Overal waar we komen

TOP Oss mist zes spelers, maar gaat aanvallen tegen NAC

Das Phantom

NAC neemt het morgenavond in Oss op tegen TOP Oss. De nummer zeventien van de ranglijst kan niet beschikken over zes spelers, waaronder de oude bekende Olivier Rommens en Grad Damen.

Verder mist de ploeg van trainer Klaas Wels Phillippe Rommens, Sjoerd Overgoor, Mart Remans en Kyvon Leidsman. Alle zes de spelers kampen met een blessure, aldus DTV Nieuws. 

Olivier Rommens en Leidsman lijken belangrijke krachten voor de ploeg van Wels. In de wedstrijden dat hij fit was, speelde Olivier Rommens altijd negentig minuten. Leidsman kwam al in meer dan tien wedstrijden in actie en wist twee keer te scoren. Grad Damen zit al enkele weken niet meer bij de wedstrijdselectie. 

Aanvallend spelen 

Trainer Wels zegt in gesprek met Het Brabants Dagblad dat hij aanvallend wil gaan spelen tegen NAC en hoog druk zetten. Vrij opvallend voor een ploeg die zo laag op de ranglijst staat en dat zorgt soms voor scheve gezichten, aldus de trainer. "'Oh ze gaan aanvallen?’ Ja, dat gaan ze zeker. Maar we doen dat wel gecontroleerd. Weg gaan niet naïef de boel open zetten." 

Wels vindt NAC een promotiekandidaat. "Dat zijn ze ook aan hun stand verplicht en daar hebben ze de spelers voor." Vorige week wist zijn ploeg te verrassen tegen een een andere ploeg uit het linkerrijtje. In Volendam werd het 1-1. "Dat geeft moed en vertrouwen. Ons voetballend vermogen is heel aardig. Nu gaat het erom meer kansen te creëren en daar effectief mee om te gaan." 

Bron:
B-Side Rats, Brabants Dagblad, DTV Nieuws
Terug naar overzicht
43 Reacties
45    
Zwampie

Vanaf 1 minuut scherp beginnen, er bovenop zitten ,fel en de duels winnen.
Geen onderschatting met de gedachte van ,,,,ooh het is is top oss maar,,,,
Daar zijn we (nu nog) niet goed genoeg voor om de wedstrijd op 80% te kunnen pakken.
3 punten mee naar Breda

-55    
Tje

Olij

Schouten/Rosler/Malone/Masthart

Rutten/Haye/immers/Azzagari/El Allouchi

Bilate

-12    
Sanseveria

@tje

Wat mij betreft staat onze topscorer er gewoon in. Zeker tegen deze tegenstander.

18    
Willem 4,5

TJE gelijk toevoegen aan de trainersstaf, is dé onmisbare schakel die NAC naar de eredivisie moet brengen!!!

1    
Arie

Kom dan jonge!!

p.s. wat was er vanavond in het stadion. De lichten stonden aan?

15    
Plastieke annemieke

Gewoon bilate in de spits.


Die had er tegen de jonkies van az- PSV en Ajax ook wel een paar gemaakt.

0    
Nonkel Frans

@Arie de oranje en usa vrouwen spelen dezer dgn hun wedstrijden bij ons.

Das even wat anders dan Nac Top Oss .......

-14    
Henkie

Ik vond Noblejas vorig jaar een hele goede back. Wordt nu op 1 dramatische wedstrijd afgerekend. Mashart dekte toch weer slecht bij de 2-2.
Op eenzelfde wijze lijkt iedereen door 1 goede wedstrijd weer vergeten dat Schouten de laatste tijd als een zak patat gespeeld heeft.
Bilate lekker laten staan. Bij veel aanvallen betrokken en we scoren er direct 4 in een lastige uitwedstrijd, waar we met Sydney in het team moeilijk aan voetballen toekwamen en weinig goals meer maakten.
Mijn ideale opstelling als iedereen fit is:


————De Rooij - Bilate - El Allouchi
————————-Immers
—————— Haye-Azzagari
Noblejas - Monsalve - Malone - Rutten
—————————Olij

-19    
Harrie

Een team als Top Oss vraagt om een agressief NAC dat opportunistisch start en de tegenstander opjaagt, zoals dat hoort bij NAC.

