Wij gaan niet opzij

NAC morgen nog 'gewoon' op het trainingsveld

Praatpapegaai

Aangezien vandaag bekend is geworden dat de maatregelen nog veel verder aangescherpt gaan worden dan de eerdere maatregelen van vorige week een kleine update. 

NAC zal morgen 'gewoon' achter gesloten deuren blijven trainen. Dus ondanks de verscherpte maatregelen gaat de groep van Peter Hyballa door met het opbouwen van de conditie om de slot van de competitie met een goede reeks te eindigen en de eventuele nacompetitie met de tanden bewapend te kunnen starten. 

Morgen zal er wél een overleg plaatsvinden waarin de ontwikkelingen van de afgelopen dagen worden besproken. Hierin kan dus best wel het besluit genomen worden dat ook trainen achter gesloten deuren niet meer is toegestaan. Dat er vanaf 1 April weer gevoetbalt gaat worden is ook iets wat niet aannemelijk lijkt aangezien vanmiddag is besloten dat er verregaande maatregelen in Nederland gelden tot 6 April. Vooralsnog raden we Peter Hyballa aan om tijdens het trainen de carnavalsuitrusting nogmaals uit de kast te halen zodat we nog zolang als het kan door kunnen gaan. ;-) 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
0 Reacties
Geen berichten gevonden
Laad alle berichten na dit bericht in