Overal waar we komen

Olij beste keeper van eerste periode

DeWeesJr

Naast de periodetitel pakt Nick Olij nog een prijs. Hij is namelijk verkozen tot de beste keeper van de eerste periode.

Olij kreeg in de verkiezing concurrentie van Hidde Jurjus (De Graafschap), Fabian de Keijzer (Jong Utrecht) en Sonny Stevens (SC Cambuur). Voor Olij is het een mooie beloning na een uitstekende eerste periode.

Er was geen speler van NAC genomineerd voor beste speler van de eerste periode. Branco van den Boomen van de Graafschap pakte deze prijs.  

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Stijn Vreven ontslagen bij Beerschot 41 reacties
Terug naar overzicht
40 Reacties
64    
Lejad

Dik verdiend!!!! Top Nick, ga zo door!
Gefeliciteerd!

39    
Breda-Loyal

Verademing om naar te kijken , wat een rust , wat een leiderschap en wat een reflexen !

Gefeliciteerd Nick en ga zo door !

-233    
De sjaak

Dat olij ondanks toch wel een paar fouten beste keeper van de 1e periode is geworden zegt genoeg over het niveau van de kkd lijkt me.
Mocht NAC na dit seizoen promoveren hoop ik toch echt dat ze een keeper halen die groter is dan 1.60 en afstandschoten klemvast pakt.

26    
Ad

Had niet anders verwacht, hoop dat hij de nieuwe Ten Rouwelaar wordt en net zo lang blijft hangen bij ons NAC want denk t dat hij een HELE belangrijke rol speelt in de huidige plaats van NAC. Niet alleen om zijn reddingen maar ook door zijn coaching in alle talen.

35    
Gman

@de Sjaak. Waar héb je het over.

33    
Kingfisher

@ De Sjaak

Eindelijk, na jaren gezeur met keepers, hebben we weer een jongen onder de lat staan met bravoure, zekerheid en rust. Daarnaast is hij niet bang om de luchtduels aan te gaan en pakt hij door zijn inzicht lastige ballen omdat hij ageert in plaats van reageert. Dat jij hem afserveert op zijn lengte, terwijl hij volgens mij geen noemenswaardige blunders heeft gemaakt door zijn lengte, is knap. Een betere keeper dan Babos gaan we niet meer krijgen, maar Olij kan prima mee in de Eredivisie. Ik denk dat Nick het in zich heeft om voor een langere tijd een stabiele, vaste waarde te worden voor ons NAC, ala Ten Rouwelaar, mocht hij dat zelf willen.

(By the way, ik vind Jelle een absoluut clubicoon en een goede keeper, maar in de jaren met Jelle op goal kon ik alleen maar dromen van een keeper die bij corners uit zijn doel kwam en een bal wegbokste zoals Nick)

12    
Kingfisher

Toevoeging op de vorige post:

Gelukkig had Jelle veel andere kwaliteiten! :)

10    
Marti

Gefeliciteerd Nick Olij , dik verdiend , maar is hier nog wat aan verbonden voor deze jongen , of is het alleen maar een uitroep naar hem toe ?

22    
leeuw

Flieger is de Sjaak geworden !!

15    
Cornelis

Dik verdiend. Eindelijk hebben we weer een keeper die vertrouwen uitstraalt en vol gaat voor de hoge voorzetten. Hij geeft de indruk : Kom maar op met die ballen, ik heb er zin in. En dat hebben we lang gemist.

13    
fvf6

Gefeliciteerd Nick
Een betrouwbare sluitpost die ook nog eens in het spaans kan communiceren met de twee centrale verdedigers . PETJE AF

14    
Rechtsback

Gefeliciteerd. Dik verdiend.
Heeft al her en der puntjes gepakt voor ons.
Hoop hem nog lang in nac shirt te zien!

15    
leeuw

Gefeliciteerd Nick !!

Hopelijk blijf je nog lang bij de mooiste voetbalclub van Nederland.
Er zijn mensen die jou klein vinden pffff .......zijn ze zeker vergeten dat de beste keeper ooit die bij NAC heeft gekeept (Peter v.d. Merwe) even lang was dan jij.

