Wij gaan niet opzij

Stan Teuben fluit MVV-NAC

Benn076

Aanstaande zondag mag NAC afreizen naar het verre Maastricht om het als nummer 12 op de ranglijst op te nemen tegen de nummer 15, MVV. De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Stan Teuben.

De 27-jarige scheids uit Aarle-Rixtel floot dit seizoen ook de bewogen wedstrijd NAC-FC Groningen. Die wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor NAC. Koscelnik en Leemans pakten in deze wedstrijd een gele kaart. Aan de kant van Groningen vielen die wedstrijd 4 gele kaarten.

Voor Teuben is komende zondag zijn zevende wedstrijd in de KKD dit seizoen. Hij zal worden bijgestaan door zijn assistenten Roan van Marrewijk en Maarten Bolwerk. Vierde official is de heer van Zuilichem. 

NAC is bezig aan een reeks wedstrijden tegen tegenstanders die lager staan dan de ploeg van trainer Jean Paul van Gastel. Na het gelijkspel tegen Jong Ajax (17),  lijkt een maand met MVV (15), Den Bosch (18), Jong PSV (13) en Top Oss (20) een ideale reeks om de weg naar boven te vinden. Hierna volgen voor de winterstop nog de huidige koploper en nummer vier. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Vorig bericht
Kaartverkoop NAC – Willem II 15 reacties
Volgend bericht
Kemper voor één wedstrijd geschorst 14 reacties
4 Reacties
6   1  
HUPNAC

Met dit bejaardenhuis gaan we geen weg naar boven vinden.

6   1  
HUPNAC

Met dit bejaardenhuis gaan we geen weg naar boven vinden.

5   2  
MVG

Er bestaat voor dit elftal niks als een makkelijk programma...want uitgerekend tegen de laaggeklasseerde ploegen laten we de punten liggen

2   1  
Belgische Naccer

Het zoveelste puntenverlies komt er aan!

Je voelt aan alles dat je hier weer punten gaat verliezen.
Alle hoop van een paar weken geleden is verdampt.
Het wordt slechter en slechter. Een apatische speelwijze een apatische verdediging en apatische aanvallers...en een apatisch NAC=Breda

Gelukkig hebben we nu een trainer die lief is voor de spelers en de sfeer is perfect in de kantine!

1   0  
Marti

We zullen het voetbal zondag eens aanschouwen op espn 421. Vrije kanaal , met hopelijk een fatsoenlijk uitvak suporters , laat zien dat het ook anders kan dan bij de graafschap !

Laad alle berichten na dit bericht in