Wij gaan niet opzij

Steijn: "Goed gesprek gehad met Seuntjens"

Raskolnikov

Het lijkt steeds waarschijnlijker dat Ralf Seuntjens komend seizoen het shirt van NAC draagt. De 31-jarige aanvaller, die tot het einde van dit seizoen bij De Graafschap onder contract staat, ziet een overgang wel zitten en voerde al gesprekken met Maurice Steijn.

Seuntjens en Steijn werkten eerder samen bij VVV Venlo. Speler en coach weten dus exact wat ze aan elkaar hebben. Daarbij komt dat Seuntjens zijn droom om ooit voor NAC te spelen nooit onder stoelen of banken heeft gestoken. Een transfer lijkt dan ook een ABC-tje.

Steijn heeft goede hoop dat alles rondkomt. "Wij hebben een heel goed gesprek gehad met Ralf", vertelde de coach gisteren voor de camera's van ESPN. "Ik heb daar een heel goed gevoel aan overgehouden, hij ook. Ik hoop dat hij voor NAC kiest. Er zijn nog geen handtekeningen gezet. Maar ik heb er veel vertrouwen in dat Ralf komt."

Bron:
B-Side Rats, ESPN
Volgend bericht
Liveblog: Jong AZ - NAC 178 reacties
19 Reacties
67   2  
JimGoose

Dit gaat sowieso de boeken in als de langste flirt ooit.

Ik hoop wel dat Lokhoff hier bij betrokken is. Zo niet dan is de komst van Lokhoff enkel een geste naar de achterban.

Er zijn wel een paar duidelijke plussen:
- op korte termijn onrust bij een concurrent
- promoveer je niet dan heb je er een prima speler aan
- Promoveer je wel dan heb je goede mentor, pinchhitter en lokmiddel voor zijn broer.

22   37  
Hans

Niet aan beginnen. Te oud te traag en te slecht. Had 2 jaar geleden moeten komen, niet om lekker af te bouwen in zn woonplaats. Graafschap zien hem ook graag vertrekken, zegt genoeg. Liever jong talent met transferwaarde.

15   7  
Fnatic

Zeer benieuwd of Lokhoff hierbij betrokken is geweest!

67   2  
JimGoose

Dit gaat sowieso de boeken in als de langste flirt ooit.

Ik hoop wel dat Lokhoff hier bij betrokken is. Zo niet dan is de komst van Lokhoff enkel een geste naar de achterban.

Er zijn wel een paar duidelijke plussen:
- op korte termijn onrust bij een concurrent
- promoveer je niet dan heb je er een prima speler aan
- Promoveer je wel dan heb je goede mentor, pinchhitter en lokmiddel voor zijn broer.

8   5  
Breetjeda

Prima speler die blijkbaar ook interesse heeft in de functie van TM in de toekomst.

Laat hem lokhof maar schaduwen zodat we op de lange termijn iets opbouwen.

Het lijkt me wel einde verhaal voor Sydney helaas. (Hoop dat ik het mis heb daar)

18   12  
Maarten

Leuke kerel misschien maar ik word hier nou niet warm van. Gaan we ook nog spelers aantrekken met een transfer waarde? Kaj de Rooij, Olij, Rosler maar voor de rest zijn het salaris snoepers. Sportief gezien ook niet erg gecharmeerd van Ralph. Leuk voor de KKD maar niet meer dan dat

7   7  
Jp

Geen idee wat hier het nu van zou zijn. Geen transferwaarde. Wss duur en kkd niveau. Schiet niet echt op...

7   13  
Lars

Niet aan beginnen. Natuurlijk wil hij graag nog hier komen afbouwen.

Voegt weinig tot niets toe. Niet halen omdat hij uit Breda komt, selecteren op kwaliteit en waarde.

14   2  
Chris W.M.

Geen idee wat de meerwaarde van Seuntjens gaat zijn. Echter wil de trainer hem graag hebben, die hem al 4 jaar onder zijn hoede heeft gehad, plus Lokhoff zal er zijn goedkeuring aan hebben gegeven. Je gaat namelijk niet een versterking voor het nieuwe seizoen halen zonder daarin je nieuwe TD mee te nemen.

