Wij gaan niet opzij

Stageperiode Carolina met een week verlengd

Eddy W

Jurich Carolina loopt op dit moment stage Saburtalo Tbilis uit Georgië. Toch is er nog geen duidelijkheid over een eventueel vertrek van de linksback. De stageperiode van de 21-jarige verdediger is namelijk met een week verlengd.

Door het verlengen van zijn stageperiode zal er pas na het weekend duidelijkheid komen over het eventuele vertrek van Carolina. Omdat de transferperiode in Nederland vanavond afloopt lijkt het er op dat het vertrek van de van PSV overgekomen verdediger alleen ruimte maakt voor een transfervrije speler.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
20 Reacties
22   2  
Ivo

@Ome Cor

Wel een reservespeler die gehaald is in de eredivisieperiode en misschien wel een beter contract heeft dan wij allemaal denken. Sportief maakt zijn vertrek niks uit, financieel wel.

Maar dan: transfervrije spelers zijn niet voor niets transfervrij. Dus wij moeten gaan vissen in de vijver met spelers die niemand wil. Ik zeg: laat maar zitten, we gaan het met deze jongens doen en we maken er het beste van. In de zomerstop is er veel meer keuze en kunnen we echt zaken doen. Ook omdat er 5/6 spelers einde contract zijn, en de huurspelers weer vertrekken.

6   1  
PatjeR

Hmm, da's tot na het transferwindow. Gaat dus geen ruimte opleveren.

PS: het is verlengD in deze grammaticale constructie.

12   10  
Ratjeduneerste

Hier heeft NAC dus momenteel helemaal niks aan... er had alleen nog iets kunnen gebeuren als er vandaag iemand gelost zou worden.

Bedankt RvC, fijn dat jullie voetballend inzicht zo'n uitstekende weerspiegeling heeft op de situatie. Wie niet ziet dat er ruimte gemaakt moet worden voor nog 2/3 spelers om aan te haken voor de eerste 2 plekken is oncapabel om in de RvC plaats te nemen.

Jarenlang laten ze directeuren hun gang gaan en is controle nergens te bekennen. Nu er enigszins zorgvuldig transferbeleid wordt gevoerd draaien ze de kraan dicht.....

Volgend seizoen weer KKD!

2   1  
Ome cor

Officieel zit hij in de selectie, maar effectief betekent het dat er een (reserve) speler van jong NAC mogelijkerwijs vertrekt.

22   2  
Ivo

@Ome Cor

Wel een reservespeler die gehaald is in de eredivisieperiode en misschien wel een beter contract heeft dan wij allemaal denken. Sportief maakt zijn vertrek niks uit, financieel wel.

Maar dan: transfervrije spelers zijn niet voor niets transfervrij. Dus wij moeten gaan vissen in de vijver met spelers die niemand wil. Ik zeg: laat maar zitten, we gaan het met deze jongens doen en we maken er het beste van. In de zomerstop is er veel meer keuze en kunnen we echt zaken doen. Ook omdat er 5/6 spelers einde contract zijn, en de huurspelers weer vertrekken.

11   4  
Ouwe Spionkop

Gerommel in de marge. Het zal misschien 40 of 50 k schelen tot het einde seizoen als hij vertrekt.
Zelfs amateurclubs geven dat al uit aan een speler.
We zijn heel ver weg gezakt.
De moed begint me steeds verder in de schoenen te zakken.

6   17  
Real Robert

@Ivo. En die zaken gaan dan waarschijnlijk weer gedaan worden door die lachwekkend slechte Van den A en die zingende jokkebrok.
Doorselecteren en de markt opgaan. Dat kun je wel aan die Belg overlaten. Dus eerst El Allouchi, Bohui, Stokkers, Schouten, ben ik iemand vergeten?, maar zien weg te brengen en daarna de volgende top-aankopen binnenharken.

Man, Man...We zullen alleen maar verder wegzakken in het 1e divisie moeras.

4   8  
D’n opletter

Alles goed en wel, maar wat vindt onze nieuwe trainer hiervan?
Oh, wacht...

