Wij gaan niet opzij

Steijn kreeg geld mee bij vertrek uit Breda: "In overleg uit elkaar gegaan"

Das Phantom

Maurice Steijn is niet zelf opgestapt afgelopen zomer, maar beide partijen zijn in overleg uit elkaar gegaan. Dat heeft Mattijs Manders gezegd op de forumavond. Zonder bedragen te noemen erkende de algemeen directeur dat de vertrokken trainer geld mee heeft gekregen.

Manders kreeg zoals verwacht vragen over de vertrokken Steijn. Hij gaf toe dat het niet goed is gecommuniceerd tijdens het vertrek en het desbetreffende persbericht niet zo naar buiten had moeten komen. Daar stond namelijk in dat Steijn zelf zou zijn opgestapt. 

In eerste instantie gaf de algemeen directeur als argument dat "Maurice nog een contract had voor twee jaar", maar daar namen de aanwezige supporters geen genoegen mee, omdat het niet gebruikelijk is dat iemand geld mee krijgt bij een vertrek uit vrije wil. Later voegde Manders toe dat het in overleg is gebeurd.

"Op een gegeven moment werd de situatie onhoudbaar., aldus Manders. Hij kreeg ook signalen, los van het ultimatum en wat hij daar van vond,  vanuit de supporters dat de strom niet zo overwaaien. Toen is er met beide partijen voor gekozen uit elkaar te gaan.

Tikkie naar het Zuiden 

Morgen nemen we een nieuwe aflevering op van Een Tikkie naar het Zuiden. Dan bespreken Da Pope, Das Phantom en gast Chris W.M. de forumavond uitgebreid.   

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
69 Reacties
241    
N1912

Haha, in het persbericht stond letterlijk:

“Maurice Steijn heeft uit veiligheidsoverwegingen zijn ontslag ingediend als trainer-coach bij NAC en draagt daarvoor zelf de financiële consequenties. Na een dag vol beraadslagingen tussen alle partijen besloot Steijn de handdoek te gooien en kon een peloton ME’ers thuisblijven om een eventuele bestorming en bezetting van het Rat Verlegh Stadion te voorkomen.”

Zo ziek, wat een gek joh. Ik snap dat deze man nog op de winkel moet passen totdat de overname rond is, maar hij verdient natuurlijk niet minder dan een levenslang stadionverbod. Het gemak waarmee hij leugens zijn mouw uit weet te schudden is eng en allesbehalve gezond.

139    
Wolfmanjack

Die Manders. Hij blijft jokken.

39    
Badeend

Verrast hierover kunnen we onmogelijk zijn. Alleen al om het feit dat Maurice oorverdovend stil is geweest sinds zijn vertrek.

De échte vraag is waarom Steijn ooit een contract voor drie jaar heeft gekregen en wiens idee dat was.

Heeft iemand nog gevraagd naar de financiële afhandeling van het contract van Immers, of was dat eigenlijk al afgehandeld vóór hij zijn eerste wedstrijd voor NAC had gespeeld?

137    
Chris W.M.

@ BADEEND

Manders vertelde haast trots dat Immers afgezien had van een groot deel van zijn salaris en dat voor dat geld Velanas gehaald kon worden. Dat het bizar is dat iemand die zijn contract inlevert überhaupt nog geld mee krijgt vergeet hij dan even voor het gemak.

44    
geelzwartwit

@chris w.m.

Ik zou er niet gek van op kijken als er ook tekengelden voor diverse spelers betaald zijn om ze over te halen alsnog te komen. Maar ergens ben ik eigenlijk wel klaar met die beerput en zal ik blij zijn als er een overname en schoon schip gemaakt kan worden. Het blijft aan alle kanten stinken en bij ieder verklaring lijken er nieuwe tegenstrijdigheden te ontstaan.

Op naar 1 januari!

241    
N1912

Haha, in het persbericht stond letterlijk:

“Maurice Steijn heeft uit veiligheidsoverwegingen zijn ontslag ingediend als trainer-coach bij NAC en draagt daarvoor zelf de financiële consequenties. Na een dag vol beraadslagingen tussen alle partijen besloot Steijn de handdoek te gooien en kon een peloton ME’ers thuisblijven om een eventuele bestorming en bezetting van het Rat Verlegh Stadion te voorkomen.”

