Wij gaan niet opzij

'Steijn kiest voor Immers in de spits tegen FC Emmen'

Das Phantom

Maurice Steijn kiest ervoor om vanavond met Lex Immers te beginnen aan de aftrap in plaats van Sydney van Hooijdonk of Mario Bilate. Dat meldt BN DeStem na een analyse van de trainingen van afgelopen week.

De krant heeft navraag gedaan bij de trainer, maar die wilde zelf niks kwijt over de mogelijke opstelling. In onze voorbeschouwing mer Steijn gaf hij aan te beschikken over een volledig fitte selectie. 

Mocht Immers starten zou het zijn eerste basisplaats zijn sinds de wedstrijd tegen Excelsior op 23 april. Vorige week maakte de aanvallend ingestelde middenvelder zijn rentree na een spierblessure. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
71 Reacties
222   23  
Grote Trainer

Echt niet te geloven hier. Aan de ene kant snap ik zijn keuze wel. Wat heeft Sydney nu eigenlijk laten zien in de wedstrijden waar het echt om ging? Ja, hij maakt zijn goals, absoluut. Maar voetballend heb je er gewoon weinig aan. Zie tegen Volendam.

Ga gewoon achter je ploeg staan vanavond, en begin niet gelijk met zeiken hier, want dat kunnen wij nogal goed. Geef het eerst gewoon eens een kans.

Als Immers er vanavond 2 maakt is ie het mannetje. De personen die hem nu afzeiken vanavond dan ook niet vooraan staan aub.

Met z'n allen achter onze ploeg vanavond!

HUP NAC!

19   108  
scheppioni

Echt niet te geloven dit !!??
Mag hopen voor ons NAC dat dit goed afloopt .....
Immers heeft dikke twee maanden aan de kant gezeten ???
Dit heeft altijd weer zijn effect op de ploeg, nu draaide het gewoon prima, die k^t ado belangen, ik word daar schijtziek van !!!!

16   29  
Judge M.

Geschreven door Blanco.. Wie anders....

COME ON NAC!!

16   62  
zwampie

TJA, mocht het op waarheid gebaseerd zijn dan is het nu wel duidelijk dat Steijn er alles aan doet om eerst zijn eigen gehaalde spelers op te stellen en als deze geblesseerd zijn mag de rest opdraven.
Waar rook is ,is vuur maar wellicht moeten we eerst afwachten tot vanavond.

54   7  
Bertje

Als het klopt en we winnen vanavond dan is Steijn een genie. Gaat het verkeerd dan .....

11   39  
Marti

Als dit zo is voorspel ik dat dit de laatste wedstrijd van dit seizoen is 3-0 , dus kijken we maar naar max verstappen zondag ,!!

34   7  
Jim

Oké als dat zo is waarom publiceert Jantje de wit dat nou? Daar gaat de verrassing, voor Emmen

15   7  
Bredafun

En weer een verandering. Waarom nou weer veranderen nu t lekker liep?
Mag hopen, dat dit z’n vruchten afwerpt !

16   42  
Maarten

Verdomme toch, kan toch niet waar zijn dit? Laat gewoon je topscorer op de bank. Werkelijk waar dit. Krijgt haagse rakker extra provisie ofzo?

81   5  
NAC4Ever

Gezien de duelkracht van hun centrale verdedigers zou ik dit niet eens zo gek vinden. Daar ligt de kracht van van Hooijdonk niet.
Mocht dit mogelijke plan niet werken kun je van Hooijdonk en/of Bilate altijd nog inbrengen.

