Wij gaan niet opzij

'Van Hooijdonk en Gerbrands hebben lijst met drie tot vijf namen voor functie TD'

Das Phantom

Kersvers RvC-lid Pierre van Hooijdonk en adviseur Toon Gerbrands hebben beide een lijst waar drie tot vijf namen op staan die zij mogelijk geschikt achten voor de functie van technisch directeur. Dat meldt BN DeStem deze ochtend. Het aanstellen van een TD zou topprioriteit hebben op dit moment.

BN DeStem stelt dat de stem van Van Hooijdonk zwaar meetelt in het aanstellen van een nieuwe man die over het voetbalgedeelte van de club moet gaan beslissen. "Omdat Van Hooijdonk de enige voetbalman is binnen een groep van negen nieuwe bestuurders, inclusief Gerbrands en projectleider Sebastian Verkuilen, zal de mening van de oud-international uiteindelijk leidend zijn aangaande de nieuwe technisch directeur", schrijft de krant. 

Tot er een nieuwe man is gepresenteerd, wat volgens bronnen van de krant "een paar weken, anderhalve maand of zelfs langer" kan duren, vormt Van Hooijdonk samen met Eric Hellemons en Ton Lokhoff het techische hart van de club en gaan zij samen over de lopende zaken. 

Zo gaan ze onder meer met elkaar om tafel om de kijken met welke spelers die beschikken over een aflopend contract de club verder zou willen. Daarnaast zou er door de aandeelhouder budget worden vrijgemaakt om in januari de transfermarkt op te gaan, om de selectie op die manier te kunnen versterken. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Volgend bericht
Blank leidt NAC - PEC 60 reacties
115 Reacties
185   10  
Wanny

Als je in januari de transfermarkt op wil, dan moet je met grote bedragen komen om gelijk 3 eredivisiewaardige spelers toe te voegen.

Als je met 100k op pad gaat kun je het beter in de zak houden. Dat gaat het verschil niet maken

185   10  
Wanny

Als je in januari de transfermarkt op wil, dan moet je met grote bedragen komen om gelijk 3 eredivisiewaardige spelers toe te voegen.

Als je met 100k op pad gaat kun je het beter in de zak houden. Dat gaat het verschil niet maken

45   24  
Molenschot Loco

Ik zou mits hij wilt ted van leeuwen aanstellen

6   63  
Umberto

Paul Bosvelt....kom er maar in...

14   2  
Braze

Is er al een conceptbegroting voor volgend seizoen met daarin het spelersbudget en het budget voor directie en toezichthouders? Wat mag de TD nu kosten?
Wat is het nog te besteden spelersbudget voor dit seizoen?

32   38  
Sanderh

Ted van leeuwen zou geweldig zijn echter wilt hij een buitenlandse club, Stan Valckx (netwerk Gerbrands) zijn beschikbaar. Echter ben ik bang dat idd PvH en TL Geert Brusselers naar voren schuiven. Het old boys network dus. Bovendien denk ik dat gerenommeerde namen niet staan te trappelen om in dit td en trainerskerkhof te stappen.
Deze club is op dit moment ver heen te ver heen.

45   21  
De Bolle Damen

Voor TD : niet alleen P. Bosvelt, maar ook S. Valckx en van Hintum zullen er op staan; misschien de Boer of vd Vaart.
Trainerskandidaten: Graham A. , Buijs en Japie Stam ?

Het worden spannende tijden. Eindelijk.

21   16  
Wanny

Is Ted van Leeuwen een goede TD dan?

Vergeet niet dat spelers aantrekken maar een beperkt gedeelte is van het werk van een TD.

Ik zou graag iemand zien die kan zorgen dat de jeugdopleiding een grote stap vooruit maakt en dat er een goede brug komt tussen jeugd en eerste elftal.

Dat er op termijn fatsoenlijke accommodaties komen voor het eerste en de jeugdelftallen. Bij voorkeur allemaal op 1 complex in Breda.

Dat er een goed scoutingsapparaat wordt samengesteld.

Dat er iemand zit die je met goed fatsoen voor een camera kunt zetten en de club goed verkoopt.

etc etc.

Als je alleen kijkt naar het aantrekken van spelers krijg je iemand als Van As. Prima scout maar niet iemand waarmee je op lange termijn vooruit komt.

39   2  
Wanny

@ SANDERH

Geloof maar dat ze in de rij staan om hier aan de slag te gaan. In de voetballerij denken ze altijd dat ze het beter kunnen dan degene die er daarvoor zat.

76   8  
Livingthedream

Misschien heb ik iets gemist hoor maar we zouden van bovenaf naar beneden werken toch?

Nu gaat er eerst een TD aangesteld worden terwijl dat de taak is van de AD. De AD is namelijk verantwoordelijk over de TD. Of mogen we Pierre verantwoordelijk stellen ?

Of Wordt Toon Gerbrands toch de nieuwe AD?

Vragen, vragen..

65   12  
Gilze

Ik snap werkelijk niet waarom je in de winterstop zou willen gaan investeren. Vaak zijn dit de restjes van andere clubs en gaan zij er echt niet voor zorgen dat dit, toch wel hele slechte elftal, de playoffs gaat spelen laat staan winnen. Wat mij betreft dus pas in het nieuwe seizoen investeren. Ik neem namelijk aan dat er geen budget is voor 7 goede spelers.

18   5  
RV

Het probleem is als je dit jaar in het rechterrijtje eindigt dat de spelers die uit contract lopen het ook niet zien zitten om te verlengen of vooral hun contract open te breken. Dan zit je dus volgend jaar met een potentieel goede speler die daarna gratis de deur uit loopt. Er moeten per direct prestaties komen om de groep bij elkaar te houden.

Inderdaad, in de winterstop is het niet ideaal en dan krijg je een tweede Javier Vet er bij. Maar als je bijvoorbeeld een CV kunt halen (die je samen met bij voorkeur Marijnissen) minuten kunt laten maken.

Een trainer met de juiste mindset en capaciteiten (die er wel voor wil gaan en niet bij voorkeur al de brui er aan geeft) gaat hier al een heel groot verschil maken. Sorry, we moeten blijkbaar nu Molenaar de hand boven het hoofd houden omdat er zogenaamd rust moet blijven. Maar hij presteert echt ruim ondermaats met deze selectie.

Deze winterstop een trainer (als die beschikbaar is want begrijp dat het moeilijk is) en een goede CV er bij (als je die buitenkans kunt pakken) dan kun je best wel stappen maken de tweede seizoenshelft.

42   2  
Sting

@ Gilze

Ik kan me nog een soortgelijk seizoen herinneren toen in de winterstop Bob Latchford, Geert Meijer, John Dusbaba en volgens mij ook Ruud Geels werden gehaald.
Toen wonnen we laatste competitiewedstrijd met 10-1 van Veendam, wonnen de nacompetitie na een spetterende 5-0 op VVV.

