Wij gaan niet opzij

Telstar - NAC afgelast

Praatpapegaai

NAC had eigenlijk een duel tegen Telstar gepland staan morgen. Maar door de extreme weersvoorspelling van vannacht en morgen worden alle wedstrijden in zowel Ere divisie als KKD geschrapt. De wedstrijd zal op een ander moment ingehaald gaan worden.

Niet een verrassend bericht natuurlijk, we zaten er stiekem al een beetje op te wachten. In de statement staat: 'Ondanks dat er zonder publiek wordt gespeeld, wordt er in het geval van extreem weer uiteraard ook altijd rekening gehouden met de spelers en anderen die wel naar het stadion moeten komen en de omstandigheden op de velden om te kunnen voetballen.'

Op korte termijn zal deze wedstrijd al ingehaald worden, de datum is alleen nog niet bekend. 

Bron:
B-Side Rats, NAC.nl
45 Reacties
138   16  
sjef de gevulde koek

Ik dacht lekker bak bier leeg zuipen en NAC kijken. Achja die bak gaat toch wel leeg wt moet ik in godsnaam nog anders doen in mijn dichtgevroren iglo met een mooie avondklok aan de muur. Wat een tijden zijn dit zeg. Fijne weekeind iedereen

43   0  
Bladran Yanco

Weer een weekend niet verloren!

Maar zonder gekheid, dit was te verwachten.

138   16  
sjef de gevulde koek

Ik dacht lekker bak bier leeg zuipen en NAC kijken. Achja die bak gaat toch wel leeg wt moet ik in godsnaam nog anders doen in mijn dichtgevroren iglo met een mooie avondklok aan de muur. Wat een tijden zijn dit zeg. Fijne weekeind iedereen

13   0  
Tip

Heel jammer, maar kan helaas niet anders.

6   30  
BREDA 1965

Zo,dan kunnen we het mooi over de NAC kleding hebben

7   42  
Schrikbarend

K zie nog niks buiten om het af te lasten storm in een glas bier

20   124  
Willem 4,5

Is een ander item, maar kan het anders niet posten. Voor alle Vloet haters, heb nog even de samenvatting gezien van Fortuna tegen Heracles. Mooi doelpunt Vloet, zat er lekker in hoor. Ze hadden hem beter kunnen houden ipv Immers aan te trekken. Is twee keer zo snel, twee keer zo sterk en scoort ook nog, heeft er al 9 in liggen. Ik stel voor ruilen tegen van Hooydonk. Mounir ook houden mooi koppel samen. O ja, prettig weekend, moet lukken toch?

6   36  
The Don

knvb maffia

3   15  
Ernie

Logisch. Maar waar zullen ze de komende week trainen?

5   5  
NAC4Ever

Jammer maar logisch.

21   45  
Tip

Ik begrijp de negatieve duimen op Willem 4,5 niet deze keer. Betreffende Vloet heeft hij gewoon gelijk. En betreffende ElAl ook. Vloet blijkt nu vlot eredivisie niveau aan te kunnen (overigens prima trainer van Heracles, vriend van psv trainer) en ElAl heeft al bewezen de ere aan te kunnen.
(Ik vind Immers de laatste weken weer wel verdienstelijk spelen.)

Ik heb de indruk dat NAC nu alsnog mee kan gaan doen om plaats 2. Ik zie Almere en Graafschap nog punten verspelen, dus NAC nu blijven winnen. Dan worden onze concurrenten erg zenuwachtig. En anders zijn we in vorm met de nacompetitie. Wel moeilijk, 1 van de 7 ploegen gaat over.

42   11  
F7-Top

Vloet is niet de enige verrassing, wat te denken van Schoofs en Ilic, gewoon elke week in de basis in de ere. Toch wel bijzonder, we doen echt iets niet helemaal goed

4   20  
Chapuisat

Ken je die mop van de sneeuw die naar Ijmuiden kwam?...........

4   3  
Scheppioni

Tsja, was te verwachten, nog maar een week extra voorbereiden met aantal nieuwe op heel wat driepunters !!

