Wij gaan niet opzij

Uitpubliek niet welkom bij duels NAC en Willem II

Das Phantom

Dit seizoen is er geen uitpubliek welkom bij de duels tussen NAC en Willem II. Dat meldt BN DeStem op basis van een verklaring van beide clubs, de burgemeesters van Breda en Tilburg, justitie en de politie. Daarmee kiezen de partijen wederom voor collectief straffen in plaats van een dadergerichte aanpak.

Het besluit is genomen naar aanleiding van de ongeregeldheden vorig seizoen. Zowel in Breda als in Tilburg werden er toen meerdere arrestaties verricht. "Helaas heeft een groep supporters zich vorig seizoen zowel in Tilburg als in Breda enorm misdragen. Zowel binnen als buiten het stadion waren er forse ongeregeldheden waarbij politieagenten ernstig gewond raakten", staat in de verklaring, meldt de krant. 

De betrokken partijen noemen de situatie een stap terug. "Graag hadden we dit seizoen, nu de clubs weer in de Eredivisie spelen, uitpubliek kunnen toestaan", aldus burgemeesters Weterings en Depla in de verklaring. "De twaalfde man is immers een essentieel onderdeel van onze voetbalcultuur. Helaas heeft een aantal supporters dat onmogelijk gemaakt." 

De heren nodigen supporters uit om contact op te nemen met de supporterscoördinator van hun clubs om een plan te maken waarbij het weer mogelijk wordt om uitpubliek toe te laten. Hoewel in gesprek gaan altijd een goed idee is, mag dit natuurlijk nooit de enige oplossing zijn. Zolang je kiest voor collectief straffen in plaats van een dadergerichte aanpak, ben je een verkeerde weg ingeslagen. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
104 Reacties
24   1  
Waddinxveen

Dader gericht aanpakken wordt onmogelijk gemaakt doordat de daders toch telkens mee blijken te kunnen reizen. Ze worden dus kennelijk de hand boven het hoofd gehouden of uit de wind gehouden. De eerste reactie dat er niet zoveel mis gegaan is bij de derby afgelopen seizoen staat hier alweer boven. Teken dat er nog steeds mensen zijn die niet beseffen dat het dan alleen maar door ettert. Zolang dat gebeurt zal er niks veranderen vrees ik.

14   5  
Gerkoot

Dan vul je dat vak met eigen supporters want er is veel intresse en je vuld de cas een beetje bij

11   24  
Peet vak G

ONZE voetbalcultuur Depla, niet de jouwe!

28   8  
Maarten

Bedankt aan iedereen met een verstand van een poffertje die dit mogelijk heeft gemaakt. Hoe dom ben je nu?

15   0  
NAC!!!

Van één kant begrijpbaar van de gemeentes ivm kosten en gedoe, anderzijds geef duidelijke boodschappen aan de personen die het verkloten, monsterboetes met daarbij voorwaardelijke/effectieve straffen.
Dat die ook eens nadenken aan de gevolgen voor hunzelf en thuissituatie.

De voetballiefhebbers die effectief voor hun trots gaan kijken worden weer mee gestraft met die enkele zielige figuren.

Zonde dat de voetballiefhebbers hier de dupe van moeten zijn.

9   22  
Raphael076

Ongelooflijk triest. er is in Tilburg geen ene reet gebeurd en in Breda tijdens de wedstrijd ook geen onregelheden. wat er in Breda na de wedstrijd gebeurd is, zou ook gebeurd zijn als er geen uitsupporters waren, maar dan aan de andere kant gan het stadion! Belachelijk besluit

7   16  
Jvp076

Ze kiezen weer eens voor de makkelijkste weg.

Tegen alle collectieve straffen!
Tegen Frank Paauw!

24   1  
Waddinxveen

Dader gericht aanpakken wordt onmogelijk gemaakt doordat de daders toch telkens mee blijken te kunnen reizen. Ze worden dus kennelijk de hand boven het hoofd gehouden of uit de wind gehouden. De eerste reactie dat er niet zoveel mis gegaan is bij de derby afgelopen seizoen staat hier alweer boven. Teken dat er nog steeds mensen zijn die niet beseffen dat het dan alleen maar door ettert. Zolang dat gebeurt zal er niks veranderen vrees ik.

