Overal waar we komen

NAC over afwezigheid Steijn: "Afspraak kon niet uitgesteld worden"

Raskolnikov

NAC heeft vanavond een toelichting gegeven op de afwezigheid van Maurice Steijn. De club vertelt dat de trainer inderdaad voor zaken op Ibiza zit. NAC legt niet uit om wat voor afspraak het gaat, maar stelt dat deze niet op een ander moment kon plaatsvinden en dat Steijnde per se fysiek aanwezig moet zijn.

Een woordvoerder van NAC legt uit waarom Steijn in de beslissende fase van de competitie een week afwezig is: "Afgelopen zomer heeft Maurice Steijn zijn verblijf in Spanje vroegtijdig beëindigd om eerder te kunnen starten bij onze club. Er stonden bij zijn vertrek daar echter nog wel wat zakelijke en privéverplichtingen open die afgehandeld dienden te worden. Deze zijn telkens vooruitgeschoven, maar moeten nu afgehandeld worden. Maurice heeft er alles aan gedaan om deze afspraak nog te verzetten tot na de competitie, maar om diverse redenen was verder uitstel niet meer mogelijk. Daarnaast heeft hij de verplichting om persoonlijk aanwezig te zijn. Uiteraard is er totaal geen sprake van vakantie, dat spreekt voor zich."

NAC stelt dat impact op de spelersgroep minimaal is: "Natuurlijk gaan de trainingen deze week gewoon door. Edwin de Graaf zou deze week sowieso de trainingen leiden, dit in verband met zijn cursus bij de KNVB. De staf heeft dagelijks veelvuldig contact met elkaar en oefeningen en trainingsvormen worden tot in detail gezamenlijk voorbereid, zo ook nu, mét Steijn. De tactische trainingen, later in de week, worden uiteraard geleid door Steijn."

De afwezigheid van de trainer komt op een ongelukkig moment. NAC is na afgelopen weekend definitief kansloos in de strijd om directe promotie en de druk op de positie van Steijn neemt met de week toe. "De club betreurt de ontstane ophef", aldus de woordvoerder. "NAC wil nogmaals benadrukken dat iedereen binnen de club alles zal doen wat binnen zijn mogelijkheden ligt om promotie te bewerkstelligen."

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Steijn voor 'zaken' op Ibiza 59 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Stijn Vreven is weer beschikbaar 86 reacties
Terug naar overzicht
130 Reacties
317    
Barbapapa

Dacht dat we de Corona regels strikter gingen naleven bij NAC? Hoe kan hij donderdag dan weer voor de groep staan.....

62    
Marco van bavel

Pffffff 🖕 stein gewoon wegwezen

80    
Dun Diëe

Dan zal hij wel met de Spaanse overheid te maken hebben. Die zijn zo flexibel als een houten deur met doorgeroeste scharnieren.

Waarvan akte, vanuit Madrid.

46    
Braze

Duidelijk dat de aanwezigheid van Steyn bij NAC overbodig is. Zijn waarnemers doen het werk net zo goed of misschien beter.
Laat hem maar zaken blijven doen op Ibiza.

32    
Ouwe spionkop

Ik geloof er geen bal van.

32    
Kudeta

AUB nooit meer terugkomen

317    
Barbapapa

Dacht dat we de Corona regels strikter gingen naleven bij NAC? Hoe kan hij donderdag dan weer voor de groep staan.....

109    
Ouwe spionkop

De tactische trainingen, later in de week, worden uiteraard geleid door Steijn."
Dat mag niet want hij moet 10 dagen in quarantaine (of 5 dagen en dan testen) op straffe van € 4000 boete en strafblad.
Dat zullen ze toch wel weten bij NAC?
Ik sta trouwens nergens meer van te kijken.

37    
Sp1

Notaris Bezoekje op het moment dat de club in brand staat, weer veroordeeld is tot nog een jaar ploeteren tegen jeugdelftallen en semi profs... Deze vieze Haagse enclave werkt behoorlijk op mijn zenuwen.

Van zelfreflectie is totaal geen sprake, Ton Lokhoff maakt zich terecht nu al zorgen.

14    
Sia

Slechter kunnen we het niet maken. Wel makkelijker.

7    
Peer

Het is inderdaad een beetje vreemd in deze coronatijd, maar laten we eerst de echte reden eens afwachten voor we conclusies trekken.

26    
[email protected]

Als het niet anders gefixt kon worden, waarom dan niet gewoon pro-actief communiceren? Niet dat ik er dan meer begrip voor had maarre kom aan man wat een slappe zooi amal.

Hup NAC!

16    
Sp1

Ja wellicht is het nog niet eens zo schokkend, 34 wedstrijden met MS gaven ook geen hoopvol perspectief.

Misschien Gabor proberen duidelijk te maken wat er van een NAC speler word verwacht.

Laten we wel zijn, kan me niets voorstellen waarbij je verplicht bent tot afreizen naar een land ten tijde van corona. Je kunt zelfs in Spanje zaken regelen zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn.

20    
Guuske

Lokhof zal het trainersvak nog niet verleerd zijn. Laat die maar training geven

20    
Bertus

Het circus is compleet zit alleen nog te wachten tot de clowns op gaan komen.
Of zijn dat die klojo's die wekelijks heel Breda en omstreken voor lul zetten voor de hele natie?
Niet te geloven dit, dit is toch de druppel lijkt mij.
Mag hij nog net voor de NC begint de selectie weer aansteken door zijn onverantwoordelijke gedrag zodat we al na een wedstrijd klaar zijn.
Verschrikkelijke kerel die Steijn.

15    
NAC4Ever

Wil best geloven dat dit noodzakelijk is en niet uitgesteld kan worden. Maar als je al onder vuur ligt is dit niet handig.

Ik had liever dat hij dit ergens in het begin van het seizoen had gedaan dan in de beslissende fase van het seizoen.

11    
L.

Maw dus maar goed dat we geen kans meer maken op plek 2, anders was dit helemaal niet meer uit te leggen omdat het echt niet meer uit te stellen is...

