Wij gaan niet opzij

NACompetitie met... #3 - Stijn Vreven

BsideBart

NAC speelt aanstaande zaterdag in de eerste ronde van de nacompetitie om promotie naar de Eredivisie. Voor B-Side Rats een mooie gelegenheid om in de serie “NACompetitie met…” voor te gaan beschouwen op deze belangrijkste weken van het seizoen.

DEEL 2 GEMIST? LUISTER HEM HIER

Vandaag in deel 3: Stijn Vreven. De bevlogen Belg werd een absolute held in Breda na zijn promotie in 2017. Daarnaast hield hij NAC het opeenvolgende jaar in de Eredivisie. Reden genoeg om de oud-trainer eens aan het woord te laten en hem te vragen naar onder andere die magische promotie in 2017. Zoals we hem kennen is hij ook in dit interview recht voor zijn raap en kregen wij mooie anekdotes te horen. Luister nu naar aflevering drie van “NACompetitie met…”

B-Side Rats · NACompetitie met... #3 - Stijn Vreven
Bron:
B-Side Rats
23 Reacties
105   0  
D’n opletter

Wat mij nog altijd kippenvel bezorgt, zijn laatste, eenzame, ere ronde, ik meen na Heerenveen thuis, en de buigingen die hij voor G, Ere, B-Side en hoofdtribune maakte. Hij dirigeerde NAC naar lijfsbehoud en regisseerde zijn eigen afscheid. Stijn Vreven, held!

37   3  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Mister NACompetitie! Winnen zit tussen de oren en dat weet Stijn als de beste.

24   6  
Scheppioni

Dizze Stijn wel ja !!!

48   3  
Theoden King

Eeuwige cultheld!

44   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

“Gewoon zeggen wat je denkt.” Zo’n trainer heb ik uitgezonderd van Stijn en Peter niet eerder gezien bij NAC. Mooie vent die NOADen saamhorigheid ademt.

11   2  
Geelzwartwit

Mooi persoon wat gelukkig niet seen maar cult was maar ook zijn succes met de promotie haalde. Hij draagt bij aan een rijke historie. Wat altijd onthouden blijft is zijn karakter inzet en promotie. Dat het voetbal ook vaak door de ondergrens ging en het gebrek aan attitude bij de spelers zal naar de achtergrond verdwijnen.

Het zou fijn zijn als we weer eens van een succesje kunnen gaan genieten zodat alle ondergrenzen, al is het tijdelijk, eens vergeten worden.

Op naar de playoffs hup NAC!. Vreet ze op het zijn maar 3 potten.

105   0  
D’n opletter

Wat mij nog altijd kippenvel bezorgt, zijn laatste, eenzame, ere ronde, ik meen na Heerenveen thuis, en de buigingen die hij voor G, Ere, B-Side en hoofdtribune maakte. Hij dirigeerde NAC naar lijfsbehoud en regisseerde zijn eigen afscheid. Stijn Vreven, held!

36   0  
Tim

Ben nu 7 minuten in het gesprek en hij slaat al meer spijkers op zn kop dan Steijn. Hij weet wel wat de supporters willen zien.

Er waren geen frivole voetballers (met uitzondering van Garcia), echter had hij er een team van gemaakt dat voor elkaar wilde strijden. Het enige wat wij eigenlijk vragen is een team dat er alles aan doet om te winnen ongeacht de capaciteiten van de spelers.

10   8  
Geelzwartwit

@tim

Dat wil volgens mij iedere supporter van een voetbalclub. Dat het team volledig voor de winst gaat.

15   2  
Tim

@GEELZWARTWIT

Er zijn maar zat supporters bij clubs waar "mooi" voetbal ook een hele grote rol speelt

19   0  
den hulk

als je wilt promoveren moet je wel de mentaliteit van vreven hebben er voor gaan gvd aanvallen

39   5  
Monkeyrocker

Wat mis ik deze man als kapitein van het NAC schip ! Zegt waar het op staat op een mooie bescheiden manier . Belichaming van de ultieme NAC trainer.

Als je dit nu vergelijkt met Stein die in 8 maanden tijd heel Breda tegen het harnas jaagt.
Zie je het al voor je Vreven in de belangrijkste fase van de competitie naar Ibiza ?

32   4  
Belgische Naccer

Wat een verademing...ten opzichte van dat plichtmatige hersenloze gezwets van Steijn, elke week, na de zoveelste teleurstellende prestatie op het veld...

Van mij mag hij morgen beginnen,
Dan maken we nog kans!!!