45   10  
TvB

Betreft Vloet: die heeft bij ons 31 wedstrijden gespeeld waarvan misschien 1 goede. Kansen en vertrouwen genoeg gehad en volgens mij was iedereen blij dat hij verkocht werd.
Fijn voor hem dat hij het nu beter doet. Misschien leeft hij nu wat meer voor de sport ofzo.?

38   1  
P

Da ze onderhand maar eens da geld beuren van Vloet, belangrijker dan dat ie het goed of slecht doet. Kassa gvd !!!

9   2  
Cool hand

Ik hoop dat iedereen veilig blijft. Gezondheid boven alles en houd de rekenmodellen in de gaten.

20   3  
J breda

@tvb Vloet is wel verkocht maar die centen hebben we nog lange niet! Weer zoiets typisch NAC

12   16  
Tip

Ieder zijn mening natuurlijk. Maar dat Vloet van de 31 wedstrijden er 1 goed speelde vind ik dikke onzin. Ik vond en vind hem een speler met potentie. Zou dat bij die andere spelers ook zijn dat ze plots voor hun sport zijn gaan leven? En hoe is het bv. mogelijk dat Dogan ze bij Oss wel binnen schiet Bij NAC, een betere ploeg en veel betere mogelijkheden qua trainen etc. , lukt het niet meer. Wie het weet mag het zeggen.

20   30  
Willem 4,5

@tip. Ben blij dat er ook nog iemand ook zo over Vloet denkt. Wat zal deze jongen blij zijn dat ie weg is uit Breda. Werd elke week verrot gescholden en bij Heracles doet ie goed, Heracles is toch een niveautje hoger dan NAC. Hetzelfde gaat met Mounir El A. gebeuren, die komt straks ook bij een leuke club terecht, hoger niveau dan NAC. Maar ik ben er ook achter dat een deel van onze aanhang elke gelegenheid aangrijpt om spelers zoals Vloet en El A. de grond inboren en ongenuanseerd van commentaar te voorzien, schelden en tieren staat voorop. Zielig vind ik altijd, een verkeerde bal en El.A. kan er weer geen ruk van. Je kunt op deze site precies lezen wie er op niveau hebben gevoetbald en wie de wedstrijden alleen doorbrengen met een krat bier voor de tv. Bij deze, allen een rustig en wit weekend toegewenst.

6   10  
HenkTank4823

Piet Paulusma Mafia!

8   4  
Lamington

Bsiderats
Jullie kunnen hier zo driekwart van de reacties weghalen, met je moderaten.

Afgelasten lag in de lijn der verwachting. Eerst eens kijken of er morgen pinguïns door de tuin waggelen..

14   5  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Vloet speelde bij ons in een zwalkend elftal. In een beter jaar en een ander team was hij waarschijnlijk wel tot bloei gekomen. Zo kan ik nog wel wat spelers noemen die bij NAC door de verziekte sfeer niet tot hun recht kwamen, maar vervolgens bij betere elftallen de sterren van de hemel spelen.

We moeten opzoek naar de heks die NAC zo vervloekt heeft 😉

32   11  
Nacdictive

Precies Willem 4,5..!!
Verschueren is ook tot de grond toe afgebrand in het begin... El Al same story, al tijden. Vloer idd idem dito.. Schoofs speelt daar nu ook vrijwel altijd. Voeg Pablo Mari nog aan het lijstje toe.. Robert Muhren mag er ook bij. Finn Stokkers? Greg Leigh, heeft alleen een cult status, die jongen kon vrij aardig voetballen!

Er is iets grondig mis met de clubcultuur (lees: een deel vd supporters): veel spelers kunnen niks goed doen, worden altijd afgezeken en als ze ergens anders wel presteren, zelfs op een hoger niveau ligt/lag het aan de speler zelf, niet aan NAC, niet aan de supporters.. het ligt immers altijd aan een ander.

28   2  
Boxer

Mooi, heeft Kali een weekje extra om te herstellen

4   9  
HenkTank4823

@vreven4president 22:23 uur.

Die heks die je zoek heet Theo, Theo bil kus Mommers.

