Overal waar we komen

Stijn Vreven ontslagen bij Beerschot

Benn076

Stijn Vreven is vanaf vandaag niet langer de coach van Beerschot. Dit als gevolg van de slechte seizoenstart van de club. Beerschot behaalde elf punten uit negen wedstrijden in de Belgische Eerste Divisie B en een verloor de bekerwedstrijd tegen Anderlecht na verlenging.

Vreven was met Beerschot vorig jaar dicht bij de promotie, maar verloor in de slotminuten van de play-offs wedstrijd van KV Mechelen. Hernan Losada, trainer van de beloften van Beerschot neemt de taken van Vreven over tot het einde van het seizoen.

Bron:
B-Side Rats, HLN
Terug naar overzicht
41 Reacties
151    
NL10

Dat gevoel wanneer je de naam ''Stijn Vreven of Cyriel Dessers'' leest... Altijd een klein gevoel van kippenvel! Held!

53    
Naccer15

Stijn is altijd welkom in Breda, ik mis nog steeds die passie en strijd van Stijn.
Het ga je goed Stijn!

151    
NL10

Dat gevoel wanneer je de naam ''Stijn Vreven of Cyriel Dessers'' leest... Altijd een klein gevoel van kippenvel! Held!

94    
TpT

Held in Breda natuurlijk, maar wat mij betreft nu geen ruimte voor "Stijn moet terug" sentimenten. De kans is nu aan de huidige staf die het voorlopig prima voor elkaar hebben.

Wellicht ooit nog eens.

-65    
Nacman

Tom haal Stijn naar NAC kan hij als motivatie trainer aan de slag hij heeft de juiste dosis noad in zijn lijf.
Stijntje sucses Met het zoeken naar een nieuwe uitdaging

70    
Matc

@ NACMAN,

Wat is er mis met de motivatie en inzet van onze spelers?

83    
Vreven4President

Heeft ie eindelijk tijd om President te worden.

Hup Stijn!

3    
Scheids!

Die komt heus wel weer aan de bak bij een soortgelijke club als Beerschot of NAC. Zijn resultaten logen er niet om tijden de promotiewedstrijden en het jaar daarna. Weliswaar kiele kiele erin gebleven, maar met de absolute NOAD mentaliteit vereerd tot held van Breda
NAC moet nu wel stappen gaan maken om boven zich uit te gaan stijgen om promotie en handhaving te realiseren.
Met beter voetbal bovenaan blijven meedraaien is een pre!

4    
willem 4,5

Jammer, maar Stijn komt er wel weer bovenop.Behoort met nog een paar anderen tot de 'Heldentrainers' van NAC!

13    
drsMarcellus

@Scheids,

Goed voetbal is leuk maar als NAC op de manier zoals ze nu spelen de punten blijft pakken vind ik het ook goed.

Ze tonen in ieder geval 100% meer inzet en strijd dan de selectie van vorig seizoen en dat is voor mij al een hele grote plus.

22    
[email protected]©

Club en supporters konden destijds niet verder uit elkaar staan, dan het besluit om niet met Vreven te verlengen.
Ik denk niet dat Hansje S. zijn zaakwaarnemer zal zijn in de zoektocht naar een nieuwe club.

-6    
willem 4,5

@ nacman. Als je onrust wil in de selectie en bij de trainers-staf moet je Vreven nu naar NAC halen, buiten het feit dat NAC dat nooit doet en Vreven ook niet is het een waanzinnig idee! Ook nergens voor nodig, ze geven al 100% NOAD

-11    
willem 4,5

Sorry boys, snap ook niet waarom mijn reactie er 5 maal in staat, is buiten mijn schuld.

7    
Van "taajlaand

Deze man komt niet terug, en hoeft niet terug te komen als trainer, op (korte) termijn.

Is eigenlijk op een perfect moment bij ons vertrokken, en zo zullen we hem altijd blijven herhinneren als de trainer van de mooie promotie, en de twee overwinningen, waaronder de eerste ooit in de kuip tegen de nerts, ondanks zijn opvliegende/meelevende caracter wat hem helaas wel eens een schorsing opleverde.
En dus zorgt ook bij mij deze herhinneringen voor een beetje kippenvel....

Op de manier waarop hij nu ontslag krijgt (5e momenteel volgens mij) en dat na een seizoen waarop een haar na promotie in dun Bels behaald werd, is hem bij ons gelukkig bespaard gebleven.

