Wij gaan niet opzij

Man of the match: NAC - Cambuur Leeuwarden (0-4)

Thiestemberg

Na een uitstekende seizoenstart kwam thuis tegen Cambuur de eerste domper van het seizoen. Een zeer gehavend NAC verloor met grote cijfers van Cambuur Leeuwarden. Laat hieronder weten hoe jij de selectie van gisteren beoordeeld!

B-Side Stats: NAC - SC Cambuur (450 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
R. Riera
-
D. Malone
-
G. Siereveld
-
L. Fiorini
-
A. Kali
-
Y. Azzagari
-
N. Venema
-
S. van Hooijdonk
-
K. De Rooij
-
M. El Allouchi
-
H. Dogan
-
D. Buffonge
-
K. De Rooij
4,9
S. van Hooijdonk
5,1
N. Venema
5,1
Y. Azzagari
5,1
A. Kali
5,3
L. Fiorini
5,6
G. Siereveld
5,7
D. Malone
6,5
R. Riera
6,0
R. Schouten
5,4
N. Olij
6,8
D. Buffonge
5,1
H. Dogan
4,9
M. El Allouchi
5,6
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Thom Haye keert terug op het trainingsveld 33 reacties
Volgend bericht
Interview: Anouar Kali na NAC-Cambuur (0-4) 49 reacties
23 Reacties
86   1  
scheppioni

Ben van Bilzen met afstand !

86   1  
scheppioni

Ben van Bilzen met afstand !

32   2  
De staantribune

Malone duidelijk voor mij man of the match wat is deze man belangrijk voor NAC. Gister duidelijk een jas uit gedaan op je middenveld normaal met Haye en Malone ben je daar de baas. Samenvatting met pijn in mijn hart teruggekeken en als ik dan zie hoe Venema al aan het teruglopen is naar voren voordat de rebound erin gaat bij de 0-1 daar zakt toch wel de broek van af. Henk de Jong na afloop aardige voorhoede bij NAC dat vond ik gisteren gewoon heel zwak. Van Sidney weten we allemaal dat hij een afmaker is maar gisteren was het toch wel fijn als de spits een balletje kan vasthouden zodat je wat rust krijgt en kan aansluiten. De Rooy ongelukkig heeft heel veel kwaliteit. Met EL L kwam er eindelijk wat voetbal bij deze jongen mits fit is voor mij geen twijfelgeval hoor. Hopen dat vrijdag Rutten en EL L in ieder geval weer vanaf begin kunnen starten.

17   4  
bakfiets

Voorhoede kreeg totaal geen aanvoer. Vind nu wel blijken dat Sidney rendeert bij een goed lopend elftal, maar als het elftal niet loopt zal hij zelf ook geen kans creëren. Geen schande, maar wel het type speler dat hij nu is. Bilate had in deze wedstrijd meer gepast, of Immers voor de lange ballen. Maar ook die waren afwezig....

Heb het gevoel dat als we op volle oorlogssterkte waren dat we cambuur wel de baas kunnen zijn. Helaas is het nog even bikkelen en moeten we zorgen dat we over een of 2 weken weer allemaal fit zijn en de goede september een goed vervolg kunnen geven.

16   2  
De staantribune

@bakfiets klopt dat Sidney geen aanvoer kreeg maar hij heeft bijna geen duel gewonnen. Hoe fijn is het als een spits een bal kan vasthouden je team kan aansluiten om weer verder te voetballen. Venama heb ik gister helaas helemaal niks goed zien doen. Als vrijdag malone gewoon op middenveld zou kunnen starten en Mounir komt terug dan komt een Kaj en ook de voorhoede beter tot zijn recht.

5   11  
Arie

Wat is dit voor misplaatste grap?

34   5  
Spitfire

Lijkt me duidelijk, Giovanni Korte

37   8  
Peerke

Weet niet wat Buffonge allemaal aan het doen was, maar dat kan echt niet.

9   11  
Mo

Het is toch te gek voor woorden dat de reserves niet weten hoe ze in het systeem moeten spelen?

Dan blijft de ts toch wel ernstig gebreken!

16   4  
nb

Tja, heel lastig dit. Als je heel eerlijk bent verdiend alleen Olij een voldoende. De doelpunten waren stuk voor stuk onhoudbaar. Voorhoede was totaal onzichtbaar, alle 3 overigens. Venema is ook gewoon een speler voor in de 16, moet niet te veel na hoeven denken want dan wordt het lastig. SvN is gewoon een afmaker.
ElAlouchi viel positief is, gelijk aan het coachen en kan een bal van de tegenstander afhouden.