11   7  
Badeend

Sorry hoor Tip, maar als je inderdaad 2 wedstrijden kunt aanwijzen waarin Vloet bij NAC goed gespeeld heeft, is dat écht knap. En toen meneer "in dienst van het elftal" op een andere positie moest spelen, liet meneer het er helemaal bij zitten.

Het zal allemaal wel aan NAC liggen natuurlijk.

Begrijp me niet verkeerd - ik denk óók dat er iets echt niet klopt binnen de club waardoor er nooit een echte professionele sfeer hangt EN zelden een echte teamsfeer.

Maar dat is niet de absolute reden dat figuren als Kali en Vloet er helemaal niks van bakken bij NAC. El Allouchi doet dat bijvoorbeeld al jarenlang wél - ondanks diezelfde sfeer en cultuur binnen de club. En dan is hij ook nog een clubjongen die sowieso meer moeten brengen (volgens de supporters) én eerder afgebrand worden.

Nee, bij de heren Kali en Vloet is dit een mentaliteitskwestie.

Dat staat helemaal los van of NAC haar interne cultuur moet veranderen - als dat niet gebeurt, blijf je kloten in de eerste divisie.

12   1  
Badeend

En ter aanvulling - daarom is de komst van Anco Jansen razend interessant. Dat wordt óf een succes, en dan kun je verder bouwen aan je clubcultuur - de goede kant op. Óf het wordt helemaal niks. De al dan niet komst van Lokhoff zou in mijn ogen de volgende bepalende stap kunnen zijn.

Hup NAC!

14   15  
Ome Cor

Bij ons werd Vloet uitgejouwd door de zelfbenoemde kenners.
Diezelfde kenners hebben nu ook weer hun meninkjes klaar over andere NAC spelers.

Hier zijn de verwachtingen alstij 100x hoger dan bij een andere club, met dat verschil dat de afgezeken speler elders wel rendeert en wij een tob club zijn met suporters die reageren als of we top 6 eredivisie zijn.

Willem 4,5 moet op zijn beurt de Vloet van vandaag niet vergelijken met spelers van NAC van nu.
1. Vloet is weg bij ons, 2. Steun ons team ipv spelers af te zeiken.

6   11  
Reflektor

@F7 top , we doen iets niet goed ?, wat een domme opmerking zeg !!,
Wat kan nac er nu aan doen, dat zo'n lamstraal ilic geen zin had ?.

4   4  
Badeend

Vorig (afgebroken) seizoen stokte de teller van Eredivisie doelpunten gemaakt door ex-NACcers op 38 (inclusief bijvoorbeeld Dessers en Idrissi, al kun je over die laatste discussiëren). Dit seizoen staan we op 29 (inclusief bijvoorbeeld Vloet, Stokkers en Kramer). Ben benieuwd waar we gaan eindigen.

5   3  
Kipiani

Zou het toch niet typisch Breda zijn dat van die heks, dat DNA en het systematisch falen in topsport ?

6   21  
Snotje

Denk toch eerder dat de meeste er geen kijk op hebben en denken dat ze te maken hebben met real ofzo

En verder weten ze het allemaal beter te vertellen maar zelf hebben ze nog nooit iets gepresteerd!!!

12   18  
Braze

Een bietje sneeuw en ze lassen alles af. Ik heb net de stoep sneeuwvrij gemaakt .Bij Telstar hebben ze toch ook wel een sneeuwschuiver en een paar bezems.
Muys heeft wel een arreslee om NAC naar ginder te brengen.Nou zit ik heel de middag naar buiten te kijken.

1   14  
Nacdictive

Snotje spreekt zeker de waarheid en krijgt gelijk veel duimpjes omlaag, maar goed de waarheid is altijd hard en confronterend.

11   4  
WillemBreda

Het werkwoord is afgelasten. Dus het is: “Ze gelasten het af.”

