Wij gaan niet opzij

Stokkers geniet van eerste NAC-week

Da Pope

Met twee wonderschone doelpunten liet aanwinst Finn Stokkers zich gisteren zien tijdens de oefenwedstrijd tegen RFC (0-10). De eerste indrukken van de spits zijn daarmee positief, maar ook zelf is de aanwinst erg enthousiast over zijn nieuwe omgeving.

Stokkers werd vorige week door NAC, samen met collega aanvaller Filipovic, in de binnenstad gepresenteerd aan pers en publiek. Inmiddels werkte de 23-jarige spits verschillende trainingen af met zijn nieuwe collega's en speelde hij mee in de oefenwedstrijden tegen de Zundertse selectie en gisteravond tegen RFC. Met name in de laatste wedstrijd maakte hij een sterke indruk en lijkt de spits een patent te hebben op het maken van mooie doelpunten. ''Ik dacht: laten we maar gelijk goed beginnen,'' zegt Stokkers hierover in gesprek met BN de Stem. Wat Stokkers vooral erg bevalt zijn de omvang van de club en de faciliteiten op het trainingscomplex. Het feit dat NAC nu al meer seizoenkaarten verkocht dan dat er bij zijn vorige club Fortuna in het stadion konden, stemt de spits tevreden: ''Mijn vorige club had een stadion waar 10.000 mensen in konden. Dat vond ik al heel wat. Nu kom ik bij een club terecht die, een divisie lager, al veel meer seizoenkaarten aan de man heeft gebracht dan dat er daar in het stadion konden. Dat is wat je als voetballer wilt.'' De spits lijkt van de technische staf het volledige vertrouwen te krijgen. Daar waar Filipovic het voorlopig nog moet doen met een rol aan de zijkant, wordt Stokkers steevast in de punt van de aanval geposteerd. De verwachtingen zijn derhalve hooggespannen, maar over zijn persoonlijke doelstellingen wenst Stokkers het niet te hebben. Het teambelang staat ook bij hem voorop: ''Ons enige doel is promoveren. Ik weet nog niet hoe het er dan in Breda aan toe zal gaan, maar ik denk dat ik de jongens dat binnenkort maar eens moet navragen.”

 

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
22 Reacties
0   0  
The Cosmic Gate

Dit is toch wel ff andere praat , vooral t.o.v. het gezwam wat we afgelopen seizoen hebben gehad


Dammmn ik ben zoooo benieuwd hoe dit gaat tegen een beetje tegenstand

heb er steeds meer zin an !!

0   0  
HupNAC1996

Kijk die moeten we hebben, jongens die er trots op zijn om voor NAC te mogen spelen. En niet Kali en consorten die al pijntjes hebben bij de gedachte om ons mooie shirt aan te trekken.

0   0  
Rickbreda

Hier gaan we een goede aan hebben, let maar op. Gedreven jongen waar het talent er nu toch echt moet en uit gaat komen.

0   0  
Links buiten adem

Tegen RFC schiet ik er ook nog wel een aantal in, en dat zegt veel. Laat het de komende weken maar zien!!

0   0  
Balletje

Voor het eerst in heel veel jaar verheug ik me op het begin van het seizoen. Misschien trek ik aan het eind mijn haren zonder verdoving uit mijn kop en ga ik nooit meer vooruit denken. Maar voor nu.....voelt aan als een beetje verliefd:-)

0   0  
Pieter Putgezicht

Een club met een flinke fanatiekeachterban waarmee het maar niet lukt om er een stabiele middenmotor van te maken in de eredivisie. Een gebrek aan professionals, teveel opportunisme, een ons kent ons cultuur en omhooggevallen ego 's? Al met al is de situatie bij NAC meer sneu dan trots op te zijn momenteel.

0   0  
JohanB

Balletje,

2 jaar geleden toen we gepromoveerd waren had je er dus geen zin in? Rare man ben je dan....

0   0  
TpT

Goed gevoel bij Stokkers. Komt ten eerste gewoon topfit aan, waar andere nieuwe spelers nog weleens maanden nodig hebben gehad om echt fit te worden. Daarnaast heeft hij het gewoon goed gedaan bij Fortuna. Na de promotie hebben zij voor spelers met wat meer reputatie gekozen maar op sportief vlak kan deze jongen gewoon mee.

Heeft al wat ervaring maar verder komt het over als een jonge en gretige hond.

0   0  
Jf

Lekkere mentaliteit en volgens mij hebben veel van onze aanwinsten dat wel. Nu nog wat spelers erbij aub.

0   0  
Tram

Ik heb van Finn in 1 week al meer genoten dan van Palmer-Brown in een heel seizoen. Wat een spirit! Geweldige positieve, hardwerkende gast! Hup NAC!

0   0  
Sjef de gevulde koek

Wij ook van hem. Maakte gisteren echt een zeer fitte indruk. En lekker scherp voor de goal.

0   0  
misterbean

Tja, als het aan de seizoenskaarten lag speelde NAC Champions League ;-)

0   0  
Balletje

JohanB, zin altijd, alleen het gevoel is nu anders. Beetje knokkerige mentaliteit, niet de gelikte teksten van toen, mooi stadion, prachtige achterban, dat soort.
Deze jongens praten meer over presteren en geven, minder van wat ze er zelf aan hebben. Maar ik kan het fout hebben!

0   0  
kopspion

ik denk dat we hier wel eens veel plezier aan kunnen gaan beleven !!

0   0  
R. Burgundy

Goeie vent. Eerst maar eens serie gaan wegzetten voor we het überhaupt over promotie gaan hebben.

0   0  
Eekhoorn

Topspits voor NAC, doelpunten gegarandeerd.

0   0  
Des NAC’s

@Tram

Je noemt de naam “Pamer-Brown” en meer dan de helft van deze site bezoekers denkt “oh ja, die liep ook nog rond”. Was hem zelf al vergeten, typisch hoe weinig indruk die selectie heeft achtergelaten

0   0  
Cees

Stokkers, heeft het over entourage, hoeveelheid publiek, al is het een divisie lager, dat is wat een voetballer wil! Nou meneer Stokkers, ik kan uiteraard niet voor u spreken, maar haast elke speler prefereert de Eredivisie boven de Keuken competitie, zo niet elke speler. Het is vrij simpel, in uw geval was het bij Fortuna niet aantrekkelijk genoeg meer om te blijven. Hun aanbod (o.a ook de vooruitzichten) was daar debet aan. Anders was u simpelweg gebleven. NAC melde zich, en ik geef toe, de randvoorwaarden om hier te spelen zijn aantrekkelijk. Gelukkig maar, anders? Dus, leuk gezegd, maar voor mij is het weinig waard, ja iets of wat, maar waarderen ga ik u pas als de spaanders er straks in sportieve manier vanaf vliegen, zowel in een goed- als slecht draaiend team. En graag in competitieverband!

0   0  
Des NAC's

Poeh Cees

Tip: Alleen wijn wordt beter met de jaren...de rest wordt azijn

0   0  
Cees

Des NAC,s

Mogelijk, dat het overkomt als azijn! Ik lach niet snel, ik juich niet te snel, daar ik weinig te juichen heb gehad betreft NAC in het verleden. Ja sporadisch, maar op de lange termijn ook? De teller staat nu op ongeveer 360 mutaties in de laatste decennia, dat aan spelers bij NAC.

Waarvan 340 het allemaal toch zo geweldig vonden om bij NAC te mogen komen spelen, dat om de sfeer o.a! Hoe zou het toch komen, dat ik daar zo zachtjes aan mijn twijfels bij heb gekregen. Bij telkens datzelfde riedeltje, en hun woorden zijn amper koud, hoppa, weg zijn ze meestal weer. Ik weet het, niet leuk deze woorden, maar nu jij, graag uitleg.

0   0  
scheppioni

Hoop dat Finn de revelatie gaat worden, maar ik ben toch ivm vorig seizoen wat terughoudend !

0   0  
Ivo

@Cees

Dat is voetbal anno nu. Veel spelersmutaties, bij alle clubs. Echte clubspelers bestaan bijna niet meer. Bij NAC hebben we Mounir als "oudgediende" en die wordt zowat uitgekotst. Dus ja, wat wil je dan. Doorgaan met wat we hadden? Lijkt me ook geen optie.

Laad alle berichten na dit bericht in