-4    
scheppioni

Jammer Stijntje !
Het ga je goed, misschien een tip voor Stijntje, pak een type Ernie Brandts naast je !
Dat lijkt me echt een gouden greep !
Ik hoop dat onze staf ook buiten de goede resultaten het met ons NAC eerder gaat afdwingen, dan is bij de eerste twee eindigen zomaar gauw een realiteit !

9    
Henri

stijn had een moeilijk scorend elftal en zat mede daardooral weken op de schopstoel. Dan weetje dat je een keer gaat.

-71    
Rob

Geen verrassend bericht. Slechtste trainer die NAC ooit heeft gehad. Tactisch onbenul en zo'n idioot langs de zijlijn wil je niet als club.

4    
Gman

De naam Willem F5 zou passender zijn😆.

-13    
The fly

Een trainer is zo goed als de prestaties van het team. Stijn was eerlijk gezegd niet altijd de meest tactische trainer, maar hij had (soms geluk, maar dat dwing je af) wel resultaat. Dus prima gedaan. Ook nu zit er een trainer dat soms bizarre wissels doet, maar hij wint. Dus is de heer Brood tot nu toe een prima trainer.
Het is natuurlijk oliedom om voor te stellen om Stijn te gaan halen terwijl deze trainer bovenaan staat.

Ps wel een stuk minder ergenis hier met een fliegerloos forum.

5    
Vamos NAC

@thefly: U vraagt, Flieger draait.

8    
Buurman

Vreven is een is een kleurrijk mens. Een speler die enkele jaren met hem speelde vertelde mij onlangs een smakelijk verhaal ; “ op een rustige uitlooptraining op zondagmorgen liep Vreven dwars door twee zware plexiglas wanden die op het veld stonden. Zijn silhouet stond zo’n beetje in de wanden... het was net een strip verhaal. Stijn deed niks rustig ....” Van Stijn gaan er geen 13 in een dozijn , Vreven is het tegendeel van een grijze muis. Vreven heeft het bij NAC uitstekend gedaan en bij Beerschot goed. Dit is het lot wat iedere trainer vroeg of laat enkele keren in zijn loopbaan overkomt. Medelijden is echt niet nodig. Medelijden moet je hebben met 55 jarige Janus de lasser , die het van zijn overuren moet hebben, als hij zonder werk geraakt Een terugkeer van Stijn moet je van beide kanten niet willen. Vreven wordt bij NAC steeds meer een mythe , dat moet je zo laten denk ik. Meestal brokkelt de mythe bij een terugkeer snel af , denk aan PVH zijn terug keer op het oude nest. Daarnaast levert Brood tot heden een maximale prestatie gebaseerd op inzet en enthousiasme van zijn jonkies want het voetbal is matig. Gewoon doorbollen en hopen op promotie.

-4    
076*R

Snap de verheerlijking van deze trainer eigenlijk nooit zo. Op zijn inzet en passie na was het mijn inziens echt geen bijzondere trainer. Met af en toe hele rare opstellingen en wissels en met het nodige geluk gepromoveerd.

-4    
F8Hipster (BSR)

@076*R deze trainer paste wat karakter betreft perfect bij NAC. Supporters konden zich met hem identificeren. Niet lullen maar poetsen. Hij ademde (toen nog wat minder gedevalueerd) NOAD. De vraag is inderdaad hoe ver je uiteindelijk zou zijn gekomen met Vreven. Hij is in ieder geval gestopt op zijn hoogtepunt en er is gelukkig geen risico op afbraak (tenzij ze hem nog een terug halen). Nu kan iedere supporter Stijn in zijn hart sluiten.