5   12  
muijske

En alweer moeten de goedwillende supporters bloeden voor wat een ander flikt.... why???

11   2  
DarkBever

Schijnbaar werkt dader gericht straffen niet want er staat altijd weer een nieuwe gek op die zich zal misdragen.
Pas totdat die gasten van de tribune geslagen worden zal het stoppen. (Kijk naar het beker probleem)

5   21  
Arie

Bestuurders zijn over het algemeen de grootste mietjes. Die je verklikken bij de leraar.

4   7  
scheppioni

Juist Maarten !
Vandaag presentatie bij NAC twee nieuwe spelers ?? Kostorz en.......?

4   0  
Fritske d'n Olifant

Allereerst natuurlijk triest dat dit moet gebeuren. Maar wat ik niet snap is dat je overal leest over straffen en andere repressieve maatregelen, maar niet over hoe je dit zou moeten voorkomen. Als je ziet hoe lek de veiligheid in de stadions is en wat er allemaal mee naar binnen wordt genomen dan is dat vragen om ellende. Daar zou je eens moeten beginnen als clubs. En dan niet op zo'n manier dat je anderhalf uur in de rij moet staan om het stadion binnen te komen. Ga eens in Duitsland kijken. Zelfs op het tweede niveau. Je staat hooguit 20 minuten te wachten, maar je krijgt nog geen paperclip mee naar binnen. En al het een kostenvraagstuk is dan kan de gemeente daarin toch meedenken? Ik denk dat je die investeringen of extra veiligheidsmensen ruimschoots weg kunt strepen tegen al die politie-inzet.

7   0  
JLNAC

Iemand enig idee wanneer onze Poolse vriend Kacper gepresenteerd word?

9   2  
Badeend

Eens met oa Waddie. Zo lang we al die kneuzen maar stoer blijven vinden en geen lijn trekken, zal dit de consequentie blijven. Dat ligt echt niet alleen bij Depla

4   0  
Eljé

Ik denk dat dat heel makkelijk is Frits . Dat kan de club doen door tig veiligheidsmensen in te huren en die te laten bètalen uit de SCC van mensen die niet eens overwegen een paperclip mee te nemen.
Andere manier van collectief straffen dus.
Maar gemeente blijft wel verantwoordelijkheid houden voor veiligheid van burgers.

De complotdenker in mij verwacht wel dat burgemeester heel graag elke wedstrijd zonder uitsupporters zien en zullen als het mogelijk is ook zweetvoeten als argument gebruiken 😉

11   3  
fvf6

Deze reactie van de lokale driehoek is mogelijk gemaakt door een paar eencellige figuren , waarvan ik denk dat de meeste niet eens over een cel beschikken .

0   13  
Schrikbarend

Kapper word vandaag niet gepresenteerd wel 3 andere vandaag nog

5   8  
Paul Soeters

Opnieuw geeft ik het aan. Ga vooral zo door (de verziekers), in en rondom de stadions. Het gaat jullie gegarandeerd lukken. Op een normale manier kan de goedwillende supporter (s) al deccenia- lang niet meer naar uitwedstrijden, dat ook door de verziekers. De volgende extreme maatregel is nog slechts een kwestie van tijd. Uit FC Groningen was al passé, Willem II next en Dongen vriendschappelijk kon ook niet doorgaan. En geloof me, het gaat echt gebeuren, totaal geen uit publiek meer! En geef iedereen vooral maar de schuld, behalve jezelf, want ook dat laatste blijft bij deze groep steevast zo.

Sterkte, voor, opnieuw de goedwillende.

4   6  
Eric fartman

Maarten zit in het verkeerde lijf.....

7   1  
ome cor

Ik denk dat het met de supporters nog wel mee valt in Breda.
Het zijn meer lieden met stadionverboden, laag van niveau en alleen uit op rellen met supporters die voor een andere club zijn, die deze maatregel veroorzaakt hebben.