1   6  
Pietjebel

F7 top

Je heb wel een klein lijstje nu met spelers 😉😭
Maar toevallig uit 1 selectie

We kunnen hier allemaal de namen wel droppen die het hier nooit wat van bakte en andere clubs wel

Laatste voorbeeld is toevallig de man nu van 21 op 21
Bij ons 0.0 in half jaar en 300.000e

Zo kunnen we heel lang door gaan tot een ruud van nistelrooy en klaas Jan toe die hier op stage niks klaar maakte en dr niks van konden

Wij zijn nac daar gaat niks van zelf en zal ook nooit niks van zelf komen
Dat zijn wij dit blijven wij

Ik hoop dat ik het heel erg mis heb met de rooij maar hij heeft veel potentie om de volgende mislukking te worden
Ik hoop dat ik dr zwaar naast zit maar ......

25   5  
Ric

Alle zeikerds over Vloet.
Nee, die deed het hier helemaal niet zo slecht. Alleen vinden te veel supporters dat bepaalde spelers, door hun bepaalde lichaamsstaal, niet zouden werken. Dan worden ze het pispaaltje en gaat iedereen elkaar napraten. Behalve als zo’n speler uit Breda komt en nog geen bal recht vooruit kan schieten, dan vinden we zo’n speler geweldig omdat hij zo (blind) hard kan rennen. Bepaalde spelers krijgen daardoor de hoon over zich heen en gaan daardoor alleen maar minder presteren. ‘Wij’ zijn daar zelf debet aan!

5   12  
Stan

Lees net dat onze jongens ijsvrij hebben, watjes.
Laat ze eerst zelf het trainingsveld sneeuwvrij maken, goed voor het uithoudingsvermogen. En iedereen op zijn eigen plek op het veld natuurlijk.

5   7  
Snotje

@stan

Leg is uit waarom ze watjes zijn ?

Het is heel verantwoord joh om met vries kou inspanningen te leveren.... worden je long blaasjes echt blij van!!!
En bouw je echt wat op, zelf gesport ???

6   3  
Stan

@snotje
Waarschijnlijk meer dan jij.
Heb dit jaar al 1000km gefietst op de racefiets. Gisteren nog 50km op de ATB.
Maar Waarschijnlijk komt dat omdat ik een agrarische achtergrond heb.
Maar het was ook een beetje cynisch bedoeld hoor. Maar neemt niet weg dat voetballers watjes zijn.
De veldrijders hadden zowel zaterdag als zondag een wedstrijd.

2   4  
Snotje

@stan... goderie toch niet ?

Hou jij maar gewoon stil want over de sport waar jij het nu over hebt daar heb ik m’n kost mee verdiend en in alle 3 de grote rondes ben ik werkzaam geweest als verzorger/chauffeur.

Stanneke G het eeuwige talent 😂😂😂

2   2  
Dun Diëe

Even een weekendje geen voetbal en we zijn voetballers met veldrijders aan het vergelijken?! Afgezien dat er inderdaad een aantal spelers zijn die zich aanstellen op het veld, is dat toch een vergelijking die compleet mank gaat. Als voetballers allemaal zulke lompe spiermassa’s hadden als veldrijders zouden ze op het veld met een bal toch helemaal niet uit de verf komen. Daarom hebben ze een veel delicatere atletische bouw. Dat heeft toch verder niks met “watjes” te maken - paar uitzonderingen daar gelaten. Dat is vragen om blessures, die je als sporter, voetballer noch veldrijder, niet wil hebben.

0   0  
Ivo

Trainen zal deze week ook niet erg lukken. Ik vraag me af of we volgend weekend wel wedstrijden hebben.

5   2  
BREDA 1965

Ik heb al jaren de ijdele hoop,dat er ooit een dag komt ,dat ze beslissen om meer in de zomer te voetballen.3kwart van het seizoen zit je in de kou in het stadion

1   1  
Badeend

Ah daar hebben we er weer een. Je mag op (sommige) spelers geen kritiek hebben "want die hebben nou eenmaal een apart loopje". En DUS klopt de kritiek niet. Bah. Vloet was helemaal niks bij NAC, op 1 wedstrijd tegen Groningen na. Dat zal allemaal wel aan NAC gelegen hebben, het zal wel. Feit blijft dat de heer Vloet de motivatie en prestaties zelf ook niet uit zijn tenen heeft gekregen. En of je nou wel of niet een 'gezellig team om je heen hebt' - daar ben je toch in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor.

Laad alle berichten na dit bericht in