Wij gaan niet opzij

TVDA: "Niet iedereen was overtuigd over Felix Correia"

Thiestemberg

Waar in de transferwindow nog sterke geruchten gingen dat NAC achter Felix Correia aan zat, zijn deze nu ontkracht door van den Abbeele. Ook liet hij zich uit over de reden achter het uiteindelijk niet in zee gaan met Ralf Seuntjens.

Felix Correia, een jonge talentvolle Portuguese vleugelflitser, net aangetrokken door Manchester City en nog te licht voor het eerste elftal daar. Zijn naam werd bijna direct gelinkt aan NAC Breda. Aanvankelijk leek NAC ook best geintresseerd maar de leentransfer vond uiteindelijk geen doorgang. Er gingen al snel verhalen dat City de jongeling liever bij een Eredivisie club zou stallen. Uiteindelijk gebeurde dat ook, althans AZ huurde de jongeling voor een seizoen maar hij heeft tot nu toe uitsluitend minuten gemaakt bij de beloften van AZ. 

Had de jonge linksbuiten dan niet beter minuten kunnen maken bij NAC in het eerste elftal? Nu blijkt dat City hier wel degelijk voorstander van was, echter is hij door NAC gewogen en te licht bevonden. Van den Abbeele geeft aan dat er bij een nieuwe versterking door drie mannen tot een consensus gekomen moet worden, Namelijk hij zelf, trainer Ruud Brood en scout Peter Maas. Binnen deze drie was er weinig draagvlak voor de komst van Correia. Volgens van den Abbeele was dit bij veel meer van de aangeboden City-talenten het geval. Met als gevolg dat nu alleen de gebroeders Ilic zijn gehuurd en Colin Rosler definitief is ingelijfd waar er in voorgaande seizoenen soms vijf huurspelers in Breda actief waren. 

Ook liet van den Abbeele zich nogmaals uit over de situatie Ralf Seuntjens, nu meer op voetbaltechnisch gebied: "We zijn allemaal overtuigd dat Seuntjens een goede voetballer is die een grote impact zou kunnen hebben gehad. Voor alleen dit seizoen, de korte termijn, had ik 'ja' gezegd". Uit deze uitspraak blijkt maar weer dat TVDA niet zo veel heeft met sentiment en vooral aan zijn eigen visie trouw blijft. Die inhoudt dat er alleen spelers met kans op doorverkoop of restwaarde worden aangetrokken. 

Bron:
BN De Stem, B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - Excelsior 84 reacties
67 Reacties
69   7  
Joop Klepzeiker

@Flieger

Misschien even het hele artikel lezen, dan wordt keurig uitgelegd dat dit als noodgreep moet worden gezien nadat Bohui langdurig geblesseerd raakte en Middleton niet kwam toen iedereen er van uit ging dat hij op het vliegtuig zou stappen. Van alle opties was Boussaid toen de beste, en ook nog eens één die al langer op de scoutingslijst stond. Volgens mij valt op dit verhaal niet zo veel af te zeiken hoor ;-)

24   97  
van Flieger

Wat is dan de restwaarde van die van Utrecht gehuurde mug die niet steekt ??

69   7  
Joop Klepzeiker

@Flieger

Misschien even het hele artikel lezen, dan wordt keurig uitgelegd dat dit als noodgreep moet worden gezien nadat Bohui langdurig geblesseerd raakte en Middleton niet kwam toen iedereen er van uit ging dat hij op het vliegtuig zou stappen. Van alle opties was Boussaid toen de beste, en ook nog eens één die al langer op de scoutingslijst stond. Volgens mij valt op dit verhaal niet zo veel af te zeiken hoor ;-)

41   11  
40jaarNAC

@Flieger

Ik denk net zoveel restwaarde als U op deze site.
Veel nutteloze opmerkingen en herhalingen...MAAR..soms slaat U de spijker op zijn kop.
Laat nou net die niet stekende mug net als U soms vanavond eens 2 keer wel steken.

8   6  
J Breda

Helaas verhinderd vanavond. Voor diegene die snel is: net een b side kaart aangeboden op secundary ticketing

12   16  
Badeend

Ik moet het allemaal nog zien. Hou wel van de verversing die is doorgevoerd en ik heb helemaal niks met het Seuntjens-sentiment en het valse gejank in de media daarover. Maarrrrrrr ik vond deze quote uit BN De Stem ook wel opvallend:

"Spelers moeten waarde vertegenwoordigen en in de toekomst geld opbrengen.”