Oh nee, we hebben Steijn als trainer die zijn team laat inzakken en achteruitlopen.

-10    
the fly

als iedereen zijn nivo haalt, is het lastig voor de trainer. riera, monsalve, nobleas, rosler en rutte zijn allemaal goed (nogmaals als iedereen zijn nivo haalt) en mashart steeds beter.
de meeste plaatsen zijn wel invulbaar. het lijkt er wel op dat op de rechtshalf positie en de linkshalf niet echt de juiste spelers gevonden kunnen worden. ik zaou (bij iedereen fit) het volgende een par wedstrijden proberen.

olij

rutten riera rosler nobleas

malone

bufogne haye rooij

immers

bilate

-56    
Harrie

Manders en Steijn maken de club kapot!
Beide worden door de meesten nu nog geloofd omdat het allemaal wel redelijk gaat en we al een hoop ellende achter ons hebben liggen van hun voorgangers. Maar vooral omdat beide vooral roepen wat supporters willen horen. Maar tussen roepen en doen zit een groot verschil.
1. Speelwijze Steijn past niet bij NAC waardoor de supporters zich vervreemden van het team
2. Spelers worden openlijk bij het grof vuil gezet. Vanavond is Riera het slachtoffer, omdat MS zijn Haagse maatjes de hand boven het hoofd houd. Maar vooral de jongens met toekomstige transferwaarde zijn steeds de klos. Nee niet de Rooij gaat NAC geld opleveren, het zou namelijk een wonder zijn als we daar het geïnvesteerde bedrag voor terug krijgen. Maar jongens als van Hooijdonk, Azzagari, Mashart of wellicht jongens die er van O21 aan komen zijn de waarde van je selectie.
3. Jonge spelers die meetrainen in Zundert zijn vaker vrij dan hun “teamgenoten” van O21 en krijgen geen enkele begeleiding. Ze zoeken naar alternatieven om zelf te trainen omdat de selectie van NAC 1 vaker vrij is dan dat ze trainen.
4. Manders en Steijn hebben een selectie samengesteld voor veel geld en doorlopende contracten aan spelers die op zijn retour zijn en zeker in de eredivisie, mochten we promoveren, niet mee kunnen. Dat betekend dat we nieuwe spelers moeten halen met geld dat er niet is omdat de vorstelijke salarissen van Immers, Malone, Rutten en ons “gokje” paspoort van buiten de EU met een minimaal salaris doorbetaald moeten worden. Maar dat is natuurlijk allemaal toegestaan omdat we leunen op zaakwaarnemer Castelen want die heeft het beste met ons voor, NOT.
5. Manders beloofd overal, waaronder in de clubraad, van alles wat hij niet kan waarmaken. Precies dat waardoor hij bij VI en door de Eredivisie directeuren ongeschikt werd bevonden in zijn vorige functie.

Kom nu maar op met de duimpjes omlaag, maar denk er eens aan terug als we straks in de shit zitten en Manders en Steijn met pek en veren zijn vertrokken.

-1    
Baron

@harrie
Is het niet zo dat onder 21 geen wedstrijden speelt? Dan is het prima te verklaren dat zij meer trainen.
Mocht het kloppen wat je zegt, dat er geen aangepast trainingsschema is voor spelers die weinig tot niet spelen, dan is dat inderdaad onkundig van de staf.
Je betoog wordt een beetje ongeloofwaardig door te stellen dat de Rooij geen transferopbrengst kan opleveren.

Persoonlijk vind ik het onwenselijk om aan stoelpoten van Steijn en Manders te gaan zagen, maar als jij vanuit de jeugdopleiding verbeterpunt ziet mogen ze daar zeker wat aan gaan doen.

0    
Scheppioni

Goed verwoord Zwampie ! Maar ja, ons NAC en dit seizoen scherp beginnen is geen vanzelfsprekend !

