Wij gaan niet opzij

Steijn:"Daar gaan we de komende dagen intern een ei over pellen"

Eddy W

Met Hunte heeft NAC een proefspeler in de selectie zitten. Nadat hij afgelopen weekend speelminuten mocht maken, ontbrak hij afgelopen dinsdag in de selectie. Toch betekend dat volgens Steijn niet dat de buitenspeler al is afgeschreven.

Volgens de trainer gaat de oefenspeler aanstaande zaterdag namelijk weer minuten maken. “Hunte gaat zaterdag tegen Heerenveen wel weer spelen. Dat is een speler die ik al wat langer ken en die ook de tijd voor zichzelf heeft om de juiste indruk achter te laten. Ik heb hem twee jaar niet gezien, dus ik moet kijken of hij hetzelfde niveau kan halen dat dat hij twee jaar geleden bij mij heeft behaald. Dan is het wellicht een aanwinst. Maar dan is het ook belangrijk wat de speler zelf wil.”

Ook wilt de oefenmeester wat meer duidelijkheid verschaffen over de situatie rondom Van Anholt. De vleugelverdediger heeft geen contract meer bij NAC, maar traint nog wel mee. Volgens Steijn is NAC op zoek naar een speler op zijn positie, maar is het nog niet duidelijk of Van Anholt de beoogde speler is. “Je gaat kijken, wat brengt Van Anholt en wat zijn de andere kandidaten die eventueel ook op die positie kunnen spelen en dan ga je een afweging maken. Dan kijk je naar leeftijd, restwaarde en al dat soort dingen. Maar uiteindelijk is het belangrijkste de kwaliteit. Daar gaan we de komende dagen intern een ei over pellen.”

Bron:
B-Side Rats, BredaNu
Terug naar overzicht
10 Reacties
40    
raf17

Net als 'betekend' in de inleiding, tegenwoordige tijd dus met een t: 'betekent'. Desalniettemin dank voor het uittypen van een audio interview. Dat is niet het leukste werk.

23    
Judge M.

Minor detail maar "Ook wilt de oefenmeester " klopt grammaticaal niet..

17    
Chris W.M.

"....die ook de tijd voor zichzelf heeft om de juiste indruk achter te laten. Ik heb hem twee jaar niet gezien, dus ik moet kijken of hij hetzelfde niveau kan halen dat hij twee jaar geleden bij mij heeft behaald. Dan is het wellicht een aanwinst. "

Die heeft tot nu toe nog geen onwisbare indruk achter gelaten dus. Veel mitsen en maren. Bij gebrek aan beter mee laten trainen, maar als de echte versterkingen er zijn lekker laten gaan.

40    
raf17

Net als 'betekend' in de inleiding, tegenwoordige tijd dus met een t: 'betekent'. Desalniettemin dank voor het uittypen van een audio interview. Dat is niet het leukste werk.

33    
Gjoewie

Judge M > Als je alle taalfouten op deze site gaat corrigeren, dan heb je daar een dagtaak aan. Het gaat erom dat we begrijpen wat er geschreven wordt.

-39    
Pirke12

Steijn weet wel wat hij doet. Als het een versterking is (zelfs in kleedkamer) houd hij 'm erbij denk ik. Laten we nu vertrouwen hebben in het technisch apparaat en vooral niet gaan afvallen. Van Anholt vind ik persoonlijk een prima speler voor nac.


Ps Meld je nog even aan.
https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

3    
Enkhuizer rat

De crosspass v Van Anholt. Ik hoop ‘m het komende seizoen veelvuldig te zien!

1    
scheppioni

Maurice weet wel wat ie doet !
Een Hunte in vorm, kan best zeker van waarde zijn ..........

-4    
Korneev

Als we dan toch bezig zijn.... "Ook wilt de oefenmeester" , neeje.. hij wil.

7    
Grote kerk

Je gaat ergens een ei over leggen... over pellen.. man man man.

-1    
Badeend

Hè leuk, een voetbalpoule. Heb me meteen ingeschreven - als iemand Van Anholt een "prima speler voor NAC" vindt, word ik in elk geval geen laatste in de poule.

Laad alle berichten na dit bericht in