Zo ziek, wat een gek joh. Ik snap dat deze man nog op de winkel moet passen totdat de overname rond is, maar hij verdient natuurlijk niet minder dan een levenslang stadionverbod. Het gemak waarmee hij leugens zijn mouw uit weet te schudden is eng en allesbehalve gezond.

65    
Barbapapa

Kan niet wachten totdat Manders weg is. Kan niet geloven dat hij er nog is. Toen hij stil was ebde het chagrijn weg, maar nu hij weer in de media komt ben ik al bijna gelijk weer klaar met NAC. Hij is echt de grootste leugenaar die er is. Ergste is dat hij er mee weg blijft komen.

Snap niet dat de aandeelhouders dit pikken. We hadden de helft van het tekengeld van immers terug moeten krijgen in plaats van een zak geld meegeven. Nee meneer heeft zijn vriendjes goed achtergelaten…… alles over de rug van de club NAC.

Benieuwd hoe de Manders matties dit allemaal weer recht lullen….

71    
Fan uit Zevenbergen

De Snor van Vi had wel gelijk

-14    
NAC!!!

BSR Edit: Laten we niet voor dokter gaan spelen en mensen diagnoses gaan geven. Hou het netjes. 

68    
E-L

Zoals al vaak aangegeven, waar is het toezicht van de RvC?

10    
Martinus

Ik vind het belachelijk.

En tegelijkertijd een degelijke investering. Doorgaan met Steijn was ongetwijfeld duurder.

30    
Sjef de gevulde koek

Melde ik hier gelijk al. Had iedere boerenlul wel kunnen bedenken dat hij geld mee had gehad. Net als immers melde ik hier ook al toen. Het is allemaal zo voorspelbaar en een hele slechte komedie met nog slechter acteerwerk. Waarom denken jullie dat Manders er nog is. Die stapt ook niet zelf op. Gewoon hetzelfde verhaal.

6    
Breda*076

@Chris W.M

En als NAC hem niks geeft? Zegt Immers prima, ga ik toch lekker een jaar op vol tarief op de tribune zitten, blessuretje hier, pijntje daar. Ik heb een contract dus gewoon betalen.

Hoe erg ook, ik denk dat dit de beste oplossing is in zo'n geval, al ligt het eraan hoeveel hij mee krijgt natuurlijk.

9    
Barbapapa

@BREDA*076

Het zal genoeg zijn als je ‘maar’ Velanas er voor terug kan halen. Speler van een jong team die transfervrij is opgepikt, met een contract voor één jaar.

34    
Viking

Deze man hangt van leugens aan elkaar..
Nog kwalijker is de rol van de RVC om deze man te laten zitten.
Denk niet dat deze RVC normaliter in het bedrijfsleven zo'n medewerker die hun geld verkwanseld en het bedrijf ten gronde richt had laten zitten??

Wat zijn dit voor mensen? Denken ze aan hun eigen hachje? Zijn het softies? Lichtgewichtjes, of de trekpoppen van de aandeelhouders?

U mag het zeggen.

86    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Steijn stuurde letterlijk een tikkie naar het zuiden.

16    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Dit kan ook alleen bij NAC hè. Geld mee krijgen als je uit eigen beweging opstapt. Hoe verzin je het!

Ik zou niet gek staan te kijken als meneer Manders op termijn wordt vervolgd voor wanbestuur. Dit is niet te rijmen met iedere vorm van ethisch handelen.

23    
076

Dat wist iedereen toch wel.
Dat ook Immers en Lokhoff geld meekregen is minder mensen bekend. Maar die staan ook in het rijtje hoor (met Hyballa en TvdA ook nog natuurlijk)

27    
Nonkel Frans

Geen vraag tijdens het forum aan Manders waarom hij destijds Lokhoff niet heeft gesteund ?
Manders had Steyn tot de orde kunnen roepen. En de RvC liet het allemaal gebeuren.
Zij stuurde Manders met een susopdracht terug en die opdracht heeft Manders verknald

Hier zit toch de pijn Clubraad of niet?

