Wij gaan niet opzij

Ten Rouwelaar definitief naar RSC Anderlecht

Italo

De overgang van keeperstrainer en NAC-icoon Jelle ten Rouwelaar van NAC naar Anderlecht is rond, zo meldt het Belgische Het Laatste Nieuws. Ten Rouwelaar gaat voor onbepaalde tijd aan de slag in Brussel.

De officiële berichtgeving over deze ‘transfer’ zal spoedig volgen. Voor Jelle betekent de overstap een einde aan een tijdperk bij NAC. Vanaf 2007 (destijds als onbetwiste nummer één onder de lat) staat de voormalig goalie en huidig keeperstrainer onder contract bij NAC. Na het vertrek van Penders vorig jaar verdwijnt hiermee ook het laatste vertrouwde gezicht uit de technische staf van het eerste elftal.

Vorig jaar zomer had Jelle ten Rouwelaar een belangrijke rol bij het binnenhalen van doelman Nick Olij. De goalie uit Haarlem steekt zijn bewondering voor Ten Rouwelaar niet onder stoelen of banken, maar zal het komend seizoen te maken gaan krijgen met een nieuwe keeperstrainer.

Naast Anderlecht hengelden ook PSV en FC Groningen naar de diensten van de geboren Fries, die het dus een stukkie zuiderlijker zoekt en in België gaat starten aan zijn eerste klus als keeperstrainer in het buitenland.

Uiteraard wensen wij Jelle alle plezier, succes en gezondheid toe bij zijn nieuwe club! Hup Jelle!

 

Update 30/4: Inmiddels heeft NAC officieel bevestigd dat Ten Rouwelaar de club zal verruilen voor Anderlecht.

Bron:
B-Side Rats, Het Laatste Nieuws
Vorig bericht
Jan Paul van Hecke mist de bal 13 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #15 36 reacties
24 Reacties
96   5  
Tim

Heel veel succes Jelle! Wat de transfersom uiteindelijk is (liefst natuurlijk zo hoog mogelijk) maakt niet uit. Voor zijn bewezen diensten gun ik hem sowieso een stap hoger op. Hij is meer waard geweest voor de club dan elke transfersom had kunnen zijn.

10   3  
Judge M.

Succes Jelle! Het ga je goed en bedankt voor alles!

10   1  
Henri

Proficiat en succes Jelle, daar in het Brusselse.

96   5  
Tim

Heel veel succes Jelle! Wat de transfersom uiteindelijk is (liefst natuurlijk zo hoog mogelijk) maakt niet uit. Voor zijn bewezen diensten gun ik hem sowieso een stap hoger op. Hij is meer waard geweest voor de club dan elke transfersom had kunnen zijn.

11   1  
ome cor

Mooie stap voor hem.
Is hem van harte gegund.

17   1  
Breda F2

Jelle bedankt, het was een genot om je te zien keepen. Menig penalty gestopt!! Het ga je goed.

6   2  
Ivo

Ik snap het wel, bij NAC kan je op deze manier niet bouwen. Ook al hebben we best aardige keepers op het moment. Het is hem ook gegund.

13   4  
ECG

Wèl van Nick afblijven hè!

5   2  
scheppioni

Belgische patattekes voor Jelle !
Succes !

9   0  
FVF6

Jelle bedankt voor je bewezen diensten . Een heel goede doelman en trainer waar meerdere clubs belangstelling voor hadden. Veel s6 in je verdere carierre .

8   1  
L.

Laatste NAC DNA uit de huidige technische staf ...

Jelle het ga je goed!

2   12  
Nacman

Volgens Bn de leugenaar gaat het om een kleine vergoeding die NAC ontvangt voor mij is alles onder 1 miljoen euro een kleine vergoeding voor NAC

13   6  
Fred1

Gun het hem van harte maar ben er niet rouwig om.
Vernieuwing kan nooit kwaad en is ook nog een grootverdiener.
Hij zal het wel in zich hebben al heb ik dat buiten Olij niet terug gezien bij de keepers van de laatste jaren, verre van, het was bagger.

13   4  
Sjef de gevulde koek

1 van mijn Nac helden. Verdient een groots afscheid. Clubicoon voor altijd.

7   2  
Kipiani

Succes. Nooit te lang bij een baas blijven hangen. Of achterbakse Belgische puinzooi bij Anderlecht zoveel beter of slechter is als in Breda zal de toekomst leren.
Toch is het promotie, zeker en vertel ons eens de waarheid Jelle van pakweg de laatste 5 jaar ?

4   3  
Kiko

Benieuwd of hij Olij mee gaat nemen... denk het wel... succes Jelle! Echte clubman! Maar ja, wat is dat tegenwoordig nog waard? Bij NAC in ieder geval niet veel meer..

8   3  
ome cor

Had d'n Jelle hier AD kunnen worden, gaat ie naar Anderlecht toe als keeperstrainer....ook zonde ?

4   2  
Toontje

Succes Jelle en bedankt voor alles.
Misschien kun je nog een keertje een oefenwedstrijdje regelen. Dat zou leuk zijn mits we nog niet failliet gaan.
Stuur maar een berichtje en dan komt dat wel in orde.

5   2  
Dutchbird

Heel veel succes in Brussel Jelle en bedankt voor 17 jaar NAC. Jammer dat er zo weinig echt NAC DNA overblijft op de loonlijst. Dat maakt het voor de laatste der Mohikanen ook steeds moeilijker om door te gaan. Waarom hebben Edelenbos en haar schildknaapjes zo'n bloedhekel gehad aan ons NAC?
Gelukkig is er nog maar een over en die komt vast wel weer ergens op een Belgische postkamer terecht.

5   3  
Hb.naccer.Hb

Echt nac-man een echte HELD!!
Het gaat je goed, bedankt dat je heel je ziel en zaligheid hebt gegooid voor onze geel zwarte kleuren, beste keeper ooit!
#jelleredt

2   22  
0ma

Daag rooie clown! Ik heb genoten van jouw laatste wedstrijd als keeper. Die zal voor altijd bij mij blijven. Moeten we je nog een kaartje sturen?

Groetjes uit Tilburg

6   0  
NAC4Ever

Neem aan dat hij nog een afscheid krijgt in en vol stadion, dat heeft hij verdient!

Bedankt voor alles en succes met de rest van je leven!

11   1  
NAC4Ever

@Oma
Zelfs als jullie Europees (lijken te) halen kom je nog liever hier dan op jullie eigen site. Dan zal je ten Rouwelaar vast erg waarderen. Ook al vind je dat blijkbaar lastig om toe te geven.

1   0  
Nacgaatnooitverloren

Helaas weer een echte NACCER weg....genoten van Jelle in de goal. Heel veel succes bij Anderlecht en de deur in Breda blijf altijd open staan!!

1   1  
Sanseveria

Mooi dat men vanuit de verzameling dorpen die Stilburg genoemd worden ook op respectvolle wijze afscheid neemt van Jelle. Zo kennen we ze weer!

Jelle, bedankt voor alles, held!

Laad alle berichten na dit bericht in