Wij gaan niet opzij

Thom Haye keert terug op het trainingsveld

Thiestemberg

Kort na de nederlaag tegen Cambuur komt NAC op social media met goed nieuws. Op foto's van de training van woensdag is te zien dat middenvelder Thom Haye terug is op het trainingsveld.

Thom Haye was tijdens de seizoensstart in bloedvorm in de rol als regisseur op het middenveld. Hij werd door jullie al drie keer verkozen tot Man of the Match dit seizoen. Zijn afwezigheid (samen met die van een hoop andere) was dan ook voelbaar tegen SC Cambuur. Haye heeft dus in ieder geval twee dagen de tijd om zich met zijn ploeg voor te bereiden op de lastige uitwedstrijd tegen Almere City. Op de foto's die NAC zojuist postte waren nog geen andere terugkerende spelers te zien.

Bron:
B-Side Rats NAC
33 Reacties
127   3  
Henk

Goed nieuws, Haye zet hem op.

51   4  
Zware Lowietje

Dit is mooi nieuws! Hopelijk is deze man erbij vrijdag.

Hopelijk is er ook nog een CV bij zodat Malone naar het middenveld kan.

Is er al iets bekend over de blessure van Rutten?

HUP NAC!

127   3  
Henk

Goed nieuws, Haye zet hem op.

27   1  
JanVG

De beste speler is er weer, ik dacht dat hij het meest ziek was.
Hopelijk valt het mee.

17   1  
Ouwe Spionkop

Goed nieuws!
Alhoewel ik er niet van uitga dat hij na de eerste 2 trainingen (na 2 weken ziek/geen training) weer fit zal zijn na een corona besmetting.

12   2  
Tuinzigt

Goed nieuws op naar vrijdag

28   2  
NAC de Parel

'Haye heeft dus in ieder geval twee dagen de tijd om zich met zijn ploeg voor te bereiden op de lastige uitwedstrijd tegen Almere City.'

Uit de berichtgeving van afgelopen week, lijkt dit natuurlijk valse hoop. Als hij daadwerkelijk de 'zwaarst getroffen persoon' is, dan hoop ik dat hij deze en volgende week weer lekker kan trainen en terug in vorm komt.

Vanuitgaande dat we tegen Almere ongeveer met dezelfde 11 staan (spelers die terugkeren hebben dan amper getraind), tegen Go Ahead gasten uit de O21 de kans geven op speelminuten, om vervolgens tegen NEC weer volle bak te kunnen.

Competitie is nog niet verloren. Hup NAC!

38   2  
Mo

Maandag de jongens van -21 laten spelen

12   0  
Tombola Breda

Lichtpuntje. Maar de kans dat hij vrijdag in de basis staat is vrijwel uitgesloten helaas. Hopelijk vallen de kwetsuren van de Rooij en Rutten ook mee. Kunnen we trouwens aan de hand van deze foto's van NAC concluderen dat de testen van vandaag geen nieuwe positieve resultaten aan het licht hebben gebracht? Anders hadden ze vast niet getraind toch?



16   0  
Eljé

Die werd misschien nog wel het meeste gemist gisteren.

13   2  
Chapuisat

@henk

waarom zou je haye opzetten???? hij is alive and kicking!

4   2  
Ivo

Mooi, 1 van de sterkhouders. Ik hoop dat er vrijdag weer wat meer spelers kunnen spelen.

8   3  
Ouwe Spionkop

Ik heb begrepen dat er vandaag weer getest zou worden.
Morgen zijn die uitslagen bekend. Wie weet dus morgen nog spelers terug op de training?
Maar ik zou er echt niet op rekenen dat Haye vrijdag kan spelen. Misschien invallen.
Dat wordt vrijdag een hele kluif. Ik ben niet optimistisch.

14   1  
Nacdictive

Hopelijk is hij weer snel de oude want zo'n speler kunnen we niet missen, onze Pirlo.

5   6  
Wanny

Of maandag juist als oefenwedstrijd gebruiken om jongens als Haye ritme te laten opdoen.

9   0  
P

1 zwaluw maakt nog geen zomer, het zal niet meevallen om na 2 trainingen weer vol aan de bak te moeten.