Maar....ik word wat ouder, dus misschien vergis ik me in een enkele naam of het seizoen.

Los daarvan, laten we idd niet te veel geld verkwisten in dit lopende seizoen.

15   0  
Gilze

@Sting

Dat is al even geleden idd;)
Ik vrees alleen dat de spelers die er nu zitten, naast kwaliteit, ook een gebrek hebben aan een bepaalde motivatie. Iets wat in die tijd de basis was, kwaliteit was een toevoeging daarop.

22   3  
Beter de Laat dan nooit

In een transferwindow ga je geen elftal bij elkaar krijgen dat meedoet voor de rechtstreekse promotieplaatsen, dus goed dat we komende winter al basis leggen voor komend seizoen.
Daarnaast zou een goede TD mogelijk wat spelers kunnen laten afvloeien die we dit seizoen en volgend seizoen niet nodig hebben.
Gat met de top van de KKD is ook weer niet zo groot dat we met 2 goede verdedigers en een creatieve middenvelder stiekem niet voor een verassing kunnen zorgen via nacompetitie al moeten we er voor waken verwachtingspatroon te hoog te leggen.
Als het geld er niet is, is er niets mogelijk maar besef dat elk jaar KKD 2,5 miljoen kost.

29   114  
Noad1976

Welke idioot of professional stapt in bij NAC voor TD als Pi-air en Tonnie Sixpack het gewoon voor het zeggen hebben.

Lekker professioneel haha nac is breda

25   2  
Mick J

@ Sting

Ruud Geels werdt gehaald met geld van Mijnheer
Jamin.
Johnny Dusbaba, kreeg toestemming om zijn
handel te slijten op het stadion .
Geweldige taferelen.
Dus dat scheelde een hoop guldens.
Doch er moet iets gebeuren, anders duurt
een overgangsjaar 24 maanden.

13   7  
scheppioni

Hopelijk gaan we nu eindelijk eens een goeie basis leggen ! HUP NAC !

12   3  
Wanny

@ STING

Ruud Geels was er al in 82/83 toen NAC degradeerde. In 1984 stopte hij officieel, maar volgens mij speelde hij toen al een tijdje niet meer mee.

Dusbaba was er ook al in 82/83, die kwam met Geels.

Meijer en Latchford kwamen inderdaad in de winterstop van 83/84. En toen ging het ineens lopen.

44   4  
Judge M.

Ik hoop al een geruime tijd op Valckx. Laat dit dan het moment zijn...

12   2  
Sting

@ Wanny

Ik word idd wat ouder ;-)
Vergiste ik me dus toch.
Als je terugdenkt aan de vroegere jaren leek alles zoveel mooier, maar ook in het seizoen dat jij aanhaalt stonden we op een koude winteravond met 1.800 man te kijken hoe Telstar (met volgens mij 2-3) van ons won. Achter het doel staken sommige supporters toen hun sjaals in brand, uit frustratie én om hun handen te warmen.

35   8  
BUNGH

Ik moet erkennen een voorstander te zijn geweest aan het begin van de perikelen rond de overname van NAC=BREDA.
En nog steeds heb ik goede hoop dat dit echt wel goedkomt op termijn echter heb ik al wel behoorlijk vaak mijn bedenkingen gehad bij alles in die paar maanden...

- Het was tijd voor een compleet nieuwe en frisse wind bij NAC om er een echte BVO van te maken >resultaat: Pierre vH is terug, Tonnie sixpack is terug

- Er word gecommuniceerd dat er wekelijk word gecomunniceerd >resultaat: er word gecommuniceerd dat we niet meer wekelijks gaan communiceren want dat is communiceren om te communiceren?

Er werd duidelijke verteld dat we top down gingen opbouwen en dus een AD VOOR(!) de TD want die stelt een TD aan... >resultaat: Pierre en Toon gaan TD's shoppen?

- Er werd vanaf begin duidelijk uitgesproken dat het gestelde doel was ergens bij de eerste 9(?) te moeten eindigen ivm. overgangsjaar >resultaat: blijkbaar is dat reden om een trainer door te schuiven die ook daadwerkelijk op zijn spelers overbrengt dat het eigenlijk geen hol uitmaakt dit jaar.

En dit zijn maar een aantal punten waar ik mijn twijfels bij heb/had.. Antonia die geschorst wordt omdat hij wat uit in de media(niet netjes) en dan met name kritiek op de staf (die ook zeer zeer dramatisch functioneert)

Ik begreep het idee achter een ''overgangsjaar'' best, maar als ik alles zo eens volg zoals het nu loopt op voetbaltechnisch gebied en verhoudingen, motivatie etc. dan ziet het er verschrikkelijk slecht uit voor komend seizoen. Wie wil er in het kampioensteam van 23/24 gaan spelen ?

61   22  
Bogdanovic

Tim Gilissen

15   5  
RaraNAC

Frisse wind klink allemaal leuk, maar je moet mensen hebben die voetbal ademen, de club begrijpen en een aanzien hebben in het wereldje.
Zet daar capabele mensen naast die wél durven corrigeren en je hebt een goede mix.

Was het niet die nr 14 uit Amsterdam die zei dat je oud voetballers moet hebben in je organisatie? Ik sta hier volledig achter. Zolang je er maar goede mensen naast zet.

10   3  
BUNGH

@RaraNac

Ben ik met je eens. Kennis van voetbal is zeker erg positief binnen een voetbal organisatie.

Moeten dit echter perse oud spelers zijn ? Deze hebben bewezen zeer veel voetbal kwaliteiten te bezitten tijdens de jongere jaren maar nog niets bewezen hebben in huidige en tegelijkertijd extreem belangrijke functie?

In de situatie van onze club is ervaring en kwaliteit belangrijk NU. Dat je NAAST(!) die capabele mensen 2 oud spelers neerzet om wat mee te draaien en voetbal inzicht bij te brengen prima, niet om TD's aan te stellen en allerlei toekomstbepalende keuzes te laten maken.

15   7  
Jkx05

@Bogdanovic
Tim Gilessen heeft net een nieuwe functie bij FC Utrecht. Die kun je uit je hoofd zetten.

20   22  
Bredaaaaa

Pierre en Toon gaan weer orde op zaken brengen bij NAC. Toon cut alle onbelangrijke zaken weg en brengt structuur bij NAC. EINDELIJK!!!

22   5  
NAC4EVER

Dat van Hooijdonk naar mijn mening veel van voetbal heeft en weet hoe onze club werkt vind ik een voordeel.

Wat hij in de winterstop van het seizoen 2018/2019 heeft betekend vind ik een nadeel.
Hopelijk gaat hij het nu beter doen. (De functies verschillen wel wat).