22    
guuske

Geval Steijn is best logisch, maar communiceer dat dan gewoon, niet eens in bedragen. Maar breng het op een normale manier. Scheelt een hoop gezeik en onrust. Immers zelfde verhaal, als club kun je weinig enkel er proberen zo goedkoop mogelijk vanaf te komen.
Het tekengelden verhaal, dit is een schimmige wereld. onder de noemer tekengelden verdwijnt er geld in diverse broekzakken met schimmige constructies, zaakwaarnemers, spelers, maar ook bij trainers / bestuurders. Het voetbal wereldje is een smerige wereldje op dat gebied. Hansje Smulders met zijn "Belgisch netwerk" hoefde je op dat vlak niets te leren.

-53    
NiXNACNIX

Ach Chris, dat iemand die nog een contract voor 2 jaar heeft en voor wie het door mensen als jij en wat andere schreeuwers onmogelijk wordt gemaakt zijn werk te doen 2 jaar mee krijgt is niet meer dan normaal.

Jullie wilden van hem af. Leer een keer leven met de consequenties. Je hebt je zin, trainer weg, aandeelhouders weg, jeugd spelers, aanvallend voetbal “ en dan maar 2 jaar om de 12e plaats spelen”.21    
Svt076

Holy shit.
We hadden het wel verwacht, maar het staat er toch echt.
Ik hoop dat de nieuwe vermogende (en hopelijk wel capabele) eigenaren hier even een aantal advocaten op zetten. Lijkt me dat hier wel wat te halen valt.
Man man man wat een schade heeft deze clown aan kunnen richten..

20    
Wanny

Voor een werkgever is het gewoon lastig om van werknemers af te komen, zeker bij contracten voor bepaalde tijd. Dus zo heel vreemd is het niet dat Steijn en Immers het nodige hebben meegekregen. Daar hoef je als club ook niet geheimzinnig over te doen. Zeg gewoon dat je een regeling hebt getroffen waar beide tevreden mee zijn.

36    
Chris W.M.

@ NIXNACNIX

“ door mensen als jij en wat andere schreeuwers”

Je vergeet even voor het gemak de ruim 6600 ondertekenaars van de petitie waarin het vertrek van Steijn geeist werd?

17    
Jeroen Remie

Wat ik helemaal bizar vind is dat ie trots zegt dat we dankzij de besparing van Immers we Velanas konden halen.

Er was toch geld voldoende? We konden toch gewoon spelers halen? Er was nog ruimte in het budget?

De situatie is dus echt verschrikkelijk. Zelfs een speler als Velanas kunnen we niet vastleggen zonder dat er iemand weg gaat dus. Geen wonder dat er geen spits meer kwam: er is blijkbaar geen geld.

Wat is er dan gebeurd met het weggevallen salaris van de pakweg 9-14 spelers die vertrokken zijn, waaronder grootverdieners als Kali, Sydney en Mounir (degene die gratis waren daar gelaten)?

11    
Geraldo

Het is óf onder druk zetten, eruit werken én betalen. Óf wachten totdat iemand zelf een andere baan vindt en zelf ontslag neemt.

De versie wegjagen en verwachten dat iemand dat zonder regeling accepteert, bestaat alleen in sprookjesboeken.

-46    
NiXNACNIX

Prima, je eist vertrek, hij vertrekt. Leef met de gevolgen. Ruim 6000. Poeh het is me wat. Is een derde van wat er normaal zit. Die vinden zich heel belangrijk.

-14    
Tip

Hier kunnen we kort over zijn. Manders en RvC hebben m.b.t. Steijn flink steken laten vallen. Dat Manders achter zijn hoofdtrainer bleef staan valt m.i. te begrijpen. Maar het wegblijven van een evaluatie had niet gemogen en communicatief heeft Manders het in casus Steijn niet goed, zeer onhandig, gedaan. RvC heeft te weinig kritisch gecontroleerd. Manders heeft m.i. niet zodanig gefaald dat een verwijtbaar ontslag mogelijk is. Eigenlijk weet ik dat zeker.

Dat Steijn geld meekreeg is een logische consequentie , voor de rechtbank had het meer gekost en had ook de rechtbank aangestuurd op een ontslag middels vaststellingsovereenkomst. Manders krijgt, als hij dient te vertrekken, geld mee. Maar dat gaat de nieuwe eigenaar betalen.