18   8  
kopspion

??????
de laatste 4 wedstrijden ongewijzigd begonnen, het loopt lekker nu en begin deze week zegt hij geen aanleiding te zien om het anders te gaan doen.......
en dan zal je zien dat je 1 of meerdere vrije trappen krijgt op een perfecte plen voor SvH

ik mag hopen dat het goed uitpakt en dat de middenvelders of een de Rooij een goal kunnen maken

222   23  
Grote Trainer

Echt niet te geloven hier. Aan de ene kant snap ik zijn keuze wel. Wat heeft Sydney nu eigenlijk laten zien in de wedstrijden waar het echt om ging? Ja, hij maakt zijn goals, absoluut. Maar voetballend heb je er gewoon weinig aan. Zie tegen Volendam.

Ga gewoon achter je ploeg staan vanavond, en begin niet gelijk met zeiken hier, want dat kunnen wij nogal goed. Geef het eerst gewoon eens een kans.

Als Immers er vanavond 2 maakt is ie het mannetje. De personen die hem nu afzeiken vanavond dan ook niet vooraan staan aub.

Met z'n allen achter onze ploeg vanavond!

HUP NAC!

50   11  
Cool hand

Met een van Hooijdonk die niet scoort, speel je met 10 man, dus ik snap het wel.

48   11  
Forza 1912

Goede zet.
Met SvH winnen we geen duels en is ook geen balafpakker.
Goede zet, Maurice

23   1  
The Cosmic Gate

Dan is DIT het moment om te shinen en z'n ervaring te tonen


Dammmmmn wat ben ik zenuwachtig

5   12  
Kipiani

Stel dat het zo zou zijn dan heeft Steijn lef en trekt zich nergens iets van aan, toch zeker niet van ons: de wijsneuzen.
Bij verlies weer een andere waan van de dag.
Steijn out. Sydney is weer God. Of heeft Pierre nog andere agenda’ s ?
Het is allemaal een beetje schaamteloos en lachwekkend tegelijk die voetballerij met hun volgers.

23   2  
Ric

Is dit onze ‘tadic’-variant

16   7  
Supporter!

Gaan we weer....

Tot vannacht bij het stadion!
En zondag op P5

Hup NAC!

15   25  
Ouwe Spionkop

Typisch Steijn. Net nu het lekker staat de boel weer op zn kop gooien.
NAC moet het in in dit soort wedstrijden hebben van dode spelmomenten.
Bv vrije trappen en penaltys.
Ik zie het al voor me. Laatste minuut vrije trap op de 16. Bij Sidney 75% kans dat tie raak is.
Steijn gooit door de spitsen op de bank te laten zitten 70% scorend vermogen in de vuilnisbak.

27   3  
ThomC

Ik zou dit niet eens een rare keuze vinden. Steijn denkt dat Emmen vooral de bal heeft en gokt dus op counters en dan heb je niet veel aan v Hooijdonk. Immers kan voorin veel beter de bal vasthouden dan v Hooijdonk en Bilate, zo kunnen de aanvallers en middenvelders kunnen aansluiten. Betekend dus ook dat je niet elke lange bal verliest en achter de feiten blijft aanlopen. Plus je brengt rust, ervaring en volle bak strijd in je ploeg. Al levert v Hooijdonk ook vallen bak strijd! Volgende probleem is wel dat je je makkelijkst scorende speler weghaalt. Uiteindelijk denk ik wel dat ik een betere keuze is.

22   3  
Svt076

@ouwe spionkop

"De boel op zijn kop gooien" , het gaat om 1 wisseling..
En laatste minuut vrije trap, er staat niet dat Sydney in Breda blijft hè? Kan gewoon invallen als het plan niet werkt...
Daarnaast, 75% ja ? Die cijfers haalt Messi niet eens.

27   4  
De Bolle Damen

Prima zet van Steijn ; Immers i.p.v. SvH.
Meer Ervaring om “finales” te spelen, balvaster, is nuttig op een groter deel van het veld dan SvH.
En die vrije trap , die moet je eerst maar eens krijgen en dan moet SvH hem er ook nog inschieten en dan moet diegene die hem nu gaat nemen niet scoren.
Kortom prima keuze !
En ook ik weet, nog steeds geen garantie voor succes. Maar ik heb in deze keuze simpelweg meer vertrouwen om een goed resultaat te halen.
Hup NAC!