2    
geelzwartwit

Natuurlijk konden veel supporters zich vinden in zijn energie en passie maar hoe snel vergeet men door een ietswat gelukkige nacompetitie waarbij NEC veelal paal en lat kuste en Dessers even opleefde dat we onwijs veel slechte potten hebben gezien. Dat de een na de andere speler de kop van jut werd. Dat we helemaal niet bovenin meedraaiden dat we zelfs met Garcia en Angelino in de ploeg het ook veelal geen hossana was.
Het was Stijn zelf die steeds weer zijn spelers verweet met een verkeerde attitude in het veld te staan. Het was Stijn die gek werd van het belabberde spel en inzet. Iets met 6-1 verlies bij FC Eindhoven was dat ook niet onder de Held Stijn?
Zoals ook nu een de periodetitel een leuke momentopname is. Zo waren de promotiewedstrijden onder Stijn ook erg mooi. Trek je het door naar zijn gehele verblijf dan was het vaker slecht dan goed.
Maar goed zo snel men bij NAC kritisch is loopt men ook in de polonaise. Het is wellicht de charme van de club ik weet het niet. Begrijpen doe ik het niet. Een seizoen lang klote voetbal en dan met een paar potjes nacompetitie promoveren het is appels en peren.
Jammer voor Stijn dat hij eruit ligt. Hopelijk snel een nieuwe job want iets anders dan voetbal heeft hij niet.
Succes Stijn bedankt voor de promotiewedstrijden en die tegen dorst noord.

-4    
[email protected]©

@F8 Hipster
Vertel eens, wat is de reden van de ban van Flieger? Jouw persoonlijke ergernis? Of hebben jullie liever alleen maar goed nieuws trollen op deze site, met de diepgang van een bord erwtensoep met worst?

Zonder wrijving geen glans.

2    
Bier en gieten

Ere lid van NAC. Moet welkom zijn bij nac op de tribune. Altijd.

0    
Dun Diëe

Kan hij niet als supporter ingehuurd worden?

-12    
ome cor

Jammer voor Stijn.
Natuurlijk moeten we hem nu niet halen. Waarom ? Ruud Brood doet t goed. StiJn hoort niet in de huidige staf thuis.

Ik wens en gun hem wel het allerbeste.

4    
F8Hipster (BSR)

@[email protected]© Hoewel ik niet de behoefte voel om verantwoording af te leggen wil ik er best wat op zeggen omdat ik het zat ben dat wij als BSR regelmatig persoonlijk bejegend worden. Nee het is niet mijn persoonlijke aversie tegen Flieger hoewel ik het een verandeming vind zonder hem op de site. Het is een collectief besluit omdat wij vinden dat hij de sfeer verziekt op de site. Wij doen dit in onze vrijetijd als hobby en daarnaast komen veel mensen voor hun plezier naar deze site.

Nee er hoeft niet alleen een goed nieuwsshow gegeven te worden. Iedereen staat vrij om te discussieren over NAC en daarbij kan bij ons vrijwel alles als het niet op de man is en on-topic. Maar als er één iemand constant de discussie op zichzelf weet te richten en het negatieve zo de overhand krijgt (als Flieger ergens op reageert gaat minstens de helft van de overige reacties over de reactie van Flieger) dan zijn wij dat op een gegeven moment gewoonweg beu.

10    
Gjoewie

Net zo als vorig jaar, toen (bijna) geen enkele speler uit de Nederlandse competitie naar NAC wilde komen, zo werd Stijn Vreven destijds trainer, omdat er verder niemand was die zijn kop in het wespennest wilde steken. We hadden Dijkhuizen op een schandalige manier aan de kant gezet (twee dagen voor de Kerst) en toen mocht Vreven het proberen. Zijn trainerscarrière zat in België toen ook in het slop.
Het werd aan twee kanten een succes. Met meer geluk dan wijsheid promoveerde NAC en Vreven hield de club met hangen en wurgen in de eredivisie. Toen moest ie weg. Een veel te emotionele trainer paste niet in het beeld dat de club van zijn roerganger heeft. We wilden een dood vogeltje en die kwam ook in de persoon van Mitchell van der Gaag. Gevolg: het elftal was niet meer vooruit te branden. Van der Gaag gooide de handdoek pas toen het al te laat was en Brood kon gaan puinruimen.
Vreven was zeker niet de beste trainer die NAC ooit gehad heeft. Maar hij was op dat moment de juiste man op de juiste plaats. Hij had lef en passie en wist dat op zijn spelers over te brengen. Tactisch was hij onbenullig en hij veranderde voortdurend zijn elftal. Wat dat betreft is Brood stukken beter.
Maar ik twijfel er niet aan dat Vreven binnenkort weer ergens weer de juiste man op de juiste plaats is. Misschien wel bij Anderlecht...
De beste trainer die NAC ooit gehad heeft was Henk ten Cate.