9   23  
Mo

Nou is ton rer en pi air ook weer niet goed ,dan steijn en zijn haagse oichters terug halen...kf mis de beitel uit bilburg...wat een gekken hier wat hebben we de laatste jaren toch aan nepoers binnen gehaald zijn jullie wel eens in het stadio geweest pppffff sucses ton en piair wij zijn breda en breeedaaa is naccccccc

29   4  
Ouwe Spionkop

Ze willen komend seizoen echt meedoen om de prijzen (lees promotie).
Dat gaat je nooit lukken om in 1 transferwindow een vrijwel nieuw elftal samen te stellen.
Dus willen ze het in ieder geval over 2 transferwindows uitsmeren. Deze winter en de komende zomer.
Dat lijkt mij volkomen logisch.
Nadeel is wel dat de nieuwe spelers die in de winterstop worden aangetrokken nog een half jaar in een selectie terecht komen waar 80% van zal verdwijnen na het seizoen en dat geldt ook voor de technisch staf + dat dit seizoen normaal gesproken naar de kloten is.
Maar dat moet je er dan maar bijnemen. De opbouw staat te beginnen!

9   14  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Ik zou voor Ballap i.c.m. Kees Luijkx en Robbert Schilder de rol van technisch hart geven.

Laten we samen de Bredase horeca een impuls gunnen!

16   4  
gjoewie

Ted van Leeuwen is met pensioen. Die komt echt niet meer. Stan Valckx en Geert Brusselers staan op het blaadje, maar ik neem aan dat er toch ook wel andere kandidaten bekeken worden. Geloof me: voor een technisch directeur is NAC een fantastisch werkterrein. Slechter dan je voorgangers van de afgelopen 10 jaar kun je het niet doen. Je krijgt een standbeeld voor het stadion als we binnen drie jaar naar de eredivisie promoveren met een stabiele selectie.
Ik zou voor deze positie wel een oud-voetballer aantrekken, maar niet een met een NAC-verleden. Iemand met een breed netwerk, zowel in de KKD als in de eredivisie. Het aanstellen van een TD voor een AD is een teken dat B=N toch niet helemaal tevreden zijn over de gang van zaken onder Molenaar. Bovendien kan een TD in deze periode makkelijk rondkijken voor versterkingen in de winterperiode.
Een AD moet iemand zijn die de organisatie leidt. Hij hoeft zich niet aan te passen aan de TD. Die functies moeten echt strikt van elkaar gescheiden blijven. Een AD heeft gewoon niets te maken met wat er op het veld gebeurt.

Gilze > juist in de winterstop kun je interessante spelers aantrekken, die elders buiten de boot dreigen te vallen. Denk aan Donny van den Beek. Niet dat die naar NAC komt, maar het gaat om de positie die hij bij MCU heeft. Eerst een halfjaar contract aanbieden met optie tot verlenging. Natuurlijk hoeven we niet te promoveren dit seizoen, maar het winnen van een periode kan ook louterend werken op een spelersgroep die nu nog structureel te kort komt.

Mick J > dat verhaal over Johnny Dusbaba is niet waar. Er wordt verteld dat hij nog al eens een extra videorecorder en zo in zijn achterbak had staan (toen reden we nog in berlines), maar in het stadion zelf heeft hij niets verhandeld.

Sting > Die wedstrijd tegen Veendam zit nog op mijn netvlies. Tegendoelpunt van Veendam was een eigen goal van Dusbaba. De scheids floot na de 10-1 gewoon af, omdat het publiek na elke goal het veld oprende. Er waren toen nog geen 80 minuten gespeeld.

Mo > Je moet eens een nieuwe spellingchecker installeren.

28   9  
H.V.M.

Old Boys Network?
Vriendjespolitiek?
Komop beste Fans, niet zo kinderachtig reageren!
Dit soort 'samenwerking' komt al zolang voor als dat de mensheid bestaat.
Bedenk echter wel dat je een stuk beter kunt samenwerken met je 'vrienden' dan met je vijanden.
N=B is druk bezig om de boel op de juiste rails te zetten.
Aken en Keulen zijn óók niet in één dag gebouwd.
Uiteindelijk gaat het erom dat de juiste mensen op de juiste plek gezet worden.
Dat deze mensen (vooraf) eventuele binding met elkaar hebben, maakt verder niet uit.
Steeds maar nieuwe plannen en namen, per direct afschieten is ongefundeerd.

7   2  
Wanny

@ GJOEWIE

Tegengoal van Veendam was volgens mij een prachtige vrije trap van Steenge in de kruising. Aan de kant van de Beatrixstraat.

0-1 na een paar minuten al.

En uiteindelijk werd het 10-1.

28   11  
knurft

@noad1976

of je kan beter zeggen , wie wil er nu naar NAC komen , met PIJPZEIKERS zoals een NOAD1976

take a blowjob kerel..je vrolijkt er van op

37   9  
Breda-mike

@NOAD1976 tyf nou eens een keer op met dat irritante gestook van je.
Nep supporter

11   3  
Italo

Vooral belangrijk om een visie te hebben op de aflopende contracten. Daar zou ik mee starten. Niemand verlengen is wat kort door de bocht wat mij betreft. Je hebt 2 spelers per positie nodig.

De Rooij en Velanas kun je bijvoorbeeld prima binnenboord houden. Idealiter zijn zij volgend seizoen bankzitters, dat betekent dat je er ‘betere’ spelers voor hebt staan.

Aan de slag dus met de huidige selectie wat mij betreft, en alleen een nieuwe speler aantrekken wanneer deze het niveau heeft wat je de komende twee seizoenen wenst te behalen.

7   8  
Nik-air

Italo is je verwachting echt dat we betere spelers gaan vastleggen dan Velanas en de Rooij? Dromen mag natuurlijk, maar realiteit is dat we ieder jaar minder spelersbudget hebben ook al wil tovenaar Mol ons wat anders doen geloven.

16   10  
ECG

Ik voorspel dat Gerbrands de nieuwe AD wordt,een man met overwicht en ervaring.Precies wat we nodig hebben.

16   59  
Realist

We zijn mooi genaaid beste mede-supporters..... PvH (ik zal de naam Judas niet gebruiken) die zich met het technisch beleid bemoeit..... Ik noem zomaar wat namen: Ciftci , Dervite, Karami, Gersbach en als klap op de vuurpijl Kai Kai..... Tellen we daar de Wolfsburgpareltjes bij op dan komen we een eind.... op weg naar de Tweede Divisie. Wat een drama.... PvH..... om te JANKEN

5   18  
Realist

Voor de duidelijkheid, verder sta ik wel 100% achter NAC=Breda

14   10  
Marco van bavel

Ik denk dat het John de jong wordt

10   2  
die ne gast

Hoop dan toch dat er snel een TD komt. Het zou een valse start zijn voor Pierre als hij contracten gaat uitdelen aan huidige of nieuwe spelers, waar hij dan vervolgens de nieuwe TD en nieuwe trainer mee opzadelt en daarna als RVC-lid het technisch beleid moet gaan controleren. Hoe onafhankelijk / geloofwaardig ben je dan nog?