14   4  
David

Productiviteit van Immers de laatste 10 wedstrijden voor zijn blessure was fantastisch. Dus begrijp wel dat hij weer een plekje voor hem zoekt als hij fit is. Andere optie was Azarkan eraf, Mounir naar voren schuiven en Immers op 10. Hiermee zou je de diepgang eruit halen en het middenveld moet je nu laten staan want dat draait goed.
Laatste 2 wedstrijden stond NAC eindelijk goed, maar tegen Volendam was Sydney bij geen enkele goal betrokken en voegde hij voetballend ook niks toe. Zeker tegen Emmen is het wel fijn als je voorin een bal kan vasthouden en daar is Sydney nou eenmaal niet zo goed in. Begrijp de keuze van Steijn daarom wel enigszins. Al zou ik het onder het motto van 'never change a winning team' zelf niet gedaan hebben.

7   0  
Bside boven

@supporter!

Wat wil je precies bij het stadion vannacht doen? De spelers komen niet naar het stadion na de wedstrijd..

17   6  
F4

Wij in Breda zijn er meester in onze ‘eigen’ jongens eindeloos af te zeiken. Feit is dat Van Hooijdonk in Nijmegen scoorde (en een assist gaf die op het randje buitenspel was), tegen MVV belangrijk was bij een goal, in Leeuwarden bij allebei de goals en tegen Volendam een rol speelde bij de 1-0. Maar goed, in Breda verwachten we dat hij meteen Lewandowski benadert. En volgend jaar weer zeuren als hij elders 18 goals maakt en op handen gedragen wordt.

Immers is trouwens niet direct een gekke keuze. Ervaring en sterk in de lucht. En in een defensievere speelstijl een nuttige kracht. Maar dat je nu plots je vriendje inbrengt na zo’n serie is wel gek. Enfin, de winnende trainer heeft altijd gelijk.

9   1  
ECG

Het maakt mij allemaal geen zak uit wie ze maakt,als ze maar gemaakt worden!

13   6  
Robbie

Veel keuzes van Steijn heb ik niet kunnen begrijpen. Maar deze kan ik wel begrijpen.
Immers zuigt, trekt (voetballend dan he) en is een grotere stoorfactoor voor de verdediging. Daarbij is hij is gewoon en stuk balvaster en agressiever dan SvH.
De wedstrijd in de eerste helft al naar je toe trekken met een paar doelpunten en dan SvH de tweede helft erbij. Moet te doen zijn!
HUP NAC!

17   6  
nac.be

Iedereen is heel goed in het benoemen van de minpunten van Van Hooijdonk... Maar een spits hoort in de eerste plaats afgerekend te worden op zijn doelpunten. En die maakt hij vrij gemakkelijk. Hij is een type die je misschien een hele wedstrijd niet ziet, maar wel met een vrije trap in de 90e minuut de beslissende 1-0 kan maken.

9   7  
Jf

Nederland change a winning team. Je kan beter starten met een team die de laatste weken op elkaar ingespeeld is en aanpassen als dit niet werkt.

Immers in de spits is ongeloofwaardig en dan ga je niet uit van eigen kracht. Wat ook de uitkomst is.

8   8  
fvf6

We willen toch winnen , dan begin je toch aanvallend met een spits , en wie dat dan is Bilate of van Hooijdonk maakt me dan niet uit , als je dan op voorsprong komt kan je met een versterkt middenveld spelen om de voorsprong vast te houden . Van deze zet van Steijn begrijp ik niets . Mauriske bedenkt dat je met deze insteek bij verlies met pek en veren voor het weekend Breda wordt uit gestuurd . Ik hoop voor je dat je visie werkt ., maar heb er een hard hoofd in .

