Overal waar we komen

Steijn voor 'zaken' op Ibiza

DeWeesJr

Verbazing alom, Maurice Steijn is zaterdagochtend vertrokken naar Ibiza voor 'zaken'. De oefenmeester zal aanstaande donderdag pas weer terugkeren in Nederland.

In de Gegenpressing podcast gaf Yadran Blanco aan dat Maurice Steijn momenteel op Ibiza verblijft vanwege 'zaken'. De trainer zou het zelfs al bij de NAC-watcher van BN DeStem hebben bevestigd. 

Om wat voor zaken het gaat is vooralsnog onduidelijk. In de tussentijd heeft Edwin de Graaf de leiding over de veldtrainingen. Iets wat voor de assistent goed uitkomt in aanloop naar het behalen van zijn trainersdiploma. Donderdag zal Maurice Steijn terugkeren waarbij het ook nog onduidelijk is of de trainer de voorgeschreven tien dagen in quarantaine gaat. Mocht dat zo zijn mist hij in ieder geval de uitwedstrijd tegen NEC en de thuiswedstrijd tegen MVV. 

We hebben NAC om een reactie gevraagd. Wij hopen die z.s.m te melden. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
59 Reacties
235    
Nummer39

Beste Maurice,

Het is klaar, nokken, wegwezen, oprotten, opzouten. Per direct functie elders, liever over 5 minuten dan over 10.

Met vriendelijke groet,

De NAC supporter


40    
BREDA 1965

dattie daar blijft

235    
Nummer39

Beste Maurice,

Het is klaar, nokken, wegwezen, oprotten, opzouten. Per direct functie elders, liever over 5 minuten dan over 10.

Met vriendelijke groet,

De NAC supporter


43    
Bladran Yanco

"zaken"... Wat is er op dit moment zo belangrijk dat je er niet alles aan doet om NAC te laten promoveren? Of is dit een nieuwe aanpak, kijken of de twee assistenten er wel een lijn in krijgen...

55    
Bruske

Heel onprofessioneel

20    
henk

'Zaken' hahaha

48    
Ratjeduneerste

Voor 'zaken'.

Staat onder contract bij NAC, die ook gewoon zijn salaris betaalt.

We zitten in de belangrijkste weken van het jaar en meneer gaat eventjes naar Ibiza.

Naief, vreemd en kortweg achterlijk..

Kun je hier contractueel geen gevalletje werkweigering van maken?

Man wat is dit triest. Zoals de mannen in de podcast al zeiden, een van de vreemdste dingen die ik heb gehoord.

Steijn, bedankt voor wat je als speler hebt gedaan voor onze club maar als trainer ben je geen match. Trek je conclusies en vertrek!

23    
Paul

Toont in ieder geval aan hoe weinig gevoel er is met de fans van NAC. Zeer grote (sportieve) crisis met 0 aanknopingspunten voor een goed einde van de nacompetitie. Binnenkort de start van de campagne voor de seizoenskaarten, zal deze belachelijke actie van Steijn vast effect op hebben... Onbegrijpelijk dat NAC dit toe staat voor “zaken”.

13    
Harelf

Als de assistenten het wel aan de gang krijgen is het duidelijk hé. Met dank aan MS zelf!

19    
Sp1

Voor zaken?, wat moet ik me hierbij voorstellen?... Komt messi op amateur basis? Ieder ander zakelijk uitstapje is reden voor direct ontslag.!

51    
ome cor

Steijn wordt de nieuwe trainer van UD Ibiza, koploper in de Seguna B.

34    
Ouwe spionkop

Onvoorstelbaar.
Wij mogen blij zijn naar een terras te gaan met 2 mensen een half uurtje na t werk en dan is t feest weer afgelopen.
Mijnheer Steijn vliegt, ondanks negatief reisadvies, naar Spanje naar zn vakantiehuis.
Dan moet hij ook nog 10 dagen in quarantaine in Nederland erna.
Die zien we dus pas terug bij de play offs.
Dat allemaal midden in de voorbereiding op de play offs als er een promotie plek te verdienen is.
Kan me trouwens bijna helemaal niet voorstellen zo dat hij nog terug naar NAC komt.
Is dit het einde van Steijn bij NAC?

19    
nb

Mooi, lekker daar op dat eiland laten!

8    
JohnFe

Ik vind alles best, als hij maar niet die ....van Hazes een contract bied.

6    
Nacdictive

I rest my case...

17    
076*R

Wat moet je hier nou nog op zeggen? Echt heel bizar. In deze belangrijke fase van het seizoen en de prestaties van afgelopen tijd. Kan deze man niet gewoon weg?

15    
Anno 1971

Zaken? Privé-zaken zul je bedoelen. Andere zaken kan je tegenwoordig gewoon via telefoon of MS-Teams of Zoom afdoen toch? En duren toch niet een paar dagen exclusief quarantaine....?