Het ligt er een beetje aan hoeveel geld men in de winterstop wil vrijmaken, maar over het algemeen ben ik er geen voorstander van om in de winterstop versterkingen te halen. Het zijn vaak geen echte versterkingen. Je kan een keer geluk hebben (Haye, Garcia), maar veel vaker is het gewoon brandhout en maken ze het team niet beter. Als er een buitenkansje voorbij komt voor Linksback, Centrale Verdediger of creatieve middenvelder kan je het proberen, maar dat je in de winterstop voor deze posities drie toppers gaat vinden, geloof ik niks van.

@ECG
Daar geloof ik helemaal niets van. Gerbrands gaat echt geen clubkar meer trekken. Mocht hij dat wel doen, dan voorspel ik dat Gerbrands binnen een half jaar weer weg is. Als hij niet weggestuurd wordt, dan neemt hij zelf wel ontslag.

Een van de belangrijkste competenties van een AD bij NAC gaat het goed kunnen managen van de omgeving / stakeholders worden. Alle kikkers in de kruiwagen houden, zodat het beleid uitgevoerd kan worden en mensen (weer) enthousiast maken om hun geld naar NAC te brengen.
Gerbrands heeft helemaal geen zin om telkens aan Jan en alleman te gaan uitleggen waar hij mee bezig is en de gemaakte keuzes te moeten verdedigen. Kijk maar hoe hij met de supportersinspraak is omgegaan: alleen een klankbord en alleen als alle supportersgeledingen er een plaats in hebben en dan een keer of 2 per jaar een powerpoint-presentatie geven.
Als je zo de NAC-colonnes wil managen heb je binnen de kortste keren aan twee kanten veel wrevel ('iedereen wil zich er hier mee bemoeien' vs. 'de directie staat te veel op afstand en is niet zichtbaar').
De 'my way of the highway' Gerbrands-aanpak gaat bij NAC niet werken. Kijk maar hoeveel betweters er hier op de site zitten en met hoeveel genoegen ze aan stoelpoten aan het zagen zijn en elke gelegenheid aangrijpen om te stoken...

32   13  
Bredaaaaa

Pierre is geen judas. Hij en Ton waren genaaid door de toenmalige directie. Echt blij dat het nieuwe technisch ❤️‍🔥bestaat uit Pierre, Ton en Eric. Haha dreams come true!!! Come on New NAC!!

13   5  
Ernie

Pierre heeft Altijd een beetje op de achtergrond commentaar/kritiek gegeven op het beleid. Nu komt daar verandering in en zal hij zelf kritiek krijgen als hij faalt. En daar op worden afgerekend.

10   41  
Noad1976

@ realist precies dat Pierre die alles fout heeft gedaan als adviseur die een waslijst aan miskopen op zijn naam heeft gaat nu wel even de juiste TD wegzetten. Het word dan dus een nac man uit het vriendenkliekje of een buitendstaander zonder weinig ervaring. Geen enkel professional zal met Pi Air en Ton wil samenwerken die trekken aan de touwtjes bij nac is breda.

13   12  
Bredaaaaa

Ton en Pierre hebben echt een groot netwerk. Premier league, bundesliga, eredivisie, schotse premier league, turkije noem het maar op. Deze mannen hebben op hoog niveau gevoetbald. N=B zal ook uiteraard geld moeten geven voor echte versterkingen. Kaikai, cifti waren gratis buitenkansen. Zulke spelers zijn gratis omdat ze er niks van kunnen. Met de lege portemonnee van de “grote” 3 was het moeilijk shoppen.

12   55  
Noad1976

@ knurft en breda mike

Het gros van de supporters wil zich niet meer laten naaien en pijpen door nac is breda.

Jullie onderschatten het niveau van de eigen supporters het merendeel heeft allang door wat er hier gebeurd en is niet meer van plan klakkeloos seizoenkaart nog te nemen.

Het is triest jullie zijn dieptriest!

11   3  
Wanny

@ Bredaaa

Een groot netwerk is niet eens nodig. De beste versterkingen de laatste jaren komen van Jong Utrecht en EVV Eindhoven.

Wat je nodig hebt zijn goeie scouts die de markt in Nederland en Vlaanderen volledig in kaart hebben. En iemand die spelers kan binnen hengelen met een goed verhaal.

Spelers uit andere landen halen kan wel weer als we top 10 eredivisie staan.

3   3  
witzwartgeel

@gjoewie

Sting > Die wedstrijd tegen Veendam zit nog op mijn netvlies. Tegendoelpunt van Veendam was een eigen goal van Dusbaba. De scheids floot na de 10-1 gewoon af, omdat het publiek na elke goal het veld oprende. Er waren toen nog geen 80 minuten gespeeld.


Alsnog mijn niet oprechte excuses daarvoor

4   3  
Barry

Deze week zou er door gesproken worden over de uitwedstrijd tegen Willem 2 uit. Is daar al iets over bekend? Mogen we überhaupt die kant op?

0   10  
NACMULTY

Hallo

15   5  
witzwartgeel

Ik zou het heel gek vinden als er straks een nieuwe TD komt die niet betrokken is geweest op het verlengen van lopende contracten en/of de deur uit doen van spelers. Als het huidige technische hart (Pierre, Ton, Eric) de contracten, talenten etc. gaan beoordelen tbv de toekomst dan is de nieuwe TD toch weer een passant? Hoe kan hij nieuw beleid gaan maken als het trio net al beleid gemaakt heeft door te beslissen?

Heel vaag dit.

En in de winterstop spelers halen.....? En dan in februari een nieuwe TD hebben..?? Hoe dan????

Het klinkt op deze manier echt weer als hetzelfde liedje.

Stel een TD aan. Die maakt beleid en beoordeelt de contracten en spelers. Als er spelers wegmoeten of moeten komen moet hij dat bepalen vanuit zijn beleid en visie.
Hebben we straks weer een zwik spelers in de winterstop gehaald waar je geen fuck mee op schiet of de TD meteen al mee in zijn maag zit.

Kan het dan nooit eens normaal? Alle focus op een TD en dit seizoen spelen met wat je hebt. De belangrijkste spelers of talenten hebben nog een contract en Velanas gaat vast niet bijtekenen.

35   24  
NACMULTY

Beste Bsiderats of moet ik zeggen NOAD1976rats. Hebben jullie inmiddels door dat jullie website door één a twee individuen die teveel tijd hebben wordt verziekt. Het is naïef én erg knap dat jullie deze muiterij van nepsupporter NOAD1976 zolang volhouden. Waarom werken jullie nog niet met een maximaal aantal reacties per dag of het blokkeren van een account, moet vast mogelijk zijn. Hopelijk doen jullie hier iets aan, het richt namelijk indirect schade aan bij de club maar vooral bij je lezers. Ik wil een oproep doen aan alle leden om een statement te maken tegenover bsr ofwel n75r, iets doen aan deze kwal of lekker wegblijven en andere kanalen populairder maken. Denk aan twitter # NACPRAAT, insta: nacbredafanatics en andere en/of de Rat. Het moet een keer klaar zijn.