6   0  
Stoep

Tja, nog meer dan de weggevallen spelers is het gebrek aan training van degene die er wel zijn funest. De blessures van gisteren zullen veel te maken hebben met de stilstand. Ik snap dat de competitie door moet gaan maar het wordt wel heel zuur. Hopelijk kan NAC een punt meenemen uit Almere. Van Haye kan je niet verwachten dat hij nu direct speelt. Misschien beter ook van niet voor de langere termijn.

7   11  
Jeroenw

Spelers die in thuis quarantaine zitten trainen gewoon persoonlijk door tenzij het niet mogelijk is omdat je jezelf te beroerd voelt. Ik weet natuurlijk niet hoe de situatie bij de afwezige was maar anders zouden ze gewoon fit moeten zijn mssn wat ritme missen. Maar een haye zonder ritme is altijd nog beter als bv kali

19   19  
Zwampie

Dat je zomaar niet 4 a 5 basisspelers vervangt is normaal, anders zouden het ook geen vaste basisspelers zijn.

Echter was de tactiek en de spelers ook niet goed.
Er was totaal geen druk op de bal en de tegenstander.
Kom nu niet aan dat je dit tegen een cambuur niet kan doen, want daar heeft gae laten zien dat het juist wel kan en je meer kans aangeven nu.
De beste verdediging is nog steeds om van je goal af te spelen.
Nu zakten we terug naar de middenlijn en zelfs nog verder.
Pak de mindere clubs(bv dordt , den Bosch etc) zelfs die zetten je vast in je eigen zestien en wat doet NAC, zak maar lekker in.
Het was vanaf het begin al te zien dat er maar 1 doelstelling was, en dat was tegenhouden ,proberen zolang mogelijk geen doelpunt tegen te krijgen en wellicht met een counter te scoren.
Sorry maar als we zo blijven spelen zal je zeker nu, weinig wedstrijden gaan winnen en blijk de mooie start tevergeefs.
Nu hebben we ingezakt en met 0-4 verloren, dan liever er vol voor gaan en dan met 0-4 erop te gaan ,dan zo te verliezen.

Vrijdag vol erop ,Almere vanaf het begin vast zetten, en ipv te zeggen we konden niet beter, borst naar voren, geen excuses zoeken en laat je eigen zien dat je er wel alles aan gedaan hebt.

14   30  
Louinardo

Azzagari niet meer opstellen...

Die van Cambuur kon bij de 0-2 zo draaien...

10   2  
Ruud

Zou er een poll kunnen komen over de knvb bekerwedstrijd tegen go ahead volgende week? Ben echt benieuwd of de grote meerderheid Vd supporters hetzelfde denken.. of vol
Voor de tweede ronde of een 021 elftal opstellen en de beker laten gaan?
Normaal gesproken zou ik zeggen ga ervoor en t brengt extra inkomsten.. maar dat is nu ook niet het geval... ben zeer benieuwd hoe andere NACcers hierover denken.

18   2  
Willem 4,5

Ik vind elke discussie over de speelwijze en het niveau van de spelers over de wedstrijd gisteren tegen Cambuur onzin.
We hadden een compleet ander team dan normaal, dus elke conclusie wie, waarom en hoe is verspilde tijd. Als we vrijdag weer 5 'invallers' speler hebben is de kans groot dat we weer het schip ingaan. Het is wachten op betere tijden.

9   22  
Bas

Het probleem is niet alleen dat NAC mensen mist (en 9 is overdreven want alleen Haye, Rutten, Rosler en Immers zijn basisspelers), maar vooral het grootste probleem ( heel het seizoen al ) is dat er zonder idee wordt gevoetbald:
Lange ballen en maar gokken dat ie goed valt!

Als mensen gaan reageren dat Bilate basis is: en Sydney dan???

Als mensen gaan zeggen dat Mounir basis is: en Kaj de Rooij dan???