12    
Mike

Zolang we niet weten waarom hij op ibiza zit is al het bovenstaande enkel een aanname en onruststokerij. Laten we aub de rust bewaren. Niamd w
Vaart wel bij weer een gelynchte trainer. Zeker kerkhof NAC niet.

22    
Bart

Gevalletje van ‘ laat je club maar in de steek’

Ongelofelijk als NAC dit accepteert tijdens deze belangrijkste periode van het seizoen. Hij zal bezig moeten zijn een team bij elkaar te smeden wat er klaar staat in de play offs!

Steijn out!!

14    
De generaalu

Steijn is de steen om de nek van NAC

7    
Henkie

Och och, iedereen roeptoetert er alweer op los.

Men weet niet eens waarom hij precies daarheen is😂

13    
henk

De club staat in brand. Dit is de belangrijkste fase van het seizoen. Wij moeten NAC vanaf ons eigen bankstel volgen. Ibiza is nog steeds code oranje, maar Steijn vertrekt voor 'zaken' naar z'n vakantiehuisje in Ibiza. Nog nooit zoiets gehoord. Vooral niet in de periode dat supporters en sponsors nog moeten verlengen. Het moet heel dringend zijn als het niet over zes weken geregeld kan worden of via zoom. Normaal hebben wij niks te maken met privézaken, maar deze extreme desinteresse van de trainer verdient wel uitleg. Daarnaast is het de vraag of NAC wederom het risico gaat nemen met besmettingen in de groep, of dat men geleerd heeft en hem ditmaal wel afzijdig houd van de groep. Zou zomaar positief kunnen zijn voor het spel.

12    
SjorsNac

Bom dan toch gebarsten?

55    
Chris W.M.

Op de dag waarop de Clubraad een open brief naar NAC stuurt en daarin het gebrek aan inlevingsvermogen aan de kaak stelt, en de nonchalance waarmee spelers en trainer de resultaten bagatelliseren veroordeelt, komt naar buiten dat de trainer ‘eventjes’ op en neer naar Ibiza is.

On-ge-loof-lijk

21    
weesje ketting

Tsjaaaa belangrijkste drie weken komen eraan ( play off) en de baas gaat op zakenreis.........met een verplicht quarantaine
van minimaal 5 dagen..... dan kun je de hoofd niet van de bijzaken onderscheiden. #kansloos . Ik had dit op voorhand niet verwacht van Maurice. Voetbal is oersaai, vervelend en gebaseerd op toeval voetbal. Onder Peter en Stijn hadden we in ieder geval passie, strijd en looplijnen. Nu niets van bovenstaand

9    
Nacfem

En wat zingen we dan met z'n allen:

Houdoe en bedankt ole ole, houdoe en bedankt, houdoe en bedankt, houdoe en bedankt ole ole👋👋

(tenzij hij messi aan het binnen halen is)

14    
Badeend

Waar is dat WIJ-gevoel nou, Maurice? Ik wil ook wel naar Ibiza.

Als dit om zaken in het belang van NAC was geweest, was dit echt wel op een andere manier aangekondigd/gecommuniceerd. Nu lekt het uit en kunnen ze niet veel anders dan toegeven. Steijn ligt er al uit, dat kan niet echt anders. Nu zou hij er komende donderdag (forumavond sponsors) toch al niet bij zijn, maar dit is wel de druppel.

23    
Signase

Wellicht is met Manders c.s. afgesproken dat Steijn even rust nodig heeft. Weten wij veel, misschien zit onze trainer wel tegen een burn out aan. Maar communiceer dat dan en ga niet lopen roepen dat je voor 'zaken' op Ibiza bent, want dat is echt de slechtste draai die je er aan kunt geven.

Mocht Steijn wel degelijk voor zaken op Ibiza zijn, dan kan dat niet namens NAC zijn. Naast een AD hebben we immers ook een TD these days. Los van corona en de quarantaineplicht: als onze trainer serieus in deze cruciale fase van het seizoen voor persoonlijke zaken naar Ibiza gaat, dan is dat een ongekende (welbewuste?) schoffering aan de club, de spelers en vooral de supporters. Dan is er maar een conclusie: Steijn moet per direct weg. Zonder afkoopsom.

16    
1e rijtje

Lijkt in ieder geval net zo’n ongelukkig moment als het beruchte interview.... zonde weer, maar laten we eerst de gevraagde reactie van NAC afwachten.

15    
Den Hoge

Erg benieuwd naar de verklaring hierover vanuit NAC....

3    
Maauwert

Wie ?!

11    
Adriaan

Houdoe en bedankt ole ole👍☺

1    
Marco van bavel

Tja

13    
GJNAC

Houdoe en bedankt (nou ja bedankt🤔)!!!