2    
gjoewie

Het lijkt hier wel het luchtballonnenfestival, zoveel als er geblazen wordt.
Steijn heeft er voor gekozen om zijn contract niet uit te dienen (lees: hem is de wacht aangezegd). Hij was zo slim om voor drie jaar te tekenen. Dat heeft Ronald Koeman ook gedaan bij Barcelona, maar die hebben nu geen geld om hem te ontslaan. Steijn nam zijn centjes mee (ik kan niet anders concluderen dan dat gewoon volgens de regels is gegaan) en hij heeft vervolgens zijn mond gehouden. Ook dat vind ik netjes. Over een jaar of wat zal het echte verhaal nog wel naar buiten komen, maar dan zullen de ballonnenjongens hierboven het allemaal niet meer zo erg vinden.
Kunnen we nu weer gewoon overgaan tot de orde van de dag?

24    
Ouwe Spionkop

Alles wat Blanco al eerder in de krant schreef is dus uitgekomen.
Immers en Steijn kregen geld mee.
Allemaal waardeloos.
Maar maak je niet druk meer over Manders. deze tussenpaus is over 3 maanden exit.
Als die investeerders vele miljoenen in NAC gaan pompen doen ze dat met hun eigen directeur. Reken daar maar op.

14    
Vinnie Jones

Hierboven werd al gesproken over salarissen die we niet meer hoefden te betalen. Wat denk je dan van het geld van Van Hecke? Poef, weg! Klikt als een avondje zuipen en dat je dan 's ochtends in je portemonnee kijkt. Je weet niet waar het is gebleven, maar je blijft met een beroerd gevoel achter.

10    
JP

@MM: Kreeg Lokhoff ook geld mee dan? Hij had immers ook contract toch? Of was dat écht opstappen uit eigen wil?

8    
Chris W.M.

@ VINNIE JONES

Ook hier was Manders redelijk stellig in. NAC schijnt er financieel redelijk goed voor te staan. Kan me haast niet voorstellen dat dit niet te maken heeft met de ongeveer 3 miljoen aan transfers van vorig seizoen.

Volgende week worden de jaarcijfers ingediend meen ik begrepen te hebben, dus over niet al te lange tijd zullen we het weten.

7    
Perino

Manders is een grote leugenaar en een dief van NAC en de huidige aandeelhouders !!!
Of de aandeelhouders waren op de hoogte van de inhoud van de contracten van de vertrokken selectie spelers , en als " beloning " kunnen ze de trainer (Steijn) en spelers met een clausule in hun contracten , handgeld oa zo laten gaan !!!!

11    
DunErwt

Schandalig naar de supporters dit, hoe vaak worden wij, de supporters, nog in ons gezicht gespuugd door dit ding called Manders?

2    
Vergane Glorie

Een heel slecht verhaal van Manders als ik het goed begrijp.
Verwonder je niet verbaas je slechts.
In de politiek en de sport, in het voetbal in het bijzonder, is alles mogelijk.
Hebben we in het verleden niet ene Aad d Mos gehad. Heeft naar mijn idee overal zijn zakken heel goed gevuld. Kleine uitz. KV Mechelen.
Zo kan je ook rondkomen en je luxe leven veiligstellen.
Zulke mensen hebben we altijd gehad en zullen er altijd zijn.

Wie is de dommerik?

10    
Maarten

We werken met dezelfde begroting alleen het afkopen van Steijn werd niet benoemd en ook niet betreft Immers. Het blijft maar duren met deze joker en hij voelt toch ook aan dat zijn situatie ook is uitgespeeld??

21    
Brecht

Ik geloof helemaal NIETS meer wat die Manders zegt. Hij is compleet door het ijs gezakt. Niet te vertrouwen.

8    
Bredanaar

Steijn is een paar jaar mede eigenaar geweest van mijncontract.nl dus zal wel goed voor zichzelf gezorgd hebben en NAC directie zal daar wel in meegegaan zijn.

19    
Die ne gast

Dat Steijn geld meegekregen heeft, kon iedere Jan boerenl*l aanvoelen. Dat Manders moeite heeft om slecht nieuws eerlijk en transparant te vertellen, weten we onderhand nu ook wel. 1+1=2.
Geen reden nu nog verontwaardigd over te zijn.

Vraag is wel hoeveel Steijn heeft meegekregen. Ik ben bang dat Manders dit niet zo hard gespeeld heeft richting zijn vriend... Ben benieuwd of we nog een en ander uit de jaarcijfers kunnen destilleren. 2-3 ton voor Steijn, poets je niet zomaar weg onder het kopje 'onvoorziene kosten'.

