Wij gaan niet opzij

Spelersrapport: De derde periode

Italo

Ondanks een goede serie greep NAC naast de derde periode. Nu deze periode is afgerond maken we de balans weer op: het spelersrapport wordt bepaald op basis van jullie stemmen in de man of the match verkiezing na iedere wedstrijd.

De derde periode begon met teleurstellende wedstrijden tegen Jong PSV en FC Den Bosch. De puntendelingen tegen deze twee laagvliegers heeft zeker effect op het gemiddelde cijfer van de spelers over de derde periode. Zonder deze duels komen veel spelers al snel een half punt hoger uit.

Nieuwkomers Maatsen en Azarkan zijn (nog) niet opgenomen in deze lijst. Zij speelden nog te weinig (minimaal vijf) wedstrijden om in het overzicht terug te komen. Dit aantal wedstrijden is al wel gehaald door Hendriks, Maria en Jansen (zij het als invaller). Op basis van de cijfers worden met name Hendriks en Jansen door jullie gezien als versterkingen voor de ploeg.  

De strijd om de prestigieuze BSR-Speler van het seizoen prijs gaat dit jaar tussen Nick Olij en Thom Haye. Met nog tien wedstrijden voor de boeg, lijken zij niet meer ingehaald te kunnen worden. Om aan het eind van het seizoen kans te maken op de trofee, dient een spelers het meerendeel van de wedstrijden (minimaal 20 dus) in actie te zijn gekomen dit seizoen.

Hieronder het volledige overzicht. Let op: dit gaat om het gemiddelde cijfer behaald door de spelers in de derde periode. Daarnaast (totaal) staat het gemiddelde van de speler over het gehele seizoen.

 

Speler

Derde periode

Totaal

Nick Olij

6,9

7,2

Moïse Adilehou

6,7

6,3

Lex Immers

6,6

6,1

Anco Jansen

6,6

6,6

Ramon Hendriks

6,5

6,5

Thom Haye

6,5

7

Mario Bilate

6,5

5,7

Lewis Fiorini

6,2

6,1

Kaj de Rooij

6,1

5,7

Mounir El Allouchi

6,1

6

Dion Malone

5,8

5,9

Moreno Rutten

5,8

6,1

Jethro Mashart

5,6

6

Michaël Maria

5,6

5,6

Yassine Azzagari

5,6

6

Nick Venema

5,5

5,2

Colin Rösler

5,4

6,1

Sydney van Hooijdonk

5,3

6

Robin Schouten

5,2

5,7

DJ Buffonge

-

5,7

Huseyin Dogan

-

5,1

     

Maurice Steijn

5,5

5,4

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Dogan per direct naar Tadzjikistan 45 reacties
Volgend bericht
Steijn: "Ik ben er niet blij mee" 64 reacties
15 Reacties
114   21  
Mitchel

Opmerkelijk laag gemiddelde El Allouchi afgezet tegen zijn cijfers qua assists en goals. Ergens heel zonde dat hij niet wat meer waardering krijgt. Zowel op als naast veld een zeer degelijke kerel met nac-hart.

114   21  
Mitchel

Opmerkelijk laag gemiddelde El Allouchi afgezet tegen zijn cijfers qua assists en goals. Ergens heel zonde dat hij niet wat meer waardering krijgt. Zowel op als naast veld een zeer degelijke kerel met nac-hart.

24   59  
Sjef de gevulde koek@mitchel

El allouchi speelt de laatste 2 tot 3 wedstrijden redelijk. Daar voor heeft hij er werkelijk niks van gebakken. Kijk de wedstrijden tegen Den Bosch of Dordrecht maar terug bv lachwekkend. Misschien had het met Corona te maken maar ik heb hem dit seizoen maximaal 3 goeie tot redelijke wedstrijden zien spelen en de rest was gewoon niks. Je verwacht veel meer van een speler met deze ervaring. Nou nu heb ik er wel genoeg over gezegd en nogmaals laatste weken gaat het iets beter hopelijk trekt hij dit door.

25   10  
Gman

volgens mij hoef je niet per se goed te spelen, maar als el al levert (statistieken) en dat ook doet op belangrijke momenten dan mag je gemiddelde waardering echt wel wat hoger zijn. Erg belangrijke speler in race naar promotie.
Vergeet niet dat in de mindere wedstrijden, de rest over het algemeen ook onderpresteerde (of op niveau presteerde, het is maar hoe je het bekijkt ;) )

28   13  
Basje

Ik vind het punt van Steijn laag.
Ik ben echt niet altijd zijn grootste fan geweest. Ook ik snapte zijn keuzes soms totaal niet maar deze man is gvd wel 11 wedstrijden ongeslagen! Daarom vind ik dat hij wel een stukje meer krediet verdiend.