22    
Henktietenkie076

NAC is echt een parodie op een voetbalclub aan het worden.

10    
Fan uit Zevenbergen

Hij is daar zijn huis zomer klaar aan ht maken

27    
Dutchbird

Dit is onmogelijk zonder toestemming van Manders en Lokhoff. Daaruit leid ik af dat het einde oefening is voor Steijn, want als NAC hem hard nodig zou hebben om te werken aan het team voor de nacompetitie dan hadden ze hem nooit laten gaan.

71    
Cambuurfan

Even een paar kanttekeningen vanuit Friesland. Ik leef het hele seizoen via dit forum mee met het wel en wee van NAC. Waarom? Omdat NAC voor mij bij het begin van de competitie de grootste concurrent van Cambuur voor de titel zou zijn. Puur op basis van de selectie.
Steijn heeft van NAC echter een afgrijselijk "voetballende" ploeg gemaakt. De kritieken op dit forum zijn dan ook volkomen terecht. Maar.......ook de spelersgroep draagt flink schuld. In een volwassen selectie hoort minimaal een handvol spelers op te staan om de uiterst defensieve en onaantrekkelijke speelwijze bij de trainer en de TD ter discussie te stellen. Sterker nog....daar op zeker moment compleet schijt aan te hebben en simpelweg tijdens een wedstrijd over te stappen op een tactiek die vooraf - buiten Steijn om - in de groep is besproken. Ik heb weliswaar maar op zeer bescheiden niveau gevoetbald, maar heb dit soort "eigen initiatief" toch 2 keer meegemaakt. Het bleek beide keren een handvat voor een duidelijke omslag in onze speelwijze. De NAC-selectie lijkt echter als makke schapen uit te voeren wat prutser Steijn heeft bevolen. "Befehl ist Befehl" Ik kan mij niet voorstellen dat er spelers zijn die onder Steijn nog met plezier voetballen en/of trainen.
Als Steijn nu op Ibiza zit kan dat alleen met toestemming van de directie van NAC .. anders is het werkweigering. Die is dus mede schuldig aan deze idiote trip. Wisten zij echter van niks.....dan is dit een uitgelezen kans om Steijn per direct op straat te zetten. En misschien probeert Steijn dat na alle kritiek op deze manier zelf wel te forceren ..

8    
Mo

Mooi! Van mij mag hij daar blijven!

16    
M.H. te R.

Gaat ie weg, weer niet goed! Man man man man man.

6    
Willem

"Mocht dat zo zijn mist hij in ieder geval de uitwedstrijd tegen NEC en de thuiswedstrijd tegen MVV" kan zo maar eens zijn dat dat missen niet geheel wederzijds is

11    
Gerrievanboven

Ik mis het wij gevoel.... achterlijke idioot
dat tie z'n haagse vriendjes lekker meeneemt. De groeten houdoe maurice!

9    
Molenschot loco

Vrouwen en kinderen eerst en dan pas de kapitein van het schip ( Steijn) TOCH????

16    
@henkietenkie

@cambuurfan

Je slaat de spijker keihard op z’n kop.
Het zijn inderdaad makke schapen, zo voetballen ze ook al heel dit seizoen. Het is een godswonder dat dit NAC nog zo “hoog” staat. Het ontbeert NAC aan een paar echte kerels die de boel op sleeptouw nemen. Het welbekende hoofdstuk van “schoonschip maken en opnieuw beginnen” wordt maar weer eens opengeslagen.

6    
Dun Diëe

Ik neem aan dat dit om medische redenen is en dat ‘zaken’ een excuus is. Slecht gecommuniceerd want dit werkt natuurlijk als een rode lap op een stier.

3    
Iele

Zou Stan Valckx daar ook zijn?

11    
fvf6

Die is blijkbaar klaar bij NAC lekker laten gaan hoeft NAC GEEN afkoopsom te betalen .Het seizoen is voor ons NAC toch al voorbij want ik denk dat ze geen potten gaan breken in de na-competitie . Laten we hopen dat Lokhoff wel een goede op elkaar afgepaste selectie en technische staf kan samenstellen

11    
Braze

Wat vindt de Algemeen Directeur/Huisvriend van Steyn van dit uitstapje naar Code Oranjegebied ?
Wat moet een trainer op Ibiza wanneer NAC er alles aan moet doen de laatste strohalm op promotie te grijpen?
Is dit een poging van Steyn om ontslagen te worden met afkoopsom en niet zelf ontslag te nemenzonder?

