Wij gaan niet opzij

Thuiswedstrijd tegen Telstar ligt ook op de tocht

Praatpapegaai

Zo lijkt nu na de beslissing van de regering om alles op een laag pitje te zetten in Nederland tot en met 6 April. De eerstvolgende ronde in de Keuken Kampioen Divisie staat gepland op 3 April.

Aangezien er alles aan gedaan wordt om tot 6 April zo min mogelijk mensen met elkaar in contact te laten komen lijkt deze ronde ook verzet te gaan worden. Aangezien de KNVB liever wil verzetten dan te spelen zonder publiek lijkt dit een zekerheid. We kunnen er in ieder geval er van uit gaan dat in de grootste kroeg van Nederland, het Rat Verleghstadion, geen toeschouwers zal gaan hebben op 3 April. Maar wie weet besluit de KNVB de wedstrijd te laten spelen omdat ander echt het einde van de competitie in het gedrang komt. 

Bron:
FC Update, B-Side Rats
5 Reacties
13   0  
dbare

damn, de fase van gewoon een nieuw griepje zijn we nu wel voorbij. Sterkte iedereen en op naar hopelijk weer een vol stadion wanneer we weer aan de bank gaan.

4   1  
RJM

Is met de nieuwe maatregelen al definitief afgelast. Helaas maar begrijpelijk.

13   0  
dbare

damn, de fase van gewoon een nieuw griepje zijn we nu wel voorbij. Sterkte iedereen en op naar hopelijk weer een vol stadion wanneer we weer aan de bank gaan.

11   10  
Han Mulders

Gewoon de hele competitie beëindigen. Alle periodekampioenen en de bovenste 2 laten promoveren. De laatste 2 uit de eredivisie degraderen. Begin augustus starten met een grotere eredivisie. Is voor iedereen eerlijk en iedere club weet nu al waar ze aan toe zijn. Voldoende voorbereidingstijd voor het nieuwe seizoen en geen gezeur en onduidelijkheid over de voortgang van de huidige competitie.

5   2  
Jeroen Remie

Ging er nog iemand van uit dat die door zou gaan dan? Jongens, voor de komende 2-3 maanden gebeurd er niks meer. Afwachten maar. We beginnen weer als we beginnen...

0   0  
Maik

De meeste potjes in de Jupiter league kunnen dan toch gewoon doorgaan. Zit toch geen hond op de tribune.

Laad alle berichten na dit bericht in