33    
F8Hipster (BSR)

Hoewel ik het volstrekt onbegrijpelijk vind dat de trainer juist op dit moment naar Ibiza vertrekt voor zaken die maarliefst 6 dagen in beslag nemen, de 'verplichte' 10 dagen quarantaine nog niet meegerekend, denk ik dat er een hoop gezeik (wederom) voorkomen had kunnen worden.

Het is niet de eerste keer dat NAC hier een communicatieve flater slaat. Immers afgelopen vrijdag. Steijn met zijn interview die van leer trekt tegen de supporters en zo kan ik er nog wel een paar noemen. Zaken die gewoon goed gemanaged hadden kunnen worden. Ook dit tripje had door het een beetje slim naar buiten te brengen minder gezeik op hoeven te leveren.

Juist nu alles onder hoogspanning staat is NAC er bij gebaat dat over alles wat naar buiten komt nagedacht wordt. Dat heeft het verleden keer op keer uitgewezen. En dan hoef je echt geen kul verhalen op te hangen. Timing is everything.

-25    
Kipiani

Ook Advocaat bij Feijenoord en Jans bij Twente zijn gedurende dit seizoen bijna een week afwezig geweest tijdens het lopende seizoen. Weinig ruchtbaarheid over geweest.
Wel opletten met zijn allen.

27    
Ivo

Het lijkt erop alsof Steijn daar wat vastgoed moet kopen of verkopen. Of een andere notaris- of overheidsaangelegenheid heeft.

Zeer ongelukkig getimed. Maar laat zijn assistent de potjes tegen NEC en MVV maar doen. Misschien helpt dat, ff een time out voor hem en de selectie.

10    
Tegel

Hipelijk gaat hij een restaurantjeofzo op ibiza openen... en regelt hij zijn ontslag bij NAC vanaf daar. Houdoe en bedankt. Dut is echt de druppel!

6    
Olaf

Een leeg stadion kolkt, ieder NAC -fan broeit ... en dan dit.. onbegrijpelijk .

Op naar promotie 😉 💛🖤

43    
The Cosmic Gate

Deze zin : NAC stelt dat impact op de spelersgroep minimaal is

Is de waarheid als een koe, en geeft toch JUIST alles aan waar het probleem ligt !

19    
Scheppioni

Prima dat ie weg is !! Wel graag zes weken in quarantaine, alles in belang voor ons NAC !!! Ik sta van steijn nergens meer van te kijken ..... exit steijn !

19    
Badeend

Ik geloof hier helemaal niets van.

Óf het is totale lulkoek en Steijn ligt er al uit.

Óf het is totale lulkoek en Steijn is een weekje op vakantie gestuurd om "rust te creëren rond de club".

Óf het is waar en op een bizar amateuristische wijze pas 'gecommuniceerd' door NAC toen het al uitgelekt was en ze ermee geconfronteerd werden. Dan wordt er dus niet alleen op voetbalgebied stevig ondergepresteerd bij onze club. Wat we dan nog kunnen verwachten is een statement in de trant van "het komt een beetje ongelukkig uit maar een trainer heeft ook recht op een privé leven én andere verplichtingen buiten het voetbal" en dan nog gejank van Steijn dat hij vindt dat "iedereen alles mag vinden" maar eigenlijk toch stiekem niet. En dan nog Immers die zijn reet ergens mee afveegt, al heeft die geen idee waarmee.

Gadverdamme wat een kutzooi. #TeamLokhoff

13    
Coen

Haha en dat moet zes dagen duren wat een bullshit

48    
Scheppioni

Ik mag aannemen dat malone onomstreden mee is ?

14    
Habe

NAC probeert een en ander te verzachten door te melden dat hij wat zakelijk dingen moet afhandelen. Echter hebben deze niets met NAC te maken dus zijn dit gewoon privezaken. Niet mooier proberen te maken dan het is !!!

22    
Geelzwartwit

De technische staf kan het natuurlijk ook wel zonder Steijn. Vreemd vind ik wel dat ze in de communicatie voorbij gaan aan de eisen van de Rijksoverheid.

Op de website van de Rijksoverheid staat namelijk dit lezen:

Na een verblijf in Spanje, de Balearen of de Canarische Eilanden, gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in quarantaine. Op dag 5 van uw quarantaine kunt u zich bij de GGD laten testen. Als deze test negatief is, eindigt de quarantaineperiode.

Steijn zijn we dus officieel minimaal 11 dagen kwijt. Ik ga ervan uit dat Steijn de genoemde tactische besprekingen dus blijkbaar vanuit een quarantaine positie doet.

Vreemd dat NAC die quarantaine periode niet benoemd.

13    
BREDA 1965

LULKOEK

6    
Kisku

Is mischien dat tekengekd wel van hem dat van immers en malone die ton is ook via spanje gegaan dit hoor je nergens en hij trainde al bijna niet omdat er te veel soelers door leeftijd blessure gevoelig zijn.wat een beleid zeg word ieder jaar gekker met dit soort clowns

11    
The Don

Steijn en Manders rot op!

15    
Kopspion

Kan toch helemaal niet dat ie vanaf donderdag zelf de training weer leidt !?
Bij terugkomst 10 dagen quarantaine!!

Laat het liever maar minimaal 10 weken worden
Denk dat hij voor zijn aanstaande afkoopsom ‘zaken’ aan het doen is ......

19    
N

Er hebben hier veel idioten rondgelopen de laatste decennia. Van luchtkastelenbouwers met bijna-faillisementen tot gevolg, tot tweedehands autoverkopers met geen oog voor de lange termijn, tot bouwers van de Bredase Disney Experience.

Maar zo incapabel, amateuristisch, op alle fronten tekortschietend en dom als nu waren ze nog nooit. Hoe krijgen ze het bij NAC telkens weer voor elkaar om de meest ongeschikte figuren binnen te halen en belangrijk te maken. Lachwekkend.