13   13  
baosje

@NACMULTY

AMEN !!

19   34  
Noad1976

@ mac nulty dat jij censuur wil op een zogenaamd onafhankelijke supporterssite zegt meer over jou dan over mij😝

15   35  
Noad1976

@ witzwartgeel precies Pi-Air gaat spelers halen waar dan de TD die ze zogenaamd nu al niet in de koker hebben mee moet gaan werken. Nac is Breda valt gewoon door de mand!

14   17  
NACMULTY

@NOAD1976rats Jij zou eens aan zelfcensuur moeten doen maat. Tuurlijk mag jij ook je gal spuwen en je mening uiten, maar jij bent aan het doorduwen. Leg mij eens uit wat dit over mij zegt dan, is namelijk een argument van niets🥰

16   33  
Noad1976

@ nacmulty jij duwt je mening door niet ik jij roept op tot censuur van mij toch omdat je niet zo leuk vind dat ik nac is breda bekritiseer op basis van genoeg argumenten lijkt mij.

18   18  
NACMULTY

Ik zeg iets 1 keer en jij post 100.000 keer per dag, wie drukt er dan door? Good luck with life dude!

17   31  
Noad1976

@ mac nulty als jij wil bepalen wat er hier gebeurt en wie wat zegt en hoeveel reacties per dag en wil spreken namens zogenaamd ALLE NAC supporters zou zeggen solliciteer bij bsiderats.

12   11  
Wanny

@ VAN RUMSCHOTEN

Dat valt nogal mee, die polonaisepolitie. Ik lees hier vrijwel niemand die zonder twijfels 100% positief is over de nieuwe eigenaren en de net aangestelde personen.

Een deel van de bezoekers is wel een beetje klaar met steeds vrijwel exact dezelfde, behoorlijk ongenuanceerde, kritiek leveren onder vrijwel elk nieuwsbericht.

Of je daarom mensen moet bannen is gelukkig niet aan mij, maar ik kan me voorstellen dat het de ambitie om je in te zetten voor deze site niet ten goede komt.

14   26  
Noad1976

@ wanny bsiderats heeft hun lot verbonden aan nac is breda dat maakt onafhankelijk zijn ( zie waarom bsiderats bestaat missie en visie ) nogal lastig en jij draait de boel nu om dat ik en andere supporters dan maar de mond moeten worden gesnoerd omdat dit jou nietzo goed uitkomt.

12   8  
NACMULTY

Even een kleine nuance op mijn opmerking over blokkeren. Ik zou graag de functie/ mogelijkheid willen hebben om individuen zelf te blokkeren zodat ik persoonlijk jullie quats niet meer hoef te lezen. Betekent niet dat niemand je meer kan lezen. Maar geef mij de kans om iedereen die ik niet hoef te lezen ook niet meer te hoeven zien. Voor mij is de charme er gewoon volledig van af. Ik kan en wil voor niemand anders bepalen. Voordeel voor jou @noad is dat je mij ook kan blocken.

12   6  
Wanny

@ NOAD1976

Ik zeg nergens dat jou de mond gesnoerd moet worden. Of wie dan ook. Dat moet de eigenaar van de site maar bepalen. Als ik het daar niet mee eens ben, is het aan mij de keuze om dan de site nog te bezoeken of niet.

En waarom zou het mij goed uitkomen als er mensen een ban krijgen? Alsof ik enig belang heb bij wat er op deze site gebeurt, anders dan dat ik supporter ben en op de hoogte wil blijven.

14   8  
NACMULTY

@van rumschoten, lees eens even joh. Niemand zegt dat jij en noad geen mening mogen hebben en niemand zegt dat je deze niet mag ventileren. Maar er is gewoon een heel groot verschil tussen 1 x je reactie geven of 200x per dag. Hou je gewoon bij de feiten ipv zelf te verzinnen.

8   7  
Wanny

@ VAN RUMSCHOTEN

Nee hoor. Ook dat staat je vrij. Alles moet kunnen zolang het binnen de grenzen van het betamelijke blijft.

Vraag is of het nodig is dat onder ieder bericht meerdere keren te uiten. Van mij hoeft dat niet.

Helaas kun je niet kiezen welke reacties je te zien krijgt, dus als je gewoon een beetje over NAC mee wil lullen, krijg je die reacties er ook gratis bij.

13   3  
witzwartgeel

@ALLEN

In principe lullen we allemaal maar een eind in de rondte. Sommigen vallen vallen met een standpunt of opvatting in herhaling of heel vaak in herhaling. Persoonlijk lees ik daar vaak overheen en in het geval van NOAD1976 probeer ik het gesprek op inhoud aan te gaan als hij/zij daar ruimte voor geeft.
Afgelopen week ontstond er zo;n gesprek waarin NOAD1976 zijn mening en visie gaf. Het leverde hem zelfs nogal wat duimpjes omhoog op (wat het ook maar mag betekenen).

Zelfs de leden van bsiderats praten (vooral in podcasts) vanuit aannames en onderbuik gevoel. Iedereen doet dat hier dus wat dat betreft zijn we allemaal net zo kritisch of opbouwend bezig.

Doe zoals in een kroeg.. als iemands praat je niet aanstaat ga je met een ander praten. Tenminste zo doe ik het hier.

Het vervelendste vind ik het vooral als reageerders hier elkaar het leven zuur maken. Lees het niet en praat met een ander.

Ps. dit gezegd zeggende neem alles van mij ook altijd met een heeeele grote korrel zout.

Hup NAC!

7   3  
Stirf

Allemaal een zware week gehad, man man man

5   6  
Bp

Hoop in ieder geval niet : John de Jong

9   8  
Breda-mike

@ van rumschoten

Nee is nac wel geholpen bij dat negatieve gezeik van jullie? Daar word het echt niet beter van hoor. Reageer je frustratie lekker af in de sportschool ipv onder elk bericht op dit forum.

28   8  
Fred1

Er zijn twee dingen nog belangrijker in de tweede seizoenshelft.
1 Hellemons geen enkele bemoeienis meer geven met aan en verkoop en NAC 1 en 2 accuut Molenaar weghalen voor deze groep.
Heb afgelopen week weer zoveel bizarre dingen gehoord en gezien over deze man waardoor hij gewoon niet te handhaven meer is.
Deze man is geen verbinder maar een onruststoker binnen de groep er is geen enkel draagvlak meer voor deze man.
Daarnaast kunnen hij en Lokhoff ook niet met elkaar overweg.
Ik mag Ton graag als mens maar vraag me werkelijk af wat hij beoogd en waar hij mee bezig is.