-1    
De muzikant

@F8hipster: de weg van de minste weerstand is hierbij gevolgd. Flieger zit al zo' n 20 jaar op de NAC sites, veelal repeterend, maar ook doorspekt met humor en niveau, daarnaast heeft hij ook (heel) vaak gelijk. Dat BSR door Flieger " persoonlijk bejegend werd" vind ik nogal meevallen. Je runt deze site en geeft daarnaast zelf ook een mening, dan kun je hier ook kritiek op krijgen en dat je dit als persoonlijke aanvallen ziet en hiervoor een permanente ban geeft getuigd m.i. van weinig ruggengraat.
Je schrijft ook dat, als Flieger reageert, daarna de helft van de reacties over de post van Flieger gaat. In dat geval kun je je ook afvragen of je Flieger dan moet verwijderen of diegenen een halt toe moet roepen die daar steeds tot in het absurde op los gaan hakken. (zoals 7hills en een aantal anderen!). Ook ik merk dat, indien je enigszins kritisch post, je direct door de goed nieuws brigade neergesabeld wordt. Voor mij een duidelijke reden om deze site steeds minder te bezoeken en, als ik dan naar reacties en aantallen kijk, ben ik niet de enige. (al kan ik dit niet cijfermatig onderbouwen uiteraard)
Ik wens je veel wijsheid toe en hoop dat het uiteindelijk allemaal goed komt met onze club en dat we volgend jaar weer staan waar we horen te staan: in de ere!

8    
[email protected]©

@F8 Hipster
Bedankt voor je reactie. Alle begrip en nog meer waardering voor het feit dat jullie vele uren vrije tijd in deze site steken. Maar BSR is zo succesvol en het niveau van hobbysite al lang overstegen, dat je dit eigenlijk niet meer als een excuus kunt gebruiken.

Vergeet niet dat Flieger zijn mening ook een niet te onderschatten (maar meer zwijgend?) deel van de NAC supporters vertegenwoordigd. Het deel dat zich ergert aan de manier waarop de potentie van onze club wordt verkwanseld door een voortdurende staat van chaos en dat er gewoon geen enkele stip aan de horizon is. Flieger kijkt niet terug, hij kijkt juist vooruit en ook nog eens verder dan de eerstkomende wedstrijd.

Op een supporterssite hoort juist plaats te zijn voor ieders mening en hoort juist de spreekbuis te zijn om kritiek te spuien op het beleid van de club. Maar blijkbaar zijn jullie liever een censurerende nieuwssite, dan een supporterssite.

Verder dient u de post van De Muzikant als herhaald en ingelast te beschouwen.

-4    
F8Hipster (BSR)

Nogmaals: het gaat niet over wat er gezegd wordt maar hoe (en hoe vaak). En daarnaast is er ook nog gewoon een stukje fatsoen (bijv. De reactie onder het overlijdensbericht van Thijs) ook al is het de waarheid, het is totaal onnodig om dat soort reacties te plaatsen en ook daar de aandacht naar je zelf toe te trekken.

Overigens ga ik niet meer op de site discussiëren over dit besluit van ons als redactie en nodig ik iedereen uit om dit per mail of in levende lijve voort te zetten.

0    
Buurman

De stukjes van De Muzikant en Hipster stemmen tot nadenken. Ik las een keer (ik citeer 10 Diego ) ; “ heeft een mond als een mes .... “ Dat vond ik mooi en juist uitgedrukt. Een mes kun je echter ook gebruiken om iemand flink te pijnigen cq zelfs uit te schakelen. En dan is de vraag ; wat bereik je uiteindelijk met deze wijze van communiceren ? Ik vraag het me maar af. Ik denk dat Hipster uiteindelijk hier op doelt. Reactie De Muzikant overigens ook sterk.

-4    
Haafie

Benieuwd waar die nu heen gaat, lijkt me leuk om hem een keer toe te juichen als die op bezoek komt bij nac met een andere club.

Ik zie hem misschien ooit nog wel is terugkomen bij nac of Utrecht, of denken jullie van niet....

-15    
ome cor

Prima besluit van BSR tav Flieger.

Iedereen die het met elkaar eens is zou resulteren in het saaiste forum ever.
Gelukkig is er ruimte tot discussie en weet iedereen (ome cor incluis) het altijd beter.