18    
Kopspion

Ik hoop toch zo dat wij snel verlost zijn van die hele Haagse bende !
De hele boel gast naar de filistijnen zo

34    
Moppernac

Zelfs bij NAC zitten ze hun eigen supporters voor te liegen.
Lul toch niet van zulke onzin uit en als het wel zo is dat hoort hij met terugkomst 10 dagen in quarantaine te gaan.

GODVERDOMME WILLEN JULLIE BIJ NAC DAN DE REST VAN DE BASISSPELERS NET VOOR DE NACOMPETITIE BESMETTEN.
LEREN JULLIE HET NOOIT DAN, EZELS!!!!!!!!

Hopelijk staat hij voor de rechter in Ibiza en krijgt hij per direct een cel straf voor minimaal 2 jaar , dan zit zijn contract er tenminste op.

11    
Voorwaarts

Ik geloof deze uitleg.

Dan nog is dit op dezelfde klungelige manier opgelost als een puber die zijn huiswerk niet op tijd in kan leveren.
En wat mij betreft mag steijn zn quarantaine gewoon lekker volledig uitzitten. Voor het coronagevaar en omdat het niemand scheelt of hij er bij is.

13    
Pik

Ik stel voor dat ze naast een bewegingswetenschapper (die zorgt dat ze op en top fit zijn) en een goeie voor de communicatie aan gaan stellen.

Man man dit is zo slecht, bij WDS wordt er nog beter gecommuniceerd!!!

Gewoon te triest voor woorden.

11    
Fan uit Zevenbergen

Hij is daar 5 miljoen ophalen zodat hij ADO kan overnemen

18    
Cees

Rot toch op met die Steijn!

20    
PatjeR

Koekkoek. Dat is alles wat ik hierop te zeggen heb.

Als je dit tolereert als club en bestuur heb je vanaf nu helemaal geen flicker meer te vertellen over je staf.

18    
Breda

Ik sprak vorige week ook iemand met een 2e huis in Spanje die naar Spanje MOEST om lokale belasting te betalen. Dat moet persoonlijk.

Geloof ook best dat Steijn paar dagen gemist kan worden.

Wat wel onbegrijpelijk is, is dat die nu pas door NAC gemeld wordt. Dachten ze dat het niet uit zou komen? Dat ben je echt niet met je vak bezig en is de achterban bijzaak.

20    
Pietje Saaman

Dit is echt de druppel. Wat krijgt NAC het toch iedere keer weer voor elkaar om de volgende flater nog groter te laten zijn dan de vorige. Ik heb in 40 jaar NAC veel meegemaakt maar sinds de 3 onzichtbare wijze het voor het zeggen hebben is er nog geen enkele beslissing genomen die positief heeft uitgepakt.
En dan pas iets gaan communiceren omdat het verhaal op straat ligt anders hadden ze niets verteld. Met een communicatie manager weet je als dit het werkelijke verhaal is dat je een negatieve boodschap na een positieve boodschap moet communiceren. Los van het feit dat dit nergens over gaat om in de belangrijkste fase de trainer minimaal 10 en maximaal 15 dagen niet voor de groep staat.

26    
von F

Dus het 'probleem' van Steijn is hiermee het probleem van NAC en de supporters geworden.
Maakt in deze fase allemaal geen reet uit, want het gaat zo lekker.
De directie vindt het allemaal wel best, want het gaat zo lekker.
Donderdag staat de trainer weer voor de groep, want corona uitbannen gaat zo lekker.
Maar meneer Steijn heeft het vast te druk met 'zaken', je bent een fucking medewerker in loondienst van een middelmatige eerstedivisieclub, geen dealmaker, geen onmisbare schakel. Dat leiden van de club gaat echt zo lekker.

Zo even nieuw vochtig toiletpapier laden in de printer, gaat ook al zo lekker.

10    
Henk

Ons NAC wordt steeds meer een SOAP!!

8    
Atleet

Kunnen we hier geen soap van maken ? Dan kunnen we daar wat centen mee verdienen zodat we over een paar jaar een ECHTE trainer kunnen aanstellen.

9    
NAC!!!

Ik neem aan dat we gaan 💰💰, transfer voor onze 2 top Internationals is aanstaande Malone en Maria op weg naar DE club van Ibiza 🤣🤣, Steijn als terreinverzorger mee !!

15    
De generaal

Steijn is de steen om de nek van NAC

14    
Tip

In de eerste plaats , dat maak ik op uit de reactie van NAC, had Steijn deze dagen 'open staan' want hij is begin seizoen 6 dagen eerder begonnen. Nu zegt Steijn deze dagen prive echt nodig te hebben en, heel belangrijk, Maurice heeft toestemming van de AD om 6 dagen vrij te nemen want Steijn had die dagen nog te goed. Ton Lokhoff heeft hier niks over te vertellen want Ton staat niet boven Steijn en Ton staat wel onder Manders. Juridisch is dit waterdicht. Het enige wat problemen op kan gaan leveren voor NAC en Steijn is als men zich niet aan de Corona regels houdt. Als ! Steijn kan niet voor de groep gaan staan als de Corona regels dat verbieden. Maar dan moet iemand wel aangifte doen of klacht indienen. Hoe het precies met de Corona regels zit vanaf donderdag weet ik niet. Zou ik eens moeten nakijken.

Het eigenlijke probleem is dat bij NAC alles kan. Je kunt het erg bruin bakken als trainer of manager en als je moet vertrekken krijg je een pak geld mee. Verder is de druk bij die vriendelijke Brabanders niet al te hoog en de supporters hebben al zo'n 25 jaar geen vuist weten te maken. Het is er een gezellig zooitje, niet al te hard werken, en je kunt er aardig wat geld meepakken. Of denkt er hier op de site echt nog iemand dat NAC , een subtoppertje in de keuken, en wij , gezellige carnavalvierders, serieus worden genomen ? Ook Steijn veegt er zijn rest aan af, zoals bijna iedereen.

