Wij gaan niet opzij

Tip van Sjoerd: "Om de dagen door te komen jongens."

Benn076

Zojuist wees Sjoerd Mossou zijn Facebookvrienden erop dat de docu 'Avondje NAC - Een liefdesverklaring' gewoon te zien is op YouTube. Een prachtige samenwerking van GiG, NAC, en Fox en bovenal een docu vol volle kroegen, stadions en gezelligheid. Omdat wij de beroerdste niet zijn (net nog getemperatuurd), delen we hem hier graag nog eens met jullie.

Bron:
B-Side Rats, Sjoerd Mossou
Terug naar overzicht
15 Reacties
31    
RaRa

Geweldige docu! Denk nu al keer of 15 gezien, blijft geweldig (soms weemoedig) gevoel geven!

14    
mmm

Wat superleuk dit!! Echt een Nac gevoel en zo goed dit al zoveel jaren. Hup Nac!! Wij blijven altijd Nac forever!!

31    
RaRa

Geweldige docu! Denk nu al keer of 15 gezien, blijft geweldig (soms weemoedig) gevoel geven!

11    
Scheppioni

Heerlijk !!! NAC supporter ben je voor het leven !!!!💛🖤🍻

10    
Youssef

Een woord: prachtig

6    
Belgische Naccer

Pure Nostalgie.

Dit is wat NAC is. En meer moetta nie zijn.

HUP NAC!

-1    
naxioma

Op basis van onderzoek dat kwaliteitskrant The Independent heeft gedaan, is de kans aanwezig dat er tot september in Europa niet meer in competitieverband wordt gevoetbald. In het beste geval wordt op enig moment competitie hervat zonder publiek. Financieel zal dit voor veel clubs een uitdaging worden. Al met al wordt eventuele promotie van NAC via de nacompetitie steeds onwaarschijnlijker.
Het wordt nu dus tijd om al te starten met de voorbereiding voor volgend seizoen in de KKDivisie. Hopelijk trekken de huidige aandeelhouders vanwege deze bijzondere situatie de knip, of wordt de club alsnog verkocht aan een sterke (buitenlandse) partij. De mogelijkheden zijn er nog steeds. Het is van het grootste belang dat NAC volgend seizoen beschikt over een goed spelersbudget, dat sterkhouders behouden blijven en goede spelers aangetrokken worden. Aandeelhouders (de grote drie), raad van commissarissen en directie mogen dus aan de bak. Regeren is vooruitzien.

1    
Soulfinger

Nog ff wat klussen vandaag, nu toch tijd zat en dan vanmiddag onder genot van een paar leffe's lekker kijken. Bedankt BSR

4    
Wanny

De aandeelhouders zullen ook flink wat geld verliezen in deze crisis, dus of er nog wat voor NAC overblijft...

1    
Theoden King

Iconische docu, dank daarvoor. Maar maak van `komende dagen´ maar ´komende maanden´ ben ik bang...

0    
Breda

@ NAXIOMA

Alle sterkhouders liggen vast. En NAC maakt winst als wedstrijden niet doorgaan en wij ons deel van de SCC niet terugeisen.

Nacompetitie is wel een domper als die niet doorgaat, maar dat is wel op te vangen.

We gaan het zien...

4    
[email protected]©️

Er gaan geruchten dat de play-offs worden aangepast, of helemaal niet gespeeld. Als ze niet worden gespeeld, dan spelen we volgend jaar dus nog KKD.

-3    
Henri

@Naxioma
De AD en TM kunnen nu gezwind hun beleidsplannen afronden en presenteren. Ben benieuwd hoe onze AD het inkomstenverlies vanwege o.a. minder televisieinkomsten gaat opvangen en wat we van de nieuwe commerciële mensen mogen verwachten. Vrees dat het een moeilijk verhaal gaat worden gezien de komende ontslagen en financiële crises waarin we helaas terecht gaan komen.
De TM mag denken aan hoe de samenwerking met MC verder gaat. k zou gezien de huidige situatie maar niet te snel afscheid nemen van de vermogende Arabieren.
Hij mag tonen hoe NAC tijdig klaar is voor de BeNeLiga en wanneer contracten worden opgengebroken van gewilde spelers en spelers die zich goed ontwikkelen. Ik ben benieuwd wanneer de presentatie is. Volgens mij zaten ze een maand geleden al in de afrondings fase.

1    
Babosje

Een ander scenario wat rondgaat is dat ze de huidige competitie laten vervallen! Volgend seizoen weer gewoon opnieuw beginnen!
Dan halen we wel de finale!

11    
Buurman

Ik maak me voorlopig alleen druk dat zoveel mogelijk mensen gezond blijven en er zo min mogelijk sterven. Het kan heel dicht bij komen als je een beetje pech hebt. Altijd gezegd ; voetbal is het belangrijkste van het onbelangrijke en daarom is het zo belangrijk. Nu interesseert voetbal me even geen kloten.

3    
Cool Hand

Hey Buurman, als het doel van het leven 'niet sterven' is, wat heeft het allemaal voor zin? Voetbal blijft belangrijk. De leuke dingen in het leven zijn essentieel. Misschien juist nu.

Laad alle berichten na dit bericht in