Ze hebben zelf een selectie van meer dan 30 contractspelers samengesteld, dus niet zeuren

7   1  
Scheppioni

Vrijdag gaat nog te vroeg zijn ! Het verschil bv van azzagari en fiorini of Haye en Immers is veel veel te groot, dus ook vrijdag tegen almere gaat lastig worden voor ons NAC !! Helaas, we balen as een stekker ......

3   0  
canaar

Geweldig nieuws, deze zullen we hard nodig gaan hebben de komende wedstrijden. Hopelijk is hij snel weer op het oude niveau.

Is er al wat bekend over Lex Immers en Rutten?

7   4  
Zwampie

Willem 4,5
Het gaat er niet over dat je verliest, dat kan altijd en zeker met 3 man a 4 andere spelers.
Maar jij wil dus zeggen als we vrijdag weer deze spelers missen dat jij je op voorhand al neerlegt bij een verliespartij.
Nee dat is lekker, wat zou ie ervan denken ondanks de tegenslagen om toch te proberen om alles eruit te halen met de beschikbare spelers die we hebben.
Maar dat moeten deze spelers en trainer zelf ook zien.
Nu ze een kans krijgen moeten ze het gras opvreten en laten zien aan de trainer dat ze er ook in horen en geen vulling voor de breedte zijn, en dat mis ik.

5   7  
Cees

Willem 4,5, uh,......je kunt uiteraard geen ijzer met handen breken. Maar als ik onderdeel was van de elf tegen Sc Cambuur, dus speler! En tegen Almere zouden we exact met dezelfde elf spelen. Dan kon gebeuren wat wou, maar al moest het uit mijn laatste teen komen. Maar niet hetzelfde als tegen Sc Cambuur. Ik zou spelen, als was het mijn al-ler-laatste duel. Kan een keer gebeuren zoiets, door het nieuwe, maar absoluut geen tweede keer. Nogmaals, spelen met een ongekende passie, als zou het mijn al-ler-laatste duel zijn

23   4  
Nachoreca1

We hebben het over Almere City..niet over PSV, Ajax etc..Kom op zeg! Dan maar hoogmoedswaanzin van mijn kant; maar dat moeten gewoon 3 punten zijn. Gisteren corona shit en een off day, maar als je kampioen wilt worden, aanpakken die handel. Come on NAC!

3   0  
The Cosmic Gate

Iemand ook nieuws mbt Immers en Rutten ?

9   1  
ABC

De kans dat je als "zeikert" , "watje" of iets dergelijks wordt geclassificeerd neem ik voor lief. Maar de reacties lezend zien supporters de morele kant geheel over het hoofd. Onder deze omstandigheden voetballen is moeilijk en de ene groep heeft er meer problemen mee dan de andere groep. Wat ik gisteren zag was precies wat ik verwacht had. Een groep die voetbaltechnisch en tactisch flink verzwakt was, normaal gezien de afwezigen. Maar de spelers speelden ook zonder enige overtuiging, ofwel het zit niet goed tussen de oren door dat hele virus gebeuren. Normaal gesproken is dat tegen Almere nog niet anders. Maar voetbal is geen wetenschap, hooguit een beetje wetenschap, dus hoop kun/mag je altijd hebben.

0   18  
Stekkuh

Positief nieuws..... en dan zo weinig reacties ???

Tsjonge tsjonge tsjonge.... waar blijven de reacties nu ?

Als ze verliezen dan heeft iedereen wat te zeggen / schrijven maar nu ??

Echt een stelletje dwaas bananen zijn de meeste supporters

2   6  
ome cor

Ik ga er vanuit dat we geen van allen de medische dossiers kennen.
Spelers die er niet bij zijn hoeven niet perse doodziek te zijn, maar kunnen ook gewoon in quarantaine zitten vanwege contact met een andere besmette persoon.

Haye was er misschien het ergst aan toe, maar we moeten niet doen alsof hij net van de IC afkomt.

Succes heren. Hopelijk staat er in Almere een team wat iets meer in te brengen heeft.

1   1  
Atleet

@ome Cor, Thom Haye was er niet het slechts aan toe hoor.... zie bn de stem vandaag

1   1  
scheppioni

Ben het zeker met je eens NACHORECA 1 !!!

Laad alle berichten na dit bericht in