Wij gaan niet opzij

Speciale bevrijdingssjaals zaterdag op te halen bij stadion

Das Phantom

Iedereen die vorige maand een speciale sjaal heeft gekocht ter ere van de bevrijding van Breda, kan deze zaterdag ophalen bij het stadion. Samen voor NAC zal de merchandisekraam bemannen die voor de B-Side wordt geplaatst.

Supporters die één of meerdere sjaals hebben besteld zijn van harte welkom op de sjaal zaterdag anderhalf uur voor de wedstrijd op te halen. Belangrijk is dat je de bevestigingsmail die je hebt gekregen bij de bestelling kan laten zien bij de kraam. Ben je deze kwijt? Dan volstaat een naam, mailadres en legitimatie. Mocht je zaterdag niet in de gelegenheid zijn, kan je de sjaals later ophalen bij de fanshop. 

Iedereen die nog geen sjaal heeft gekocht en er toch nog een wil bestellen heeft geluk. Wegens de grote interesse is er besloten een tweede lading te produceren. Deze laat echter nog even op zich wachten, omdat de gele wol op was bij de producent. Geen grap, dit is echt gebeurd. Iedereen die nu nog een sjaal besteld krijgt binnen enkele weken bericht. 

Komende maand gaat Samen voor NAC langs bij het Maczek Memorial om een mooie cheque te overhandigen namen de supporters die een sjaal hebben aangeschaft. Ook vanuit Polen was er grote interesse voor de sjaal. Ongeveer honderd sjaals worden volgende verzonden naar Polen. 

Wil jij nog een sjaal bestelllen? Dat kan hier! 

Bron:
B-Side Rats, Samen voor NAC, Myrthe Koppelaar
Terug naar overzicht
12 Reacties
17   2  
Wanny

De sjaal is echt van goede kwaliteit. Niet zo'n dun sjaaltje waar je niks aan hebt.

17   2  
Wanny

De sjaal is echt van goede kwaliteit. Niet zo'n dun sjaaltje waar je niks aan hebt.

13   0  
Breda F2

Kijk, das mooi. Zaterdag ophalen!

14   3  
NACMULTY

Haal hem ook op! Mooi ding, mijn opa woont tegenwoordig al een hele tijd in Warschau (komt oorspronkelijk uit t Bredase). Veel Polen kennen ons Breda en ons NAC door de Poolse generaal.

O ja, vergeet niet naar het Memorial te gaan, dikke vette aanrader!

6   6  
NACMULTY

@van rumschoten veel NACcers vinden jou niet relevant, wel een leuke mythe.

3   0  
JeePee

Als vrijwilliger bij het NAC Memorial, dank aan alle medesupporters voor het zo'n groot succes maken van deze actie. Klasse!

1   0  
JeePee

Maczek Memorial natuurlijk. Vrijdagavond en het bier is geopend..

1   0  
Nonkel Frans

Heb in oktober besteld - Ideal bevestiging gekregen maar nooit een mail ontvangen met orderbevestiging.
Waar kan ik informeren op welk email adres?

1   0  
Sjako

Nonkel Frans, hier hetzelfde. Inderdaad benieuwd naar welk mailadres dit is gegaan.

5   0  
Samen voor NAC

Geen probleem mannen. Mocht de mail in je Spam beland zijn of heb je hem niet meer dan kun je met je volledige naam (die van je bestelling) de sjaal alsnog ophalen en strepen we je daarna van de lijst. Uiteraard wel even legitimeren zodat we je naam kunnen verifieren. Elke geslaagde betaling is door ons geregistreerd en gekoppeld aan een uniek ordernummer.

1   0  
The Cosmic Gate

Hoe moet het als het niet gelukt is om voor de wedstrijd op te halen ?
Want direct na de wedstrijd was het niet mogelijk 🤯

1   0  
Remie

@nonkelfrans en sjako

Hier hetzelfde, maar kwam van de week (na een zoekactie, want ik wist niet zeker of ik de sjaal nou besteld had) de mailtjes tegen in de ongewenste post… dus het kan zijn dat ze daar staan

0   0  
Brat

@cosmic

Op te halen bij de fanshop.

Laad alle berichten na dit bericht in