9    
steven73

Zaken ??? hij werkt toch voor NAC. als ik bij mijn baas zeg ik ben even voor zaken naar .... dan lig ik er gewoon uit. zo simpel is dat

10    
Nero

Ik vind die 6 dagen wel te kort maurice mag van mij wel 60 dagen weg blijven ,de keren dat hij op de tribune zat ging het wel beter.maurice laat ze maar zeiken hoor gewoon in spanje blijven en laat malone en immers de rest van jou spullen maar brengen die zijn ook aan vakantie toe.ooooo en vergeet geen wc papier voor je reet af te vegen

12    
NVT

Volgens mij is de ghost writer van Manders mee op vakantie naar Ibiza. Er is nog geen nieuwe tweet na de verloren wedstrijd tegen Excelsior. Wellicht begint ook Manders eindelijk te beseffen dat leugen en bedrog een grens hebben.

7    
Badeend

Het duurde al lang voor je weer de aanhang kwam afzeiken Ome Cor. Welkom terug.

8    
Dbare

Kan het ook niet gewoon zijn dat hij een dag op en neer gaat plus die 5 dagen incl testen, dat maakt 6 dagen afwezig.

Ik weet het niet hoor maar laten we nou ook weer niet om elke scheet meteen helemaal over de zeik zijn met zn allen

11    
Peerke

Intussen mogen we dus ook concluderen dat Manders ongeschikt is als AD. We zitten intussen met een ongelofelijke Haagse erfenis opgescheept. RVC slaap verder. Den Haag overnemen lijkt intussen goedkoper dan ze allemaal hier nog weg te krijgen.

23    
Benn

Ik veeg mijn reet af met deze verklaring.

3    
Tip

@DBARE. Klopt. Maar dat kan men dan toch gewoon uitleggen? We zullen het maar even afwachten. Je kunt ook nog zeggen dat als Steijn met medeweten en toestemming van zijn werkgever een paar dagen weg is , NAC en hij niet aan 15000 supporters verantwoording hoeft af te leggen. En dat gaat ze dus ook niet doen.

8    
DenN

De Amerikaanse enclave en Steijn komen in het (niet meer zo) geheim samen op Ibiza om het over de toekomst van ADO te hebben.

Mooi te combineren met het ter plaatsen aftikken van wat lokale belastingen.

-18    
SCH1912

Heren die het hier allemaal zo goed weten!
Steijn eruit! En dan? Wie moet het dan gaan doen? Vertel mij maar namen die het kunnen of überhaupt willen doen met de verwachtingen van het nac publiek tegenwoordig?

Ik ben benieuwd

-4    
Kipiani

Gaat helemaal nergens over dit.
Sorry.

25    
Theoden King

Kom op, niet zo cynisch allemaal.

Ook op Ibiza moeten nu eenmaal mensen in hun kracht worden gezet.

6    
Paul

Waarschijnlijk is hij maar een dag weg. Alleen door de coronaregels (na vijf dagen een test en bij negatief mag je uit quarantaine) is het zes dagen geworden. Dat is logisch. NAC gokt dus op een negatieve test na vijf dagen. Bij een perongelukke positieve test, wordt het pas echt lachen...

Normaal had hier dus geen haan naar gekraaid. Steijn dagje op en neer (selectie vrij) en dan doortrainen. Steijn heeft daar een huisje en daarvoor moet je af en toe in Spanje zijn. Door corona is het een probleem.

En ohja. Omdat Steijn er dus ginne kut van bakt. Dat was is de hele communicatie even vergeten. Jammer, als iets gewoon uitlegbaar is... (en geen probleem is als je normaal presteert naar de kwaliteit van je selectie)

3    
Kipiani

Zo is het Paul.

10    
H.V.M.

Tja, ook dit komt allemaal niet echt geloofwaardig over.
We zitten in de laatste belangrijke fase van de competitie en je hoofdtrainer 'moet' eventjes weg.
Zal me niet verbazen dat ze op het beruchte "NAC trainers kerkhof" inmiddels een diepe kuil aan 't graven zijn!

8    
Bladran Yanco

Dus als ik het goed begrijp had de werkvoorbereider zijn werk niet voorbereid? En dat werkt bij NAC dames en heren.

4    
Theo

Hoe kan een Manders hiermee akkoord gaan. Echt wat een walgelijke vent is het toch. Dit is te absurd voor woorden. Weg met die Haagse hopjes.

19    
Fcsp

Het ene bullshit verhaal volgt na het andere. Onze club is doodziek. Ongelooflijk hoe we ons elk jaar weer laten verleiden tot positiviteit en vol achter passant 137 met zijn mooie verhaaltjes gaan staan. Wat voel ik me besodemieterd. Ik ben er klaar mee.

13    
Ouwe spionkop

@paul
Onzin. Hij zaterdagochtend vroeg vertrokken en komt woensdag of donderdag pas terug.

-11    
Nicky

Ibiza is geen risico binnen EU

Vliegen kan prima met een prive vlucht

Notariele zaken zoals een vastgoed transactie vraagt soms aanwezigheid.

Dat NAC kut voetbal speelt staat natuurlijk helemaal los van dat Steijn even een paar dagen weg is..

Stel kleuters...

5    
TvB

Vvv op een dood spoor, nac op een dood spoor.. misschien beter dat vvv Steyn haalt en nac het laat gebeuren en hopelijk een Vreven binnen haalt voor de play offs?

7    
TvB

Voor zaken buiten nac om nu naar Ibiza gaan lijkt me onacceptabel hoor

12    
naxioma

Waarschijnlijk is Maurice Steijn op Ibiza om een vastgoedtransactie te regelen. Het is een buitengewoon onaangenaam idee dat Steijn mede van zijn salaris en toekomstige ontslagvergoeding bij NAC een optrekje koopt op het prestigieuze party eiland. Eigenlijk ook wel een beetje misplaatst. Een uiterst middelmatige voetballer en trainer die zichzelf wil meten met Zidane, Piqué en Puyol die daar ook een onderkomen hebben. Dit verklaart wellicht ook dat Steijn per sé een 3-jarig contract wilde. Wellicht was dit nodig voor de financiering voor zijn aankoop al daar. Het is Steijn's goed recht, alleen had Manders hem nooit een 3-jarig (!) contract moeten aanbieden. Een jaarcontract was meer dan voldoende geweest. En natuurlijk had Steijn nooit onze trainer moeten worden. Gewoon doorgaan met Hyballa destijds was een veel betere en passender optie geweest.