11   6  
Dos

Om een ban vragen is totaal onnodig.
Discussie aangaan is prima maar de manier waarop sommigen dit doen is bedenkelijk. En dat zijn niet zozeer alleen mensen zoals Noad1976.

Ik vraag me werkelijk af wat men hiermee wil bereiken.

11   7  
Fred1

@ van Rumschoten we leven in een vrij land dus ik denk dat jij net zoveel mag zeggen als ik.
Niet functioneren?
Dat is zwak uitgedrukt denk ik.
Noem maar een ding wat hij goed heeft gedaan?
De vraag is toch ook meteen het antwoord?

14   22  
Beultje

Op dit forum mag je niks negatiefs zeggen over NAC = BREDA.
Je mag alleen maar zeggen dat alles zo fantastisch gaat.
Anders ben ben je geen Nep NAC supporter...
Ik ben gewoon voor NAC = BREDA.
Naar zo het nu gaat wordt het nooit iets ....

4   4  
Beultje

Foutje.....

Geen is een

16   12  
Willem 4,5

@ noad. Fijn hè, nu heb je weer een nieuw item om lekker te zeiken en te zeuren.
NAC = Breda en dat blijft zo.!!! Dus stop met stoken en zeiken en ga bij fc den Haag kijken die hebben wél hun ziel aan de duivel verkocht.

16   5  
Fritske d'n Olifant

Jezusmina, het lijkt hier wel een schoolplein. Mannetjes die hier dagelijks NAC iconen door de stront trekken gaan janken en censuur! roepen als ze een beetje tegengas krijgen. Laat me niet lachen...

11   9  
Dos

Fred1

1 ding? Van der Sande en Lucassen binnengehaald.
Sorry,zijn er 2. Oops.

Uit dit bericht blijkt dat ze bij NAC druk bezig zijn om de boel op te bouwen.
Houd de rust en kies er een keer niet voor om te roepen dat iedereen weg moet.
Hellemons en Molenaar zijn straks echt niet meer TD en hoofdtrainer.
Om nu iedere keer exact hetzelfde te roepen heeft geen zin.
Het is niet allemaal onzin wat je zegt overigens,maar daar gaat het mij niet eens om.

13   5  
Belgische Naccer

Begin eerst maar eens met een goede trainer die er NOAD in krijgt en die spelers beter maakt in plaats van slechter.

Zolang je dat niet oplost, heeft het geen enkele zin om budget vrij te maken voor speler te halen!

8   6  
Ernie

Fred1
Kom eens met namen van wie jij dit gehoord hebt. Dan kunnen wij controleren of dit klopt.

21   15  
Das Phantom (BSR)

Van Rumschoten en Flieger zijn dezelfde persoon. Vandaar dat zijn reacties worden verwijderd.

10   15  
Tip

Het wordt er wederom hier niet gezelliger op. Is die ban HBD nog wel echt nodig ? Of is die voor eeuwig? Je leest toch regelmatig reacties die grof zijn en louter op de man gericht. En dat blijft staan. Maar goed de redactie beslist, wel respect voor hun vrijwillige inzet.

Ik vind de twee reacties van @Bungh wel goed. Gewoon feitelijk.

Dat er een frisse bezem door NAC gaat met N=B is natuurlijk onzin als je PvH in de top zet en TL ook een functie geeft.
Als je veel oud NAC binnen haalt, geweldige NAC voetballers in hun tijd, dan haal je mensen binnen die na hun voetballoopbaan in de voetbalbranche opvallend weinig hebben gepresteerd. Buiten PvH maar die presteert louter als analist en mediaman. Waarom gaat het dan met die mensen bij NAC plots wel lukken vragen velen zich af ?

Dus het is zondermeer afwachten waar dit heen gaat. Hoe dan ook is PvH de sleutelfiguur voor wat er gaat komen.

Niemand kan nu zeggen het wordt niks, maar een succes is net zo goed nog heel ver weg. Wat we wel kunnen doen is hopen dat het uiteindelijk goed afloopt.

Ik verwacht (!) tegen pec geen grote nederlaag. Er is geen centje druk want iedereen heeft zich al neergelegd bij een forse nederlaag van NAC. Normaal gesproken kunnen onze spelers dan wat beter presteren. PEC is daarnaast geen wereldploeg.

6   5  
Das Phantom (BSR)

@tip

Het is soms simpelweg niet meer bij te houden. We werken aan een oplossing.

5   3  
Snipes

Ik weet nog niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Ik snap zeker de urgentie. Want als we volgend seizoen mee willen doen voor de bovenste plaatsen, moeten we snel aan de bak.

Al zal het voor een AD niet prettig voelen dat hij geen beslissende stem heeft gehad in het aanstellen van ‘zijn’ TD. Dat kan zomaar tot scheve verhoudingen lijken.

En flink met geld smijten halverwege dit seizoen gaat ook geen zoden aan de dijk zetten. Focus dan op het losweken van goede spelers voor komend seizoen.

Kortom, ik ben nog niet overtuigd van deze stap. De toekomst zal het leren

11   1  
Breda83

@SNIPES

Volgens mij werd in het persbericht van NAC na de aanstelling van het stg bestuur en RVC toch echt gesproken over “de directie, bestaande uit een AD en een TD”. Ze lijken dus naast elkaar te gaan opereren, en zal er dus geen sprake zijn van een AD die ‘zijn’ TD aan gaat stellen.

Vandaar dat je nu al eerder een TD aan kunt stellen.

10   2  
die ne gast

Pierre heeft nog geen trackrecord voor het kiezen van mensen voor technische functies, Pierre steekt zijn nek nu wel erg ver uit als hij grotendeels verantwoordelijk is voor het kiezen (en binnenhalen) van de TD.
Falen van de TD zal ook meteen als falen van Pierre worden gezien. Hij moet in één keer goed kiezen en dat weet hij zelf ook.
Daarnaast is Pierre is een winnaar, dus hij zal echt niet automatisch 'een oud-NAC-vriendje' willen. Vraag is wel hoe overtuigend Pierre het NAC-verhaal kan overbrengen en welke potentiële TD's door Pierre gecontroleerd willen worden. In welke vijver vissen we dan? Heb zelf het gevoel dat Gerbrands en Pierre niet veel verder komen dat de 'usual suspects' en niet echt verrassend uit de hoek gaan komen.

Het lijkt wel of oud-NAC hier meteen een diskwalificatie is. Arne Slot doet het als trainer niet slecht. Lammers staat met Heracles bovenaan in de KKD.
En dan nog: als de RVC - TD - trainer lijn ingevuld gaat worden door Pierre - Brusselers - Lammers, dan hebben we wel mensen met een beter CV dan wat we de afgelopen 5 tot 7 jaar hebben gehad en die met elkaar door één deur kunnen. Hoe lang is dat geleden? Rust in de tent en alle neuzen dezelfde kant op, gaat ons verder brengen dan allerlei botsende ego-trippers in een hok bij elkaar stoppen.