Meest wrange is dus dat Lokhoff geen geld hoefde te hebben en het geld dat daarmee bespaard is, naar de zakken van Steijn is gegaan.

7    
Judge M.

Helder. Had alleen net als zo veel er veel eerder gecommuniceerd moeten worden.

Maar goed. Binnenkort een frisse wind. Hopelijk

13    
Mevr van beuningen

Totaal bezopen om Immers geld mee te geven terwijl hij zelf wilde stoppen. Maar die koos eieren voor zijn geld omdat zn vriend steijn weg was en de speelgarantie die hij beloofd had gekregen niet meer waargemaakt kon worden. Malone heeft ook geprobeerd om er onderuit te komen, maar is hem nog niet gelukt.

Dat ze Steijn dik geld mee hebben gegeven is ook belachelijk, zeker omdat ze in de pers andere dingen hebben geroepen. Manders heeft ook deze boezemvriend goed geholpen met een zak geld. Had hem desnoods een andere taak gegeven, dan zou hij zelf weg gaan.

Echt Manders wat ben je een clown. Een clown die onze club heeft afgebroken met je lul verhalen en luchtkastelen.

12    
fvf6

Wie geloof de heer Manders nog na alweer onwaarheden proberen recht te praten .En nee Manders je hoeft geen 24 uur met de supporters te communiceren . Maar vertel als je wat zegt gewoon de waarheid .

6    
NAC4EVER

Het is door en door verrot.

4    
NAC4Ever

@NAC4EVER
12 October 2021, 12:28
Waarom neem je niet de kleine moeite een nickname te kiezen die nog niet in gebruik is?

7    
scheppioni

Volledig heeft met Brecht eens, weg met deze walgelijke narcist !!
En steijn is ook een aso figuur, als NAC speler nog van waarde, maar onze club mede proberen te vernietigen, dat hij maar zijn ado verder naar de kl^te helpt maar gvd niet ons NAC !!!

12    
NAC4EVER

Ga ik doen NAC4EVER. En dat zonder afkoopsom.
Excuus voor het ongemak.

8    
Wa zeede gij

In plaats van NAC4EVER. Als deze ook al gebruikt wordt, lees ik het graag.

2    
Dutchbird

Iedereen die het hier over de RvC heeft beseft waarschijnlijk niet dat onze RvC weliswaar zo heet maar geen RvC is zoals we die bij een NV zien. Bij een NV is een RvC verplicht en is hun zeggenschap bij wet geregeld. Bij een BV (zoals NAC) is geen RvC nodig.

Toch zijn er BV's die wel een RvC benoemen. Vaak met leden uit het grote bedrijven of de wetenschap die graag een centje bijverdienen. Dat soort RvC's geeft adviezen aan de directie / aandeelhouders. Maar ze hebben geen zeggenschap qua besluitvorming.

Bij NAC hebben we ook zo'n RvC. Geen gerenommeerde namen en ze krijgen ook niets betaald. En ze hebben dus ook helemaal niets in de pap te brokkelen. Wat ze ook adviseren; de aandeelhouders naaien gewoon hun eigen naad. Soms maken ze de RvC in de pers belangrijk, maar dat stelt dus echt geen ene moer voor. Het zijn en blijvende ja-knikkers die blijkbaar graag op hun CV vermelden dat ze lid van de RvC van NAC zijn. Eigenlijk best zielige mensjes.

3    
NAC4Ever

@WA ZEEDE GIJ
Bedankt!

-15    
Tip

Steijn niet betalen was nooit gelukt. Als Steijn het via de rechtbank had gespeeld had de rechtbank aangestuurd op beëindigen van het dienstverband bv. middels een vaststellingsovereenkomst. Sowieso waren er rechtbank en advocaatkosten bijgekomen. Steijn had altijd geld ontvangen.

In feite heeft Steijn zijn salaris vooruit betaald ontvangen. Hij hoeft er alleen niet meer voor te werken. Maar dat wilden de meeste supporters hier toch ook ? De inzet van het manifest was dat Steijn zou stoppen als trainer omdat hij te weinig aanvallend voetbal speelde volgens de opstellers van het manifest. Dus eigenlijk zijn die supporters op het wenken bediend.