Maar bij Flieger (hoe veel gelijk hij soms ook heeft) draait het altijd om zijn eigen ego (waar is hij, welke temperatuur, met wie) en om zijn persoonlijke afkeer tegen mensen binnen NAC die het volgens hem niet goed doen.
Hoe vaak heeft hij hier gepredikt hoe het dan wel zou moeten ?
Hans Deelen was ooit op zoek naar een plaatsje op het geelzwarte pluche en is keihard geweigerd en uitgelachen. En sindsdien hebben wij te maken met zijn variatie aan nicknames die altijd wel iets weet te benoemen wat kut is. Al zouden we drie keer op rij de champignons league winnen.

17    
[email protected]©

Als ik nou steekhoudende argumenten had gehoord, dan had ik het wellicht iets beter begrepen.

Met dezelfde redelijkheid dat het besluit is genomen om Flieger een ban te geven, kan ik niet anders dan het uitleggen dat deze site is de hobby van de mensen achter de BSR. Zij zijn er niet voor de bezoekers van deze site, maar de bezoekers zijn er voor de mensen van de BSR. Iedereen die niet leuk wordt gevonden, krijgt een ban.

-16    
F8Hipster (BSR)

Wat je nu zegt is gewoon kwats. Kom maar met voorbeelden waarbij wij mensen bannen omdat wij ze niet aardig vinden of omdat we het niet pruimen wat ze zeggen? Naast dat je reactie gewoon aantoonbaar onzin is, is het waarschijnlijk ook nog provocerend bedoelt.

Het is gewoon zielig wat je nu stelt. De mensen die uren en uren in de site steken om de bezoekers op de hoogte te houden van het nieuws rondom NAC, wedstrijden te bezoeken in alle uithoeken van het land, spelers te interviewen, evenementen te organiseren. Dat zouden wij allemaal voor ons zelf doen?

En ik kan je er bij vertellen dat het me echt niets uit maakt of jij het begrijpt, wij begrijpen het, veel bezoekers die ons wel waarderen begrijpen het en als het je niet bevalt begin je lekker je eigen site, samen met Hans, toch?

10    
Hansje

Wat ik dan raar vind is dat vreven als held word gezien om zn karakter, maar als een supporter zo tekeer gaat is het een doorgesnoven persoon met lomp gedrag die niet aan normalisatie doet.

14    
Hansje

Als je ziet dat bv Dunerwt een normale reactie geeft OT en willem 4,5 daar meerdere keren als reactie opgeeft : laat je behandelen, petrus 4:12.
Dan klopt de uitspraak van Hipster: "Nogmaals: het gaat niet over wat er gezegd wordt maar hoe (en hoe vaak" totaal niet.
Dunerwt heeft denk 5,6x die reactie gekregen voordat hij een net en gevat antwoord terug gaf.
Vervolgens zie je dat erwt een waarschuwing krijgt en een volgende keer een ban.
Dan klopt er in mijn ogen iets niet.

-16    
ome cor

@hansje
Dun Erwt heeft ook wel eens anders gereageerd, maar lijkt z'n leven gebeterd te hebben.
Normale reacties verdienen ook normale reacties terug te krijgen.

[email protected]© daarentegen is gewoon onredelijk. Past goed bij Deelen.
Misschien samen een klaagmuurtje metselen en online knallen ?

-3    
GB

Iedereen die de ban van wie dan ook veroordeelt, moet gewoon rechtstreeks met de bannen van BSR gaan praten. Ze geven zelf aan dat ze er voor openstaan. Trouwens Hulde voor hen die in BSR zo veel tijd en energie steken! Volgens mij mag er hier genoeg tegenovergesteld gedacht en gezegd worden. Echter ga je over de schreef met persoonlijke en kwetsende uitlatingen, dan krijg je t deksel op de neus. De reactie op overlijden van Thijs was er zo 1, er waren er meerdere, en tja... dan ben je aan de beurt. Zeker voor iemand die altijd claimt de "groten der aarde" te kennen en zich in hoge kringen te begeven geeft ie soms weinig blijk van fatsoen. Jammer ook dat onze Hans altijd een grote bek achter het hek heeft, maar kennelijk niet t lef kent om zich eens te laten zien. Zou graag eens open met hem discussiëren met n biertje erbij over waarom een man die toch enerzijds erudiet, eloquent en wereldlijk overkomt zo kleinzerig, rancuneus en calimero-esk (en nee dat is geen officeel woord) kan zijn aan de andere kant. En wellicht zit ik volkomen ernaast en kan ie mij direct van repliek dienen, zou mooi zijn........ Bij deze de uitnodiging Hans.

U zijt gegroet!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja