Overal waar we komen

Ex-NAC: Palmer-Brown kan carrière vervolgen in Eredivisie, Bundesliga of Primera Division

Erik Palmer-Brown lijkt niet bang te hoeven zijn dat hij komend seizoen niet aan de bak komt. De verdediger van Manchester City heeft opties in Nederland, Duitsland én Spanje.
Palmer-Brown ligt nog tot de zomer van 2022 in Manchester onder contract. Omdat hij bij City niet op speelminuten hoeft te rekenen, lijkt een nieuwe verhuurperiode het meest waarschijnlijk. Palmer-Brown heeft verschillende opties, zo weet ESPN. Volgens de sportzender kan de verdediger naar Heerenveen, Union Berlin én Osasuna. Manchester City zou de voorkeur geven aan een verhuurperiode in Duitsland, omdat de Bundesliga volgens de Engelsen de competitie met de meeste weerstand is. De 22-jarige Palmer-Brown was vorig seizoen geen vaste waarde in Breda. Voor de winterstop worstelde hij erg met zijn vorm en viel hij meer dan eens op door een gebrek aan concentratie. Na de winter herpakte hij zich. Uiteindelijk speelde hij 18 competitiewedstrijden voor NAC waarin hij één keer scoorde.

Bron: B-Side Rats, ESPN

Vorig bericht
NAC met twee elftallen eenvoudig langs RFC 31 reacties
Volgend bericht
Stokkers geniet van eerste NAC-week 22 reacties
Terug naar overzicht
32 Reacties
0    
Overal

Hij was wat wisselvallig door gebrek aan ervaring op het hoogste niveau, maar nog 1-2 seizoenen als basisspeler groeien en dit is een prima verdediger

0    
Semsi

Geen over-mijn-lijk mentaliteit, wat een CV in mijn optiek nodig heeft, vond hem ook vaak laks ogen. Stond vaak te slapen bij tegendoelpunten.

0    
The Cosmic Gate

Nog al zo'n passant ....

0    
Dun Diëe

Had prive aanpassingsproblemen in Breda. Vandaar de slechte vorm en concentratie. Heeft zich na de winterstop redelijk herpakt. Op termijn zou het best een waardevolle speler voor Nac zijn geweest. Maar er zijn in Breda weinig mensen die die mening delen vrees ik. "Gebrek aan Noad" zal wel het excuus zijn.

0    
jandorstig

Meer gebrek aan scherpte

0    
Ouwe Spionkop

Op de schaal van 1 tot 10. Inzet Palmer Brown 1, inzet Kenny vd Weg 10.
Succes bij Heerenveen hahahahaha.

0    
Realist

Wat een vreselijk nikszeggende en ongeïnteresseerde lapzwans was dat zeg.

0    
ibio

Waar blijven de city spelers?

0    
ome cor

Onbegrijpelijk....op basis waarvan hebben deze clubs interesse in deze speler ?

Natuurlijk zal hij in een beter team, met een meer solide defensie beter tot zijn recht komen dan afgelopen seizoen naast Koch.

Maar dan nog.... op welk moment heeft hij zich in de kijker gespeeld ?
Waarschijnlijk was ik toen net ff pissen of bier halen ?

0    
Quinn

De verwachtingen waren hoog, aangezien deze jongen ooit ook op het lijstje van PSV en Ajax stond.
Hij zal echt wel iets kunnen, maar het kwam er bij NAC niet uit…maar bij niemand niet helaas.

Ik had ook niet het idee dat hij echt trots was om bij ons te spelen gezien z’n social media, nul meldingen over NAC, alleen over het nationale team van US en Man City.

0    
Ernie

Schijnt een gewoonte te zijn hier. Trap nog maar een keer na als een speler vertrokken is. Beste
'Supporters ' van het land.
Zou me niet verbazen als hij elders wel gaat slagen.

0    
Bommel

Heren redactie,

Heeft H.D. een ban gekregen?

0    
Arie

Palmer Brown die als een peuter op het veld stond en geen idee had wat er om hem heen gebeurde. Te veel indrukken waarschijnlijk. Daarom dekte hij ook altijd op 4 meter van de tegenstander.

0    
Ivo

Vorig seizoen zakten bijna alle spelers door de ondergrens. Dat wil niet zeggen dat het allemaal slechte spelers zijn. Sommigen gaan we echt nog wel terugzien op een hoger niveau dan we zouden verwachten.

Behalve de jongens die naar de "zandbak" gaan. Die hebben hun carrière opgegeven en willen nog 1x cashen.