Vervolgens is dan de vraag hoe los je het op. Neem je een nieuwe trainer dan heb je inderdaad dubbele kost.
Maar schuif je iemand door uit de organisatie dan heb je nauwelijks of geen dubbele kosten. Het doorschuiven van de Graaf was in de ontstane situatie een heel goede oplossing.

Zeg ik nu dat Manders het goed of niet fout heeft gedaan ? Nee, maar wat Manders fout heeft gedaan is vooral communicatief. Hij had dit hele verhaal veel beter moeten en kunnen uitleggen, zeker aan de supporters.
Juridisch heeft Manders in deze kwestie geen fouten gemaakt, maar communicatief had het dus veel beter gemoeten.

Ik zou nu de blik op de toekomst richten. Er komt een nieuwe eigenaar en NAC moet voor de winterstop aanhaken aan de subtop.

7    
PN

@Wanny

Ja, voor een wg is het inderdaad verrotte lastig om van wn's af te komen bij contracten voor bepaalde tijd, zeker als er niet in staat dat ze tussentijds kunnen worden beëindigd.

En nee, het zou op zich niet zo vreemd zijn geweest om Steijn en Immers iets mee te geven als je inderdaad een regeling hebt getroffen.

Maar, godgloeiende godverderdegodver, lieg er niet over en hou geen mooipraterij dat er vrijwillig zou zijn opgestapt!

1    
Eekhoorn

Met dank aan een verdwaald zondagsschot van Okita.

11    
Ed

Laat m nooit meer het stadion in!

7    
Jurgen

Volgens mij kunnen we het alfabet vol maken van A tot Z die geld meegekregen hebben....

8    
Naccie1912

Tja, dit is meer een bevestiging van hetgeen we eigenlijk al wel wisten. Zou me niets verbazen als na de overname en het vertrek van Manders (lijkt me onvermijdelijk) er naar buiten wordt gebracht: Ohja dat geld van Sydney? Da komt nie!

-11    
Tip

@Jurgen. Dat klopt. Maar waar komt dat door ? NAC moet een organisatie worden waar mensen hun contract normaal gesproken uitdienen. En een organisatie waarbij de meeste mensen beter gaan functioneren (door hulp etc.) in plaats van dat ze worden afgefakkeld. Er moet rust komen. Wat dat betreft ben ik benieuwd hoe de cultuur is van de nieuwe eigenaar. NAC staat voor een spannend avontuur.

12    
Geeren-zuid

Manders verdient een mooi spandoek in t stadion , maar dan wel afgebeeld als Pinokkio met zijn lange neus, bah bah leugentjes en onwaarheden stapelen zich op eruit met die vent t liefst zo snel mogelijk, maar dat geluk zullen we wel niet hebben, vrees dat we nog maanden met deze brokkenpiloot opgescheept zullen zitten

12    
Barbapapa

@Tip

Hoe je het ook nu weer voor elkaar krijgt om nu weer Manders te gaan verdedigen. Alles goed proberen te praten.

Contract inleveren is geen geld mee krijgen. Als Steijn via de rechter geld had gewild dan had hij aangifte moeten doen. Dit is gewoon een smerig spelletje. Van een smerige leugenaar.


8    
Noad1976

Luchtfietser! Wat is de volgende leugen.

4    
Lamington

Echt...

Weg met die huichelachtige onbetrouwbare smeerlap!

8    
Beter de Laat dan nooit

@Tip
Steijn moest weg omdat hij geen aanvallend voetbal speelde?

Meen je dit nu echt of ben je aan het bagataliseren. Je snapt er geen kloten van of je wilt er geen kloten van snappen. Ik denk het laatste.

15    
Bogdanovic

Steijn heeft op Ibiza gezocht naar een villa voor hem, villa voor Manders en een villatje voor Immers. Die lachen hun ballen uit de broek. Alles betaald door de Bredase fanatieke aanhang. Iets van wie het laatst lacht lacht het best. Slim gespeeld!

Manders gaat nu voor de aanleg van het zwembad en moet daar nog wat weken voor op z'n plek zitten. Gaat hem vast lukken. Welkom in de wereld van liegen en bedriegen.

1    
NAC4ever

In onderling overleg uit elkaar gaan, komt er altijd op neer dat er een afkoopsom volgt. Op zich prima en komt toch uiteindelijk voor rekening van de aandeelhouders

11    
Badeend

En nu zijn er weer mensen die vinden dat "de supporters" dit aan zichzelf te wijten hebben (of: "dit is toch wat dat kleine groepje wilde?").