13   13  
DunErwt

Laf voetbal en een laffe trainer.
OnNACs

24   1  
Johnnyboembastik

De "Tadic variant", maar dan bij NAC.
Kan zomaar goed uitpakken met 2 statische centrale verdedigers bij de tegenstander. In plaats van een spits continue tegen die gasten op laten beuken er juist omheen spelen.
Het blijft vreemd dat sommigen hier denken dat een trainer vriendjes opstelt (of uberhaupt vriendjes heeft onder de spelers).
Eerst was Malone de Sjaak, maar die blijkt ineens wel te kunnen voetballen en nu zijn de pijlen gericht op de volgende.
Steijn is eind verantwoordelijk, maar verzint deze tactiek heus niet in zijn eentje. Daar is een hele staf mee bezig.

Vanavond vlammen en hopen dat we zondag nog een keer mogen!
Hup NAC.

5   2  
RV

Het toont wel aan dat NAC vroeg druk wil zetten en toch wil proberen om eerder aan voetballen toe te komen. Tenminste dat lijkt mij dan de intentie.

Immers is ook wel gretig voorin, kan oorlog maken, is goed in de kaats, duels winnen, balletje vasthouden, heeft loopvermogen om gaten te trekken voor de buitenspelers en middenvelders...

Ik neem aan dat Steijn wel snel de omslag maakt als het niet loopt (of als we achterstaan) en dan durft van Hooijdonk ook bijvoorbeeld in de rust te brengen.

Heb veel wedstrijden gezien waarin we met van Hooijdonk niet aan voetbal toekwamen maar vooral tegen de betere tegenstanders had van Hooijdonk het heel lastig, maar dan schoot hij wel weer een vrije trap er grandioos in. Het zijn keuzes die de trainer moet maken.

Een vreemde keuze vind ik het niet.
Feit dat je voorin dus de keuze hebt tussen Immers, Bilate en van Hooijdonk (alle drie totaal andere spelers) is een luxe waar eigenlijk iedere KKD club jaloers op zou zijn.

Benieuwd naar de toekomst van Van Hooijdonk, ik heb niet het idee dat de clubs (die een stap hogerop zouden zijn dan NAC) nu in de rij staan.

4   4  
NuFfNie

"Dat meldt BN DeStem na een analyse van de trainingen van afgelopen week."

Wat is de waarde van zo'n bericht? Het zorgt alleen voor veel onrust bij de supporters. Dat BNdS dit publiceert begrijp ik nog wel. Het zijn brood journalisten. Maar dat de BSR hier gewoon in meegaat. Leer gewoon eens je bakkes op tijd te houden.

Vanavond gewoon kijken naar de wedstrijd. Maakt geen zak uit wie er opgesteld wordt. Kunnen wij niets aan veranderen.

12   11  
scheppioni

De kans dat dit verkeert gaat uitpakken is wel degelijk groter niet, ieder normale mens en trainer die afgelopen weekend nog een prima wedstrijd op de mat legde en daar voor ook nog met grote delen doet dit niet in belang van de club, maar onze haagse maffio's hebben daar lak aan blijkbaar !! De ploeg draait eindelijk, men voetbalt eindelijk in hun kracht en dan gaat ie een wissel doen van een speler die normaal prima is maar bij lange na niet fit !!
In emmen lachen ze der eigen gvd ziek, Met Sydney kregen juist Azarkan en El Allouchi de perfecte ruimte waar een voetballend volendam het lastig mee had dat zou voor emmen ook gegolden hebben, maar nee de haagse vriendjes belang !!
Ik word met de seconde zenuwachtiger en steijn lijkt in ene beslissing nu alles te verbrassen, terwijl je met deze peperdure selectie voor kkd begrippen een schande is dat je niet rechtstreeks promoveert !!! Bidden mi een pilske erbij vanavond !

