Wij gaan niet opzij

Teller na één dag op 3000 seizoenkaarten

Raskolnikov

NAC trapte gisterochtend de seizoenkaartcampagne af. Na één dag staat de teller op 3000 verlengde seizoenkaarten.

Seizoenkaarthouders hebben tot 22 juni de tijd om hun seizoenkaart te verlengen. Eén dag na de start van de verlengperiode hebben al 3000 supporters van die mogelijkheid gebruikgemaakt. Helemaal onverwacht is dat niet, want het verlengen van je seizoenkaart is voor veel NAC-supporters een vanzelfsprekendheid. Maar het blijft mooi om te zien. 

Verlengen kan ook de komende tijd via NACseizoenkaart.nl 

Bron:
B-Side Rats
18 Reacties
39   3  
RNAC

Trots!!

32   7  
Scheppioni

NOAD !! Ook in deze donkere tijd bij onze WERELDCLUB !!!

39   3  
RNAC

Trots!!

15   101  
Stan

Wij , 9 man twijfelen. Ik zie het nog niet gebeuren een volledig gevuld stadion vanwege Corona wat in het najaar weer terug komt.

61   34  
Ouwe spionkop

Dat worden er meteen 6000 als Steijn zijn vetrek bekend maakt.

14   24  
Fratelli

Maar als dat er 4000 zijn die gekozen hebben voor volledige compensatie dan vind ik het allemaal niet zo spannend...

4   1  
Arie

Stan

Hoogstwaarschijnlijk en dan krijgen we gewoon weer compensatie.

0   5  
NAC4Ever

Arie

BN De Stem melde dat we volgend jaar voor de helft worden gecompenseerd.

13   0  
Sanseveria

@ nacforever
Nee, dat ging over afgelopen seizoen. Bij de compensatie mogelijkheden daarvan is nu ook de 50% optie toegevoegd. Maar die krijg je natuurlijk alleen als je voor komend seizoen ook een seizoenskaart neemt. Compensatie van komend seizoen zien we dan wel weer. Ik heb hem dit keer ook vriendelijk afgeslagen en gewoon verlengd. Vanwege de simpele wens dat we door zoveel mogelijk verlengingen überhaupt volgend seizoen nog een club hebben om naartoe te gaan 🙂

En als de aantallen verlengers zo hard door blijven gaan, zijn we niet alleen in de eerste, maar zelfs in de Eredivisie een club die door haar supporters bestaansrecht heeft. Zowel financieel als sportief. Want reken maar dat veel andere clubs met minder trouw publiek en een hoge overhead door o.a. een groot stadion (Vitesse, Utrecht, Roda etc.) het komend jaar moeilijk gaan krijgen.

13   12  
RichardPraha

En we kunnen elkaar en ons zelf weer op de borst kloppen over wat voor GE-WEL-DIGE supporters we toch zijn en hoe erg we thuis horen in de ERE, en dat we zo'n bijzondere club zijn en blabablablablababla....

4   8  
YLLWBLCK

@richardpraha

Inderdaad. En buiten de regio vindt niemand dat we gelijk hebben

10   2  
Scheppioni

Hoho buiten de regio ? Hier in oosten van brabant in verschillende plaatsen ook NaCCer's en steeds meer uden, gemert noem maar op .......

19   0  
Fritske d'n Olifant

NAC is gewoon de allermooiste kutclub met de allerlelijktste mooie kutkoppen op de tribune van de hele wereld. En wat een ander daar van vind interesseert me geen ene zak! Ik heb iig verlengd zodat ik volgend seizoen weer m'n clubke naar voren kan schreeuwen of kut kan roepen als het weer allemaal kut is. Heerlijk!

5   4  
NVT

Aan de ene kant natuurlijk fantastisch om te zien dat NAC de club van de supporters is en enkel en alleen bestaansrecht heeft door de supporters.

Aan de andere kant zorgen de supporters er mede voor dat de situatie bij NAC in stand wordt gehouden. Want door het massaal verlengen van de seizoenskaarten, zullen de eigenaren, het management en de RVC nooit voelen dat hun mismanagement enigszins consequenties heeft.
Misschien zou het eens goed zijn als er daadwerkelijk minder seizoenskaarten worden verkocht, zodat de club wordt gedwongen tot een complete en structurele wederopbouw, in plaats van blijven doorsukkelen.

3   3  
Lamington

Tja.. hij wèr graôtis weggegeeve. Dan zeggik gin neej eej..

2   0  
GB

Fritske zegt t zoals velen het denken...
Tis n zooitje, blijft n zooitje maar het is wel ons zooitje. Soms n uitschieter, meestal uitglijders. Lijken in kasten, lades, koffiemokken, achterbakken en achterkamers maar uiteindelijk zitten we op de tribune, drinken we bier ( of iets wat er sterk op lijkt, roepen we k..... en is t weer zoals vanouds.....


U zijt gegroet!

3   0  
Roekoe

Volledige compensatie, Wanbeleid moet je niet belonen..

0   1  
Jan

Kijk, daar zijn we weer! Beste supporters ter wereld. In welke competitie we ook spelen, we worden kampioen!!

2   2  
Ben

Helaas is compensatie niet mogelijk met 1912. Had het liever aan mensen of een doel gegeven die het echt nodig hebben.
Niet aan Haagse blaaskaken die het geld verbrassen

Laad alle berichten na dit bericht in