Steijn moest weg. Brak de club actief af, loog en bedroog de hele boel bij elkaar en vernietigde kapitaal. Langer met Steijn doorgaan was de absolute doodsteek voor NAC. Mede door zijn absurd lange contract (wie had dat verzonnen én wie had dat goedgekeurd?) was dat moeilijk en werd het op de spits gedreven. Niet in de laatste plaats door het gedrag van Manders, die alles deed om te breken met "het oude NAC" (of wat zij dachten dat dat was).

Vervolgens werd het echt (een beetje) spannend en moest Maurice de uitgang vinden, toen werd de hele NAC aanhang nog even roetzwart gemaakt en Maurice een soort van heilig ("hij kiest voor de veiligheid van zijn kindjes") en "stapte hij op". 4 maanden later heeft hij gewoon geld meegekregen.

Het is geen incidentele leugen. Dit is een patroon. Het is een schande die zijns gelijke nog moet vinden in de historie van NAC - en dan reken ik de incapabaliteit van die andere Oost-Brabantse M...ers mee.

Manders rot op. Je bedriegt de boel.

11    
Nonkel Frans

@Badeend er zijn reeds lang enkele bezoekers hier op dit forum die oorzaak en gevolg niet van elkaar kunnen of willen scheiden. Het is ze al 100 keer uitgelegd. Soms vraag je je zelfs af of het geen trolletypetjes van manders/steyn zijn.

9    
Fred1

Projecteer dit geval nu eens op het normale zakenleven in welke sector dan ook ?
En je hebt een werknemer die :
Structureel dagelijks te weinig uren maakt.
Die zijn afdeling niet managed.
Die zijn personeel te weinig uren laat maken.
Die geen omzet of marge genereerd en verlies draait.
Of die duur ingekochte materialen gratis weggeeft.
Die medewerkers het werken onmogelijk maakt.
Die zijn directe leidinggevende saboteert.
Die op hoogtij dagen waarbij er volle bezetting in het bedrijf moet zijn zomáár ff naar Portugal vertrekt.
En dan zijn er nog meer zaken waarvan je hoopt dat ze ooit nog eens verteld worden.
Zou zo iemand een tas geld mee krijgen in de grote mensen wereld?
Ik denk het niet.
Ik denk dat je al blij moet zijn dat je werkgever je niet aanklaagt voor nalatigheid, slecht werknemersschap en hoe ze dat in juridische termen zo mooi noemen “ grove fout fraude “ , dat wil zeggen dat je schade aan het bedrijf hebt toegebracht vanwege slecht functioneren en je ontslag op staande voet kunt krijgen.
Alleen bij NAC wordt zoiets beloond en valt er elke maand nog een loonstrook op de deurmat en een bijschrijving op je rekening.
Volledig onjuist en getuigt inderdaad hoe slecht en onbetrouwbaar Manders de zaken regelt , je ziet ook hoeveel rancune er in die man zit gezien zijn uitlatingen in de pers en het feit dat hij ook Lokhoff nog de deur uit liet lopen.
Zou Lokhoff ook uitbetaald zijn, zover ik weet niet?
Het is te schandalig voor woorden en het is nog maar de vraag of je met een nieuwe eigenaar van deze charlatan afkomt.
Feit is als je Manders eenmaal kent dan ga je van Mommers houden hoor!
Dat geeft meteen aan in wat voor handen de leiding bij NAC ligt.

6    
scheppioni

Kortom Fredje, Manders is een gigantische liegende lul !!!
Steijn is een enorme zak hooi !

4    
Nero

Manders outtttttttttttttt

0    
Belgische Naccer

Waarom verbaasd me dit niet, en wisten we dit eigenlijk al lang???

Manders en Steijn zijn MAFIA!

En hebben onze club naar de klote geholpen. Die 2 hebben echt miljoenen verkwanst...

Hierbij valt Mommers nog in het niet!

En het ergste is nog...de helft van dit mafia-duo zit er nog!!!!

Dat kan ook alleen maar bij NAC. Ik hoop echt dat de Amerikanen nu eindelijk eens orde op zaken stellen. Maar ik verwacht dat de boeken zo KUT zijn, dat die ook afhaken.Laad alle berichten na dit bericht in