Wij gaan niet opzij

Brood: ''We trachten de punten in huis te houden''

Italo

De selectie van NAC is klaar voor het treffen met Excelsior. Dat kan geconcludeerd worden uit het gesprek dat trainer Ruud Brood vandaag had met Nac.nl . Morgenavond hoopt de ploeg, met de steun van het thuispubliek, de punten in huis te houden.

De wedstrijden volgen elkaar momenteel in rap tempo op. Afgelopen maandag speelde NAC in Almere nog het duel tegen Jong AZ. Ondanks dat er maar een paar dagen tussen beide wedstrijden zit, kan Brood het doen met de jongens die hij de afgelopen weken ook ter beschikking had. ''Het is zonder meer wat zwaarder voor de jongens. Zeker na zo'n wedstrijd (Jong AZ-uit red.) waarin best veel fysiek lag en we een achterstand moesten goedmaken. Dan zijn er wat kleine pijntjes. Al gaat dat wel een beetje over wanneer je de wedstrijd vervolgens winnend afsluit. Maar het is kort richting Excelsior. Wij moeten zorgen dat we daar weer op voorbereid zijn.''

Het duel tegen Excelsior betekent een treffen tussen de nummers 2 en 3 op de ranglijst. Voor een andere voorbereiding zorgt dat echter niet, stelt Brood: ''We bereiden ons voor als elke normale wedstrijd. Allebei willen we graag meedoen om de prijzen. Ik met mijn staf en de spelers bekijken de tegenstander zoals elke andere tegenstander. We proberen ons goed voor te bereiden en trachtten de punten in huis te houden.''

Tot slot spreekt Brood de wens uit dat zijn ploeg opnieuw een stapje weet te zetten richting het gewenste niveau: ''We moeten leren van de afgelopen wedstrijd, om dingen vervolgens beter te kunnen doen. Het was tegen Jong AZ al beter dan tegen Jong FC Utrecht. Die lijn willen we doortrekken.''

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
31 Reacties
41   7  
ome cor

Zegt Ruud "trachten" dan is hij laf.
Zegt Ruud "zeker" dan is hij, zeker bij verlies, ongeloofwaardig en een blufffer.

Voetbal blijft nog steeds een spel van twee teams, olv een goede of slechte scheidsrechter en de uitslag is geen zekerheidje.

De trainer kan zijn team voorbereiden, maar bij de battle staat hij langs de lijn.

Succes NAC

28   2  
Steefl

2 en 3 denk ik?

10   0  
Zware Lowietje

Allen van harte gefeliciteerd met ons Goeie Ouwe!
Hopen op drie punten in de tas morgen!

18   2  
Zooike

Als ie dit zaterdag of morgenavond laat nog ns zegt, is het slecht nieuws. @trachtten. Laten we 't eerst gewoon trachten. Of beter nog: gewoon doen. Drie punten thuis houden. :)

Hup nac

19   7  
Dbare

We trachten???? Wat is dat nou voor laffe uitspraak.

11   1  
Nacman

NAC vrijdag nac de nummer 1

12   0  
Belgische Naccer

Het is nummer 2 en 3. Maar dit is de belangrijkste wedstrijd tot nu toe.

Hopelijk gaat NAC de overwinning afdwingen met veel passie en strijd en het publiek er vol achter!

Hup NAC! Geef het publiek waar ze recht op heeft!

41   7  
ome cor

Zegt Ruud "trachten" dan is hij laf.
Zegt Ruud "zeker" dan is hij, zeker bij verlies, ongeloofwaardig en een blufffer.

Voetbal blijft nog steeds een spel van twee teams, olv een goede of slechte scheidsrechter en de uitslag is geen zekerheidje.

De trainer kan zijn team voorbereiden, maar bij de battle staat hij langs de lijn.

Succes NAC

9   0  
Cool hand

Zooike probeert te zeggen dat "trachtten" verleden tijd is.

5   1  
DunErwt

@ome cor

Hij kan een gouden wissel doen, zie laatste wedstrijd.