Aangezien zij een idee zullen hebben hoe de selectie er volgend seizoen uit zou moeten komen zien, Seuntjens waarschijnlijk slechts de eerste van een aantal versterkingen gaat zijn, en Steijn en Lokhoff bij elkaar bijna 100 jaar voetbalervaring hebben geef ik ze het voordeel van de twijfel.

5   11  
NAC!!!

Persoonlijk zeg ik neen! Hoop wel dat onze nieuwe TD, hierin betrokken is. Indien niet, moet hij ingrijpen.
Vind het een onnodige transfer zonder enige meerwaarde. Beetje komen afbouwen en dicht bij huis komen wonen.
Neen er zijn andere spelers zou ik denken.

8   0  
NAC-RAT

Steijn heeft de hoop in sydney dus opgegeven. Ben benieuwd waar die volgend jaar gaat spelen.

11   3  
Regoalio Simons

Doe mij maar mét Mats Seuntjens.

7   1  
Dun Kees

Zeer slimme speler die in ieder team zijn waarde heeft. Voor de eredivisie wel te traag omdat daar meer op eigen helft wordt gespeeld. M.i. toch wel een versterking in de Keukendivisie; voor de ere meer een versterking in de breedte.

5   2  
Jf


Waarom is SvH uit beeld en brengt hij Maatsen die zeker diepte brengt uhum. Verliest alle duels. Svh met Bilate kan toch.

2   7  
Doetinchemer

@Hans... ja jij hebt gelijk met je schrijven.. te oud, te traag en scoort bij ons veel en veel te weinig. Mag toch hopen dat Ralf de laatste 10 duels wat meer laat zien, maar ja, ;we; hebben platje nu.

3   0  
fvf6

Er zijn nu plotseling veel ontwikkelingen bij ons NAC . Ik hoop dat Lokhoff hiervan op de hoogte is , het lijkt me ongepast als hij daar niet in gekend zou zijn .

2   2  
scheppioni

Idd Jf !
Typisch Steijn weer, Sydney en Colin zijn nu uit de gratie.
Maar goed Ralf kent steijn goed, dus die zal volgend seizoen net als Immers en Malone bv niet hoeven vrezen, wordt wel een gevaarlijke situatie ! Hopelijk kan Ton zich er goed in mengen !

0   0  
Vergane Glorie

Met Maurice gaan we een primeur tegemoet.
NAC de eerste rollator voetbalclub in Nederland.
Dit gaat geen versterking worden.

Cambuur het grote voorbeeld.
Zelfs afdankertjes bij NAC doen het daar heel goed.
Gaan we straks ook over SvH en Rösler zeggen

1   0  
Avan'tGarde

Ton Lokhoff heeft hier totaal geen inbreng in. Hij staat nog steeds onder contract bij Wolfsburg en is daar slechts assistent trainer bij het reserveteam. Meer capaciteiten als trainer heeft hij niet. Was een goede speler en slechte trainer. Verwacht ook niet veel van hem als TM. Hoop dan ook dat de indienststelling van Lokhoff op 1 april een grap is. Zie Seuntjes graag komen. Vind Ralf de betere van Mats en die laatste heeft al bewezen bij AZ en nu Fortuna dat hij mee kan in de Eredivisie. Hopelijk blijft van Hooijdonk als spits en Ralf als hangende spits daar achter. Met 2 goede buitenspelers op links en rechts hebben we een goede aanval. Nu nog wat betere verdedigers en het gaat goed komen met onze Parel van het Zuiden.

1   0  
Avan'tGarde

Lars, waarom wel Ton Lokhoff terug halen enkel en alleen omdat hij Bredanaar is en Ralf niet. Ik vind Ralf beter dan zijn broer Mats en die heeft bij AZ en nu Fortuna al bewezen de eredivisie aan te kunnen. Als van Hooijdonk blijft als spits en Ralf daarachter als hangende spits en met twee goede buitenspelers hebben we mijns inziens een redelijke aanval. Nu nog eventueel Mats erbij halen voor op het middenveld en wat betere verdedigers aantrekken dan kunnen we volgend seizoen weer trots zijn op onze Parel van het Zuiden. En wat betreft Ton Lokhoff, een sympathieke kerel maar geen enkele TM ervaring.

Laad alle berichten na dit bericht in