Als dat een vaststaand feit voor je is, heb je je niet verdiept in de situatie van NAC - of het recente verleden. Met zuiver en alleen spelers die" geld opbrengen", hou je gewoon in stand waar Smulders mee bezig was. Het is dan te hopen dat je betere karakters aan kunt trekken. Maar ik geloof niet dat je NAC uit het dal krijgt door alleen jonkies met potentie aan te trekken.

24   4  
7Hills

Prima uitleg. Is op pad gestuurd met een opdracht door de eigenaren, en moet binnen die kaders opereren. Goed om te lezen in ieder geval dat alles in overeenstemming met Maas en Brood gebeurd, zodat we geen situaties meer krijgen zoals met Smulders die alles maar op eigen houtje deed. Geeft mij wat meer vertrouwen dat er nog voldoende rek in deze selectie zit.

19   2  
Dun Diëe

Ik vind het sentiment om alleen spelers te halen waar transfergeld mee te verdienen valt erg gevaarlijk. Ten eerste is het de vraag of dat wel altijd lukt. Ten tweede kan een speler ook op een andere manier geld opbrengen. Goed, voor Seuntjens zal over een paar jaar weinig meer betaald worden, maar als hij van grote meerwaarde is die tot promotie leidt dan is dat zeker een investering die zich uitbetaald. Kortom, ik weet niet of het blindstaren op die jonge gastjes wel zo'n goed idee is. Maar ik heb het idee dat dit van hoger hand wordt opgelegd.

24   42  
van Flieger

Als De Graafschap met Seuntjens wel promoveert en wij met Sjokkers niet, dan zijn we met Tommyboy en zijn betweters wel in de aap gelogeerd. Wie een beetje doordrukt komt al snel op het beschikbare budget. De wanprestatie van van Aalst.

VDA had moeten worden doorgezaagd over Kapuadi en Kudimbana. Twee flops. Of over het feit dat hij als zaakvoerder van GT Sports op 29 april nog de balans en w&v deponeerde, ten tijde van zijn dienstverband bij NAC.

Moniz vroeg op het perron van Almere wie eigenlijk de baas is bij NAC, "Edelenbos" ? En dan kun je het weer helemaal gaan uitleggen over wie de feitelijke leiding in handen hebben en wie zich als brave onderknuppels dienen te gedragen.

28   9  
7Hills

@Van Flieger

Wat is toch die obsessie met Kapuidi? Een talentvolle verdediger die niet gekomen is want te duur. Hoezo is dat een flop?

21   5  
DunErwt

Zoals eerder gezegd, zou je Seuntjes halen dan ga je geen meerwaarde halen in een verkoop van Seuntjes maar wel in de voetballers die hij zn ervaring overbrengt.

27   11  
D'n Klaagmuur

Helemaal met Badeend eens, feitelijk gebeurt er nu niets anders dan onder onze Hans. Denken we bij NAC nu echt dat we het gaan redden door zogenaamd uniek te zijn en dat Tom alle "pareltjes" er tussenuit weet te pikken die onze concurrentie niet zal vinden? Wat een naïviteit zeg, alsof Kudimbana, Mashart, El Allouchi en Stokkers, om maar even wat namen te noemen, ook maar iets op zullen gaan leveren in de toekomst...

Kijk naar clubs als Utrecht, Ado, VVV, die gewoon een mooie mix van mannen met ervaring neerzetten naast wat jeugdige semi-talentjes. Ook zij weten wel dat de echte pareltjes amper te vinden zijn en een Ajax, PSV, City of wie dan ook ze binnen no-time voor hun neus weg zal plukken als ze de kans krijgen.

Ik speel liever stabiel in de eredivisie rond plek 10 met af en toe een uitschieter naar boven, dan op deze manier op en neer blijven gaan tussen Ere en Eerstedivisie.

30   5  
Ivo

@van Flieger

Je springt van de hak op de tak.
Van Seuntjens naar Kapuadi naar Moniz in 3 zinnen. Alle drie hebben ze niks met NAC te maken. Jouw epistels zijn nauwelijks meer te volgen, behalve dat de strekking altijd hetzelfde is.

Steek een sigaar op en relax. De whisky of cognac zou ik even laten staan.