De verkeerden worden gestraft, maar dat weten de heren burgemeesters ook wel.
Desondanks een terecht besluit om het uitschot niet te laten winnen.

5   6  
Scheids!!

En doorgesnoven Peet huilt nu bakken met tuiten!
Want ja, zijn cultuur is nu aan getast door de burgemeester.
Ik denk dat meer die anderhalve hersencel in die pan van je is aangetast!

0   7  
Paul Soeters

Ik weet niet wie geschreven heeft "zolang je kiest voor collectief straffen in plaats van een dadergericht aanpak, ben je op de verkeerde weg bezig"? Dat had je dan in de laatste pakweg 4 a 5 deccenia wel meer mogen vermelden voor al diegenen die destijds nog (tot diep in de jaren jaren tachtig) op een normale manier naar een sportwedstrijd gingen, en dat nooit meer kunnen. Heb ik daaromtrent iets gemist betreffende mijn opmerking?

2   9  
Gebruikersnaam1912

10000 procent dat uitschot het verpest!

Maar je er echter schuilen als lokale driehoek / Nederland is laf !

Dit jaar heeft het uitschot het niet geregeld dat uitsupporters niet welkom zijn, maar Depla en concorten! Omdat ze het uitschot niet gemanged krijgen !

Kip en ei verhaal!5   5  
Aries

Zou het niet mooi zijn als we zelf iets op poten zetten? Wellicht gaat vak-i nu open, wat als we hiervoor de kaarten aan bevriende W2-supporters geven en laten zien dat het wel kan? Gezonde rivaliteit is oke, samen een wedstrijd kijken zou dan gewoon moeten kunnen. Neem een voorbeeld aan wat er nu op het EK gebeurt, enkel gezelligheid tussen de verschillende supporters.

6   1  
NM2.0

Hoe kun je dit nu afschuiven op burgemeesters of de lokale driehoek? Het is sowieso belachelijk dat er überhaupt politie moet worden ingezet voor het organiseren van een sportevenement. De personen die zich misdragen zijn schuldig en niemand anders. Het is volledig terecht dat uitsupporters niet worden toegelaten.

4   0  
Gman

Tegen collectief straffen.

Nog meer tegen idioot gedrag terwijl je weet dat dit soort straffen door jouw acties worden opgelegd. Sukkels

5   2  
Mike Zonneveld

@ Aries

Ben ik zeker voor. Maar gaat ongetwijfeld mis met de leeghoofden die er rondlopen

6   0  
NAC4Ever

Ik ben ook tegen collectieve straffen. Maar degene die zich steeds misdragen mogen ook in de spiegel kijken.

2   0  
Aries

@MIKE ZONNEVELD

Helaas heb je waarschijnlijk gelijk. Toch hoop ik in zo'n situatie op sociale controle, weten wie je uitnodigt en op goede wil om te laten zien dat het wel kan.

5   1  
DenTinus

Zo jammer dit. Alleen omdat een kleine groep zich niet kan gedragen moet de rest ervan bloeden.
Bij een derby hoort een uitpubliek.

2   9  
Schrikbarend

Kacsper

2   12  
Schrikbarend

Kacper is op laatste moment afgehaakt daarom geen presentatie

1   5  
JLNAC

Schrikbarend

Meen je die?

6   1  
Ata

In tegenstelling tot de meesten vind ik Willem II allang niet meer de leukste wedstrijd van het seizoen. Te veel gedoe, zowel in Tilburg als in Breda.

0   3  
DUNGA IS NAC

Onze Kacz gaat naar Willem 2 toch, hoorde ik de vogels fluitend zeggen. Twiet

3   1  
NAC

@ SCHRIKBAREND

Wanneer worden die spelers dan gepresenteerd?

6   3  
De Bolle Damen

Blaters. En niks meer dan dat.
Fan uit Zevenbergen en stille Chris zijn de enige die ik op waarde weet te schatten aangaande transfers.
Barend van Schrikbarend heeft ons nog niet echt weten te overtuigen.
Bladibla met komkommers.
Ps zou Herrie zaterdag in Made zijn ?