TVB heeft gelijk dat NAC met Steijn op dood spoor zit. Het is kennelijk iets wat Steijn ook beseft en zelfs cultiveert getuige de tekst op zijn t-shirt in Ibiza "Dead End" (https://www.yumpu.com/nl/document/read/20476642/maurice-steijn-zoon-van-ado-da-ibiza365nl). Steijn weet het op dood spoor zitten tot een succesvol persoonlijk financieel model te maken. Een ontslagvergoeding bij ADO Den Haag, een riante onstlagvergoeding bij Al Wahda en een aankomende onstlagvergoeding bij NAC. Het is de snelste manier om als trainer een klein fortuin op te bouwen.

Ondertussen moeten wij het bij NAC vooralsnog doen met een trainer, een Algemeen Directeur, een RvC en aandeelhouders die op "dood spoor " zitten. Wat staat er te gebeuren bij NAC? Blijft het doormodderen of staat er wat te veranderen?
Wat gaat Van Aalst doen met zijn geld en tijd nadat hij zijn bedrijf NileDutch heeft verkocht? Trekt hij zijn handen af van NAC, of is hij juist van plan de club over te nemen en daarin te investeren? Met de dramatische track record van Wim hoop ik dat NAC niet zijn nieuwe speeltje wordt. Mocht het onverhoopt wel zo zijn, dan hoop ik wel dat hij omringd wordt door goede adviseurs, een alliantie zoekt met andere clubs en een capabele Algemeen Directeur aanstelt. Iemand ook die begrijpt wat wel en niet werkt bij een club als NAC.
Wat gaat er te gebeuren met de samenwerking met de City Group? Deze loopt na dit seizoen af, en het is de laatste tijd angstvallig stil. Betekent dit dat het een stille dood sterft, hetgeen best begrijpelijk is na jaren wanbeleid bij NAC en de constante wisseling van technisch directeuren en trainers in Breda? Of staat er juist iets groots te gebeuren en wordt NAC overgenomen door de City Group?
Zijn de huidige aandeelhouders bereid hun aandelen te verkopen? Eind 2019 was een zeer gerenommeerde betrouwbare partij geïnteresseerd in de overname van NAC, maar op het moment supreme gaven de aandeelhouder(s) niet thuis.
Nu vanaf komend seizoen de stadions weer vollopen (bij NAC waarschijnlijk wat minder helaas) en de financiële gevolgen van corona bekend en -deels- opgevangen zijn, zullen ook meer clubs van eigenaarschap gaan veranderen.
NAC zit op dood spoor en dat betekent dat er op korte of langere termijn wat moet gaan veranderen bij NAC. Vraag is wat? NAC presteert al jaren onder haar potentieel en het wordt tijd dat hierin verandering komt! Wanneer komt de uitbraak naar boven? Wie verlost ons uit ons lijden?

8    
[email protected]

Steijn heeft in ieder geval de afgelopen weken zijn uiterste best gedaan om er voor te zorgen dat hij tegen nu geen contract meer heeft en hij dus gewoon zonder verantwoording kan afreizen.

8    
Breda Vooruit

Manders zei nog tegen Steijn.... quarantaine is wel verplicht na zo’n
tripje in Ibiza. Steijn bouwt nu verder aan zijn luchtkastelen op dit eiland. Dat weet immers iedere malone... uh malloot.

Het Haags kwartiertje duurt net een seizoen te lang.

Hup NAC!

9    
MickJ

Privé is Privé, maar gaat dan niet staan toeteren dat je er
nog in geloofd en sterk bent in opzet en vertrouwen en meer
bla bla.
Om als kapitein je schip even te verlaten met het risico
om in deze tijd langer afwezig te zijn, Corona.
Ik zie de bovenstaande reacties meer als uitkotsend gedrag,
en daar kan ik wel inkomen.

12    
NAC!!!

Zo weer een nieuwe bodem in de ongelooflijke grote kelk die onze club bezit!

Schiet mij lek, maar ik wil mijn club terug!!!

1) de grote 3 onbekwaam.

2) opruimen die handel.

3) voetbalspel is niet waar NAC voor staat!

4) stop met ONS na 10 met dingen voor te liegen.

5) wanneer gaan wij als supporters eens actie ondernemen! Hier roepen we maar er gebeurd niks.

6) als men zo bezig blijft zijn we straks echt klaar met profvoetbal in BREDA!

Gegroet

19    
NACHouten

Als dit klopt, en ik heb geen reden om aan te nemen dat het niet klopt, dan geeft dit toch aan hoe ongelooflijk amateuristisch de communicatie afdeling van NAC is? Als je weet dat dit eraan komt, dan communiceer je dat toch zelf en wacht je niet tot Yadran dit in een podcast noemt? Overigens als je Steijn bent, dan zeg je toch ook tegen Manders: hé, dit gaat voor ophef zorgen, zorg even dat je dit van tevoren communiceert om mij enigszins in bescherming te nemen?

Dan de coronaperikelen. NAC leert niet van het recente verleden en zet Steijn donderdag alweer voor de groep. Dat is echt onbegrijpelijk, een dikke middelvinger naar je spelers en supporters. En wederom niet best gecommuniceerd.

Het is gewoon een grote amateuristische bende, die geen idee heeft waar ze mee bezig zijn. Vanaf het veld tot aan de top van de organisatie. Vraag maar aan Hans Nijland.

4    
Badeend

@NACHouten

Ho ho, niet zo kort door de bocht. De communicatie afdeling (?) wist pas sinds afgelopen juli dat dit speelde. Ze hadden dus nog geen tien maanden om na te denken over de 'juiste communicatie invalshoek'.