11   10  
Ivo

D'n Klaagmuur.

Blijf bij de feiten. Mashart en El Allouchi zijn niet gehaald door TvdA.

En als jij ff 5 miljoen op tafel legt spelen we volgend seizoen weer eredivisie. Alvast bedankt namens ons allemaal.

13   9  
D'N Klaagmuur

@Ivo, Klopt, die zijn gehaald door Hans, die een, zoals ik aangaf, precies dezelfde handelwijze had.

Bullshit met je geleuter over 5 miljoen op tafel leggen, waarom lukt het een club als Heracles wel?

22   15  
willem 4,5

Goed gezien door TVDA, Seuntjens niet aantrekken is goed gedaan, die heeft zijn hand overspeeld. Zelf een sollicitatieprocedure opstarten met de gedachte hier een contract voor 3 jaar te kunnen tekenen, misgegokt dus! En de zoveelste kutopmerking van onze pseudo intellectueel over een speler van ons NAC raakt natuurlijk weer kant noch wal. Hij is gewoon voor een jaartje gehuurd so what? We hebben 3 huurlingen, goed gedaan Tom!

9   2  
TpT

Kan dit verhaal wel volgen. Ik had Seuntjens graag gezien dit seizoen zeker nu blijkt dat hij De Graafschap tot nu toe meer punten heeft bezorgd dan Stokkers heeft gedaan voor ons.

Vooraf gezien was het echter een gok en dan ook nogeens over een meerjarig contract. We hebben de laatste jaren al vaak genoeg meerjarige contracten uitgedeeld aan spelers waar we niets aan hadden.

Wat betreft City ben ik het zeker eens met VDA. Het moet iets toevoegen of anders niet huren.

10   1  
Wanny

De visie van Smulders was ook niet zo slecht. Alleen de uitvoering was belabberd. Er is niks tegen het halen van wat jongere spelers die je daarna kunt verkopen. Alleen haalde hij precies de verkeerde, die je aan de straatstenen niet kwijt kunt.

18   3  
7Hills

Vindt de discussie wel of geen Seuntjens wel vermakelijk. Sowieso wordt net gedaan alsof het Messi is, wat op zich al grappig is. Maar vooral omdat het over één speler hebben, één positie die sommigen anders ingevuld zouden willen zien.

Vorig jaar ging de discussie over 9 of 10 plekken in de basis elf. Dus we gaan vooruit!

2   9  
willem 4,5

Wat een prachtige conclusie Erwtje, daar kunnen we mee thuis komen hoor!

11   27  
van Flieger

Onze TD stijgt niet boven het niveau van een ordinaire gokker uit.

Blijkbaar is promotie geen zaak van leven of dood. Van Flieg heeft de indruk dat een aantal aandeelhouders het zelfs helemaal niets kann schelen. Ze staan alleen garant voor een eventuele onderdekking, maar dat pas nadat het selectiebudget volledig is uitgeknepen. Het voetbalgedeelte als sluitpost op de begroting.

Wie rustig en kalm door de klapper van VDA bladert ziet allerlei onduidelijke en soms zelfs ronduit dubieuze spelersmakelaarscontacten uit Afrika en de Karpaten (Ndiaye, Bourakba, Nsama, Veljanovski, Pavliesvili). Om op het niveau van Lul76 Radio te blijven: waarom is VDA TD bij ons NAC ?

En hoe zit het eigenlijk met Eisenga ? Is daar iedereen wel tevreden over ? De man die in de wandelgangen lachend The Driver genoemd wordt ?

Een jaar geleden moest Smulders op de meest smadelijke wijze de club verlaten als gevolg van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering die iedere keer eind september plaatsvindt. Nu zijn ze druk bezig met het accorderen van de nieuwe RvC, de volgende rits buigers en knipmessers.

Costa, half bewolkt, 27 gr.

18   4  
Ivo

D'n Klaagmuur

Heracles verslijt geen directie, staf en spelers zoals NAC.
Bij NAC regeert de emotie en de waan van de dag. Als we winnen zijn we de beste en als we verliezen moet iedereen weg. De nieuwe TD is er een paar maanden en moet van jou ook al weer weg.

Er wordt één speler gehaald als 4e spits (Kudimbana) met een minicontractje voor één seizoen, en daar wordt TvdA al op afgebrand. Zal je net zien dat hij binnenkort een keer de winnende goal maakt.