0    
Kinderkaartje

ibio

Dat kun je elke dag vragen, en je krijgt elke dag hetzelfde antwoord:

Die gaan (misschien met uitzondering van de gebroeders Illic) pas net voor of net na het begin van de competitie komen, om duidelijke redenen:

- Die gaan eerst met MC in de voorbereiding en pas als Pep zijn keuzes heeft gemaakt weet je wie er over blijven en 'on loan' kunnen.
- Dan gaan ze kijken na welke club ze willen/ mogen/ kunnen. En reken maar dat NAC voor die spelers niet de eerste keus is. Die gaan dus eerst kijken of ze ergens in Spanje of Frankrijk aan de bak kunnen.

Dit past -in theorie- overigens prima in de strategie die NAC zegt te willen nastreven met de samenwerking; zelf een zo sterk mogelijk elftal neer zetten en op de posities waar versterking nodig is een leenspeler van MC inpassen.

Dus nog een paar weken geduld.
(En morgen krijg je hetzelfde antwoord op deze vraag.)

0    
D'n Beuk

@ Dun Diëe

eerder een gebrek aan talent

0    
cram

Had hoge verwachtingen van hem maar vond hem erg tegenvallen. Weinig agressie in de duels, kwam flegmatiek over. Ik heb bij hem nooit het idee gehad dat hij ten koste van alles wilde winnen. Als dat niet verbetert dan komt hij echt te kort voor een grotere competitie.

0    
Granada CF

Met de instelling die hij bij NAC toonde zouden ze hem in Pamplona (Osasuna) aanstaand weekend tussen de stieren gooien...

Hup NAC en hala Breda

0    
Nacdictive

Jammer al die kritiek hier, ik zeg jullie eerlijk: deze jongen is veel beter als menigeen denkt/dacht. Nu blijkt dat dergelijke clubs interesse hebben, doen sommigen nog even of we barca of juve zijn..

0    
Arie

@Nacdictive

Zou het niet andersom zijn! Deze jongen is veel minder goed als wij aanvankelijk dachten. Ik was ook positief toen hij deze kant op kwam, maar hij heeft deze positiviteit geen enkele keer kunnen waarmaken.

0    
Die ne gast

Ik dacht even dat het over Ashley Smith-Brown ging. Ik dacht nog: Zo, die heeft zich na NAC uiteindelijk nog goed ontwikkeld.
Pas daarna viel het muntje dat het over Palmer Brown ging. Hij werd wel (iets) beter gedurende het seizoen, maar het lijkt me toch niet dat hij op Bundesliga / Primera Division niveau kan spelen.

0    
Die ne gast

Maar goed, blijkbaar hebben ook andere clubs last van TD’s met een ontbrekend scoutingsapparaat, waardoor ze denken dat een USA-international en een contract bij Manchester City wel een topspeler zal zijn...

0    
Ratkopf

Ook deze clown deelde mee in de malaise en was niet beter dan bv een Meijers, goede zaakwaarnemer heeft hij wel als we de berichten mogen geloven

0    
Dolle olifant

@ouwe spionkop

Gebrek aan kwaliteit kun je niet altijd compenseren met inzet.

0    
Real Robert

Waardeloze Instelling, moest eerst opgetraind worden

0    
cram

@real Robert

Niet alleen hij, mijnheer Kali begint ook weer niet fit aan seizoen 19/20. Onbegrijpelijk......

0    
Henri

Was veel meer een (verdedigende) middenvelder dan een centrale verdediger.

0    
Nep Han

Gebrek aan alles. Pruller

0    
Gvd

Ik las vanmorgen stukje in BNDestem dat Brood de driehoek keeper en cv’s als de basis ziet en belangrijk maakt. Eindelijk wordt dit weer eens uitgesproken door een NAC trainer.
Wel benieuwd of deze jongens goed genoeg zijn voor de hier onderschatte KKD.

0    
Nacdictive

@Arie: we gaan het zien.. eerlijk is eerlijk: als jonge onervaren speler in een vreemde competitie met Van Leer achter je, Koch ernaast en vd Gaag langs de kant..
Maar ik vind het wel mooi dat veel NAC-ers het altijd zo zien: het ligt aan de speler, niet aan de organisatie, de sfeer etc.. ik zou zeggen: wake up en denk vooral dat zo'n speler blij moet.zijn dat hij voor NAC mag spelen ipv andersom.

0    
scheppioni

Zal zeker op niet op basis van grunn uit geweest zijn, toen leek PB wel een pion ! Verder ga het hem goed !

0    
Belgische Naccer

Wat mij betreft geen speler waar een tegenstander bang van wordt. En dit zit er ook niet in denk ik.

Laad alle berichten na dit bericht in