Mijn motm 3e periode: Immers en El A

41   1  
Scheppioni

Groot pluspunt voor de komende periode zijn de stijgende lijnen van Kaj en Lex, vaker Anco erbij dan moet het een mooi slot kunnen worden !!

15   11  
nl

Ik vind dat onze Maurice wel meer krediet verdient hoor.. Jammer dat we soms te kritisch zijn naar hem..

4   16  
Joepoe

Anco Jansen kan Max 30 min spelen, daarna is hij op. Wel is hij een hele goede voor dat laatste half uurtje. Kan het verschil maken

21   1  
Braze

Ik snap die lage cijfers wel. Ondanks de vele niet verloren en wel gewonnen wedstrijden is het spel op een enkele uitzondering na niet om aan te zien.
Met deze selectie moet het toch mogelijk zijn om ook aantrekkelijk veldspel op de mat te leggen.
Het is toch gek dat een club als Helmond hier in Breda
het spel maakt en 2x op voorsprong komt.
Steyn is er nog steeds niet in geslaagd zijn team fatsoenlijk veldspel te laten spelen en heeft gelukkig vaak geluk gehad zodat we niet weggezakt zijn op de ranglijst.

5   6  
Belgische Naccer

Ik kan me wel vinden in deze punten. De belangrijke spelers staan bovenaan in de lijst, de waterdragers in het midden en de mindere spelers onderin.

Sydney verdient wel wat meer waardering, maar die is door Steijn naar de bank verbannen. Hetzelfde geldt voor Azzagari.

Schouten is aan een vrije val bezig. Die speelt ongeconcentreerd momenteel, geen idee waar het aan ligt, maar het lijkt tussen zijn oren te zitten.

Bilate is veel beter dan in het begin, wellicht door zijn blessure en De Rooij wordt steeds beter, maar kan het verschil slechts af en toe maken, geen hele wedstrijd lijkt het. Maar het talent is er zeker. Hij is de enige aanvaller die op souplesse een speler kan uitspelen in onze selectie.

3   0  
NAC!!!

Snap de telling wel, echter vraag ik me af wat je moet met de spelers die nu nog geen 6 halen, stel dat je promoveert!
Ook zijn er daarvan 2 niet bij tegen de graafschap, donut lijkt me dan toch eenvoudig op te lossen trainer. Het zegt toch wel veel

3   9  
Ome Cor

Lachwekkend te zien wat voor cijfers de zelfbenoemde kenners geven.
Man man man

3   1  
Heksenketel

Oei, ik doe elke keer mee als ik een wedstrijd heb gezien. Maar als ik hier zo naar kijk, neem ik mezelf spontaan minder serieus. We staan op de 3e plek en hebben 2 spelers met een 7. Voorbeeld: we kunnen toch, met alle respect voor ieders mening, Mounier toch geen 6,0 geven? Hij staat straf bovenaan qua aantal assists? Wat moet die jongen doen om een 7 te krijgen. Laat staan wat moeten spelers wel niet doen om een 8 te krijgen?

1   0  
Kisku

Wel laag voor mounir met zoveel doelpunten en beslissende ballen,transfervrij die wilt iedere eredivisie club wel hebben .ik denk dat slot hem naar de kuip haalt voor berghuis

0   0  
Peter

Ik lees nog niets over Fiorini. Nog iets meer rendament maakt bij hem het verschil voor de rest van het jaar. Kaj heeft nu nog een beetje geluk nodig, dat zou nog wel eens onze troef kunnen worden de laatste 8 wedstrijden (heeft hij er nog 2 voor:-)

0   0  
StenilsoN

Ik heb de totale beoordeling hier vergeleken met de gemiddelde scores die de spelers krijgen bij SofaScore. Gemiddeld beoordelen de supporters de spelers bijna 14% lager dan SofaScore doet.
Je ziet dat spelers als Olij en Haye door supporters in verhouding veel beter beoordeeld worden dan op basis van hun statistieken, terwijl El Allouchi beduidend lager beoordeeld wordt.

Hieronder de verschillen per speler.

Huseyin Dogan -29,2%
Nick Venema -21,9%
Mounir El Allouchi -20,6%
Michaël Maria -19,3%
Kaj de Rooij -18,9%
Robin Schouten -18,6%
Mario Bilate -17,9%
Sydney van Hooijdonk -17,6%
Moreno Rutten -15,0%
Dion Malone -14,4%
Lewis Fiorini -13,4%
Colin Rösler -13,4%
DJ Buffonge -12,8%
Lex Immers -12,7%
Moïse Adilehou -11,5%
Jethro Mashart -11,4%
Yassine Azzagari -11,4%
Ramon Hendriks -9,2%
Thom Haye -3,2%
Anco Jansen 0,0%
Nick Olij +1,7%

Laad alle berichten na dit bericht in