4   0  
bakfiets

@staantribune Sidney won ook niet veel duels. Daar ligt zijn kracht ook niet. Als hij die kracht wel had samen met zijn schot en neusje voor de goal was hij al lang weggeplukt want dan heb je een alleskunner voorin. Venema won inderdaad ook geen duels daardoor was het extra jammer dat Sidney ze ook niet kon winnen. Als het middenveld weer versterkt wordt dan spelen ze meer in de 16 en kunnen ze doen waar ze goed in zijn. Hopelijk heb je gelijk en kan de Rooij ze vrijdag vaker bereiken dicht bij de goal van Almere

18   8  
GroteSmurfZonderBaard

Hé hé wat heb ik dit gemist zeg (NOT!) dat gejank hier na 1 verloren wedstrijd. Tjongejonge, er is niks aan hand hoor. Deze mag je verliezen. Tuurlijk is het prettig als je zo’n wedstrijd wint, maar dit kan een keer gebeuren. Ook vrijdag verliezen is nog steeds geen ramp, maar als je de rest (grotendeels) wint doe je gewoon mee hoor. De Graafschap en Cambuur laten punten liggen tegen de kleintjes. Dat is in mijn ogen veel kwalijker. Dus stoppen met janken, realistisch zijn en hopen dat de selectie over een weekje weer op redelijke oorlogsterkte is en onze koers richting promotie vervolgen.

13   5  
PatjeR

Nondeju ja Buffonge, koning pingelaar zeg. Deed echt niets goed. Venema ook niet best, Kaj de Rooij heel ongelukkig (nog teveel druk denk ik) en Sydney op een eiland en niet bij machte duels te winnen. Als je middenveld er had gestaan en je had Venema en Kaj wat vaker in stelling kunnen brengen had het er heel anders uitgezien.

34   0  
Chris W.M.

Haye weer terug op het trainingsveld afgaande op de foto's die NAC net op Twitter plaatst.

8   2  
scheppioni

Goed nieuws dus T.H. !!!

19   2  
RV

Haye is echt zo belangrijk voor dit NAC op het middenveld.
Toch vind ik het jammer dat er zo snel overheen gestapt wordt dat we deze wedstrijd verliezen omdat er zoveel vaste krachten ontbraken. Je mag het niet zeggen want dan heb je teveel kritiek (een kernwoord waar we vroeger als achterban om bekend stonden en NAC sterker maakte). Dat het aan ritme ontbreekt snap ik wel maar je mag toch iets meer laten zien in een topwedstrijd.

De voorhoede was in de basis gewoon de gedroomde voorhoede voor velen.
Het middenveld zeer verzwakt maar Fiorini, El Allouchi, Dogan, Azzagari, Buffonge en Kali (in mindere mate) zijn toch spelers die dicht tegen de basis aan zitten en/of vinden dat ze daar horen. Zonder individueel te oordelen, dan mag je toch ook wat meer laten zien als collectief.

Ik hoop dat iedereen zich snel herpakt.

0   1  
Chingblauw

Heel veel "als" en "had" aanwezig hé.

2   2  
Hoge Vucht

Gisteren was teleurstellend maar tegelijk ook niet. Met name het middenveld was gewoon echt een stuk zwakker in deze samenstelling. Kali deed zijn best maar moest gewoon zijn best doen om zelf zijn ding te doen; die had nauwelijks tijd om de jonkies de goede kant op te sturen. Hierdoor kwam nac niet aan het voetballen.

Waar ik me wel aan heb gestoord (ook al in eerdere potjes) is de kansloze manier waarop een Venema af en toe ‘jaagt’ op de val. Als een stier vooruit rennen zonder een moment echt de intentie te hebben echt een duel aan te gaan met zijn tegenstander. Wordt vaak simpel uitgepakt. Op basis van zijn fysiek zou hij toch meer duels moeten kunnen winnen zou je zeggen.

Ook het druk zetten ging voorin gewoon niet goed (mede dankzij bovenstaande qua mij betreft). Maargoed die gasten hebben nauwelijks samen kunnen trainen.

Respect voor de poging die de mannen hebben gewaagd gisteren, zo’n el allouchi die invalt na 1 training te hebben gehad en toch nog iets van bewegelijkheid kan brengen. Is toch een positief teken. Verdediging was ook degelijk (Naar omstandigheden) totdat nac naar voren probeerde te voetballen.

Snel vergeten en hopelijk vrijdag beter.

8   9  
FVBreda

Van mij hebben ze allemaal een 10 gekregen. Je zal maar met deze situatie moeten doen.

2   1  
Toontje

Hopelijk komt er snel een einde aan en komt het virus hier niet terug
Maar ook vandaag lopen de cijfers weer flink op zolang er geen middel is om het covid te weren zal het terugkomen.
Dan kun je als club pech of geluk hebben
Dit wordt een nog bizarrer seizoen dan dat we dachten

en we hebben een extra risico met redelijk wat mensen van buiten de regio (o.a. de randstad)

8   5  
fvf6

Ik heb ze allemaal een 7 gegeven voor hun inzet

5   3  
Jos

Nac had gisteren gewoon 4-4-2 moeten spelen, als je een jong en onervaren middenveld hebt zoals gisteren gebeurden moet je het ze het wat makkelijker maken. Met Venema en Sydney in de spits een beetje oorlog maken.

2   6  
Cool hand

Venema en Sydney kunnen geen oorlog maken, Jos . Waar baseer je dat op?

1   6  
Los Pollos Hermanos

Buffonge en Fiorini...

Die mannen krijgen gewoon betaald om te voetballen. Laat dat even op u inwerken. Doe maar..... goed zo.

Nog vragen? Hoe dat in godsnaam mogelijk is, vraagt u?

Geen idee.

Laad alle berichten na dit bericht in