Niemand die kijkt naar de enorme puinhoop die er was toen hij kwam, de verziekte sfeer in de kleedkamer, de slechte contracten en het motivatie en kwaliteitsgebrek van vorig seizoen. Volgevreten vedetten, te lam om te werken.

Ik zie verbetering met deze jonge groep. Ik zie een andere mentaliteit, ik zie gretige spelers die voor elkaar willen werken. Gebrek aan kwaliteit compenseren met inzet. Dat is wat NAC al jaren doet. Op een enkele uitzondering (Angelino, Manu Garcia) na.

Kunnen we dit seizoen promoveren: misschien.
Gaat dat ook lukken? Dat hangt van veel factoren af.

Kijk waar je vandaan komt en kijk waar je rond de winterstop staat, als we iedere tegenstander 1x gehad hebben. Het is nog veel te vroeg voor conclusies.

6   5  
Simon S

Vandaag laatste kans voor Stokkers! Ruud is er klaar mee en gunt zijn huisvriend Sidney meer een basisplek.

8   26  
van Flieger

Gaan we Dogan dit jaar nog op het veld zien of is die te vroeg gebracht ? Wat een entourage had die overigens bij zich in Almere, man man man.

10   27  
van Flieger

Klepzeiker - we staan met 11 noodgrepen op het veld, misschien is het je ontgaan, maar we zijn afgelopen seizoen op een weerzinwekkende wijze gedegradeerd. Dit is de KKD waar we als NAC in feite niets te zoeken hebben. Helaas is dit de comfortzone van hen die dit veroorzaakt hebben.

17   5  
7Hills

@van Flieger

Ja? Kon je dat zien samen met je vriendje weggestopt in een hoekje van het stadion, zo ver mogelijk uit de buurt van de uit/NAC supporters maar niet eens op de hoofdtribune tussen de andere hotemetoten? Heb je nog gezwaaid naar Dogan?

6   3  
10Dora

D’n Klaaguur “ waarom lukt dit een Heracles wel?”

Simpel: kunstgras en geen eigen jeugdopleiding.

9   3  
DunErwt

@willem2 4,5

Niet iedereen heeft zon zelfbenoemde "speciale positie" op deze site zoals jij en je vriend tante snor.

13   3  
Nacfem

@van flieger
Als je er bij was geweest gisteren had je zelf de vragen kunnen stellen die je op deze site keer op keer op keer op keer stelt. En had je van VDA gehoord dat Dogan vanaf begin Oktober weer gaat opbouwen in speelminuten. En Bohui inmiddels uit de brace is en buiten traint maar nog niet met de groep.

7   3  
janus

@Flieger

Iedere TD haalt helaas miskopen. Zelfs Overmars, De Jong, van Geel etc. zitten er wel eens naast. Net zoals TVDA.

In tegenstelling tot Smulders vind ik het een hele verstandige zet om niet wederom iedere speler die city aanbied naar Breda te halen. Zo krijg je op de termijn een vast elftal waar het publiek zich in herkent. Ik ben die broodvoetballers van de laatste 3 jaar, los van Ambrose, Manu, Angelino en Mari, heel erg zat. Profiteurs die geen flikker om de club geven

TVDA heeft meerdere interviews gegeven waarin hij constant zijn visie uitlegt. Hij verantwoord iedere inkomende transfer met een duidelijke uitleg die aansluit op zijn visie. We kunnen niet na 3.5 maandjes pas zeggen of de beste man zijn beleid goed is. Dat kan pas aan het einde van het seizoen. Geef die man tijd en vertrouwen joh.

5   22  
van Flieger

NACFEM - dat was niet de vraag, en het antwoord kon niet vager zijn.
Dogan is dus gewoon te vroeg gebracht en dit jaar geen basisplaats meer. Dat zou het eerlijke antwoord geweest zijn.

8   13  
10diego

Denkt VDA dat hij er volgend jaar nog zit als we niet promoveren?

Er is maar 1 doel: promoveren. Hoe en met wie maakt niet uit. Na promotie moet je toch (zoals bij NAC elk jaar) een nieuwe selectie samenstellen.

Het idee dat je kunt bouwen aan een team voor de toekomst is in de huidige voetbalwereld naief.