18    
Bart

Steijn heeft een huis op Ibiza daar vertoeft ook heel zijn vriendenkliek regelmatig.
Hij is daar zaterdag heen gegaan en hij komt donderdagavond terug.
Dit is nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van NAC dat op een zo’n cruciaal punt een trainer 6 dagen naar Ibiza gaat.
Ik zou zeggen luister ook de podcast van Blanco even op BN de Stem.
Buiten dat is reizen in deze pandemie tijd not done, wie weet wat die idioot weer meebrengt aan virus.
Was Steijn ook niet de bron waar de eerste besmetting door plaatsvond?
Deze man neemt onverantwoorde risico’s wat niet onbestraft mag blijven.
Dit wat nu gebeurt is zo’n ongelooflijke minachting naar je werkgever de supporters en sponsoren dat deze man niet langer meer is te handhaven.
Overigens, niet dat we er iets aan missen, want misschien is er deze week nu wel normaal elke dag een keertje getraind nu die luilak op Ibiza zit voor zaken.

17    
RV

Ja geen idee maar het is allerminst vreemd te noemen. Ik weet nog dat we met Vreven rond deze speelronde er ook zo dramatisch voor stonden. Maar Stijn was om 6 uur op de club en het gehele team volgde een uurtje later bij wijze van spreke.

Het team werd echt klaargestoomd voor die play offs. Vreven stond op het zinkende schip maar ging achter zijn team staan.

Zo mooi vond ik dat. Het lag of aan de scheidsrechter of aan Vreven zelf, nooit aan het elftal of de supporters.

In de huidige situatie mist de trainer het wij gevoel maar peert hem nu wel. Of zou de ervaren Immers het ook wel kunnen als verlengstuk van de staf (en Edwin de Graaf). U weet wel die Immers die niet tegen kritiek kan, wel zijn centjes opstrijkt en het denkvermogen heeft van een dooie garnaal. Pure simpelheid.

En dat te bedenken dat diezelfde Steijn carte blanche had om ook voor volgend jaar alvast maar Seuntjens aan te trekken (in lijn van het anti voetbal wat dit jaar is opgestart).

2    
Bommetje

Sjonge iedereen dom verontwaardigd.
Natuurlijk heeft dit met NAC te maken, wat het is weet ik ook niet, mogelijk einde oefening

5    
Scheppioni

Gaat het dan toch gebeuren !😁😁😁😁

4    
DunErwt

Zakuh? Zekah! 😆😆😆

0    
GB

Zolang we niet weten waarom hij daar zit, kunnen we blijven gissen, maar dat zet ons supporters er bepaald niet beter op. Beetje symptoom van tegenwoordig, meteen vol met gestrekt been erin, zullen we eerst ff afwachten wat ie daar doet? Wellicht is ie daar wel met een aantal "belanghebbenden" om een redelijke exit te bewerkstelligen :) of er moet een wc vervangen worden, lampje kapot, allemaal zaken van wezenlijk belang natuurlijk. Veel erger is zoals anderen ook al aanhalen, dat de spelersgroep niets lijkt te voelen, geen fut meer heeft, en niet in staat is ook maar iets uit te stralen......

Ach er is altijd weer een nieuw seizoen.

U zijt gegroet!

10    
Pomelo

Misscien moet ie er een bus parkeren

7    
Brecht

Voor zaken? Belachelijk. Dat regel je in je eigen privétijd.
Steijn is in dienst van NAC. Het is een kul-reden: zaken in het buitenland daar neem je als zakenman 1 volledige dag voor, maar niet een hele week. Dit is een privéreisje

7    
Ed

Helemaal van de pot gerukt. We leven in een pandemie en meneer gaat voor zaken weg ?? Rot op man. Hij mocht van mij blijven, maar dit slaat alles. Wat een mafkees! Tegenwoordig kan vrijwel alles op afstand. WTF voor zaken. Moet wel levensbedreigend zijn, om hier voor weg te gaan. Als dat zo is sterkte!
Je werkt voor NAC. Heel snel benoemen wat voor zaken en je moet quarantaine. Nee, dit kan alleen bij NAC. Gvd wat ben ik woest. Werk me zelf een slag in de ronte en mb vrouw staat te buffelen in het ziekenhuis. Ff weg is er niet bij. Ibiza rot op man of geef de juiste reden. Lex hier veeg je ook je reet mee af neem ik aan. SCHANDE! En gvd in de na-competitie winnen, winnen en winnen, alleen dan heb je weer steun.

1    
rinus

Gelijk ontslaan...competitie bijna afgelopen dus een mooie tijd voor een nieuwe trainer....Ernie Brandts is ook vrij dus probeer die te halen...is toch de man geweest die met nac 3e is geworden wat nog geen een andere trainer heeft bereikt

0    
Luisindepels

Er is al genoeg gezegd hierover. Vandaar mijn off topic punt..

Kunnen we niet duimpjes omhoog én omlaag laten zien. Voor en tegen. Eens een oneens. Niet zoals het nu gaat....mijn plus duimpje wordt verrekend met een min duimpje. Hoogst ergerlijk! Bedankt.

8    
de generaal

Steijn is de steen om de nek van NAC

Laad alle berichten na dit bericht in