7    
Buurman

Terecht !! Proficiat keeper.

13    
Van "taajlaand

Mooie opsteker voor onze sluitpost!

Ik moet zeggen dat ik dit seizoen al vele male rustiger naar het voetbal sta te kijken als de bal onze 16 in komt, dan de laatste twee/drie seizoenen hiervoor.

11    
Michel

Mooi toch! Proficiat Nick!
En niet vergeten: doorgaan zo en verlengen dat contract.

4    
Thiestemberg (BSR)

@Marti

Dit soort individuele prijzen worden in de vorm van een bokaal ook nog uitgereikt aan de spelers. Dit gebeurt dan voorafgaand aan de eerstvolgende thuiswedstrijd. Althans zo ging het in voorgaande seizoenen.

2    
willem 4,5

Sjaak, flieger twee?

7    
Fredje

Sjaak heeft al t hele seizoen oogkleppen op. En volgens hem moet elke keeper ook minimaal 2 meter 30 zijn. Dan moet je een afgekeurde basketballer vastleggen. Man man man

5    
Andre

De mooiste redding van dit jaar of weet iemand op onana na een betere redding bij 0-0... Tuurlijk iets geluk binnenkant paal maar de grote Johan C zei ooit dat geluk niet bestaat enz enz..
Niemand van alle keepers wint zo punten voor zijn club... Psv weet hier alles van. Trots op hem.. Hij speelt en zegt wat wij willen zien en horen...

5    
Cees

De Sjaak, om zo (zijn lengte) te spreken over Olij getuigd van respectloos gedrag. Inhoudsloos is verder je relaas ook. Daarnaast heeft het veel weg van stoken! Of je hebt totaal geen kijk op het spelletje, dan is je het vergeven.

Olij laat tot nu toe een uitstekende indruk achter. Zijn sprongkracht, reflexen,uittrap, verder is hij voor de duvel niet bang met scherpe voorzetten, of corners, om zich tussen het strijdgewoel te mengen. Coach verder goed, straalt brutaliteit uit.

En uiteraard zal hij zo-links en rechts weleens een missertje maken. Ik zal je verder zeggen, weet hij zich “nog” meer te ontwikkelen, dan gaat hij wat hogerop.

Maar laten we bescheiden blijven en hopen dat hij datgene wat hij tot nu toe heeft getoond, als ondergrens weet vast te houden.

Als hem dat lukt, dan moet NAC hem snel vastleggen voor meerdere jaren.

-13    
De sjaak

Basel 21 graden licht bewolkt

@leeuw waar heb je het over?

5    
willem 4,5

Breda, bewolkt maar droog, Verlang terug naar van Leer , 1,87 mtr.

8    
Babosje

Nick is een topgozer ten eerste!
Hoe hij op de open dag de tijd nam en betrokken was bij de kids was uitzonderlijk!
En hij kan ook nog eens keepen!
We hebben het getroffen!
Topgozer 1e klas!

6    
Sjef de gevulde koek

Beste aankoop sinds jaren!!!

1    
Kopspion

Volkomen terecht deze verkiezing voor Olij !
Heeft minimaal al 9 punten gepakt voor de club
Het kan verkeren na de keeperssoap van de afgelopen jaren, nu weer een echte ballenpakker te hebben
Wat mij betreft snel contract verlengen en ook Sydney een verbeterde aanbieding doen !!

13    
G00Ser

Nick is 1.85...sinds wanneer is dat klein?

On topic.
Nick is een verademing, lang geleden dat wij zo’n zekerheidje hebben staan onder de lat. Ik merk dat ik ook een stuk rustiger blijf wanneer de tegenstander op het NAC goal afkomt.

4    
Een ander geluid

Absoluut terecht want ik waardeer zijn kwaliteiten ten zeerste !

Maar hoe komt de uitverkiezing tot stand? Volgens mij kozen de supporters hun favoriet. Tsja, wij hebben met afstand de grootste supportersschare, dan is het niet zo ingewikkeld...