Het is een soort dagvers product: niet bouwen, presteren verdomme.

Seuntjens geen rest waarde? Dat klopt. Stokkers en Kadamdinges ook niet.

Seuntjens niet eredivisie waardig? Fortuna liet Stokkers vast gaan omdat hij te goed was voor de eredivisie.

Kortom: deze man lult maar wat met zijn polyvalente straatvechters en door muren lopers. Filipovic houdt de rode van zijn carriere keurig vast: meer kaarten dan goals.

2 goals van Sydney hebben een crisis even uitgesteld maar het is echt een matige selectie met dit budget. En de keuze op basis van “ er zit rek in” weten die rek goed te verbergen.

15   3  
Nacfem

@van flieger
Ik zeg toch dat hij vanaf begin Oktober weer gaat opbouwen met speelminuten. Hij is ook niet te vroeg gebracht, het is namelijk een andere blessure dan waar hij in eerste instantie mee langs de kant zat. Snap niet wat daar vaag aan is? Maar als jij dat al vaag vindt snap ik meteen waarom je elke keer dezelfde vragen blijft stellen, je wil het gewoon niet snappen.

8   19  
van Flieger

Janus - we hebben helemaal geen tijd. En zeker niet voor iemand die al stevig mislukt is bij zijn vorige Job. Die eerst nog op vakantie moest en die helemaal geen grote naam is in de vaderlandse voetballerij. Wat heeft hij nou gepresteerd ? We moeten toezien hoe we thuis niet kunnen winnen van Jong Utrecht en in Almere halen we dankzij Sydney een opluchtingsoverwinning.
En dan die Noblejas die n de eerste helft stevig in de fout gaat op het middenveld waar dan godzijdank geen goal uitkomt, Maar wel met zijn allen Mashart uitschelden. En wat is er met Luca Ilic aan de Hand ? Die 1-3 helemaal aan het einde had er gewoon in gemoeten. Staat vaak te dromen.

Nee mensen, VDA bewieroken, het geeft geen enkele pas. Er is geen voetbalvisie en de gehaalde spelers overtuigen nauwelijks (Stokkers, Dogan, Boussaid). Alleen Nacho is redelijk solide, Riera doet ook zijn best maar die mag Brood best eens naar de kant halen als we voorin weer eens geen stootkracht hebben. Let wel: dit is de KKD !!

9   2  
7Hills

@10Diego

Vaak gevraagd aan de notoire selectie afzeikers hier en nooit een antwoord gekregen, wellicht maak ik bij jou meer kans.

Behalve Seuntjens, welke spelers had jij naar NAC gehaald als je TD was? Want je doet net of er veel betere opties zijn met dit budget?

3   2  
sjef de gevulde koek

Effe serieus Ik heb Seuntjes gezien tegen NEC. Sommige hier noemen onze spits finn sjokkers nou ik weet niet hoe je Seuntjes dan moet noemen. Kunnen we ophouden over hem want echt zeer matige speler die echt niet meer is dan Stokkers. Overigens vraag ik me wel af als ze die jongen van City afkeuren met hoeveel glazen bier de kudibana hebben bekeken. Kan het nog steeds niet geloven wat ik in de voorbereiding tegen de amateurs heb gezien zo slecht en dan na weken nog een contractje geven dat kan echt niet.

5   4  
10diego

Er is een aantal mensen dat door 2x Sydney ineens weer heel positief is, tijdens AZ uit op deze site brulden en brulden en afhankelijk vd uitslag van vanavond hun mening over de selectie en TVA weer aanpassen.

6   21  
van Flieger

Het hoge woord is er dan eindelijk uit: er is (was) niks beters te halen met dit budget.

Clubwaarden als tegendraads en bourgondisch, NOAD en saamhorigheid met dat ene zinnetje in de emmer getrapt.

Want kritiek op de technisch manager die persé technisch directeur wilde heten is not done, net als het ontmaskeren van de kleine Dalton en zijn boeven in de Zuid-Afrikaanse wijnbusiness.

1   2  
Scheppioni

Oke vdA, kan ik inkomen, maar er lopen er nog enkele bij ??? Hoop op Schouten vanavond !

5   13  
10diego

@7hills,


Ik zou in ieder geval niet gegokt hebben op en , Filipovic en Schouten en die jongen van United en een Divisie 3 Spanjaard. Immers: er is maar 1 doel. Dan ga je voor wat minder gok werk. Wat is er mis met Sporkslede?