Overigens zie ik het gevaar van te veel 'ons kent ons mensen' ook wel en heb ikzelf ook wel een (lichte) voorkeur voor niet oud-NAC'ers. Dat zou toch meer voelen als een echt frissere, nieuwe start en een breuk met de puinhopen van de afgelopen jaren.

Uiteindelijk gaat het niet om namen, maar om daden. En we weten nu niets van eventuele namen, laat staan daden die we kunnen beoordelen. We blijven dus nog even in de wachtstand staan. Eigenlijk heb ik bovenstaand verhaal dus voor jan met de korte achternaam getikt. ;-)

22   3  
Fritske d'n Olifant

PvH en TG weten wat er bij topsport komt kijken. Ik vertrouw er dan ook op dat zij en uiteraard de rest van de RvC een directie samenstellen die een topsportklimaat kan scheppen of daar in ieder geval in kan faciliteren. Daarnaast weet PvH dondersgoed wat het krachtenveld bij NAC is en dat een TD behalve visie en ervaring ook karakter en durf moet hebben. Ik hoop echt dat wij verrast gaan worden. Ik denk niet dat Lokhoff trek heeft om TD te worden. Die vindt een functie in de luwte prima. Brusselers heeft weliswaar voor NAC=Breda het technische plan geschreven waarvan niemand eigenlijk weet wat dat plan precies is. Maar het zou mij verbazen als hij zijn eigen plan ook gaat uitvoeren. Ik zou het ook een gemiste kans vinden omdat zo iemand bij een deel van de achterkant direct op achterstand begint en dat is nu precies wat we niet kunnen gebruiken als de ambitie nog steeds is om volgend seizoen op een promotieplaats te eindigen. Uit het netwerk van PvH lijkt mij Paul Bosvelt een prima kandidaat. Maar is hij zo gek om zijn Go Ahead te verlaten voor het project NAC? Stan Valckx heeft de ervaring en het is ook vrij voor de hand liggend dat hij het wordt. Out of the box is iemand waar ik heel erg benieuwd naar ben Dick van Burik. Als zaakwaarnemer iemand met veel contacten in het voetbal, ondernemer, selfmade man en ex-NACcer. Maar kan hij ook opereren im een leidinggevende functie binnen een club als NAC?

We gaan het allemaal mee maken. Ik wens PvH en TG heel veel wijsheid toe bij deze belangrijk beslissing voor de club.

9   12  
Tip

@dienegast. Ik bedoel met oud NAC de groep die we allemaal oud NAC noemen. Bv. Slot hoort niet bij die groep. Is ook een heel ander type mens. Inderdaad een geweldige trainer en zeer professioneel. Maar die komt dus never nooit naar NAC. Maar ik ben op voorhand niet negatief. Voordeel als Pierre de keuze maakt hij ze ook niet in hun rug afschiet. We wachten af waar PvH en TG mee komen.

9   1  
Volksclub NAC

Verras ons maar in positieve zin

9   1  
N@©️

Deze winter moet je al investeren in de selectie voor volgend seizoen. En asjeblieft niet huren, als je toch niet om de prijzen mee speelt.

3   24  
Ibio

Mijn TD lijst :

Sjoerd Ars
Eric Hellemonds (en dan alleen als TD)
Ernest Steward
John de Jong
Stan Valckx

9   4  
Theoden King

Ben benieuwd. Van Hooijdonk en Gerbrands komen mij niet voor als natuurlijke bondgenoten.

10   5  
Otjes

Ik zie TD namen voorbij komen die een godsvermogen kosten. Keep on dreaming….

Bovendien vraag ik me af wat je als TD te besteden hebt.

Ik denk dat PvH zelf uiteindelijk TD en Rvc gaat doen. Wie wil er onder z’n supervisie werken? Tja alleen vriendjes …

Wat een enorme kerstboom voor een MKB bedrijf als Nac met amper 10 miljoen omzet, ongekend.

18   0  
076

Dat er hier mensen serieus Hellemons als TD zien. Bizar.

43   1  
Nr.20

Mijn lijstje wat ik heb gehoord en volgens ingewijden….
AD: Van Rumschoten
TD: Fred1
Trainer: Scheppioni
Maar nogmaals volgens bronnen binnen de club….succes heren!

13   1  
BUNGH

Pi-Air.

Dat brengt bij mij altijd mijn eerste 2/3maanden NAC Terug naar boven uit mijn leven... Mijn eerste wedstrijd ooit Nac-Groningen november 2005, eerste goal die ik ooit vierde van NAC; Pierre van Hooijdonk. Waarna ik ook gelijk kennismaakte met de oud spelers vloek, 1-1 Salmon 2-2 Cornelisse(incl. radslag)

Ruim 2 maanden later, een met sneeuwbedekt Mycom Stadion bomvol met haat en spandoeken richting Pi-Air, de beste man had ons als een baksteen laten vallen om naar die afschuwelijke havenclub te gaan. Een van de allermooiste wedstrijden die ik ooit heb meegemaakt.
Koeman die emotie wou zien (en het kreeg), een halfleeg rat verlegh in de laatste 10 ijskoude minuten en het mooiste slot wat er op zo'n voetbalmiddag bestond.

Gewoon even een heerlijke flashback op de vrijdag morgen, fijn weekend mede Ratten!

12   18  
Cees-2

Fritske d olifant: Van Hooijdonk is zelf een krachtenveld, zo vrees ik. Nogmaals, deze man is geen "rasechte" Naccer. Hij is publiciteit geil in optima-forma en is een notoire egoïst. Simpel, sla het verleden er maar op na, dat spreekt voor zich. Zoals ik al eerder aangaf, gaat dit, zo vrees ik, een enorme negatieve werksfeer geven binnen de belangrijkste posten op de club. Mensen die zwak in hun schoenen staan worden door hem simpel opzij geschoven.

Mensen die "echt" ageren tegen hem, geeft, zeker met hem, conficten!

12   10  
Los Pollos Hermanos

Nou, Nac is Breda. Laat maar eens wat miljoenen rollen dan, anders heeft het allemaal weinig zin.

14   2  
Henri

Dat niemand Henk van Stee als TD noemt. Heeft ervaring als speler, trainer en TD bij Sparta en Zenith St. Petersburg. Hij heeft het overal meer dan goed gedaan. Kon bij Sparta alleen niet meer door één deur met de AD.

14   1  
RaraNAC

Zo’n website als deze gaat ten onder aan z’n eigen succes.
Erg jammer maar kan mij voorstellen dat de lol bij de mannen van BSR ook erg afneemt.

Waarom kunnen we niet gewoon een leuke discussie hebben?

