Wij gaan niet opzij

Thom Haye beste speler eerste periode

Italo

Thom Haye is door jullie verkozen tot beste speler van de eerste periode. Op basis van de uitgedeelde cijfers na iedere wedstrijd heeft Haye het hoogste gemiddelde. De middenvelder komt uit op een 7,2.

Dat Haye de best presterende NAC speler is komt niet als een verrassing. De middenvelder besloot eind augustus om bij NAC te blijven en toont dit seizoen aan de absolute smaakmaker van de ploeg te zijn. En hij heeft een extra kwaliteit toegevoegd aan zijn spel: de vrije trap. Het einde van de eerste periode luisterde hij op met een fantastisch doelpunt tegen Excelsior. Ook tegen FC Emmen (rebound werd gescoord door Bakker) en Jong Ajax liet Haye al zien over een uitstekende vrije trap te beschikken.

Tegen Excelsior scoorde Haye een 8,8 bij de man of the match verkiezing, zijn hoogste cijfer. Ook tegen ADO (8,5) scoorde hij goed. Deze hoge scores worden gecompenseerd door onvoldoendes tegen Jong Ajax en FC Eindhoven.

Naast Haye kan ook Seuntjens terugkijken op een prima eerste periode. De aanvallende middenvelder/aanvaller liet zien enorm belangrijk te zijn voor NAC. Bij vrijwel ieder doelpunt van NAC is Seuntjens betrokken. Het resulteert in een keurige 6,9 op zijn tussentijdse rapport.

De laatste drie periodes, vorig seizoen, waren nog een prooi voor doelman Nick Olij. De goalie wordt nu beoordeeld met een 6,4. Daarmee staat hij nu op een derde plaats. Op ruime achterstand dus van het duo Haye-Seuntjens. Het geeft aardig weer hoe de verhoudingen op dit moment liggen.

Trainer De Graaf wordt door jullie beoordeeld met een 6,0 voor zijn eerste periode als hoofdtrainer. De wedstrijd tegen ADO was voor De Graaf (8,4) het absolute hoogtepunt.

Morgen zullen wij de huidige tussenstand na negen speelrondes op deze site met jullie delen.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Het Dinsdag Dilemma #4 16 reacties
20 Reacties
80   0  
Martinus

De motor van dit elftal. Terecht dat hij de hoogste waardering krijgt.

80   0  
Martinus

De motor van dit elftal. Terecht dat hij de hoogste waardering krijgt.

37   4  
scheppioni

Hopelijk nog heel lang in ons moi BREDA bij ons NAC !!!

13   1  
Scheids!

Ik durf zelfs te wedden dat deze stabiele kanjer ook de komende periodes deze titel niet zal ontgaan!
Scorend vermogen
Overzicht op en naast het veld
Zelfreflectie
Kritisch op zichzelf én terecht op anderen als dat nodig blijkt!
Dus niet alleen op basis van voetbal op het veld!

24   0  
Willem 4,5

We kunnen het over héél veel zaken oneens zijn behalve hierover!

22   8  
Bwienet

Naar mijn mening zou hij een veel betere aanvoerder zijn dan Nick.

8   2  
Jurgen

Nick heeft het ook niet makkelijk gehad met de kwakelende verdediging, laatste goal van Excelsior moest hij na de rebound uit de netten knopen.
En dan mag hij gerust comentaar geven want de scorende speler stond meters vrij elk iemand met 1 been en flinke staar op zijn ogen kon die bal er met zijn ........ intikken.

De stond echt vrij dat " ziet" een blinde vink nog wel

18   0  
Snipes

Afgelopen wedstrijd weer onder de indruk van deze gast. Doet nagenoeg alles perfect. Gaat voorop in de aanval en als er vervolgens een tegenaanval komt, staat hij verdedigend prima zijn mannetje. En dan die crossballen en verfijnde steekpasjes…wat een genot om naar Haye te kijken. Topper dat ie nog eventjes bij ons is

9   4  
Maarten

Haye is Lokhoff2.0. Bepalend, belangrijk en leider.

8   1  
Ad B uit Roosendaal

Terecht is Thom uitgeroepen tot de beste speler t.o.h.

Maar ook Seuntjes en Olij verdienen alle lof. Zij zijn de motoren van ons NAC.

Ik heb vertrouwen in de komende tijd. De jongeren groeien en de geblesseerden zijn/komen terug en komen op stoom.

Nu nog NAC in goede handen laten komen bij een nieuwe eigenaar die het hoog op heeft met de club, voldoende investeert en die past bij de NAC-cultuur.

14   6  
Molenschot Loco

Vindt het zowiezo dom om een keeper
aanvoerder te maken.....een aanvoerder mag ten opzichte van een scheids meer communiceren dan een speler....en ik BEN een scheidsrechter.

5   2  
Barbapapa

Haye is een geweldige speler! Iedere week genieten dat hij nog bij ons speelt. Maar hij is zeker geen aanvoerder daar is hij te emotioneel voor. Zie ook soms zijn acties op het randje van een rode kaart.

27   3  
Ouwe spionkop

Als die Amerikanen slim zijn leggen ze hem meteen voor 5 jaar vast.

4   1  
Geelzwartwit

Fijne speler en erg belangrijk. Ook altijd prettig in zijn interviews. Hopelijk wordt het om hem heen wat stabieler zodat hij aanvallend nog belangrijker kan zijn. 👍🏼

8   0  
Nonkel Frans

Thom is feitelijk al de informele aanvoerder op het veld. Hij is continu bezig vanuit overzicht met het spel en de spelers. Dat is zijn ziel en zaligheid. Door zijn gedrevenheid kan hij ontploffen richting mede spelers. En een scheids "aanspreken en aansturen" haalt hem helemaal uit zijn focus. Daar heeft hij dan niet meteen de rust voor.

Voor de vertegenwoordiging richting scheids staat een aanvoerder- keep niet handig gepositioneerd. Maar Nick is qua persoon en leeftijd op dit moment net iets zwaarder en daarmee de aangewezen persoon.

First things first - de rol en focus die Thom nu heeft past hem als een jas. Geef Thom nog een jaar of wat en hij pakt de aanvoerdersband erbij.

4   1  
Ivo

@Nonkel Frans

Ik vrees dat Haye ons in de winterstop gaat verlaten. Hier halen we onze doelstellingen niet en ook voor volgend seizoen is nog veel onzeker.

Clubs in het rechterrijtje van de eredivisie kunnen een Haye die in vorm is zoals nu echt wel gebruiken. NAC gaat een paar ton chashen en mag straks op zoek naar een nieuwe spelverdeler.

5   1  
Nonkel Frans

Ivo - die vrees kennen we.

Wilde dat nu juist even niet benoemen, maar concentreren op de vraag - is Thom aanvoerdermateriaal of niet.

De bal is rond en dromen mag toch?

4   0  
fvf6

Terecht deze verkiezing , laten we hopen dat Tom te behouden is voor ons NAC

3   0  
1949

"De lage cijfers worden gecompenseerd door de hoge"
"De hoge cijfers worden teniet gedaan door de lage"

1   0  
joop

mooi voor thom maar dit lezen ook andere en als het winterstop is blijft hij bij ons of wordt hij weggekocht dat zou jammer zijn

0   0  
Nash

is niet zo moeilijk. Naast Haye die het terecht is, zijn er maar 2 andere spelers met beetje niveau. Seuntjes en Olije, dus keuze was zeer beperkt.

Laad alle berichten na dit bericht in