Zwarts uit Feyenoord jeugd nu Excelsior ipv Kudimbana. Anchabar is een zekerheidje voor een goal of 15 en maakt dat je een ander systeem kan spelen. Was transfervrij. Nu hebben we 3 dezelfde types.

Kai Heerings (ex Fortuna) als verdediger ipv Spanjaard.

Cabral ( transfervrij) ipv dat ventje van United. Kan op linker en rechter vleugel. Is pas 27, goede creatieve speler. Geen makkelijke jongen.

een fatsoenlijke 2e keeper. Je moet er niet aan denken dat deze erin moet.

Robert Schilder had ik ook wel als centrale verdediger willen zien. Probleem nu is de erbarmelijke opbouw van die 2 houten klazen.

Bij de keuze tussen Stokkers en Seuntjens had ik destijds wellicht ook voor Stokkers gekozen. Vanwege zijn karakter en beweeglijkheid.

Ik blijf er bij TVA is een scout en geen TD en wat hij doet is zijn bij jeugd interlands gevulde data base najagen. Die 3e divisie Spanjaard en Kapuadi hebben in 2,5 jaar nauwelijks op nivo gespeeld, (ver) daar voor wel jeugd international. Maar dat was Carulina ook zijn cv is niet veel anders dan wat er nu is gehaald.



5   15  
10diego

Overigens best lekker werken als technisch “directeur” als je nog langs 2 loketjes mag voor je een speler mag halen. Neem aan dat de hoofd scout en de trainer dan ook opstappen als blijkt dat deze selectie niet promoveert.

4   4  
Buurman

Hahaha ... “ kleine Dalton” dat vind ik weer wel leuk. Het is simpel medesupporters. Alles staat en valt met de resultaten. Promotie is een must. Te beginnen tegen Excelsior. Ik hoop uiteraard op een overwinning. Maar de ratio zegt me dat een gelijkspel hooguit haalbaar is. Zeker geen grote uitslag deze avond. We gaan het zien.

11   4  
7Hills

@10Diego

Achahbar, Cabral? We hebben niks geleerd van de karakters van Rosheuvel en Kastaneer vorig seizoen? Daarbij heeft Cabral te hoge salariseisen, of hij moet NAC zo'n leuke club vinden dat hij genoegen neemt met slechts een derde van zijn laatst verdiende salaris. Kai Heerings speelt nu bij NorthEast Utd. in India, weet niet of hij perse een avontuur wilde of dat er geen club in hem geïnteresseerd was. In ieder geval geen competitie van enig niveau. Robbert Schilder waar door Cambuur op sportieve gronden afscheid van is genomen, die nu nog geen club heeft maar eerder in de belangstelling stond van Algeheel amateurkampioen AFC...

Nee, snap wel waarom jij het niet ziet zitten in deze selectie. Jou gedachten over spelers die een team sterker maken staan zo ver af van wat er op het veld staat dat dat niet meer goed gaat komen.

4   11  
10diego

Beetje goedkoop 7hills.

Je vraagt wie ik gehaald zou hebben. Ik weet dat Heerings naar India is, maar was in juni een optie, net zoals Kapuadi dat was voor onze TD.

Anchabar en Cabral zijn inderdaad lastige ventjes. Maar wat heb je liever, Koorknapen die niet presteren?

Robert heeft een aantal eerste divisie clubs afgewezen waar hij geen zin in had, waaronder Telstar, Helmond en Oss. Richt zich nu wat meer met zijn onroerend goed portefeuille. Maar omdat hij voor AFC koos vindt jij het een dom voorstel.

Als je zo van achteraf redeneren houdt, waarom steun je de keuzes van de Belg dan permanent? Het is toch een kut selectie?

3   8  
10diego

7hills, ik sprak in de NOAD box tijdens NAC-Cambuur 2 fans/sponsors van Cambuur die me vertelden dat ze Schilder er nog graag bij hadden gehad en hem een steunpilaar noemden.

6   12  
van Flieger

Buurman - de credits voor die typering gaan in dit geval naar 10Diego. Door de Pope zelfs een keer als "de broer van van Flieger" aangemerkt. Het moet niet gekker worden. Paranoia en anonieme kwaadsprekerij zijn aan de orde van de dag. Dat is helaas de sfeer geworden.

