Wij gaan niet opzij

Uitwedstrijd tegen MVV ondanks pogingen van NAC toch verplichte buscombi

Das Phantom

NAC speelt maandag 15 augustus de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Dinsdag 12:00 uur start de kaartverkoop voor het duel. NAC zegt pogingen te hebben gedaan om tot een gedegen regeling te komen, maar de thuisploeg heeft de verzoeken afgewezen.

Daarom zijn supporters verplicht een buscombi te nemen naa Maastricht. MVV heeft in totaal 400 kaarten beschikbaar gesteld. "114 van deze kaarten worden verkocht via de NAC-Supportersvereniging. Dat wil zeggen dat er 286 via NACtickets.nl worden aangeboden.", aldus NAC. 

De servicekosten zijn dit jaar hoger dan vorig jaar, meldr NAC. "Voor uitkaart+-houders met €1,-. Voor Club van 1912, seizoen- en ClubCard-houders geldt een verhoging van €2,-. Dit heeft alles te maken met de algehele prijsstijging van veiligheid. Ook de busprijzen zijn ietwat verhoogd door de verhoogde benzinekosten." 

Dinsdag 12:00 uur kunnen Uitkaart+-houders een kaart kopen voor €29,54 (Ticketprijs: €6,-. Servicekosten: €5,-. Busprijs: €18,54). 

Woensdag 12:00 uur mogen leden van de club van 1912 een kaart aanschaffen voor €32,45 (Ticketprijs: €6,-. Servicekosten: €8,-. Busprijs: €18,54). Donderdag 12:00 uur kunnen overige seizoenkaarthouders voor dezelfde prijs een ticket scoren. 

De bussen vertrekken om 16:45 uur vanaf P5 en het is niet toegestaam om eigen eten en drinken mee te nemen in de bus. Wel kunnen supporters in de bussen een versnapering halen. In het uitvak kan alleen met pin worden betaald. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 3 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: NAC-Helmond Sport (1-0) 127 reacties
37 Reacties
102   6  
Fritske d'n Olifant

Respect voor de supporters die zich tegen betaling op veetransport laten zetten naar Maastricht. Dan heb je wel veel over voor je club. En dan mag je niet eens je eigen boterhammen meenemen voor onderweg...

35   9  
Bou

Anno 2022 gaat het supportje pesten gewoon door.

22   2  
Schrikbarend

Hopelijk live op espn

17   4  
Livingthedream

Als NAC dan ook eens zorgt voor koud Bier in de bus.

En genoeg. Zit altijd lauw bier te zuipen dat na 10 al uitverkocht is.

102   6  
Fritske d'n Olifant

Respect voor de supporters die zich tegen betaling op veetransport laten zetten naar Maastricht. Dan heb je wel veel over voor je club. En dan mag je niet eens je eigen boterhammen meenemen voor onderweg...

22   0  
gjoewie

Een versnapering! Wat een geweldig woord is dat toch! Betreft zo'n ieniemienie zakje chips, waar 2 euro 50 voor gevraagd wordt.
Heerlijke spartaanse reis naar het extreem zuidoosten van het land, alwaar het overigens altijd heerlijk toeven is. Net naast het stadion heb je een hotel en 500 meter verder zit nog een Ibis of een Holiday Inn. Vandaar kun je te voet naar het centrum en weer terug. Met uiteraard de nodige verorberde versnaperingen die de inwendige mens versterken.
Enfin, zolang ze maar geen schimmelbussen laten rijden...

18   2  
NAC4Ever

Ik waardeer het dat NAC een poging heeft gewaagd om het mogelijk te maken. Maar met het duurder maken van de kaartjes had het NAC ook gesierd het wel toe te staan eigen eten en drinken mee te kunnen nemen in de bus.

Als je helemaal niet mocht eten en drinken (waar ik de reis te lang voor vind) konden ze nog zeggen dat dat was om de bus netjes te houden. Maar dat argument vervalt als je in de bus eten en drinken verkoopt.

9   7  
Centrumse Rat

Had graag mee gewild. Maar laat hem toch voorbij schieten #principe kwestie.

19   6  
D'n Klaagmuur

Zat toevallig net nog te kijken op nactickets.nl, maar kon niks vinden. Buscombi naar MVV op een maandagavond.... haha nog niet misschien.

Terug naar 2003 zo te zien. Kansloos!

4   9  
Toontje

Dat geluk heb ik dan. Eigen vervoer en altijd toegang.

Maar ik vind de regeling voor de doorsnee supporter echt belachelijk.