-11    
Ouwe Spionkop

De eigenwijze Steijn heeft spelers waar hij het niet in ziet zitten.
Dat zijn o.a. van Hooijdonk, Riera en Dogan.
Typisch voorbeeld van spelers die het bij een andere club prima zouden doen.
Aan wie ligt het dan? Aan de spelers of aan Steijn met zn laffe afbraakvoetbal.
Deze trainer pas niet bij NAC.
Geef mij maar een type Vreven of Hyballa.

-25    
Ouwe Spionkop

@Harrie
Je hebt 14 duimpjes omlaag maar je bericht is 100% raak.

13    
PietP

@Ouwe Spionkop
Het bericht van van Harrie is totaal niet raak.
Hij verbindt conclusies aan acties die gewoon niet waar zijn.

Neem bijvoorbeeld punt 2.
Of Steijn nu wel of niet Riera opstelt, daar kan je niet de conclusie aan verbinden dat hij 'zijn Haagse maatjes de hand boven het hoofd houd'.
Steijn heeft verteld dat hij graag ziet dat in de opbouw centraal iemand doorschuift, zoals bijvoorbeeld een Schouten dat doet bij Cambuur. Zowel Rösler als Riera doen dat te weinig in zijn ogen en is hij op zoek naar andere oplossingen. Als je dan op een supportersforum dingen gaat roepen zoals Harrie snap je het gewoon niet.

29    
Plastieke annemieke

@Harrie

Als.manders en steijn met pek en veren zijn vertrokken dan is dat mede mogelijk gemaakt door mensen gelijk u. En staat de club voor de zoveelste keer voor lul . Door schreeuwers zoals u.

Is het heel moeilijk om positief te zijn voor ie of doe je het er gewoon om?

Je heb al circa 10 punten meer in de zelfde wedstrijden dan vorig jaar . Of komt dat niet op het conto van Manders en steijn.

De rooij is het grootste talent van de kkd . Kom niet aanzetten met van hooijdonk die in alle grote wedstrijden niet 2 duels wint .


Echt ik krijg sponte jeuk van die jankerds die altijd maar lopen te zeiken terwijl het beduidend beter gaat dan voorgaande jaren in de kkd.


Sneu volk

12    
Plastieke annemieke

@ouwe spionkop

Ieder ze eigen mening natuurlijk maar je bent echt lachwekkend als je de naam dogan noemt .


Hoe productief is die geweest in 1.5 seizoen?

En dan steijn eigenwijs noemen. Man man

22    
Frietjemet

@ Annemieke,

Je haalt de woorden uit mijn mond! Ik word er ook KOTS misselijk van. De beste mannen werken nog geen jaar bij NAC en meteen wordt er weer aan de poten gezaagd, ongelofelijk!

Leren we nou echt helemaal niks? De afgelopen 8 jaar zijn er trainers, TD's en AD's de deur uitgevlogen. Wat heeft ons dat opgleverd? Precies, helemaal niks. Kijk lekker even naar onze zusjes, daar blijft rust in de tent, ook als het minder gaat. Ik zeg het niet graag, maar zij hebben duidelijk de zaakjes beter op orde dan wij.

Laten we godverdomme nou eens, voor 1 keer, achter de mensen staan die onze club leiden. Gun ze die tijd, die heb je namelijk nodig.

Hup NAC!

9    
Breda-Loyal

Wat zou het lekker zijn als vanavond Haye zijn eerste van het seizoen weet te maken.

Ik denk zelf namelijk dat je met Haye toch ook wel een middenvelder hebt die met zijn afstandschoten er hopelijk minimaal 5 maakt in een seizoen ( zoals in zijn tijd bij AZ )

-14    
Ouwe Spionkop

Het gaat er niet over dat we aan poten zagen. Het zal Steijn een zorg zijn wat ik hier schrijf.
Feit is dat Steijn een soort laf beton voetbal laat spelen waar ik van walg.
Als je daarmee kampioen wordt en promoveert hoor je mij niet meer.
Maar vooralsnog is het allemaal heel matig wat er wordt gepresteerd met de hoogste begroting en met de spelers die hij zelf heeft mogen halen.
Tot nu toe niet meer dan een magere 4 voor Steijn.