5   3  
D'N Klaagmuur

@Ivo: Waar heb je mij zien zeggen dat Tom weg moet? Ik zeg alleen dat ik het niet eens ben met de strategie die NAC op heeft gesteld en daar is TvdA niet in zijn eentje verantwoordelijk voor.

We lachten allemaal van As wel uit met zijn klapper (eerlijkheid gebiedt te zeggen, ik ook), maar die selecties waren toch wel een heel stuk stabieler dan waar we het de laatste 7 jaar mee hebben moeten doen.

7   3  
7Hills

@10diego

Vooropgesteld; ik ben blij dat jij wél reageert. Er zijn er genoeg die de selectie afkraken maar zelf niet met namen komen die ze liever zouden zien. Dat ik het er niet mee eens ben lijkt me evident, zie er echt niks in.

Ík vind het geen kut selectie in ieder geval. Dat ze (nog) niet op niveau zijn lijkt me duidelijk, maar ik zie wel zaken die me prima bevallen en die we vorig jaar gemist hebben. Vorige week vrijdag werden ze steeds slordiger naarmate het langer duurde dat ze niet gescoord hadden, dat was maandag alweer stukken beter geregeld. Ze leren dus ook nog eens van hun fouten.

Brood heeft nog niet de oplossing voorin gevonden, maar zodra Dogan er weer bij is ben ik ervan overtuigd dat het gaat draaien.

0   0  
Talentje

Staan nog kaartjes op secundairy ticketing :)

3   12  
van Flieger

En over het zinnetje over Bodi Brüsselers in het interview kun je 2 dingen zeggen: VDA vertelt niet het hele verhaal en de journalist vraagt niet door. Aandeelhouders zouden hier zeker geen genoegen mee moeten nemen.

8   3  
WillyG

Volgens mij is het gewoon helder als het gaat om Seuntjens.

NAC - Ja we willen jou erbij hebben voor één jaar. Je zal van meerwaarde zijn om te promoveren. Als we promoveren hebben we niks meer aan je in de Eredivisie.

Seuntjens - Ik zou graag 2-3 jarig contract willen hebben.

NAC - Mochten we na een jaar niet promoveren en nog een jaar in de KKD blijven, kunnen we altijd nog met een jaar verlengen.

Seuntjens - Ja maar ik wil nu 2-3 jaar.

NAC - Jammer dan, met jouw leeftijd spelen we op safe. Wil je echt voor NAC spelen, teken je nu voor één jaar. Anders niet meer bellen, de groeten.

9   15  
van Flieger

Willy - de Graafschap omarmde hem wel. Voor de grote concurrent is hij al een paar keer behoorlijk van waarde geweest en hij neemt de rest mee op sleeptouw. Niet promoveren kost 3 miljoen, een tonnetje of anderhalf voor Ralf Seutntjens staat in geen enkele verhouding. Hier spelen andere argumenten zoals de angst voor leiderschap en de wens van Brood om het groepsproces te kunnen beheersen. Dan zijn fluisterende Belgen en mompelende Spanjaarden handiger.

5   2  
NAC4Ever

Kan het beleid redelijk volgen.
Vindt het ook niet vreemd dat NAC inzet op jonge talenten. Toch zou ik graag twee of drie 30+ spelers in de selectie zien. (Uiteraard wel spelers met voldoende kwaliteit).
Zij brengen de ervaring mee waardoor een selectie beter kan gaan presteren. Dit brengt je dus dichterbij promotie,wat ook geld oplevert. Ook kunnen zij de jonge spelers beter maken waardoor de transferwaarde van de jongere kan stijgen.

5   3  
WillyG

Flieger - Ja dat snap ik wat promotie waard is. Maar je zit toch niet op een Heamhouts scenario te wachten? Een oudere speler die er dan bij hangt, met een salaris wat hij in de eerste divisie nooit meer gaat krijgen. Dus ook niet vertrekt.

Waar het mij omgaat is dat hij de grote te droom uitsprak had om voor ons, en blijkbaar ook zijn, NAC te spelen. Die kans had hij om dat voor minimaal 1 jaar te doen. Daarna kan je altijd nog verder zien.

Ik heb begrip voor het standpunt om hem één jaar te geven. Ik vind hem dan een dwaas dat hij het niet doet, na zijn uitspraken vooraf.