11   18  
Cees-2

We hebben het over een balletje trappen tussen 2 teams die in de middenmoot, op het 2e plan in Nederland spelen. Maar ik begrijp MVV volledig, Den Haag onlangs, was niet zo,n succes toch. Jammer voor de goedwillende supporters, waar de boosdoeners lak aan hebben. Anders hou je rekening met e.e.a. Maar nogmaals jammer, de structurele had in Maastricht groter kunnen zijn.

23   17  
Ome Cor

Respect voor de supporters die zich tegen betaling op veetransport laten zetten....

En vooral "veel dank" aan die klootzakjes die daar de oorzaak van zijn.

Een voetbalfan (dus niet een randdebiel die denkt dat hij uit de naam van club of stad van alles mag onder kliederen of slopen en daarmee een held is) wil gewoon een potje voetbal kijken van zijn cluppie.
Bij winst enthousiast naar huis, bij verlies mopperend, maar altijd in de wetenschap dat hij er was om de jongens te steunen en dat er de week erop weer een nieuwe kans is.

Ik snap de keuze van MVV, maar de schuld ligt niet in Maastricht.

8   2  
robbie

*** : @Chris W.M. al iets bekend over Vet?

27   20  
Ouwe Spionkop

De deugertjes die nooit een uitwedstrijd bezoeken hebben het grootste woord met hun deugpraatjes.

45   17  
Sjef de gevulde koek

Vorig jaar stond de complete harde kern van Nac klaar om te matten in Valkenburg dat is de reden niks meer niks minder.

9   4  
Ata

Volgens mij is MVV al jarenlang een combi. De gebeurtenissen in Den Haag erbij halen is een kulargument om in je eigen gelijk te willen worden bevestigd. Stadion ligt pal langs de A2, een betere ligging bestaat niet om uitsupporters met de auto weg te geleiden. Je moet het alleen willen. Wat dat betreft hebben ze het 20 kilometer noordoostelijker beter voor elkaar. Gelukkig ben ik weer in Nederland als die wedstrijd op het programma staat. Als je toch een uitpot moet missen, dan MVV maar. Al komt het uitval hopelijk wel ramvol.

Hup NAC!!

28   1  
Chris W.M.

@ROBBIE

Vet heeft vandaag nog een gesprek gehad met Molenaar, krabbel wordt morgen of overmorgen verwacht.

10   0  
Bp

Waarom geen eten en drinken in de bus ?? Snap ook wel dat we het hier over complete MacDonalds zakken of Jumbo maaltijdenhebben ivm de rotzooi/troep en stank in de bus maar een krentenbol of worstebrooike moet toch kunnen. Het reisschema valt net tegen of onder etenstijd.

11   3  
Ernie

Janvier Vet dat zou een echte versterking zijn. Fysiek sterk en ook nog scorend vermogen.

7   3  
Scheppioni

Dank voor de info Chris WM !! Goed nieuws dus ! Verder op maandag een best leuke wedstrijd naar de geusselt, hoe verzin je het ......🤨💛🖤

11   1  
Yellow

Mot niet gekker worden, waar is het misgegaan in al die jaren. belachelijke prijzen, servicekosten?? Is gewoon extra winstmarge voor diverse partijen om andere kosten te dekken. Je mag niets meenemen, vak met verschrikkelijk uitzicht, biertje in plastic 3,50 bus in , bus uit. als laatste weg in een stadion, betastingen door ingehuurde studentjes, er moet toch een andere manier zijn....... om dit aantrekkelijker te maken.

24   2  
Spionkop

Er gaan nu mensen niet mee omdat ze geen geld hebben voor eten en drinken onderweg.

Het is godver 30 graden, en we mogen niks mee nemen.

Gaat toch helemaal nergens meer over. Vuile smerige uitzuigers!

3   13  
Voske

Wordt tijd dat Chris W.M. bij ons NAC aan de scoutingstaf wordt toegevoegd. Zit er zelden naast. Vaak als eerste op de juiste plek. Ik zeg: contract voor die gast!

4   1  
Krat

@SJEF DE GEVULDE KOEK…daar heb je idd een goed punt, is die 28 man de complete harde kern? ;)

9   1  
RM

32 euro om op een maandagavond naar MVV uit te gaan is natuurlijk ronduit belachelijk...

1   0  
Monkeyrockers

@rm retourtje met de trein zal niet veel goedkoper zijn , verder had dit natuurlijk makkelijk een autocombi kunnen zijn.