5   6  
Vrouwke

Het is zuur voor sydney maar ik begrijp de keuze wel. Als je onder de druk uit wilt komen heb je gewoon een speler nodig die voorin de bal vast kan houden. Met alle respect maar dat kan sydney niet goed. En Immers is ook ontzettend belangrijk bij standaard situaties. Zowel aanvallend als verdedigend. Daarnaast altijd lekker als je sydney nog kan brengen

4   4  
B j v essen

Laten we er met zijn alle nu eens in geloven.
Immers ervaring wat kneepjes.
Die kunnen helpen.
Kunnen van hooijdonk altijd gebruiken als er gebeukt moet worden hup nac

5   3  
Naccie1912

Je kunt Sydney niet puur laten staan in de hoop dat er een vrije trap komt op een goeie plek die er dan wellicht door hem invliegt. De laatste wedstrijden heeft hij niet veel laten zien en niet per se zijn kans gepakt in de afwezigheid van Bilate.
Of het goed gaat uitpakken met Immers die ook een tijd niet fit is geweest, geen idee.. Maar qua duelkracht denk ik dat dit best een prima zet is.

We gaan het zien. Mochten we met Immers starten en het niet lopen, worden Bilate en/of van Hooijdonk er sowieso ingegooid mag ik hopen en die zullen voor de volle 100% gaan. Het is erop of eronder, vol gas! COME ON NAC!

4   5  
Willem 4,5

De winnaar heeft natuurlijk altijd gelijk, dus we zullen zien. Vind het toch vreemd om misschien de laatse wedstijd van het seizoen zo,n move te maken. Maar ja, Steijn heeft er voor doorgestudeerd en ik niet.

3   1  
Fijn Streven

Is het alles laten weten aan de supporters nou echt belangrijker dan een verrassingselement houden tegen emmen? Ik vind het persoonlijk niet handig om dit nu te melden. Wij kunnen echt wel wachten to 45 minuten voor de wedstrijd om te zien wie erin staan hoor...

7   13  
scheppioni

Slimmeriken hier, steijn doet dit puur met immers(buiten dat hij een hagenees is) om het fysiek tegen de verdediging van emmen op te nemen, dat ga je niet winnen !!!
Juist emmen -groningen was goed te zien, hoe beweegelijker voor de stugge verdeding emmen dan weten ze ineens niet bij emmen waar ze het zoeken moeten !! Immers is stug en nogmaals amper fit dus kan emmen nu makkelijker onder de druk uit voetballen, da's logisch ! K^tzooi !

9   8  
Johnny1912

Scheppioni,

En Sydney is nog minder beweeglijk, stugger, mist meer voetbal intelligentie.

Dus juiste keuze slimmerik!

7   4  
scheppioni

Gij snapt er helemaal geen sodeju van J1912, door dat Sydney een echte (diepe) spits is trekt hij juist de ruimte in die linie !!! Maar ja jij kunt alleen maar dom steijn lullen dus !

4   2  
Van "taajlaand

Herhinner me nog een wedstrijdje met éne Mark Schenning in de spits.
Best van genoten toen.

Hopelijk zingen we na deze week nog jaren lang dat "Immers" in de spits moet.

4   7  
Johnny1912

Scheppioni,

Doordat Sydney spits is trekt hij juist ruimte in die linie?

Immers is ook spits vanavond, en die trekt die ruimte niet?

Sydney is een statische spits die heel matig meevoetbalt en bijna niet in het spel voor komt. Maakt ook totaal geen loopacties om ruimte voor andere te creëeren. Je zet er een van de mandekkers op en Sydney komt zoals afgelopen wedstrijden totaal niet aan de bak.

Door hoe Immers speelt en zich soms kan laten uitzakken en gebruik kan maken van zn ervaring zullen de spelers van Emmen constant moeten kiezen. Dekken ze hem kort, dekken ze door als hij uitzakt, geven ze hem wat meer ruimte. Is heel belangrijk in het voetbal, de tegenstanders keuzes laten maken.