Die mensen doen ook maar hun best hè.

9    
NACHouten

@Badeend
Je hebt gelijk, ik verwacht te veel van ze.

-24    
Stan

Als we niet promoveren ligt het aan Steijn. Promoveren we wel dan ligt het aan onze Sydney. Dat is een beetje het nivo hier.

13    
Bas

Tuurlijk!
Eerst twee maal massaal geld uitgegeven aan onze NAC selectie en dan nu ff zelf geldzaakjes regelen in de cruciale eindfase van dit verneukte seizoen.

Dank je wel Manders, dat je dit allemaal voor ons hebt geregeld!

1    
Erik

Gelukkig leidt Haagse Edje nu de groep. Komt helemaal goed dus....

19    
Bubba

De arrogantie en het neerkijken op ons, spatten er weer af!
De Haagse heren die de Bredase boertjes besodemieteren.

Maar ja, de RvC had de poorten van onze club ook voor mooiprater Mandersje open gezet. Die haalde de Haagse hofhouding binnen.

Nu moeten we financieel en organisatorisch nog wat jaartjes gaan bloeden

26    
Bas

Gelukkig is het voetbal onder Steijn sprankelend, net als toen bij vvv

Gelukkig is het beleid van Manders betrouwbaar, net als toen bij ADO

9    
Scheppioni

@ Bas
De snip en snap van deze eeuw ! Hebben wij weer in ons BREDA, elke dag langer met die twee kost een hoop geld en ellende ! Terug naar het even zo trieste toestand bij ado, daar horen deze malloten thuis !

20    
Naccie1912

Afreizen naar een oranje gebied, vervolgens donderdag voor de groep en daarna de halve selectie besmetten. Word een super nacompetitie...
Nee het hoeft niet te gebeuren, maar het risico bestaat wel als deze man ‘gewoon’ weer voor de groep mag staan van NAC donderdag.

13    
Tegel

Is Maurice Steijn al weg bij NAC ?

Maurice is going to Ibiza

Ownee he is al op Ibiza....

5    
den hulk

misschien is stein naar barcelona om zijn grootse fout om reira weg te doen weer terug te halen en twee spelers van barcelona 2 mee te nemen

21    
Nachoreca1

Per direct stoppen met steijn, dat wordt niks meer. Sfeer en vertrouwen zijn verdwenen en nog belangrijker, hij heeft geen ene kut gepresteerd. Afbraakvoetbal in een bagger competitie....schaam me kapot dat een cambuur en de graafschap boven je staan....Noem het arrogant maar ik vind ons samen met Roda de clubs die daar horen te staan. Niet van die boeren provincie clubjes. Kortom ik ga de sponsoring gewoon doorzetten en hopen en bidden dat onze Ton de bezem er door haalt. Heb al in de wandelgangen begrepen dat hij zich wezenloos is geschrokken de eerste weken.... haagse beleid en de voetbal tak...
Wordt vervolgd.

13    
Geelzwartwit

@nachoreca1

Super dat je als sponsor over de ellende van het moment kan stappen. Ik hoop wel dat je je binnen de burelen ook flink laat horen over de gang van zaken. Hup NAC

-11    
Maarten

Je kan ook alles onder het vergrootglas houden,

Zal wel iets notarieel zijn. Als je het binnen een bepaald termijn moet afhandelen dan is dat zo. We zien graag achter elke boom een vijand nietwaar??

-14    
DPVHZ

Welke trainer brengt ons of via de nacompetitie of volgend jaar naar het hoogste niveau ?

Vreven
Jonker
Van Wonderen

8    
Brecht

Kan Ton Lokhoff aub niet samen met John Karelse voor een paar maanden nu NAC gaan trainen. Daarna nieuwe trainer aanstellen en gaan bouwen aan middenveld. Lees het verhaal ook van Haye en van Malone. De ruimtes zijn te groot, iedereen loopt overal en nergens (vooral rotte appel El Allouchi), de verdediging kan de bal er niet kwijt en we worden overlopen en overklast op het middenveld. We hebben echt wel de selectie om dit anders in te vullen, maar dan moet je spelers als Azagari (en Jansen) juist wegzetten en el al op de bank.

16    
Sjef de gevulde koek

Dit kan alleen bij NAC. Ik zie het in het bedrijfsleven al voor me. Bedrijf staat op de rand van faillissement en de baas gaat even 6 dagen na Ibiza om privé dingen te regelen maar zegt net voor hij weg gaat tegen z’n werknemers wel een stapje er bij zetten hè anders krijg je geen salaris meer.

11    
willem 4,5

@naxioma Je slaat de spijker op de kop. Heb dit ook maanden geleden al gezegd, wie geeft een trainer die begint bij een club nou een contract voor 3 jaar, waanzin! Dat kreeg zelfs van Gaal nooit. Nu zitten ze straks met de gebakken geldelijke peren. Dit 'gedoe' rond de trainer is natuurlijk een slecht signaal naar alles wat NAC heet. Dat hij buiten vliegt is sowieso al zeker, dit alles kan het proces alleen maar versnellen.
Hem nu al buitengooien heeft geen zin denk ik, maar het einde is in zicht voor Steijn.
@ome cor, wat is er met jou aan de hand, 'vroeger' goede commentaren, nu ben je behoorlijk aan het zuurpruimen, komt dat door de lock down?

14    
Roan

Ons NAC maakt zich weer ongelooflijk belachelijk!

Het lijkt wel een .....speeltuin!

8    
DunErwt

Iedereen een fijne Koningsdag! Doe voorzichtig stay safe.

17    
BREDA 1965

Inderdaad een fijne koningsdag....wij hebben er 6.Drie aandeelhouderskoningen,en dan nog 3 grote ....koning gebakken lucht manders.....koning ibiza steijn....en koning daar veeg ik mijn reet mee af immers...........worden nog 2 zware jaren,voor ons supporters.Ik heb echter hoop dat het binnekort over en uit is met deze ellende.Ik wilde hier andere tekst zetten,maar omdat het hun koningsdag is,houdt ik me in.