5   2  
NAC4Ever

@JLNAC
04 juli 2024, 18:38

Schrikbarend lijkt met onzin te komen, omdat hij het niet prettig vind dat het wat langer duurt voordat de selectie rond is dan dat hij wilt.
Ik neem hem niet serieus over transfers.

3   1  
Breda vooruit

Volgens mij is schrikbarend nog niet van de eerste leugen gebarsten en heeft hij een grootte duim waar hij alles uit zuigt, maar mocht ik er naast zitten geeft maar eens de namen van de drie spelers.
Dan hebben we hier een primeur.
Kom maar op schrikbarend!!!!!

3   3  
Bo Nus

Het gerucht dat bij de uitwedstrijd een scherm op p5 komt, waarbij de consumptiebonnen vh promotieduel die je nog over hebt gelden. Mooi en passend vind ik!

4   4  
Nac supporter

Het enige juiste besluit wat ze kunnen nemen, hulde. Eindelijk veilig naar het stadion met mijn zoon van 6.

1   2  
Zo is dat!!

Dood zonde dit!!! Een van de leukste wedstrijden! Helaas kan er blijkbaar niet op een gezonde manier rivalen zijn! Ik kan en zou naast elke tegenstander zitten en gezonde ludieke manier elkaar scherp zetten!

Helaas helaas! Zonde van deze twee potten en volgens mij zijn is de eerste uitwedstrijd ook al geen supporters mee.

Zo is dat!!

5   8  
IBIO

Ach , onze commissaris plus houdt ook niet van uitsupporters. Die wil dat liever afschaffen.

1   1  
Bubba Gump

@de bolle damen

Jij snapt het!

4   4  
Nicky

En alsnog zullen er rond deze wedstrijden incidenten zijn. Dan heb je :

1. Collectief de goedwillende NAC supporter gestraft.

2. Niets veranderd aan het probleem.

Ik zeg een gezamenlijke protest actie met beide supportersgroepen.

2   0  
Dun Diëe

En wat luchtiger nieuwtje: Jelle ten Rouwelaar staat in de belangstelling van Manchester United.

1   0  
Zwampie

On topic ,maar toch het vermelde waard van onze oud keeper.
Ter rouwelaar doet het zo goed dat hij na een paar maanden al de overstap kan maken maar Manchester united.

2   0  
Pannelap

Triest!

2   2  
Semsi

JtR heeft ook voor talent en weet dit ook te ontwikkelen. Verbruggen, Olij en Noppert.

Volgens Derat is Blanco niet langer de NAC watcher van BN De Stem.

NAC zoekt toch versterking op o.a. de communicatie afdeling? Iets voor Blanco...

3   0  
NACPB

Het is makkelijk roepen “ Daarmee kiezen de partijen wederom voor collectief straffen in plaats van een dadergerichte aanpak.”. Maar dan moeten jullie en de rest van de ik voel me zo belangrijke supporters groepen die gasten is zelf aan spreken en tot de orde roepen. “ dit staat niet in het cultuurhandvest foei!”

Ik zou niet weten wat de lokale driehoek anders moet doen. Ze kunnen blijkbaar niet alle daders pakken. Doordat er een groep doorgesnoven gekken zijn die je niet in de hand te houden is moet het maar zo. Scheelt de maatschappij veel kosten.
Ohja puntje voor in het cultuurhandvest. Drugshonden, dat gaat helpen tegen die gekken!

3   1  
Judge M.

@Semsi: dat zou perfect in het N=B plaatje passen maar heb toch liever niet dat die bokhond van het geld van mijn seizoenkaart betaald wordt..

On topic: deze maatregel was natuurlijk geen verrassing nadat het vorig jaar in beide steden zelfs met slechts een half gevuld uitvak nog gierend uit de klauwen liep. In Breda was het geweld goed voorbereid met bivakmutsen die voor de wedstrijd op en neer tussen binnenstad en stadion onderweg waren en de kanonslagen op P5 waar ze in Oekraïne jaloers op zouden zijn. Ik snap überhaupt niet dat daar niet wat preventiever tegen is opgetreden..