7   7  
since1912

Ik mag toch godverredomme hopen dat NAC altijd tracht de punten in huis te houden?!

11   15  
Ratkopf

De tweede awrieuse wedstrijd van het seizoen, de 2e plek hebben we toch echt te danken aan het makkelijke programma en de (onverdiende) overwinning thuis tegen Cambuur. Vloet schoot er 2 aardige doelpunten in is uit op revanche, oppassen geblazen dus.

Over oud naccers gesproken , sadiq was ongrijpbaar voor de verdediging van az en versierde weer een penalty zoals hij dat eerder deed in het rat verlegh. Hij viel mij echt in positieve zin op, wat een spits. Ook Brandon Barker pakte zijn minuutjes tegen de nerds. 2 bank spelers die toch kwaliteiten hebben.

Doet me ook denken aan het seizoen met Manu García, Angelina, ambrose, mari, sadiq, agyepong, fernandes en te vrede. Met deze spelers werden we slechts 14e. Zij speelde samen met oa koch, van anholt, korte en el allouchi. Aan wie zou dat hebben gelegen??

Dan weer terug naar de realiteit, kkd 2019 waar teams als Almere en Excelsior een venema en een kyle ebicilio kunnen brengen vanaf de bank en wij zitten met een kudimbana achter generalist finn stokkers en 2 spelers van 50 kilo die er niet meer dan 5 inschieten. En ow ja dan hebben we dus ook nog die spelers die zelfs met zoveel kwaliteit als in het seizoen 2017 niet konden presteren. Het gaat een lange rit worden, de graafschap en Excelsior hebben echt een betere selectie, ik hoop dat ik geen gelijk krijg maar ik zie het somber in. Morgen de eerste echte test. Hup nac

20   8  
Ton

@Ratkopf
Waar jij op doelt is dat NAC beter naam had kunnen in kopen???
Er is op dit moment niemand die kan zeggen of NAC indd op een duurzame manier gaat promoveren. Tel daarbij op dat we al 2de staan.

Kyle ebicilio.... wat heeft hij nou gepresteerd? Die balt volgend jaar bij AFC of Kozakken boys. Goed gezien dat hij de bank warm houdt dat is namelijk niet voor niks.
Venema is een leuke spits, maar van Hooijdonk ook.

Waar menig naccer zich aan stoort is dat wij geen SP hebben die er 20 tot 30 in legt dit jaar. Verder staat er voetballend een geoliede machine. Die voorin wel is hapert.
Deze spits hebben wij dan wel niet, maar we maken meer goals als team dan Excelsior.
Het is ook letterlijk gewoon nooit goed!

Wij staan op een 2de plaats, kunnen vnv goede zaken doen en hebben een beter doelsaldo dan Excelsior.

Wat jij doet is geen azijnzeiken, maar accuzuur.

8   0  
Jacknac

NAc moet eerder druk naar voor zetten als EXelcior aan de bal is en de tegenstander niet zo ver laten komen

7   32  
van Flieger

We hebben alleen Ruud Brood. Ruud is geen stochasticus. Sterker nog hij geeft helemaal niets om statistieken. Toch scoorde hij al 2x negatief op de Macause Consensus (Volendam, Jong Utrecht), en dat is natuurlijk wel zorgelijk.

Gisteravond liep de forumavond uit op een complete farce. Zero news en geen eerlijke antwoorden. Een beetje gedraai rond de pot.

Excelsior-thuis is van eminent belang. Van Flieg kijkt de pot vanavond aan de boulevard aan de Costa. Waarschijnlijk alleen, want de belangstelling voor ons NAC is tanende. Als je zegt dat ze NAC op moeten zetten word je at best meewarig aangekeken, nog net niet uitgelachen.

Costa, bewolkt, 22 gr.

5   6  
sjef de gevulde koek

Trainer Moniz van Excelsior is idd geval scherp. Heeft NAC tegen Almere City zien spelen maandag en vind ons een goeie ploeg haha. Zal wel geen wedstrijdboekje gehad hebben daar en niet wettende dat het Jong AZ was haha

12   0  
D'n Opletter

@Hans Deelen; jij was gisteren op de forum avond. Vertel!
Ook zo gelachen om de anekdote van Kali?