8    
a

Oplossing : nieuwe trainer en ome Cor geestelijk adviseur.
Hij is de man die de NAC Supporters moet weerhouden van een moreel verval!!
Zou hij misschien ook de biecht weer kunnen instellen? Dan kunnen veel supporters na het schrijven van een stukje bij ome Cor gaan biechten zodat hun zonden vergeven zijn!!
11    
Bart

@ Willem 4,5 , Het probleem met ome Cor is dat hij geen inlevingsvermogen heeft en instinctief altijd alleen maar reageert op de reageerder, ongeacht het onderwerp.
Nooit inhoudelijk of to the point.
Het is altijd ome Cor tegen de rest.
En dat is jammer want ik denk dat we niet te maken hebben met iemand die echt zo dom is als hij doet voor komen.
Of waarschijnlijk begrijpt hij niet dat mensen boos reageren vanwege het feit dat hij in zo'n cruciale periode weg gaat en laat blijken en dat klopt wat wij allen zien, Steijn heeft geen betrokkenheid en dankzij Steijn promoveren we niet, simpel verhaal hoor.
Het feit dat hij nu even weg is dat is alleen maar goed voor de club en de sfeer en de aanloop naar NEK.
Het gaat gewoon puur om de instelling, het moment wat is gekozen en het feit dat hij constant heel het seizoen al alle Corona maatregelen aan zijn laars lapt, en nu naar code oranje is gevlogen, het is eigenlijk te triest voor woorden.
Als hij maandag op de bank gaat zitten tegen NEK, moet hij er echt door hogerhand vanaf gesleurd worden .
Dit is echt een vette middelvinger naar iedereen die zo worstelt.

5    
Paulus

En heeft lokhof ook een mening ik hoor maar niks van hem of is die mee naar ibiza

12    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Zit Steijn er nog steeds?

10    
Martinus

Dit is in werkelijk elk opzicht dom. Steijn ligt enorm onder vuur en dan dit. Ik zei het al eerder, het lijkt haast alsof hij er op uit is in een zo kwaad mogelijk daglicht te staan.

Je gaat in deze tijd gewoon zoiets plannen en daarbij ook nog extra risico nemen terwijl NAC al zo veel met corona te maken gehad heeft. Ik probeer altijd begrip op te brengen maar dat kan ik nu echt niet. Tenzij het medisch zou zijn maar daar lijkt het echt niet op.

Dan trek ik de conclusie dat Steijn zichzelf probeert naar de uitgang te manoeuvreren.

24    
Theoden King

De kritiek op Steijn's trip naar Ibiza legt een enorme frustratie bloot.

Ik wil best aannemen dat Steijn fysiek in Spanje aanwezig moet zijn voor een of andere transactie. Prima. Maar noem het om te beginnen een privéreis. Ik neem aan dat hij daar niet namens NAC allerlei zaken aan het regelen is.

Het echte probleem is dat Steijn, in tegenstelling tot veel voorgangers, een perfecte start bij de club heeft gehad. Een driejarig contract, een hele voorbereiding ongestoord werken en de vrijheid om samen met Manders de selectie samen te stellen.

Steijn had in de ogen van veel supporters goud in handen. Welke trainer heeft in het recente verleden zo optimaal kunnen werken?

Maar toen begonnen de problemen:
1) Het betonvoetbal dat wordt gespeeld doet pijn aan ieder NAC-hart;
2) Ondanks deze 'veilige' speelstijl, stond NAC niet van meet af aan onaantastbaar bovenaan. Dat zou een hoop goed gemaakt hebben;
3) Toen het aantal punten lager uitviel dan verwacht, werd de doelstelling om dit seizoen te promoveren plotseling losgelaten;
4) Het slechte spel leidde tot meer en meer kritiek uit de achterban;
5) Manders stuurt een mail aan seizoenkaarthouders waarin opzichtig op de emotie wordt gespeeld om af te zien van compensatie;
6) Spelers en trainer reppen over de 'negatieve sfeer' bij NAC of vegen zelfs hun reet af met kritiek;
7) De trip naar Ibiza komt op een ongehoord slecht moment en bevestigt veel supporters in hun vermoeden dat Steijn de zoveelste zakkenvullende passant is zonder NAC-hart.

Ik denk dat we dit verloren seizoen met Steijn moeten afmaken, maar begrijp iedereen die daar anders over denkt. Als we dit seizoen nog het stadion in kunnen, is het sowieso afgelopen met hem.

10    
Berend

Snel afscheid nemen van steijn laat hem immers en malone ook maar mee nemen miischien terug na den haag ofzo

4    
Fabriekske

Stein op weg naar UD Ibiza ! Waar maken wij ons nog druk over !

-5    
Kipiani

Waar is het podium voor onze voetbaltechnische man sinds 1 april, in deze kwestie ?
Bewust of onbewust geen podium voor Lokhoff ?
Beetje vreemd. Toch ?
Is hij ziek ? Mei vakantie ? Aan het scouten in Peru ? Op de tennisbaan in de Beek ? Met Pierre op de koffie bij Dick Advocaat ?
Zakelijk bezoek in Wolfsburg ? Extra trainings week met enkele spelers in de Algarve ?
Waar o waar is Ton ?

2    
Molenschot loco

Fabriekske.........vertel....

17    
Jammer

"NAC wil nogmaals benadrukken dat iedereen binnen de club alles zal doen wat binnen zijn mogelijkheden ligt om promotie te bewerkstelligen."

Dan kun je Steijn inderdaad het beste naar Spanje laten gaan zodat een ander de trainingen en het bepalen van de wedstrijdtactiek kan overnemen.

9    
Scheppioni

@ Fabriekske
Dat hij te snel terug is, dat hij uberhaupt nog ooit voor ons NAC staat !!! In nijmegen met steijn terug zonder quarantaine moet eerst weer een kansloze nederlaag worden behaald ........ wat een ergenis dit zeg !