En een dadergerichte aanpak zal er in onze huidige zondenbokkenmaatschappij nooit van komen terwijl het toch zo simpel zou moeten kunnen zijn. Laat de stadionverboden zich 2 uur voor de wedstrijd melden bij een politiebureau 15km van het stadion, laat ze de wedstrijd volgen via Studio076 en laat ze 2 uur na de wedstrijd weer gaan als alles rustig is.

6   1  
Peet vak G

@SCHEIDS!!

Jammerlijke reactie van je, gebaseerd op één reactie die je niet helemaal (of helemaal niet) goed interpreteert. Ik geef alleen aan dat ik rillingen over mn rug krijg wanneer Depla zich uitspreekt over ONZE cultuur. Deze beste man, met zelf een niet geheel onbesproken verleden, heeft meerdere malen aangetoond schijt te hebben aan de supporterscultuur. En dan bedoel ik de cultuur van uit- en thuissupporters die beiden fanatiek meeleven met hun club, deze waar mogelijk achterna reizen om te ondersteunen, overal uitdragen hoe trots we zijn op ons clubke en de stad, waar over en weer sneren uitdelen aan elkaar, soms met een wat rauw randje. En ja, meestal binnen de lijntjes en soms erbuiten. Ik doel hiermee niet op hele veldslagen en het slopen van alles wat los en vast zit. Dus, je uitspraken als 'doorgesnoven Peet' en 'anderhalve hersenpan' zeggen meer over jou dan over mij?

3   2  
Peet vak G

*hercencel

5   2  
Peet vak G

*hersencel

pfff

3   1  
Willie NAC Breda

Triest weer.....
Wat trouwens ook triest is is dat de nieuwe tenues nog steeds niet op voorraad zijn op voetbalshop.
Had gehoopt hem op vakantie trots te kunnen dragen maar helaas.....

3   0  
Moppernac

Jelle ter Rouwelaar is rond met Manchester united.
Het is je gegund en succes

3   0  
Een ander geluid

@ Mopper NAC .. Blijft bizar, waren 2 mooie weken en dan naar verluid 3 x zoveel gaan verdienen in Engeland. Maar Jelle is voor mij een NAC held en mooi voor hem. Sucees Jelle !

2   0  
SjorsNAC

Heel mooi voor Jelle! Gewoon bij manu aan de slag, geweldig voor hem.

2   0  
Tegel

Kom maar op met die nieuwe speler(s)! :)

2   5  
Schrikbarend

Kacper gaat inderdaad niet meer door deal gister afgeketst...tot volgende week verwacht nac geen versterkingen gaat nog ff duren

3   4  
Ouwe Spionkop

Waar blijven de versterkingen?

0   0  
Molenschot Loco

D

0   3  
Molenschot Loco

Tja en volgens B side rats al rond mooi niet dus.

4   2  
Wanny

@ MOLENSCHOT LOCO

BSR heeft nergens gezegd dat het rond is.

1   10  
Schrikbarend

Morgen eerste oefenwedstrijd alweer dan gaat het hard over maand eerste EREDIVISIE wedstrijd...de versterkingen komen te langzaam op gang bij NAC BREDA morgen maar 2 beschikbaar lijkt wel SMULDERS daar gaan we weer!!!

4   1  
Wanny

Er is nog geen enkele reden tot paniek.

Ik tel 3 extra basisspelers ten opzichte van eind vorig seizoen, terwijl er 2 zijn vertrokken (Martina, Haugen).

Dus je moet zorgen dat je de komende 2 weken een goede spits en centrumverdediger binnen haalt. Zodat die de serieuze oefenwedstrijden mee kunnen spelen.
Daarnaast zullen er nog wel een paar jongens bij komen.

1   9  
Schrikbarend

Wie is 3 dan?