Vreven en Hyballa, weten wat er gevraagd wordt, en wat er nodig is bij NAC, namelijk keihard trainen en iedere wedstrijd 100% NOAD tot het laatste fluitsignaal! en vechten voor elkaar...niemand uitgezonderd!

Man wat missen we dat...

9   4  
Kipiani

Zou het helpen als Steijn de lakschoentjes van Stijn leent voor de komende wedstrijd (en) ? Je weet maar nooit.
Mooiste lakschoenen van de wereld trouwens.

31   3  
Dos

Steijn is een prima vent, geen vervelende arrogante man en ik weiger om me te verlagen door hem voor vanalles en nogwat uit te maken, om de simpele reden dat dit gewoon niet nodig is en niets toevoegt.
Het is al voldoende om conclusies te trekken uit zijn functioneren dit seizoen. NAC heeft zwaar geïnvesteerd in de selectie, zo zwaar dat ze met deze selectie minimaal 2e hadden moeten eindigen, dat is een verplichting die Steijn is aangegaan en daar moet hij zelf ook niet moeilijk om doen.
Onderaan de streep heeft hij hierin gefaald, wat niet anders kan en moet betekenen dat hij zijn conclusies moet trekken of anderen doen dat. Nog een seizoen zo aanklooien en de gevolgen zijn niet te overzien.
Zo werkt het helaas in de professionele voetbalwereld.

31   0  
NAC-FCSP

Wat mis ik die stem zeg....

Godverrr jonguns KOMOP het is hier geen resort!

12   5  
Ric

Gaan we zaterdag nog voor wat sensatie, sfeer, oppeppers zorgen?

Nog even een paar keer alles uit de kast in de hoop dat t aanslaat?

16   4  
BREDA 1965

Seizoenkaarthouders die twijfelen...beluister dit interview...perfecte reclame....ik ben erbij volgend seizoen...

19   2  
Trouwe supporter

Stijn Verven die mag van mij weer voor de groep staan dan zien we weer aanvallend voetbal beter wat we nu zien van Maurice Stein en dan kunnen ze zeggen de laatste wedstrijd gaat het beter nou mijn hoela dus haal Stijn terug

13   0  
ennaojseejer

Hemelvaartdag 4 jaar geleden, 1 van de spannendste en mooiste wedstrijden en ontladingen uit mijn NAC-historie. De 1-0 tegen NEC was een wonder.

35   1  
RV

Het mooiste van Stijn Vreven vind ik dat hij altijd Stijn Vreven is en als de schuld helemaal niet bij hem lag dan ging hij voor zijn team staan en was het opnieuw de schuld van Stijn Vreven in plaats van zijn kut elftal (want hij had me een stel middelmatige spelers zeg.. ). Maar dan ben je een hele grote meneer.

Een van de mooiste wedstrijden voor mij was het 0 8 verlies tegen Ajax, hard gewerkt maar kansloos ten onder en Vreven was niet teleurgesteld in zijn team maar in zichzelf. Hij zei dat maar hij meende dat ook echt, dat is zo uitzonderlijk. De NAC supporters waren toen trotser na die wedstrijd dan het hele afgelopen seizoen. Er was hard gewerkt maar we kwamen tekort, oke ca va.

Ik vind hem oprecht de grootste trainer van de laatste 30 jaar (en ik heb er veel gezien in al die jaren NAC) gewoon omdat het zo'n oprechte mens is en daar hou ik van. Maar bovenal een grote mens, kijk eens in je omgeving... ik ken echt veel oprechte mensen maar weinig zoals Vreven. En dan te bekennen dat ik hem niet eens echt ken, zo oprecht is die mens.

Zonder hen persoonlijk te kennen voel ik met elke zin die hij zegt hetzelfde, dat is zeldzaam.

Ga je goed Stijn!

17   1  
Michel

NAC moet een trainer hebbend de zaak opzweept, op scherp zet; het plichtmatige gelul moet er niet meer zijn, je kunt toch niet beweren dat je het daarmee redt…natuurlijk moeten de 11 op het veld het doen, maar de trainer weet hoe hij ieder van zijn spelers moet raken, toch?

Maurice moet maar eens luisteren naar wat Stijn te zeggen heeft hier. Accuut gas erop zaterdag 🔥🔥

9   0  
Da Huge

Vreven heeft het over het mentale fit zijn en het motiveren. Dat is dus precies wat er nu niet gebeurt. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat teamspirit en mentale fitheid niet hoog in het vaandel staan bij de huidige staf. Ik houd mijn hart vast.

2   0  
doom

held wat mis ik jou als trainer... kom maar zosnel mogelijk terug als trainer naar nac in jou kon ik me als supporter teminste vinden de perfecte trainer met nac dna

Laad alle berichten na dit bericht in