8   3  
Nacdictive

@Flieger: nooit het eerlijke verhaal vertellen, zal wel bekend worden, zo gaat dat in de bankenwereld namelijk ook..

0   1  
Nacdictive

Worden = zijn

5   23  
van Flieger

Moniz nam na afloop samen met van Flieg en de COO van de grootste optiehandelboer van Nederland buslijn 2 terug naar station Almere Centrum. Vandaar de trein naar Amsterdam-Hoofddorp-Leiden-Rotterdam. Van Flieg sprak derhalve ongeveer een uur met deze liefhebber van Haarlem, wiens clubje eigenlijk Ajax is, maar dat kan hij in Rotterdam niet zo hard roepen. Dat hij het openbaar vervoer neemt had te maken met die akkefiet van dik 15 jaar geleden op de Autobahn waarover van Flieg al schreef. Hij probeerde het "we gaan het moeilijk krijgen vrijdag" maar kon een glimlach niet verbergen. Moniz had natuurlijk ook gezien dat dit NAC geen eredivisiewaardig elftal is.

Vanavond wordt het alles of niets.

14   2  
Da Huge

Echt ruig dat je met die mensen de trein hebt gepakt. Bolle broek voor dat uurtje zeker?

3   2  
BONGO

We staan netjes 2 e na 6 wedstrijden!

Hou op met zeiken en steun de club nondejus !

Lekker boeien of we overtuigend hebben gespeeld.

?????????

5   3  
sjef de gevulde koek@van Flieger

Had jij ook Almere City zien spelen dan haha Beetje zelfde niveau heb jij namelijk als die idioot van een Moniz. Jullie vallen samen in de categorie Veel Roepen Niks Presteren of Waarmaken!!! Snap wel dat 2 van die luchtvertellers samen aan de praat raken. Einde van de rit zijn jullie samen waarschijnlijk tot de conclusie gekomen dat het NL voetbal nu in de lift zit door jullie toedoen haha

10   1  
Peter13

"Moniz had natuurlijk ook gezien dat dit NAC geen eredivisiewaardig elftal is" - we spelen ook niet in de eredivisie hè...

1   17  
van Flieger

De rust in Almere tegen het grote Jong AZ bracht een nieuw dieptepunt. Op Lul76 Radio werd openlijk de vraag gesteld waarom Brood trainer van NAC is. Bezitters van het meerderheidsbelang afwezig en een kokend uitvak. De crisis is niet ver weg. Vanavond moet die afgewend worden anders gaan Eisenga en VDA een hele vervelende week tegemoet.

4   2  
7Hills

Eigenlijk wel jammer dat van Flieger niet in het stadion aanwezig is. Had hem wel weer als een debiel willen zien juichen en naar het veld willen zien rennen bij een voorsprong.

Diep in zijn hart is van Flieger namelijk echt wel een supporter.

2   6  
Jan Bril

Is de forumavond niet doorgegaan of heeft de directie verboden er iets over te schrijven op BSR?

2   8  
van Flieger

Jan B - er is gewoon helemaal niets nieuws verteld. Nog afgezien van het feit dat VDA te laag in de organisatie zit om te begrijpen wat er echt speelt.

3   1  
D'n opletter

@Hans Deelen; jij was gisteren op de forum avond. Vertel!
Ook zo gelachen om de anekdote van Kali?

1   1  
Arie

Sydney Sydney Sydney.

0   0  
Mark Bieritieti

Is dit de "gratis" wedstrijd die door Fox wordt uitgezonden vanavond?

2   1  
Krenk

Van Flieg kijkt de wedstrijd vanavond alleen.

Zou hij nu echt denken dat dit door de tanende belangstelling voor NAC komt? Of toch gewoon doordat het een verzuurde en vervelende man is waar niemand op zit te wachten?

Laad alle berichten na dit bericht in