Wij gaan niet opzij

Jan Paul van Hecke mist de bal

Praatpapegaai

Vandaag checkten de Zeeuwse omroep hoe het Rogier Veenstra (Ex-NAC) en Jan Paul van Hecke vergaat in deze coronatijden. Nu de maatregelen ietwat versoepeld lijken te worden lijkt ook de bal voor deze twee voetballiefhebbers weer te gaan rollen.

Rogier Veenstra is door de maatregelen goed weggekomen met zijn club ASWG waar hij de trainer van is. ASWH leek te gaan verdwijnen uit de tweede divisie maar doordat er geen promovendi en degradanten zijn zullen ze volgend jaar nog een poging mogen wagen om er in te blijven. Hij is zich inmiddels al aan het voorbereiden op het komende seizoen.

Jan Paul van Hecke zal misschien nog wat meer in het nieuws komen deze zomer. De mandekker van NAC ligt goed in de markt en het lijkt er op dat hij volgend jaar wel zal promoveren naar de Eredivisie omdat hij het geel zwart van NAC niet meer zal dragen. Op dit moment probeert de Zeeuw zich fit te houden thuis:  "We hebben schema's gekregen van de club om in conditie te blijven, en die voer ik allemaal uit. Maar steeds weer dat hardlopen over het asfalt valt me niet mee. Geef mij maar een bal en een voetbalveld."

Rogier Veenstra heeft hoorbaar moeite met de situatie: "Je bent van kind af aan elke dag bezig met voetballen. De situatie waarin we nu verkeren is echt heel apart. Ik hoop dat we dit nooit meer mee hoeven te maken." Jan Paul van Hecke had ditook niet zien aankomen. "Je bent lekker aan het voetballen en opeens valt alles stil. Niemand had dit ooit verwacht. Gelukkig gaan we op 11 mei weer beginnen met trainen, in kleine groepjes."

Van Hecke zelf heeft al weken niet onder stoelen of banken geschoven dat hij zijn laatste wedstrijd voor NAC al gespeeld heeft. Een opvallend slot in een opvallend seizoen voor de verdediger: "Er is veel interesse voor mij, ik hoop op een transfer naar een grote club zodat ik volgend seizoen in de Eredivisie speel. Een bijzondere situatie want aan het begin van dit seizoen zat ik nog veel op de bank. En nu dit." Rogier Veenstra die weet er ook niets anders van te maken dan dat van Hecke volgend jaar niet meer in Breda voetbalt: "Ik denk dat hij daar vertrekt en hoop dat hij volgend jaar inderdaad in de Eredivisie speelt. Bij een club die een beetje lijkt op NAC. Veel contact met de supporters, een volkse club."

 

Bron:
B-Side Rats, Omroep Zeeland
Terug naar overzicht
13 Reacties
91   10  
Joepel

Ik word een beetje moe van dat ventje met z'n 'ik wil graag naar een grote club'. Bewijs je eerst eens een volledig seizoen bij de club die je een kans heeft gegeven ipv gelijk roeptoeteren dat je weg wilt na een wedstrijd of 10 in de KKD. Maar goed, dan maar de hoofdprijs vangen (voor zover mogelijk in deze tijd...) en een doorverkoop percentage voor het geval dat hij echt goed mag worden.

44   5  
Hans

Mooi menneke, helaas een veel kleiner NAC hart dan gehoopt. Succes verder

91   10  
Joepel

Ik word een beetje moe van dat ventje met z'n 'ik wil graag naar een grote club'. Bewijs je eerst eens een volledig seizoen bij de club die je een kans heeft gegeven ipv gelijk roeptoeteren dat je weg wilt na een wedstrijd of 10 in de KKD. Maar goed, dan maar de hoofdprijs vangen (voor zover mogelijk in deze tijd...) en een doorverkoop percentage voor het geval dat hij echt goed mag worden.