2   7  
Johnny1912

Maar Scheppioni

Hou jij het aub bij aanmoedigen, dat is iets wat je goed kan. Dus die berichten van je zie ik dan ook vaak.

Voetbalinhoudelijk schrijf je vaak dingen die totaal onverstandig zijn of nergens op gebasseerd. Volgens mij wou jij Hendriks op Pena laten spelen? Nou dan kan ik je vertellen dat er bij Frei een bak aan ruimte komt als Hendriks daar door moet dekken.

Dus graag alleen aanmoedigen, die berichten van je zijn top. En dat je Steijn niet mag dat weten we, maar het is wel onze trainer waar we achter moeten staan. En zoals hier aangegeven dit is een keuze waar de hele staf over heeft meegedacht. Maar uiteraard is Steijn de verantwoordelijke!

3   2  
Lamington

Mocht Steijn ontslagen worden, dan kan Johnny1912 altijd de opvolger worden.


Vanavond: we gaan het zien. Er valt iets te zeggen om de topscorer aan de kant te houden en de beredenering dat SvH niet de doortastende spelbepaler is. Eén ding telt en dat is

HUP NAC!!

Na 23:00 praten we wel weer verder over onze onderlinge ongenoegen, misverstanden, haat, nijd en jaloezie. Nu NAC!

4   1  
Real Robert

Dus weer lekker afwachtend en ingezakt op zijn Steijns voetballen vanavond. Onder aanvoering van de reet afvegende Lex.
Nu jam volgend seizein ADO tegen Klein Ado.
Gewoon wachten op de momenten, dat De Leeuw van fouten van Malone profiteert of achter zijn rug voor het doel opduikt.

3   4  
scheppioni

Betreft Hendriks heb je wel een punt vanwege, je anders in de zone moet gaan verdedigen en dat moet je nu zeker niet meer gaan doen, betreft Immers(buiten dat hij amper wedstrijdfit is) ben ik het zeker niet met je eens want de linies komen zeker dichterop elkaar plus ja Sydney voetbalt misschien minder maar trapt ze zeker wel makkelijker tegen het netje en daar gaat het om !
Maar ja, ben het verder wel met je eens een winnende trainer ...... maar mijn vertrouwen is nu wel degelijk minder ! Ene positief punt is dan nog, mijn dochter een die hard NaCCer moet (helaas) werken maar NAC wint dan wel normaal gesproken !

2   3  
Kisku

Hij is beter dan bilate ,maar sydney zijn vrije trap kunnen we wel gebruiken denk ik ,de dooie momenten zijn belangrijk tegen een in vorm emmen

2   0  
Normaal

Steijn speelt op save en wil niet tegen een vroege tegengoal aanlopen. Immers is voor de controle als we onder druk komen en in eerste instantie helemaal geen spits

6   0  
Molenschot loco

Ik begrijp dit niet bilate is spits van beroep...immers niet!!

5   7  
dennis

Ik ben nac-supporter maar ook realistisch. Ik heb Emmen veel indrukwekkende wedstrijden zien spelen, terwijl nac in de eerste divisie niet eens een heel goede indruk heeft gemaakt.

Ik vrees echt een uitslag die in de buurt komt van de 5-0, al laat ik me graag positief verrassen.

4   5  
Breda F2

Jeetje, weer veel autisten die niet tegen verandering kunnen. Heb even geloof in de trainer en t team. Je hoort t goed GELOOF!!

IMMERS kan een beest zijn die je echt wel nodig hebt tegen het sterke emmen.

Ik ben t lang niet altijd eens geweest met de keuzes van de trainer maar ik geloof wel in een overwinning en sta sinds een lange tijd weer 100% achter onze jongens.