2    
Oldskool

@ KIPIANI

Die is popcorn halen. Wat zou jij doen.

Rustig aankijken toch? Of de kolen uit het vuur halen voor Manders...

12    
Dutchbird

Waar een wil is, is een weg. Ook in Spanje en zeker tijdens de pandemie met al zijn beperkingen. Steijn is klaar met NAC en NAC is klaar met Steijn.

17    
Ritchie

Wat verlang ik naar het nieuws dat Steijn NAC-trainer af is!

11    
fvf6

In de winterstop had hij daar toch ook tijd voor gehad ?

19    
fvf6

Als hij niet in quarantaine gaat geef ik hem aan

7    
D’n Portugees

Het ongelofelijke geouwehoer hier. “Ik ken iemand met 2e huis is Spanje en die moet ook z’n lokale belastingen zelf betalen”.

Wake Up! Landen als Spanje en Portugal zijn niet achterlijk. Alles behalve zelf. Belastingen betaal je gewoon electronisch. En met de app’s van de banken kan je minstens zo veel als met die van “onze” banken. En het mooie is: in zowel Spanje als Portugal kan je - mocht je geen computer hebben - bij de betaalautomaten je rekeningen betalen: je logt in met je bankpas en pincode, je voert betalingskenmerk van factuur in en hop! Weg is je geld. Gelul van een makke beer dus.

8    
Ben

Steijn voert een sollicitatiegesprek, zodat hij, de eer aan zichzelf houdend, met opgeheven hoofd kan vertrekken!

0    
Mick j

En ik blij dat Italië die regels niet kent
een zaakgelastigde of gemachtigde in de fam. Is voldoende
Nog gekker gezegd ook in Spanje kun je dit op een geschiktere manier regelen .
Grote wereld leiders vergaderen via
het beeld en beslissen over miljarden
En daar komt met alle respect een trainertje uit NL aan met zijn schuurtje .
Sorry hoor

12    
Perino

Alternatief vervanger , Peter Maas , monenteel hoofd scouting Nac , met deze man (trainer) gaat geen enkele speler van Nac " kuieren " !!!! Vraag maar info bij foppe de Haan !! Heeft zijn trainingspapieren betaald- voetbal .

1    
Ben de Gaijgek

@Fabriekske
Ben jij ome Cor of heb je alleen zijn reactie onder een vorig topic gekopieerd ?

11    
a

Ik wil hier ook eens de rol van onze algemeen directeur benoemen. Verantwoordelijk voor de meerjarige contracten ook van spelers waar je een vraagteken bij kunt zetten.
Natuurlijk ook een 3 jarig contract met Stein in plaats verlenging afhankelijk te maken van eventuele promotie!!! Wat is de gezagsverhouding tussen Lokhoff en Stein?
En belangrijk welke rol speelt Ome Cor??

2    
Balletje

Misschien had hij een volmacht aan iemand moeten geven, of in de winterstop. Of doe eens gek...Zoom??

2    
Tram

Nooit van Zoom of Teams of telefoon gehoord Maurice. Of van negatief reisadvies? Leg maar eens uit wat er zo belangrijk wascdat je er heen moest. Openheid graag en geen open deuren meer.

0    
Pietjebel

Die 10 dagen in quarantaine is dat verplicht ?
Iedereen zegt wat anders
Ik ben de afgelopen 3 maanden 12x getest ivm mn werk
2 weken geleden mijn vrouw posietief getest beetje verkouden en loopneus 2dagen
Ik en mn kleine na 6 negatief nog steeds ik woon niet in een kasteel ofzo dus je zou zegge ik word ook met de dood bedreigd door dit vreselijke virus
Hups weer sneltest waar ook politie en militairen komen
Maar volgens ggd niet geldig🙈
Na heel wat heen en weer gebeld te hebben weten ze het zelf niet
De rivm waar ik door getest ben en 5min na de ggd zeggen ze allebei wat anders
Kortom gebruikt je gezond verstand en doe je ding niks meer en niets minder


5    
Scheppioni

Klopt cor !!
Maar tis nu en en natuurlijk maar idd prive is zijn zaak, het moment had hij beter over kunnen nadenken ..... NAC is toch zijn werkgever !

2    
Sjef de gevulde koek

Feit is dat wij hier moeilijk over doen zegt genoeg. Als het henk de jong nu was geweest had iedereen hem gelijk gegeven. Dat nac dit zelf niet snapt is misschien nog wel erger.

-4    
Chie

Wat een volslagen overtrokken reacties hier (muv ome cor). 23 mei gewoon feest op de grote markt.

0    
wvb

#Fucksteijn

5    
Dirk

Beste Ton Lokhoff, Als je Steijn nu niet ontslaat, rommelen we met die pipo het nieuwe seizoen in en moet je M.S. na 10 wedstrijden ontslaan. En dan is dat nieuwe seizoen ook weer verloren.....

0    
Toontje

Er zal wel veel gepraat moeten worden want Mopunir gaat dezelfde kant op als Adje indertijd. In de laatste wedstrijden ziet hij weinig mensen meer vrijstaan en voetbalt alleen om zichzelf in de kijker te spelen.
Ik vergeet nooit de vrijstaande Seuntjes in de uitwedstrijd tegn Roda toen we al met 0-1 voorstonden. Adje ging zoals gewoonlijk als een blind paard en weigerde vrijstaande medespelers aan te spelen.
0-2 en we waren niet gedegradeerd.

Zijn verdere loopbaan is ook een grote flop geworden.
Als ze een paar keer fatsoenlijk spelen krijgen ze capsones.
Vroeger zorgden de spelers op de training wel dat zo iemand op zijn plaats werd gezet.
Nu zijn het allemaal watjes wat dat betreft

1    
tjokie

Wat maken jullie jezelf druk ! Promoveren is niet meer mogelijk met of zonder hoofd trainer . Daarvoor is het brein en teamverband al te ver aangetast.
Hoofdtrainer volgend seizoen nog een seizoen .... neeeeee

Laad alle berichten na dit bericht in