5   3  
Kipiani

Herhaling: we hebben een directie zonder netwerk.
Dan kom je niet ver.
Edelenbos heeft wel een netwerk. Op haar gewenste niveau.

4   1  
Hoeven B4

@Ratje1

Geen persoonlijke aanval, maar wel typische reactie.

'de RvC en de directie moeten zich bezighouden met hun eigen taken'

vs.

'de RvC moet voetballend inzicht hebben en zich bemoeien met transfers'

...

8   1  
Kopspion

Ben bang dat we het moeten doen met hetgeen we nu hebben...
Verder blijft het ook angstvallig stil wat betreft de nieuwe trainer; ik zie dat ook nog niet doorgaan

6   2  
Jeroen Remie

Een stage verlengen tot na de transferdeadline? Dus dan kan ie niet tekenen? Wat is daar het nut van?

3   1  
Becherovka

Toen hij naar NAC kwam hoopte ik dat hij het soort speler zou worden dat rustig aan in het team zou groeien en een gewaardeerde kracht zou worden. Wat zat ik er ongelooflijk naast zeg..

1   1  
Ivo

@Jeroen Remi

In Georgië loopt de transferdeadline pas eind februari af.

9   4  
jvt

Gek dat mensen die hier realistisch pessimistisch zijn duimpjes naar beneden krijgen, nog steeds. En dat terwijl niets, maar dan ook uit niets blijkt, dat we in een positieve flow zitten.

10+k seizoenskaarten extra versterking beloofd. Terwijl het vooraf een op promoveren gericht taakstellend budget moest zijn (eerste fout) werd ook nog eens het extra budget niet gegenereerd terwijl er wel meer kaarten waren verkocht wellicht ook op basis van deze belofte. Een regelrechte leugen naar nu blijkt!

Dan 2 tot 3 versterkingen die er ook niet komen

Dan doorselecteren, een heerlijk woord voor falen; tja als je tig spelers haalt en er komt er geen eentje door ligt het aan de trainer natuurlijk....

We hebben geen sterke arm, zwakke leiders stellen zwakke managers en zwakke managers stellen zwakke werknemers aan... Fijne dag

6   13  
Real Robert

Ik ween om de ellende waarin onze club is terecht gekomen.
Dat bespaarde salaris voor Carolina ka mooi gebruikt worden voor de afkoopsom van Van den Abeelen.
Bij Sint Truiden waren ze slimmer. Een ettergezwel in je organisatie moet je direct effectief verwijderen.

9   0  
Ratjeduneerste

@ Hoeven

Dat sluit mijns inziens op elkaar aan. De taak van de RvC is toezicht op het functioneren van de directie.
De RvC zorgt er nu echter zelf voor, met hun gebrek aan voetbalkennis, dat de directie niet kan uitvoeren wat zij graag willen. Hiermee worden zij dus belemmerd in hun werk. Dit zie ik niet als taak van de RvC.

Wanneer de RvC niet inziet dat er momenteel te weinig juiste kwaliteit aanwezig is, moeten zij de directie ook niet belemmeren in hun bezigheden. Aan het eind van de rit zeggen ze 'we promoveren niet, jullie hebben het niet goed gedaan'. Dit is natuurlijk onzin. De RvC gaat hierbij hun takenboek een beetje te buiten denk ik.
Geef de directie de ruimte om de chaos op orde te brengen. Rotte appels moeten eruit gehaald zien te worden. De rotte appels in deze zijn vooral degenen die door Smulders met doorlopende contracten zijn binnengehaald. Hier kun je TvdA niet op afrekenen.

5   2  
DunErwt

"FC SABURTALO KONDIGT MORGEN NIEUWE TRANSFERS AAN"

?????

1   1  
Rubenac

?

5   6  
Schrikbarend

Nou nou 1 winterse versterking wat een kutseizoen

4   2  
Theoden King

@Schrikbarend:

Eén winterse transfer. Of het een versterking is, moet nog maar blijken. Bankzitter bij de nr 17 van de Ere. Hoeft niet persé een hoogvlieger te zijn, lijkt me.

Of er moeten voor vanavond 23:59 nog twee spelers en een trainer gepresenteerd worden...

Laad alle berichten na dit bericht in