1   1  
jack

Vanavond hebben we mannen nodig die de klappen van de zweep kennen, ik denk met Immers in de spits en Azakari , De Rooy op de vleugels en Mounir er achter dat je in de omschakeling heel veel kwaliteit hebt. En als het nodig is kunnen Sidney en Mario altijd nog brengen. Laten we Emmen ook niet te groot maken, daar staat behoorlijk wat druk op. Daarbij is er in iedere ronde van de play offs wel een verassing. Alle vertrouwen erin vanavond. WE STAAN ZONDAGAVOND OP DE GROTE MARKT.COME ON NAC.

5   2  
Belgische Naccer

Het maakt me niet uit wie er in de spits staat. Bilate, Immers, Hooijdonk..

ALS WE MAAR WINNEN!

Mag met 3 rode kaarten, 4 penaltys, ballen via een rug erin, 3x van richting veranderd, het maakt me allemaal niet meer uit.
Gewoon vechten voor iedere bal en winnen! De manier waarop is in deze fase, ondergeschikt aan alles.

HUP NAC!

3   4  
Willem 4,5

Als ik al systeemgewauwel hierboven lees hoeven we on helemaal geen zorgen te maken als Steijn vertrekt of moet vertrekken, de opvolger(s)staan al klaar!

6   0  
Dutchbird

Dat Steijn niet de boeken in wil als een populaire trainer was al wel een tijdje duidelijk. Hij verslijt meer supporters dan rollen toiletpapier.

1   3  
BREDA 1965

Voor hetzelfde geldt,kopt OLIJ hem in de 90ste minuut in de kruising.Ik denk dat je er weinig van kunt zeggen,blijven aparte wedstrijden

8   1  
Viking

Ja hoor gaat Steijntje weer. Zijn eigen draai er aan geven. Wa een eigenwijs en kinderlijk ventje. En ik zie nu weer in de euforie dat er veel duimpjes omlaag gegeven worden aan mensen die hetzelfde vinden.

Tuurlijk staan we achter onze club maar deze trainer is alleeen maar met zichzelf bezig om zijn gelijk te halen. We hebben dit het hele seizoen al gezien. Rukvoetbal.
Nu draait het de laatste wedstrijden steeds beter ingezet zonder Steijn en gaat hij weer Sydney weer slachtofferen. Je kan zeggen Sydney goed of slecht maar Sidney kan van de spaarzame momenten een goal maken en het draaide met hem prima.

Weg met deze trainer.... Als hij promotie haalt mag dat nog door de voordeur... Maar anders met Pek en Veren.

3   0  
RichardPraha

Mwaaaah, best vreemd.

Ik ga er toch vanuit dat Steijn, als hij goed Emmen heeft geanalyseerd, er voor gaat kiezen om compact en achteruit leunend gaat spelen, en er dan snel uitkomen met een diepe pass, bij voorkeur de middenlinie overslaand.

Waarom: omdat Emmen zoveel voetballend vermogen heeft dat ze zich zonder al te veel moeite onder pressie van NAC zullen weten uit te voetballen en Fiorini en Haye in de omschakeling toch redelijk zwak zijn en Dione en Adilehou vaak best wat ruimte met het middenveld laten.

Dan heb je dus een spits nodig die in de ruimtes duikt, achter met name de backs van Emmen die in balbezit van Emmen vaak extreem hoog op het veld staan.

Dat zie ik Bilate, en ook van SvH veel beter doen dan Immers die toch vaak als aanspeelpunt goed is, en bij afvallende ballen. Maar niet als speler die veel vuile meters in de diepte maakt.

0   5  
Des NAC's

Hier hoort natuurlijk een tactisch verhaal bij wat past bij het Emmen het voetballen onmogelijk te maken. Ze zijn daar wel een tikkie beter in dan wij. Iets in de trant van het verstoren van de opbouw o.i.d. Aan de reacties te lezen had Steijn zijn tactische keuzes eerst even moeten voorleggen aan het technisch hart hier.

(Nog) Geen paniek jongens en meisjes...