23   4  
Marti

die jongen gaat zich zelf verliezen ! Heeft een beetje hoogmoed waanzin gekregen sinds hij een paar wedstrijden goed heeft gespeeld , maar is er nog niet achter dat hij nog een terugval gaat krijgen ,

4   14  
sjef de gevulde koek

Iedereen weet dat hij naar Az gaat. Heb ik hier al gemeld zijn persoonlijk al rond.

14   2  
Atleet

JP gebruikt oei verstand!!!

Blijf nog een jaar bij Nac om jezelf verder
Te veel ontwikkelen want je bent nog jong zat.

Het zou zomaar is een typisch voorbeeld kunnen gaan worden wat snel komt zakt ook snel weer weg!

Rustig opbouwen aan je sportieve carrière JP.

Ik liep op jonge leeftijd een zeer snelle tijd op de halve marathon. De atletiek wereld zei dat wordt een grote maar het jaar daarna moest ik gaan bevestigen maar door allerlei dingen zoals druk van buitenaf lukte het niet. Nooit meer aan de tijd gekomen en dus ook op een te jonge leeftijd gestopt.
Is geen vergelijk zullen jullie denken maar zo werkt het wel in de sportwereld.

Rondje tonnekesbuurt weer afgewerkt

10   1  
Nacgaatnooitverloren

Ik heb ook het liefste dat hij bij ons blijft...maar als je op deze leeftijd al een sportieve en financiële klapper kan maken snap ik hem wel. Nac zal hij in ieder geval nooit vergeten. Wel de maximale prijs voor vangen!!

8   2  
Harrie

Dan moet hij in ieder geval niet naar PSV, AJAX, AZ of Utrecht gaan want dan speelt hij (vaak) alsnog KKD.

9   3  
Prof dr nakkermans

Terwijl de knvb een beroep doet op de overheid om steun te verlenen aan de bedrijfstak, worden er miljoenen gestoken in transfers?
Met overheidsgeld spelers aantrekken en een mooi salarisplaatje voorschotelen? Ik wil het allemaal nog weleens zien. Clubs staan op omvallen en jp maar dromen van een transfer...
Even pas op de plaats JP!

14   6  
Moppernac

Zeeuws ventje heeft het veel te hoog in zijn bol.
Komt net uit de luiers en denkt al heel wat te zijn.
Na 10 wedstrijdjes tegen bijv. Helmond en top Oss wereldswedstrijdtjes
Oké tegen Az goed gespeeld, maar waar was je J. P. Van Hecke tegen Feijenoord 7-1.
Nee speel eerst nog maar een jaartje KKD om extra ervaring op te doen ipv bij Az of Fc Utrecht op de bank plaats te nemen en af en toe 15min. Mogen invallen.
Zoals Mats Seuntjes bij Az
Zoals Dessers bij Fc Utrecht.
Oh oh oh wat hadden die het naar hun zin na het vertrek bij NAC.
Op deze manier maak je jezelf niet erg populair bij de meeste supporters denk ik.
Neem een voorbeeld aan de iets grotere jongens zoals Onana, Donny v/d Beek, Ziyech alle Ajax en Stengs en Boadu Az deze jongens bleven afgelopen seizoen ook een jaartje extra om nu te willen vertrekken.
Je kan jezelf daarmee helemaal afbreken

2   1  
[email protected]©

If you'll miss the ball, don't miss the legs.

1   0  
Naccer1912

Volgend seizoen komt tie toch nog een keer naar Breda met jong az

2   0  
Bredafun

pfff...... d'r staat net haar op, en ze denken alleen maar aan de top.
Blijf jezelf zou ik zeggen, en groei eerst eens verder uit voordat je straks alleen bankzitter bent bij een hogere divisie.
Je bent niet de eerste die ook dacht dat t gras bij de buren groener was, en waarvan je er vervolgens niets meer van hoorde.
Lekker nog n jaartje bij NAC spelen, en samen met NAC naar de ERE.

2   1  
Scheppioni

3 miljoen en dan na twee maanden een jaartje terughuren, in potentie is JP wel echt een topper !

Laad alle berichten na dit bericht in