Overal waar we komen

Steijn gaat niet rouleren: "Daar heb ik niet zoveel reden toe"

Raskolnikov

NAC treedt vanavond bij de inhaalwedstrijd tegen Telstar met dezelfde elf aan als afgelopen vrijdag tegen FC Eindhoven. Volgens trainer Maurice Steijn is er geen reden om spelers te wisselen.

Hoewel er slechts een paar dagen tussen de twee wedstrijden zit, is Steijn niet van plan spelers rust te gunnen. "Spelers moeten drie duels in een week aankunnen. Het zijn professionals", vertelt hij in gesprek met BN DeStem. "Wij zijn ook niet in de gelegenheid om te rouleren. Elke wedstrijd is mega belangrijk als je de druk naar boven wil houden. We kunnen wel rouleren, omdat ik vind dat onze bank erg goed is. Maar ik heb daar niet zoveel reden toe."

NAC had het eerder dit seizoen in Breda ontzettend lastig met Telstar. Steijn hoopt dat het vanavond wat makkelijker gaat: "Tegen de verhouding in hebben wij die wedstrijd gewonnen. Telstar speelde erg goed met veel beweging en goed positiespel. Wij waren matig en gelukkig met de winst. Zij hadden meer verdiend. Dus ik hoop eigenlijk dat we ten opzichte van die wedstrijd stappen hebben gemaakt."

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
16 Reacties
45    
Wanny

Er komt zo wel wat meer vastigheid in het elftal in plaats van dat geschuif van een tijdje terug. Met het oog op play offs is dat wel belangrijk.

10    
Tante Annie

Ik ben benieuwd of dit elftal stappen heeft gemaakt. Dit moeten we toch wel kunnen winnen! HUP NAC

45    
Wanny

Er komt zo wel wat meer vastigheid in het elftal in plaats van dat geschuif van een tijdje terug. Met het oog op play offs is dat wel belangrijk.

-3    
Oldie

Als trainer van de grootste en duurste selectie van de KKD zegt onze trainer "ik hoop dat we ten opzichte van de vorige wedstrijd (NAC-Telstar) stappen hebben gemaakt". Dan geef je expliciet toe dat je al die tijd stil bent blijven staan. Een trieste constatering. Met Maurice Steyn zijn we dan ook geen steek opgeschoten en blijven we één van de slechtst voetballende teams in de KKD.
Ton Lokhoff weet waar hij aan moet beginnen.

-37    
D'n opletter

Je zou kunnen beginnen door Schouten te vervangen door Mashart. Wellicht lood om oud ijzer, maar Schouten is al een tijdje uit vorm.

-7    
Erik

Iedereen binnen Nac weet dat Lokhoff tot januari geen kandidaat was. Manders en Steijn wilden een eigen marionet wegzetten!

Gelukkig heeft de RvC interventie gepleegd en Droomkandidaat Lokhoff als verplichting weggelegd voor de falende Hagenezen

-4    
Bertus

Inderdaad Schouten is een drama die kost je tegengoals en zelfs punten.
Die houding en het verzaken van die gast staan me enorm tegen.
Met afstand de zwakste schakel.

9    
Mike

Ik zou alleen schouten vervangen door rutten.
Schouten is al een aantal wedstrijden gewoon echt slecht en loopt met z'n ziel onder z'n arm.
Moet z'n ballen bij elkaar rapen, rug rechten en gas gaan geven want dit is echt niet best de laatste wedstrijden. Hij kan het echt wel.

0    
Scheppioni

Nee klopt steijn, we draaien geweldig as een tierelier !!?? Ongelofelijk .... Anco eerder brengen en hoop dat het verdedigend goed staat, want telstar is drie klasse beter as e'hove !!!

3    
Adriaan

Rutten voir Schouten aub...

0    
Kisku

Jansen voor el el wijzer aub,schouten eruit

2    
Scheppioni

Schouten doorschuiven .....

6    
Peter13

Het is blijkbaar weer een mooi topic om wat NAC-spelers en -medewerkers af te zeiken...

3    
Tip

Volkomen juist dat hij het laat staan. Anders komt er nooit vastigheid. Wel m.i. iets eerder ingrijpen als het onvoldoende loopt. Met Anco erbij heeft Steijn leuke mogelijkheden.
Als we voorkomen met 1-0 pas op de overschakeling gaan ballen als het 2-0 is.
Als we straks winnen, en je wint in dordrecht dan maken we meters.

0    
Ratkopf

Wow en dat na vorige wedstrijd, hoe is dit in godsnaam mogelijk?

3    
Fliegervanger

Moeilijk hoor. Ga je rouleren ben je een twijfelaar, niet consequent en krijg je geen patronen. Hou je vast aan een bepaalde groep dan zie je het niet goed en ben je eigenwijs. Succes trainer!

-1    
Scheppioni

Steijn is gewoon een idiote hagenees !

Laad alle berichten na dit bericht in