0    
Breda-Loyal

@Ouwe Spionkop

Zou je zelf akkoord gaan met Steijn zijn manier van spelen ALS hij er automatismes in krijgt ( combinatiespel , etc ) ?

Dit is gewoon intresse van een medesupporter geen discussieopener.

3    
Ouwe Spionkop

@breda Royal
Dat zou natuurlijk al een stuk beter zijn, maar dan nog hou ik gewoon niet van dit soort voetbal.
Op dit niveau zou voetbal een fijn kijkspel moeten zijn, maar ik erger me vooral aan dat achteroverleunen en vanuit de verdediging spelen.
Maar dat had ik ook bij Brandts en daar zijn we 3e mee geworden.
Ik kan me een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht herinneren met 24% balbezit, maar we wonnen wel. Toch was ik er chagrijnig over want we hadden werkelijk niks gezien van NAC.
Geef mij de gegenpressung maar!

1    
fvf6

Waarom staat Mashart niet in de basis (zie opstelling de stem) geef die jongen eens wat meer vertrouwen , speelt de laatste wedstrijden best wel goed en is dan een van de betere spelers , in vergelijking met Malone en Immers , die tonen wel inzet maar het voetbal is matig

1    
Plastieke annemieke

Ouwe spionkop .

Voor sprankelend aanvallend voetbal ga je maar naar Ajax, wij zijn nac en moeten het al tig jaar hebben van vecht voetbal zo ook dit jaar.

Hoe kan je nou aanvallend voetbal eisen met vleugelspelers als dogan en el allouchi? Die ren ik er nog uit. Mounir heeft een aardige techniek maar geen duelkracht en snelheid.

Dan heb je ook nog een spits die goed voor de goal is maar volledig afhankelijk is van de zijkanten is want een kans zelf creëren is te veel gevraagd. Een bal aanname is teveel gevraagd en een duel winnen is te veel gevraagd .


Leg jij maar eens uit hoe jij dacht in godsnaam aanvallend wilt voetballen terwijl je vleugeldood bent . Steijn moet het dit seizoen nog doen met deze spelers. Over 7 maanden zijn dogan , el allouchi, kali en nog meer weg en kan je eindelijk eens een goede aanval bouwen

2    
Breda-Loyal

@Ouwe Spionkop.

Ah ik kan mij goed daarin vinden waarom het niet je manier van spelen is , heb zelf namelijk ook veel meer de voorkeur naar een spelwijze zoals die van Hyballa.

Als het NAC dit seizoen resultaat opleverd zeg ik oke ik slik de bittere pil ff door zolang we maar stabiel groeien naar een stabiele eredivisie club.

Maar als ik zie dat het veldspel ontbreekt aan enige automatismes ( wat eigenlijk dan ook voor de supporters moet worden beschouwd als vermaak ) snap ik de negatieve klanken.

Tot slot moet ik zelf wel eerlijk bekennen dat je mij toen met Brandts helemaal niet hoorden klagen met de manier van spelen , want ( bestuurlijke wanorde in die periode daarbuiten gelaten ) 3e worden in de ere met NAC is gewoon heel knap.

3    
Ouwe Spionkop

@plastiek
Leuk geprobeerd maar Steijn zn stijl is verdedigen.
Als je het voetbal een beetje volgt zou je dat moeten weten.
Hij heeft zelf als trainer/TD compleet de vrije hand gehad bij het samenstellen van deze selectie.
Hij heeft er zelf voor gekozen geen buitenspelers te halen.
Er is geen trainer of TD geweest die de laatste jaren zo'n budget had te besteden.

10    
Plastieke annemieke

Ouwe spionkop

Vandaar dat hij met ado europa heeft gehaald en met VVV nog altijd het record aantal doelpunten heeft in de kkd.

Dat komt door zijn verdedigende spel inderdaad..

