Wij gaan niet opzij

Telstar - NAC verplaatst naar Maandag 14 maart

Gerrit

Eigenlijk hadden we afgelopen vrijdag om 20:00 uur af moeten trappen in Velsen-Zuid. Door de storm Eunice werden echter alle wedstrijden afgelast.

De KNVB heeft nu een nieuwe datum gevonden om de wedstrijden plaats te laten vinden. Alle acht inhaalwedstrijden zullen tegelijk worden gespeeld op Maandag 14 maart om 20:00 uur.

Om dit mogelijk te maken heeft de KNVB wel twee wedstrijden moeten verplaatsen: Jong AZ - Telstar en  TOP Oss - Roda JC.

Voor NAC betekent de nieuwe speeldag dat het drie dagen na de thuiswedstrijd van 11 maart tegen De Graafschap, alweer aan mag treden tegen Telstar. 

HUP NAC!

Bron:
B-Side Rats, KNVB
22 Reacties
55   18  
naxioma

Het minste wat we kunnen doen is vrijdag voor één keer in het geel blauw te spelen in plaats van in het geel zwart, om zo onze steun aan Oekraïne te geven.
En verder moeten we Rusland uitsluiten van alle sportevenementen. De gewone Russen horen te weten dat er iets vreselijks aan de hand is.

28   29  
Los Pollos Hermanos

Gelet op de huidige stand van zaken in ukraine zouden ze alles af moeten lasten tot nader order. Het is werkelijk verschrikkelijk wat daar momenteel gaande is.

De wereld is gek geworden!

26   8  
BREDA 1965

@Los Pollos Hermanos..heeft natuurlijk gelijk,maar zovele coronadoden,vluchtelingen,ellende overal ter wereld,nou beginnen de russen weer...en wij..ook ik..zitten te zeuren over nac....ik hoop dit jaar 57 te worden,..ik moet even niet meer schelden op NAC

55   18  
naxioma

Het minste wat we kunnen doen is vrijdag voor één keer in het geel blauw te spelen in plaats van in het geel zwart, om zo onze steun aan Oekraïne te geven.
En verder moeten we Rusland uitsluiten van alle sportevenementen. De gewone Russen horen te weten dat er iets vreselijks aan de hand is.

23   41  
Rubenac

Ik hoorde dat RKC solidair was en van het weekend in het geel blauw gaat spelen 😏

Wij moeten ons nergens mee bemoeien, evenals dhr Rutte.
Wij weten er helemaal niets van en moeten ten alle tijden oorlog afkeuren in welke vorm dan ook.

27   8  
Cees-2

De Bsr moet er voor waken, moet daar trouwens zeer scherp op toezien dat opmerkingen over het oosten dadelijk niet de overhand gaan krijgen op deze site. Niet dat het verschrikkelijk belangrijk is en eker afschuwelijk is, maar menigeen ontbreekt de ultieme kennis daarvoor. Verder zijn daar andere podia voor bestemt. Een grapje als o.a. RKC speelt in geel-blauw is misplaatst en respectloos. Verwijder die zooi a.u.b.

21   12  
gjoewie

Jongens, even voor de goede orde. Ik vind het ook verschrikkelijk wat er in de Oekraine gebeurt. Maar dat staat toch echt helemaal los van wat er in het NAC-stadion gebeurt. Voor mij is NAC een soort uitlaatklep waar ik alle spanningen van de afgelopen weken kwijt kan. Bier drinken en k*t roepen, omschreef iemand het eens. Laten we het daarbij houden.
Het had iets anders geweest als we een Russische of Oekraiense speler in de selectie hadden, of zoals bij Schalke, een Russische sponsor.

22   6  
Boekenworm

Ik begrijp de drang om voetbal en politiek te willen scheiden. Onze vrijheid is de afgelopen jaren ingeperkt, dan mogen we eindelijk weer en dan gebeurt dit weer. We snakken naar ons oude leven. Maar Oekraïne is niet een of ander ver land, maar ligt in Europa. Als wij niet voor hun opkomen, wie dan wel? Het voelt erg leeg om voetbal te kijken en carnaval te vieren terwijl niet zo ver van hier een heel land wordt opgeslokt en alle mannen tot 60 gedwongen worden om hun leven te riskeren. Een statement is toch wel het minste wat we kunnen doen.

13   7  
Nelis

Mag ik het bijzonder vinden dat op dit forum helemaal geen aandacht wordt besteed aan het inverview in BNDeStem met Theo Graban.....

