliteit. Daarom krijg je hem aan de straatstenen niet kwijt. Erfenis Smulders. Je had hem gratis bij Verschueren moeten geven aan die lambal van een Smulders. Dan waren we nu van dat belachelijke salaris af.

4   1  
Bommel

@Nachoreca1 exact!!
De strijd om wie de primeur heeft, is mij om het even. Ik vind het opmerkelijk dat er zoveel gelekt wordt omtrent potentiële transfers bij NAC. In een paar dagen tijd weten we dat NAC interesse heeft in vier spelers, de weten: Jonathan Opoku, Deroy Duarte, Dion Malone en Kaj de Rooij. Leuk voor de supportersfora, maar voor de rest zijn die lekken naar de pers op geen enkele wijze in jouw voordeel. Dat behoeft geen uitleg. Clubs die hun zaakje op orde hebben, laten pas wat los wanneer er getekend is of de medische keuring aanstaande is. Die zijn duidleijk tegen de zaakwaarnemer: lekken is vertrekken.
Wat bertreft Opoku, die heeft de clubs voor het uitzoeken. Die kan in de Eredivisie of buitenland (dat hij graag wil) aan de slag. Hij is 30, dus zal nu ook moeten gaan cashen. We hebben daarbij Haye al op die positie. Kaj de Rooij gaat tonnen kosten heeft belangstelling van clubs waarmee wij onmogelijk kunnen concureren. Duarte is al passé en Malone kan naar 4 Eredivisieclubs, is dus ook geen optie. We vissen uit de beperkte vijver van het Steijn-netwerk, zonder ondersteuning van een TD. Dat gemis is wordt nu al pijnlijk blootgelegd.

4   0  
MP

@Bommel

Het "lek" komt niet altijd vanuit NAC natuurlijk. Interesse in Opoku werd bij radio NACPraat bekendgemaakt door Steijn zelf na een vraag van de heren van DeRat. Wat betreft Duarte heeft SPARTA eea bevestigd aan BN De Stem. De interesse in Kaj de Rooij is door Ernie Brandts van FC Eindhoven bevestigd. Het is overduidelijk in welke vijver NAC vist, dus een slimme journalist doet wat belletjes rondom die persoon en dan heb je vaak al snel beet. Laten we niet gelijk doen alsof NAC zijn zaken niet op orde heeft omdat er wat namen naar buiten komen.

1   2  
die ne gast

@fvf6
Heb jij gezien hoeveel contracten er aan het eind van het jaar aflopen. Als een nieuwe TD in oktober instroomt, dan heeft hij tijd genoeg om zich in te werken en op het seizoen 21/22 kan hij meteen zijn stempel drukken. Overigens is de taak van de TD niet alleen het halen van spelers voor het eerste, hij moet het algehele plaatje en technisch beleid (accomodatie, begeleidingsstaf, jeugdopleiding) overzien en managen.

Ik heb op zich best vertrouwen in Steijn, maar het feit dat Manders herhaaldelijk heeft gezegd dat Steijn het laatste woord heeft, baart inderdaad wel zorgen. Steijn haalt 'zijn' spelers binnen en lijkt weer een andere speelstijl te willen hanteren dan Weijs en Hyballa. Mochten we onverhoopt tijdens de winterstop 8ste staan, dan zal Steijn er 'gewoon' weer uitvliegen, krijgen we een nieuwe trainer die iets anders wil en dus ook weer andere spelers. Een TD moet zorgen dat er meer consistentie zit in de speelstijl en het soort spelers dat je haalt. Dat Steijn zo de vrije hand krijgt, heeft zeker een keerzijde. We zullen zien of Manders goed gokt met zijn vertrouwen in Steijn of niet....

1   0  
Nacdictive

@fvf6 dat is iets wat ik ook vreemd vind.. Je geeft een trainer carte blanche voor de selectie. Maw ze gaan nu hun eigen selectie samenstellen (korte termijn, maar goed dat mag, echter als het resultaat tegenvalt..), later pas een TD aanstellen maar die moet dan weer een klik hebben met Steijn, wat feitelijk de omgekeerde wereld is.. mi.

1   4  
Bas

Kunnen we Ralf seuntjes niet verleiden om te komen

3   1  
Reflektor

Beste Bas , kap aub met seuntjes joh,
Ga iets leuks doen .

0   2  
Bas

Die schiet er altijd nog meer in dan al onze spitsen bij elkaar

Laad alle berichten na dit bericht in