Die heeft hij wel gehaald. Mocht het je ontgaan zijn. Ze hebben het grootste talent van de kkd overgenomen voor 500.000 . Toevallig een buitenspeler.


Dat die geblesseerd is geraakt kan nac niet veel aan doen lijkt mij

9    
JO1991

Wat een gezeur allemaal weer. Maurice wil toch ook aanvallend spelen maar als dat er nu niet inzit dan maar hopen dat het nog komt.

en als Almere vanavond punten laat liggen en nac wint, sta je voorlopig gewoon op de 2de plaats?
weet niet wat Maurice en Manders daar dan fout aan doen?

Stoppen met zeuren en vanavond gewoon weer 3 punten pakken.

-6    
M

Plastieken Annemieke en [email protected]

Jullie moeten een ouwe wijfen of breiclub oprichten.
Wat een onzin gezeur nu.

4    
D'n Beuk

@Harrie


MS past niet bij de speelstijl van NAC?
WTF is die speelstijl dan ??
We vragen om NOAD en spelers die strijd leveren maar ondertussen verwachten we het tikki takka voetbal van Barcelona , Je zult van z'n levensdagen nooit een trainer vinden op de wereld die dat bij NAC voor mekaar gaat krijgen

1    
sjef de gevulde koek

Reacties hierboven kan ik maar 1 ding zeggen. GAAAAAAAAAAAAPPPPP!!!

9    
Hugo

Het interesseert me niets wat voor voetbal er wordt gespeeld. Gegenpressing, afbraak, counter of vol op de aanval. Het maakt me werkelijk geen f#ck uit hoe en met wie, als er maar gepromoveerd wordt uit deze ongelooflijke schijtKKD. Om te beginnen vanavond. Met een fantastische 0-4, of een luizige 0-1. Winnen hugodver. dat is het belangrijkst. HUP NAC!

5    
BREDA 1965

Zo is da Hugo

1    
Jurgen

Aanvallend voetbal ? Dat roept NAC ook.

Das mooi gezegd van onze vrienden maar ze hebben er deze competie 8 in het het netje liģgen.

Helaas is ons NAC ook geen killer in het afmaken.watbdl
Stein wat ga je op het veld zetten?

Doe eens wat aanvallends..............tegen deze ploegen moet je er minstens 5 inprikken werk eens aan je doelsaldo dat is ook belabberd. Gelukkig heeft Nick aardig wat tegen doelpunten voorkomen.
3 poenten en flink wat ballen het netje en een clean sheet voor Nick.

1    
Harrie

@Baron
Ik zeg niet dat de Rooij geen transfersom gaat opbrengen, maar ik verwacht niet dat we die zullen verkopen voor een half miljoen of meer. Dus uiteindelijk verlies. Wanneer ik hierin geen gelijk krijg zal ik dat zeker ook posten. Wanneer je een jeugdspeler verkoopt of ook al gaat hij transfervrij weg, maar maakt die later een transfer krijg je als nog opleidingsvergoeding.

Dat O21 meer traint dan NAC 1 is al het hele seizoen zo, dus ook toen ze wedstrijden speelden. Daarnaast trainen oa van Hooijdonk, van Schuppen, Kestens, Vanacker, Siereveld extra extern omdat ze bij NAC 1 nauwelijks iets doen. Dit is bij de aandeelhouders bekend want van Hooijdonk en van Schuppen trainen bij een sportschool waar ook aandeelhouders van NAC komen op dezelfde tijd. Hoe komt het toch dat spelers de wedstrijden niet volhouden? Nu niet aankomen met Corona, want dat was daarvoor ook al.

@Plastieke Annemieke
Met “vriendjes” de hand boven het hoofd houden bedoel ik Malone en Immers. Die doen het al weken slecht maar mogen blijven staan. Wanneer een ander het beter doet op hun positie word er wel wat geschoven Hier is vandaag Riera het slachtoffer van, meestal een jonge speler maar nu Riera die niet goed speelde en ook aanvallend meer heeft gescoort dan bijvoorbeeld Immers die aanvallende middenvelder is.