9   4  
RaraNAC

Geel blauw tenue is het minste wat we kunnen doen en vind ik een mooi idee.
Maar ondertussen vraagt de clubraad of we niet willen roken en niet op de trappen willen staan…

Ik heb ook een erg naar gevoel bij Oekraïne, volg het op de voet. En toch ga ik naar NAC en carnavallen. Je kan er bij stilstaan maar zo kan ik nog 100 voorbeelden noemen waarbij we solidair moeten zijn en alles stil kunnen leggen. Dat is geen optie.

Ik zou graag willen dat de sancties harder zijn. Ik betaal graag 25ct bij de pomp(of ga fietsen) en doe thuis wel een extra trui aan. Maar nee. Echt harde maatregelen durven we niet te nemen.

UEFA verplaatst de CL finale, maar incasseert wel 100miljoen van Gazprom…

19   7  
n@©

Die Amerikanen die ADO nu hebben overgenomen, was dat nou dezelfde club die ook bij NAC in beeld was?

16   5  
Breda-mike

Waar krijgt n@c duimpjes omlaag terwijl hij alleen een vraag stelt?

3   14  
P

Pele van Aanholt krijgt geen contractbij fc grunn, alwaar hij op proef was. Vind hem als rechtsback beter dan wat we nu in huis hebben.

Ik suggereer niks maar ....

8   11  
Geelzwartwit

In afstemming met NAC en lokale driehoek zouden geel blauwe rookpotten een mooi gebaar kunnen zijn om daarna de wedstrijd gewoon te laten beginnen.

7   1  
Wanny

@ P

Dat kaliber spelers aantrekken is precies waarom we staan waar we nu staan. Ligeon, Rutten, Van Anholt. Uitgerangeerde en blessuregevoelige spelers die nog een paar jaartjes een mooi salaris willen vangen.

Je zou mogen verwachten dat de jeugdopleiding een frisse gast kan opleiden, die op KKD niveau mee kan komen.

5   2  
Ivo

10 punten voor Wanny.

Want dat is wat er mis is bij NAC. We hebben best wel wat ervaring in de selectie - Bilate, Maria, Rutten, Ligeon, Antonia om er maar 5 te noemen, maar die jongens gaan niet meer tot het gaatje of raken niet meer fit. En dat is zonde van de spaarzame centen.

NAC moet investeren in spelers tussen de 22 en 25. Wel wat ervaring, en potentie om door te groeien. Dan is het niet erg als er eentje mislukt. Maar daar moet je dan geen 5 ton voor betaald hebben, want dan is het wel jammer. En dan moet er in iedere linie een speler tussen de 25 en 28 staan die leiderschap toont en de lijnen uitzet. Gewoon iedere wedstrijd leveren, daar gaat het om. Spelers van boven de 30 moeten tijdens invalbeurten het verschil maken, maar daar moet je geen team meer omheen bouwen. Tegenwoordig zijn spelers met 32 al uit aan het bollen.

2   1  
2 kaartjes vak I over

Heb 2 kaartjes over voor Vak I, wie maak ik er blij mee?

App even op 06 51 99 01 55 wie het eerst komt die het eerst maalt

7   2  
NAC4Ever

@RUBENAC
25 February 2022, 07:06

We zouden juist meer moeten doen. Ik verwacht dat Poetin de Sovjet-Unie terug wil. Daar zitten NAVO landen bij. Valt hij deze landen aan zijn we verplicht te helpen (dat zijn andere landen ook bij een aanval op Nederland).
Hoe langer we wachten hoe meer gebied Poetin kan innemen, hoe meer slachtoffers er zullen vallen.

1   0  
Bas

@RubeNAC
Appeasement werkte 90 jaar geleden niet, de decennia erna niet en nu nog steeds niet.

7   1  
Nonkel Frans

KNVB laat voetbalclubs vrij om steun te geven aan Oekraïne

https://www.bndestem.nl/nederlands-voetbal/knvb-laat-voetbalclubs-vrij-om-steun-te-geven-aan-oekraine-br~a541dc9e/

1   2  
DunErwt

@nac4ever

Dan praat je over een wereldoorlog en zover laat Poetin het niet komen.

0   0  
Spionkop

Hoe laat gaat het stadion open? En is G cafe geopend?

2   0  
NAC4Ever

@DUNERWT
Sluit je dat uit? Ik niet.

Laad alle berichten na dit bericht in