6   2  
Arie

Ik snap de meesten hier echt voor geen meter meer.
De laatste weken loopt het voor het eerst dit seizoen een aantal wedstrijden goed.
De lijfspreuk is never change a winning team!!!!
Waarom dan dit vriendje van de trainer in de basis?
Immers is ook niet balvast, niet snel en heeft een fractie van een fractie van een fractie van de goals van Sydney gemaakt.
Alsof we tegen een Emmen achterover hoeven te gaan leunen. Fuckin Emmen.
Donderstraal allemaal een eind op man.

7   1  
n@©

Het is een cupmatch. Eén wedstrijd beslist of je een kutseizoen hebt, of niet. Je krijgt tegen een normaal gesproken betere tegenstander, misschien maar één of twee kansen. Dan moet je altijd je beste afmaker in de spits zetten. Al staat hij heel de wedstrijd een zak aardappelen te schillen, als hij die ene kans er in knalt, heeft hij zijn werk goed gedaan. Ik zou in deze wedstrijd altijd mijn topscorer in de spits zetten, zeker omdat hij ook nog eens de beste vrije trap heeft van heel het stel.

2   0  
Braze

Het is de taak van Steyn een winnend team op te stellen.
Als hij faalt is het de taak van Manders hem af te serveren.
Voor Steyn hoop ik dat hij gelijk/geluk heeft, dan maakt hij mij ook gelukkig.

0   2  
Cool hand

Dan kun je beter Venema opstellen Richardpraha. Alleen jammer dat ook hij niet echt kan voetballen. Als je nou van v Hooijdonk, Venema en Immers 1 speler zou kunnen maken...

2   0  
Vergane Glorie

Immers in de spits. Onze goalgetter.
Het ontbreekt er nog aan. Maatsen op links en Anco op rechts. De droom voorhoede van onze Maurice.
Volgend seizoen gaat alles beter worden. ADO gaat uitverkoop houden. Met het relatienetwerk van onze Haagse vriendenclub zit het wel goed.
Maar allemaal moed houden. Maurice maakt goeie afspraken voor de wedstrijd", Ik snap er niets meer van. Waar is de tijd gebleven met Budusic, Mohorovic en de andere krijgers.
Fijne wedstrijd allemaal.

5   1  
Bertus

Er is werkelijk niks positiefs wat dankzij deze trainer gebeurt, alles wat we dit seizoen aan een beetje positiviteit hebben bewerkstelligt is ondanks deze mafkees.
Hoe demotiveer en maak ik tegelijk 2 spitsen kapot, nou kijk naar Steijn , zo doe je dat?
Als vanavond het resultaat uitblijft is dat 100% aan deze pipo te danken, dan is het ook exit Steijn en kan hij gaan golven met sneue Mike.

2   0  
Cees-2

Steijn is overduidelijk een soort van angsthaas. Hij wil, altijd, “eerst” verdedigend zo safe mogelijk staan. Speelt haast nooit om “eerst” op een voorsprong trachten te komen. Dus opnieuw starten met puur reactievoetbal. Emmen gaat daar op een gedoseerde manier naar handelen. Het is “zo” voorspelbaar. Elk goochem ontbreekt bij de Bredase ploeg. Ik vrees dat ze dit gaat opbreken.

2   3  
Ernie

Als hij Sydney opstelt en we verliezen is het prima? Wat een simpele zielen hier.

0   1  
Wim

Wat een gelul Ernie, natuurlijk niet!

Maar wat supporters zeggen is dat Steijn, die enkele weken geleden nog zei dat dit geen tijd was voor experimenteren, nu, nu het eindelijk een beetje lijkt te lopen, weer lekker gaat experimenteren.

“Heb geloof” zeggen sommigen dan. Nou, doe dat maar in de kerk.

1   0  
ML_Breda

Ik ben benieuwd hoe er nu over Immers / Steijn gedacht wordt hahaha

COME ON EN-NAAA-CEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!

Laad alle berichten na dit bericht in