-3    
Harrie

Beste d’n Beuk,

We verwachten inderdaad NOAD, maar dat is het juist. Dat doet MS niet. Die wacht af, zet geen druk vooruit en spelers leveren echt geen strijd.

Of kan jij 1 wedstrijd aangeven waarin jij NOAD hebt gezien onder MS?

2    
Vrouwke

Zullen we Steijn eerst eens niet even de tijd geven? Hij heeft nog geen moment al zn spelers fit gehad. En die kut Corona er nog bij. Daarentegen staan we gewoon bij de bovenste plaatsen en doen we nog gewoon mee. Nee het voetbal is vooralsnog niet om aan te gluren maar het kost ook tijd om er een goede vechtmachine van te maken. Zeker als je steeds spelers moet missen

4    
svt076

@harrie,

volgens mij is ons NAC dit seizoen al een aantal keren terug gekomen van een vroege achterstand, en hebben ze deze wedstrijden uiteindelijk over de streep getrokken.
Ik zie wekelijks een Haye, Immers, Schouten, Riera, Olij en nog een aantal die 90 minuten tot het gaatje gaan.
Dat jij niet oplet moet je niet op Steijn gaan afschuiven.
Trainerwissel nummer 300 in een paar jaar tijd gaat niks opschieten, wat denk je nou?
Geef het wat tijd, steun de mannen en dat is het enige wat we kunnen gebruiken nu...
HUP NAC en 3 punten vnv !

0    
Theoden King

De heer Wels probeert NAC in slaap te sussen en dat zal wel weer lukken. Aanvallen met tob oss? Droom lekker verder.

Ik verwacht, nee eis, een NAC dat nu eens vol op de aanval gaat spelen en er minstens 4 of 5 gaat inschieten. Als er nu nog afwachtend gespeeld wordt, zet ik mijn tv uit en kijk ik geen NAC meer dit seizoen.

0    
D'n Beuk

@Harrie

MS is ook geen tovenaar, het is misschien niet altijd geweldig waar we naar zitten te kijken maar wat verwacht je van een club waar de trainers en selectiespelers na elk half jaar van samenstelling veranderd ?!

Misschien is het handig dat er met MS eerst eens een fundament gelegd gaat worden waar we op door kunnen, en voorlopig pakt NAC nu de punten die het moet pakken en zijn de verlies partijen tegen de betere ploegen in de KKD best te verklaren.
Bij VVV heeft hij in 3 jaar tijd de basis gelegd waarvan een "kleine" club nu al een behoorlijk aantal jaar de vruchten plukt
Als er bij NAC zo'n basis weggelegd gaat worden zullen we er nog veel en veel meer de vruchten van gaan plukken simpelweg omdat er dan langer eredivisie gespeeld gaat worden als 2 jaar .
Hoe vervelend ook wij als supporters zullen enig geduld moeten , want de weg omhoog die we moeten gaan bewandelen zal er eentje zijn van vallen en opstaan

1    
Harrie

@d’n Beuk helemaal mee eens dat je eerst een fundament moet bouwen. Dat gaat alleen niet als je spelers aantrekt met meerjarige heel dure contracten die het niveau waar je naartoe wilt niet (meer) aan kunnen.

Wanneer Malone, Immers, Bilate en onze Afrikaanse verassing een eenjarig contract hadden gekregen met als doel nu promoveren was dat wat mij betreft oké. Dan had je vandaar kunnen beoordelen wie het jaar erop wel of niet mee kan. ADO laat Immers echt niet zomaar gaan als ze maar enigszins dachten dat Immers een rol van betekenis kon hebben in de eredivisie. Mocht je promoveren zijn het deze contracten die zorgen dat je onvoldoende budget hebt voor benodigde versterkingen en heb je spelers onder contract waar je in de eredivisie niet meer mee kunt aankomen.

1    
TJe

@ WILLEM 4,5

Waar kan ik tekenen?

Geen Marshart maar Venema.
Overige 10 kloppen.

Laad alle berichten na dit bericht in