6    
NAC4Ever

@De Sjaak

Olij begon inderdaad met een paar fouten (Bijvoorbeeld tegen Volendam). Maar des te knapper vind ik het dat hij al zo snel punten voor ons heeft gepakt.

4    
Johan Apeldoorn

Terecht!

7    
Belgische Naccer

Terecht!

Met afstand de beste NACCER dit seizoen. Heeft al zeker 6 punten gepakt tot nu toe (3 overwinningen van NAC wat anders gelijke spelen zouden zijn geweest) met soms fabuleuze reddingen. Is net zo belangrijk als Sydney met zijn goals. Tegen NEC ook weer een miraculeuze redding via de paal...maar zo word je wel kampioen. Jammer dat hij die 2 ballen van Volendam niet kon keren. Maar je kunt niet alles hebben.

Wat die SJAAK hier boven uitkraamt....dat slaat werkelijk helemaal nergens op. Is zij misschien het jaloerse zusje van Van Leer?

1    
Pizzabakker

Dik verdiend natuurlijk! Prima keeper voor NAC.
1.85 is inderdaad niet te klein. Iemand van 1.80 kan toch al gemakkelijk de lat aanraken? Lengte wordt schromelijk overschat. Lef, reactievermogen en atletische vaardigheden zijn veel belangrijker. Ter Stegen is bijvoorbeeld maar 2 cm langer dan Olij en ik denk niet dat iemand dat een matige keeper vindt.
En een lange keeper is nu eenmaal weer minder snel bij de grond!

3    
Firehouse

Gefeliciteerd Nick!!
Dik verdiend!!!

7    
Henri Quaijtaal

Blij met de resultaten tot nu toe en blij met ons keepertje maar die titel pakken is natuurlijk een ABC-tje. Ik ken (het niveau van) de andere kandidaten niet maar als de stemmachine uit Breda zich eens achter de knoppen meldt dan maken we Olij zelfs Driver of the Day bij de eerstvolgende GP 😉

8    
Vreven4President

Vanaf zijn eerste interview ben ik al fan van deze man. Wat een heerlijke keeper, met karakter en oprecht enthousiasme. Ik hoop dat Oya Lélé nog lange tijd aan NAC verbonden blijft.

Stabiliteit van een team begint in het doel. Onze Nick heeft rust, maar vooral onbeschroomdheid wat hem tot een fijne teamspeler maakt. Als je dan ook nog eens zijn klasse reddingen nakijkt, dan kan je niet anders concluderen dat deze prijs volledig terecht is.

Zet h'm op Nick!

Hup NAC!

0    
Jan Bril

Eindelijk een keeper met draagvlak.

2    
sjef de gevulde koek

Iker Casillas is ook 1.85. Veel meer hoef ik niet uit te leggen denk ik. Man man wat een domme reacties weer.

1    
Babosje

Hij houdt zelfs de 0 tegen Club Brugge!

-2    
ome cor

Belachelijk niveau die kkd, dat een keepertje wat in Noord Holland te slecht was en daarom in Oss werd gedumpt met zijn 1m.07 die nu eens een flutprijsje pakt. Maakt veel te veel fouten en drijft NAC tot de ellende die promotiekans heet.....

En nu serieus:
Heerlijk open joch, die Nick Olij.
Echte keepers mentaliteit, team player en prof. Tuurlijk zal er wel eens een ongelukkig moment of een foutje zijn. Nobody's perfect, ook Olij niet. Maar ik zie deze jongen toch graag keepen.
Zijn lengte is prima. Te lange keepers zijn vaak te laat bij de grond.

Geen idee wat voor contract hij heeft, welke clausules er in staan, maar deze jongen moet je koesteren als NAC zijnde.
Andersom ook: Nick moet altijd blijven keepen en niet voor wat meer geld als 2e of 3e keeper bij een topclub de bank warm houden. Eeuwig zonde.

Hopelijk kweken we genoeg liefde voor NAC en Breda bij deze held.

0    
Scheppioni

Mooi blijven in ons BREDA Nick !!

Laad alle berichten na dit bericht in