Nu is het helaas het probleem landelijk. Een afwijkende mening mag niet en we schreeuwen steeds harder dezelfde domme opmerkingen. Luisteren, met argumenten iets weerleggen, zit er niet meer in. Want dan hoor je meteen weer bij een “kamp” en moet dat nog harder worden tegen geschreeuwd.

9   4  
Nik-Air

TD’s met een bewezen staat van dienst gaan niet werken bij een club waar het afbreukrisico enorm groot is en het spelersbudget zo’n 1,5 miljoen zal zijn.

De 2,5 miljoen in de jaarcijfers is inclusief alle afkoopsommen die nog doorlopen van de afgelopen jaren.

De nieuwe jongens als Velthuis, Vet, Plat, Lucassen, vd Sande, Van Lare hebben echt niet hetzelfde salaris als Immers, Bilate, Olij, Adilehou, Maria, Malone en Haye.

10   3  
Breda-mike

@noad1976

Ga een baan zoeken man je hebt teveel tijd.

8   2  
Bas

Interessant. Nik-Air denkt de cijfers van NAC beter te kennen dan de financieel manager.

9   3  
Ben

Pierre heeft toch connectie in de voetbal
Wereld om goede spelers te halen die bij een club niet meer aan bod komen.

Moet toch mogelijk zijn om wat op te halen

18   6  
Fritske d'n Olifant

@Cees-2

Ik ken Pierre niet persoonlijk, maar blijkbaar jij wel gezien de stelligheid waarmee je van alles over hem beweert. Jij zegt dat mensen die tegen hem ageren met hem gaan conflicten. Als je nagaat met wie PvH de afgelopen 20 jaar een "conflict" heeft gehad dan zijn dat zelf ook niet bepaald types die zuiver op de graat zijn, zoals Mommers en Manders. Bij Feyenoord had hij een conflict met Vd Herik over salaris en de hoogte van de transfersom die voor hem betaald moest worden. Ieder verhaal staat op zichzelf en heeft twee kanten. Je kunt ook zeggen dat hij niet met zich laat sollen door allerlei megalomane clubbestuurders. Dat jij beweert dat PvH geen rasechte NAC'er is (wat dat ook mag betekenen) vind ik ook vreemd. Waarom zou iemand als PvH met een redelijk veilige carrière bij de TV zich onbezoldigd wagen aan het project NAC en daar verantwoordelijkheid in nemen? Met prestige heeft het iig niets te maken want voor een buitenstaander is NAC een gemiddelde kkd club met een bovengemiddeld grote aanhang die ooit leuk meehobbelde op eredivisieniveau. Maar goed, jij weet blijkbaar meer. Ik ben benieuwd.

4   17  
Steven73

Kijken welk vriendje nu instapt

6   11  
Tip

Wellicht verstandig dat ook wordt gedacht over een buitenlandse TD. Ik denk dat Pierre bij ervaren Nederlandse TD’s nul op rekest krijgt. Een te onderzoeken mogelijkheid is tevens een TD+TM. Je kunt dan naast een ‘voetbaldier’ een jonge vent zetten met een perfecte opleiding , die zijn talen spreekt en verstand heeft van contracten en ( financiële) juridische zaken. Ik ga er vanuit dat PvH begrijpt dat het nu echt erop of eronder is. Hij heeft zich gecommitteerd met een helse job. De loopgraven liggen vol met scherpschutters en de omstandigheden zijn zeer moeilijk.

14   0  
Ivo

Ik vind het triest om te lezen, de negativiteit en de azijnpisserij klotst hier tegen de plinten omhoog.

Zelfs en vooral clubiconen worden hier vol door de shit getrokken. Ranzig gewoon.

En waarvoor? Zijn wij niet allemaal NAC supporters? Denken we nu echt dat (inter)nationale toptrainers en managers in gaan stappen bij NAC? Waarom zouden ze dat doen?

Wij moeten het hebben van onze regio, dat is altijd zo geweest en zal ook zo blijven. NAC gaat zich nooit bij de Top-3 van Nederland voegen, en heeft dat in het verleden ook nooit gedaan (een enkel seizoen uitgezonderd). Lokale mensen, een lokale trots, van en voor Breda en omstreken. Ik vind dat iets moois. Wie daar zuur of lacherig over doet kan beter een succesclub in Amsterdam gaan supporteren.

Ik geloof er nog steeds in dat er betere tijden komen. En dat dit seizoen helaas niet meer te redden is, maar dat er wel iets moois uit voort kan komen. De nieuwe mensen verdienen een kans. De volgende stap is een AD en TD aanstellen en dan begint het pas echt. Dan de schouders er onder en werken aan een beter NAC. Het heeft tijd nodig, maar het komt goed.

3   10  
Thierry14

Tim gillessen TM, Danny Buijs trainer een keer wat anders dan uit den kliek....

7   2  
bier en friet

Ik verwacht dat het onrealistisch is, maar ik ga toch voor Stewart. Hij wil graag naar Nederland, bij de KNVB buiten de boot en bij feyenoord genoemd maar zij willen een Nederlander (Bosvelt werd genoemd). Zou wel wat zijn als Stewart het hier samen met Toon op de achtergrond helemaal op gaat bouwen.

Een minder populaire naam als alternatief is Ted van Leeuwen. Zeker voor iemand die tussen Pierre en Ton in komt te zitten heb je een onverstoorbaar persoon nodig. Hij heeft redelijk wat talenten gescout en kan ook 'puinruimen' bij clubs, een relevante ervaring. Je kunt alvast uittekenen dat er conflicten zullen komen met Ted in die sandwich, maar dat is het gevolg van eerdere aanstellingen en het alternatief is een ja-knikker en dan kun je beter niemand aanstellen.

0   1  
Maarten

Ciftci als TD??

0   0  
Betweter

Stan Valckx gaat komen.

0   0  
jenny


Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om geld te lenen. Maar hoe sneller, hoe beter. Om in die behoefte te voorzien, is de flitslening bedacht. Razendsnel – dat betekent binnen tien minuten – kan men een lening afsluiten. Zo hoeft u nooit meer om geld verlegen te zitten en bent u zeker van de nodige financiële reserves. contact met ons op voor meer informatie.E-mail: jennyschecoj@gmail.com

1   0  
jenny


Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om geld te lenen. Maar hoe sneller, hoe beter. Om in die behoefte te voorzien, is de flitslening bedacht. Razendsnel – dat betekent binnen tien minuten – kan men een lening afsluiten. Zo hoeft u nooit meer om geld verlegen te zitten en bent u zeker van de nodige financiële reserves. contact met ons op voor meer informatie.E-mail: jennyschecoj@gmail.com

0   0  
sumitihomelen

I am a private money lender that give out fast cash no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location (WhatsApp) number +918131851434 contact email id : sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti

Laad alle berichten na dit bericht in