5   6  
Ouwe Spionkop

Met deze selectie werden we 8e in de KKD.
Daar zijn zelfs een paar spelers van vertrokken Haugen en Martina.
Er moeten zeker 7 of 8 spelers bij van eredivisieniveau. Anders hoeven we er niet aan te beginnen.
Dus waar blijven de versterkingen? Bij andere clubs die in dezelfde vijver vissen gaat het hard nu.

4   1  
Molenschot Loco

@ Wanny ....dan moet je niet de kop plaatsen " spits GEHUURD met optie tot KOOP.

7   1  
Henkie

Ach joh, kunnen we Schrikbarend zn account voortaan niet blokken tijdens transferperiodes?

Letterlijk elke periode opnieuw dat eindeloos reperterende onzinne gebral over waar de nieuwe spelers wel niet blijven😂

0   0  
NAC4Ever

@SCHRIKBAREND
05 juli 2024, 14:52

Ik denk Leemans.

2   1  
NAC4Ever

@MOLENSCHOT LOCO
05 juli 2024, 14:59

In die koop staat letterlijk 'bijna rond'.

0   12  
Schrikbarend

Henkie hahaha Smulders,Manders nu Maas?

4   2  
NAC

@ SCHRIKBAREND

Er is geen club die zich al heel goed versterkt heeft, omdat de transfermarkt nog niet op gang is gekomen door het EK.

2   1  
Wanny

@ MOLENSCHOT LOCO

je moet wel even het artikel lezen natuurlijk.

Ten eerste staat de kop tussen aanhalingstekens, dus dat betekent dat het een quote is van iemand anders. En in het artikel staat wie dit heeft gemeld.

2   1  
Wanny

@ Schrikbarend

Leemans ja. En de keeper en onze nieuwe middenvelder.

Ik ga er ook wel vanuit dat de nieuwe staf er meer uit haalt dan de vorige. We hadden geen wereldselectie, maar in de play offs hebben ze wel laten zien dat er meer in zit dan 8e in de KKD.

Wat mij betreft hebben we met name een goede rechtsbenige centrumverdediger nodig. En iemand die 15 goals kan maken.

2   6  
Schrikbarend

Wanny als die RCV die nog moet komen geblesseerd raakt juist Cuco hebben we niet meer stellen we dan besselink op?op de flanken voorin niks nodig na marijnissen patriot haugen alleen nog boere kuipers omarrsson ook geen vetpot

2   1  
Wanny

@ SCHRIKBAREND

Er komt nog wel wat bij, daar ben ik niet zo bang voor.

Zal ook afhangen van hoe de nieuwe trainer wil gaan spelen. We hebben niet zoveel aan 2 nieuwe buitenspelers als ie met 2 spitsen gaat starten.

Vorige seizoenen was de selectie ook veel te groot. Ik zie liever nog 4 goede spelers komen, dan weer 8 man waar dan jongens als Boere, Patriot en Kaied bij zitten.

3   0  
Pep

@schrikbarend

Wanneer komt Ilic nou? 😂😂

1   9  
Schrikbarend

Kostorz gaat naar Fc Utrecht

1   0  
NAC

@Schikbarend

Die hebben Min al en gaan ook Ohio halen. Lijkt me sterk dat ze voor 3 spitsen geld betalen.

5   0  
DUNGA IS NAC

Onpopulaire mening: blokkeer Schrikbarend tijdens de transferperiodes. Begint vervelende (herkenbare) vormen van herkenning te verkrijgen.

1   3  
Fan uit Zevenbergen

🇪🇦

0   0  
NAC

@ FAN UIT ZEVENBERGEN

Wat is er te melden?

1   0  
Wittewattiezee

@nac

Chris W.M heeft op instagram gezien dat de broer van een spaanse centrale verdediger nac is gaan volgen. Speelt op het 3e niveau van spanje met een 23 jarige leeftijd.

https://www.transfermarkt.nl/pau-resta/profil/spieler/627717

2   7  
Schrikbarend

Romeny kan nog....Koch streep doorheen...Korstoz streep erheen...Next Pau??

