Wij gaan niet opzij

Kemper voor één wedstrijd geschorst

Masthow

NAC reist komende zondag af naar Maastricht zonder Boy Kemper. De linksback is naar aanleiding van zijn twee gele kaarten tegen Jong Ajax voor één wedstrijd geschorst. Een week later, thuis tegen FC Den Bosch, is hij weer beschikbaar.

Kemper kreeg afgelopen vrijdag na een uur spelen zijn eerste gele kaart wegens aanmerkingen op de arbitrage. Vlak na het laatste fluitsignaal kreeg hij het aan de stok met Jong Ajax-speler Verschuren. Beiden kregen geel, wat voor Kemper rood betekende. De 24-jarige verdediger is sinds zijn komst naar Breda een vaste basisspeler. Alleen in de wedstrijd tegen Willem II kwam Kemper niet in actie. Tegen MVV lijkt Wernersson de meest logische vervanger op de linksachter positie.

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Vorig bericht
Stan Teuben fluit MVV-NAC 4 reacties
Volgend bericht
Dani Slory op pad met Oranje O16 3 reacties
14 Reacties
21   4  
Arie

Kemper lijkt het als 1 van de weinigen in ieder geval nog te boeien dat het kut met peren is.

19   3  
ome cor

Niet te veel woorden aan vuil maken.
Natuurlijk is het dom, maar het kan een keertje gebeuren dat je even geen controle hebt over je emoties. Kemper is ook maar een mens.
Overigens gebeurt dit bij supporters vaker dan bij voetballers.

9   5  
Linie

Ik zou niet willen stellen dat Kemper dom is, maar hij heeft wel vaak pech met nadenken.

5   10  
Henri

Kemper gedraagt zich soms wel eens als een idioot. Uit bij Utrecht en ik dacht Cambuur veroorzaakt hij met zijn gedrag gewoon twee strafschoppen tegen. Nu ziet de scheids het niet, maar met een VAR hang je. Nu weer een rode kaart na de wedstrijd. Ik zou hem toch maar eens naar een sportpsycholoog sturen.

4   2  
BredaF2

Frustraties genoeg. Zo ook bij Kemper. Tja, t is gebeurd.......en door. Aub geen wernerson vrijdag! Zet dan maar Vet op zijn plek.

21   4  
Arie

Kemper lijkt het als 1 van de weinigen in ieder geval nog te boeien dat het kut met peren is.

15   2  
Tinus

Hadden ze allemaal maar de mentaliteit van Kemper!

9   2  
Realist

Speler naar mijn hart. Snapt het tenminste.

4   6  
Ouwe Spionkop

Alles is toch al verloren.
Maakt allemaal niks meer uit.

1   9  
Badeend

Kemper is ongeschikt als linksback. Het is erg vervelend dat Wernersson het ook niet laat zien, maar die is in elk geval niet de helft van de tijd zijn man kwijt.

7   2  
Ouwe Spionkop

Maar even serieus nu.
Hadden we maar 11 Kempers.

6   0  
Belgische Naccer

Kemper, tja ik had er meer van verwacht. Wernersson is geen linksback maar Kemper ook niet.

Als je ziet hoe wij tegenwoordig staan te "verdedigen" dan denk ik regelmatig met weemoed terug aan onze verdediging met Mtiliga, Penders, Zwaanswijk en Kurt Elshot. Die deden wekelijks alle aanvallers van iedere eredivisieploeg zoveel pijn....NIEMAND won er toen in Breda...

En die wisten WEL hoe je een voet tegen de bal zet, hoe je een duel aangaat, hoe je een tegenstander het voetballen onmogelijk maakt.

Tegenwoordig lopen de spelers vanaf eigen helft iedereen voorbij en staat er 11 man te kijken hoe het toch allemaal kan...en niemand die wat doet...

Ik trek dat niet mensen...Ik word daar echt chagrijnig van..
Het is NAC onwaardig, en dan heb ik het nog niet eens over onze top-aanvallers gehad. Die gemiddeld 10 kansen nodig hebben om 1 goal te maken.

En dan als laatste....hebben we weer zon nietszeggende resultaat-trainer, die alleen maar weer terug en breed speelt met 5 man achterin....En iedereen staat erbij en kijkt er naar...

Na het vertrek van Molenaar vorig jaar....en het aanstellen van Hyballa en een prima 2e seizoenshelft vorig jaar, had ik er nog geloof in. Maar na het ontslag van Hyballa en het vertrek van onze beste speler Van der Sande, en het aanstellen van Van Gastel, zijn we weer terug gezakt naar het niveau dat we zagen onder Molenaar.

Als er niet ingegrepen wordt door NAC=Breda, halen we dit jaar niet eens de playoffs.
En daar baal ik van!

3   0  
Meeberg66

Maakt allemaal niet uit wie er spelen zondag.
Denk dat het weer een telleurstelling wordt.
Als je wint sta je er plots goed voor in de 2e periode maar dat zie ik niet gebeuren.
Wil niet negatief doen maar is al lang hetzelfde, kun je profiteren en aanhaken verlies je weer.
Dat artikel van Kortsmit, als je niet wint is de sfeer niet goed!!!!
We hebben tegen Groningen, Cambuur en Telstar 3 x op rij gewonnen!!! en nog is de sfeer niet goed en geen vertrouwen dus dat verhaal van Kortsmit klopt niet.
Die kruiken lachen ons uit want die staan gewoon bovenaan.
Geen Parel van het zuiden, maar het lelijke eendje van het zuiden

3   0  
Snipes

Joh slim is t niet. Maar ik ben er ergens wel blij mee. In een team met spelers dat vooral voor zichzelf speelt, is er iemand die serieus over de zeik was dat we niet wonnen. Een heel team met de mentaliteit van Kemper en we stonden ergens bij de bovenste plaatsen

0   0  
Ed

Hij heeft nog pot. Alleen hebben we dat liever in het veld.

Laad alle berichten na dit bericht in