4   4  
sjef de gevulde koek@van Flieger

Het word er niet beter op met je onzin. 1,5 ton voor Seuntjes en je word kampioen haha. Is maar goed dat jij geen TD bent. Ik weet niet of je het weet maar je staat met 11 man in het veld niet alleen Seuntjes wat een vergelijking begin echt aan jouw niveau van intelligentie te twijfelen na het zoveelste onzin bericht

7   5  
van Flieger

Correia was overigens die gast die Schouten er binnen 5 minuten twee keer uitliep. Doen alsof de problemen op links en rechtsachter zijn opgelost is alleen maar genant.

7   4  
van Flieger

Willy - wat er ook geroepen wordt, als Graafschap met aanvoerder en sterkhouder Seuntjens promoveert en wij niet is dat niet uit te leggen. Waarschijnlijk hoeft VDA dat dan ook niet meer uit te leggen.

0   6  
willem 4,5

Inderdaad Ertwje (FC Almere) je begint het door te krijgen!

5   6  
BONGO

Hé Flieger. Paniekzaaier. JIj wilt zo graag promoveren, maar NAC is nu bezig met beleid en geen korte termijn gedoe. Doen we er een jaartje langer over dan is dat maar zo.
We staan nu tweede na 6 wedstrijden , niets aan de hand!

Terug in je mand en sigaar in je hol.

Breda to tha bone!

4   9  
willem 4,5

Kunnen we flieger niet voor een paar jaar naar Antarctica sturen, zijn we van dat slappe semi intellectuele gelul af. Een inzamelingsactie is een goed idee denk ik, wie doet er mee?

1   2  
Ojee

Flieger, als als als... als die ellende die jij voorziet allemaal niet gebeurt is de Belg ineens de held en de visionair. Voor 'als' kopen we niks.

3   4  
Jan Bril

Vieze huichelaar die VDA want nu vertelt hij een ander verhaal over Seuntjens dan de vorige keer. Toen was het de 3 die sinds enkele weken voor zijn leeftijd stond.

2   2  
Breda

100% eens met Tom. 1 jaar. Langer had je Seuntjens nooit moeten vastleggen. Maar die wilde contract voor 3 jaar. 2 jaar was al te veel geweest.

3   2  
DunErwt

@willem2 4,5

Je benoemt jezelf als iemand die een "speciale positie" op deze site.
Vervolgens ga je lopen reageren alsof het zo is, en dan durf je te beweren dat anderen onzin verkondigen?
Whoehaha neem je pillen in.
De enigste positie die jij en je vriendje hier hebben zijn onzinverkopers.
Ga hier weg niemand mist jullie......

3   6  
prof dr Nakkermans

Mijn hemel...wat en gezeur en gezever op de bsideRats
Redactie Bsiderats, tijd om eens in te grijpen. . .voorstelletje doen om onze internethelden de kop in te drukken


Als je meer dan 20 thumbs down hebt op je berichten, het account voor een maandje blokkeren aub.

Het goeie werk van een paar supervrijwilligers (lees redactie B-side Rats) wordt geheel teniet gedaan door een randdebiel. Zo jammer

4   2  
10diego

Wie van de spelers die TVA gehaald heeft vormen dan het kapitaal op het veld?

Keeper komt uit de koker van Jelle, de Spanjaarden zijn degelijke eerste divisie verdedigers maar kun je geen kapitaal noemen. Ilic broertjes zijn huurlingen, Dogan moet zijn Oss vorm nog laten zien, Filipovic is een dwaas die meer geel pakt dan goals maakt, Kadimbana of zo kan er niks van en Stokkers blinkt ook niet uit.

2   0  
Sp1

Seuntjes vroeg niet het uiterste uit de kan, als je met Seuntjes wel promoveert of erger nog DGS promoveert met 14 treffers van Seuntjes en wij blijven achter met Stokkers...wat is je visie dan waard?

Stokkers verkoop je niet, Boris al helemaal niet en Sydney zal nog stabiel moeten worden...wie heeft dan marktwaarde?

2   1  
van Flieger

SP, Diego, stel dit soort vragen nou niet, daar worden bepaalde mensen heel erg chagrijnig van. Het is de bedoeling dit soort artikelen gulzig tot zich te nemen en kritiekloos door te slikken.

Laad alle berichten na dit bericht in