5   2  
Ric

@schrikbarend.
We weten inmiddels dat je veel plezier hebt om iedereen hier te misleiden, onrust te zaaien etc.
Maar ons maak je niet gek kerel. Ga nu maar weer verder met je duplo trein spelen.

2   1  
Benassi

Nog een transfer. Blanco geen clubwatcher meer?

5   1  
Mike Zonneveld

@ Schrikbarend

Begin echt moe van je te worden..

1   0  
Zwampie

Heeft schrikbarend gelijk of ongelijk. Is er al witte rook in deze?
Nu kan het nog 2 kanten op, dus mensen wacht met iemand af te schieten en wellicht teveel aandacht te geven als men vindt dat hij geen waarheid heeft.

0   0  
RaRa

Tijdens de playoffs werd gezegd dat NAC interesse zou hebben in die snelle (irritante) buitenspeler van Emmen. Hoorde dit beetje bij het spel tijdens dit soort wedstrijden of heeft dit nog vervolg gehad?

0   0  
RaRa

Vicente Besuijen genaamd volgens mij….

1   3  
EL Nino

Overal zie ik dat al onze concurrenten zich al met meerdere jongens aan het versterken zijn.

Waarom duurt het bij ons zo lang? Dit is al trainingsweek 1 zonder de groep waarmee je je speelwijze wilt gaan trainen met de nieuwe technische staf. Dat is dus de eerste verloren trainingsweek.

1   1  
EL Nino

Rara

Dat was interesse voor als we niet zouden promoveren. Had een goede versterking geweest voor de KKD, niet voor de Ere.

1   0  
Jim met een J

Iedereen van jeka gratis met hun wedstrijd shirt ,in het uitvak.

3   0  
Koos Waslander

Aan alle paniekzaaiers over waar de spelers blijven, hier heb je een linkje met het totaaloverzicht. Als je dit bekijkt zie je dat de meest clubs 3 a 4 nieuwe spelers hebben (degenen die terugkomen van verhuur niet meegerekend), en bijvoorbeeld PEC pas 1.

https://www.ad.nl/transfer-talk/overzicht-dit-zijn-alle-zomertransfers-in-de-eredivisie~a9cf84a8/

NAC staat nu op 2, en gisteren is daar waarschijnlijk dus een derde bijgekomen. Dat is zo'n beetje waar alle clubs op staan.

Stop gewoon met zeveren en zoek een hobby, in plaats van hier een hele dag te F5-en en om de 10 minuten teleurgesteld te melden dat er nog geen nieuwe naam bekend is.

Liever dat ze in augustus goede spelers halen, dan in juli een stel bankvullers.

0   0  
Dunsloopkogel

@koos
Wie is die 3e dan?

1   0  
Koos Waslander

@Sloopkogel:

Dat zou deze zijn. Let op dit; dit is niet bevestigd, maar z'n broer is NAC gaan volgen op instagram, volgens Chris W.M.. Dat is meestal wel een goede indicatie.

https://archive.is/KVMPo

2   0  
Dunsloopkogel

Niks officieel dus

Dr zijn al zoveel namen voorbij gekomen die het niet gaan worden
Bij maas lekt niks uit

1   4  
Schrikbarend

Pau de 3de zal ook nog worden zoals Kostorz hoge poten gehuurd optie tot koop afgeketst!

1   2  
Gjoewie

Hee, maar ik zag gisteren wel de broer van Adam Kaied in het Spaanse elftal. En de Portugezen hadden een groot spandoek met Holanda hangen. Dus: PePe naar NAC? Is transfervrij af te halen in Porto. Kan ie afbouwen!

2   2  
Ouwe Spionkop

Er was toch een oefenwedstrijdje vandaag? Deden er nieuwe versterkingen mee?

2   1  
scheppioni

@ schrikbarend
Ik snap ergens wel wat ongeduld, maar voor zo extreme gevoel van jou zijn praatgroepen......
Twee worden na het weekend gepresenteerd !

1   1  
Schrikbarend

Ouwe Spionkop...Kostorz nou goed man man

Laad alle berichten na dit bericht in