21   4  
Almelo

Servicekosten? Als club servicekosten vragen voor je supporters die de moeite nemen om de club te supporten en urenlang in de bus zitten? Wat een waanzin, die kosten hoort een club zelf op zich te nemen, dat is een onderdeel van je veiligheidsafdeling. En eigen eten en drank meenemen is bij ons normaal, bijzonder allemaal. Dat jullie dat pikken. Anderzijds als ik.de gastvrijheid bij Nac zoe met het minachtenste uitvak van alle clubs verbaasd het me ook niets.

4   3  
Pietjebel

Ook weer met pin betalen en geen contant geld

1   7  
Cees-2

Ata: Ik ga niet de moeite doen om jou proberen uit te leggen, dat je er faliekant naast zit. Werkelijk te zot voor woorden zoals jij e.e.a. weergeeft. Het zal wel een generatiekloof tussen ons zijn die daar debet aan is. Klinkklare onzin wat je weergeeft. Het is werkelijk trekken aan een dood paard om te reageren op dit soort opmerkingen. Je hebt zelfs nog volgers ook! Je weet echt niet waar je over praat. Dus eigenlijk kunnen we je het niet eens kwalijk nemen. Succes verder met het bezoeken van,.....uitwedstrijden.

13   0  
Ata

Ik ben 48, Cees. En ik distantieer me van alles wat er in Den Haag is gebeurd. Maar de buscombi naar MVV is er gewoon geen gevolg van. Ik heb meerdere posts van je gelezen waarin je schrijft dat je niet meer normaal naar uitwedstrijden kunt. Dat is gewoon niet waar.

Groet van een dood paard. En verder no hard feelings van mijn kant, we zijn immers voor dezelfde club.

5   5  
Cees-2

Ata: Den Haag uit heeft daar wel mee te maken, zoals vele andere wedstrijden uit het verleden. Het is te zot voor woorden dat dit onderwerp überhaupt speelt. Het gaat om een voetbalspelletje, in godsnaam, een potje voetbal! En dan de boel zo links en rechts vernielen. Ben je dan wel goed bij je hoofd? Nee dat ben je niet, klaar uit. Iedereen behoort te kunnen gaan, al krijg je een uur voor de wedstrijd spontaan dat idee, "hé zullen we "gezellig" een potje voetbal gaan kijken. Dat is verpest voor die mensen, he-le-maal verpest. En het interreseerd diegenen geen hol. Als "zij" maar kunnen. Dan zijn er ook nog figuren die zeggen, maar ze doen ook hoede dingen. Dus als je iets goeds doet, mag je schijnbaar eerder wat slechts doen. Kom toch op zeg. Maar ik weet inmiddels, het is trekken aan een dood paard, want het interreseerd ze geen lor. Zij zijn de voetbalsupporters zoal het hoort, vinden ze!

5   0  
D'n Klaagmuur

#Ata: ik ben denk ik 4 jaar geleden nog met de auto naar MVV gereden, dus MVV is absoluut niet altijd een buscombi geweest.

4   1  
D'n Klaagmuur

@Ata: kom op vent, ben je in de loop van de jaren nou zo wereldvreemd geworden dat je al dit soort combi's, of het nou een bus of autocombi is normaal bent gaan vinden?

Ik kom zelf veel in Engeland, verplichte combi's bestaan daar niet eens. Gewoon treintje in met je maten, zuipen in een voor jouw club bestemde kroeg om toch nog beetje scheiding te houden en dan met zn allen op het gemakje naar de wedstrijd en na de wedstrijd weer lekker naar huis of nog even een pilsje doen.

Zo zou het moeten gaan. Als je het echt normaal bent gaan vinden dat je op een maandagavond verplicht een bus in moet naar Maastricht dan ben je echt een beetje vastgeroest in de loop van de jaren.

1   1  
Ata

Ik schrijf volgens mij nergens dat ik het normaal vind. En ook niet dat ik het gedrag van sommige idioten goedkeur. Sterker, ik vind het beide onbegrijpelijk. Net als het feit dat MVV ons jaar in, jaar uit opzadelt met een buscombi. En zo zijn we vanzelf weer aanbeland bij mijn punt.

1   0  
yllwblackarmy

Ik ga lekker ongeacht de prijs, wat doe ik anders op een maandag avond...

3   2  
ome cor

Of het nu wel of niet metde laatste keer Den Haag uit te maken heeft of dat het juist gaat over een stel hersenloze paupers in Valkenburg bij de uitwedstrijd tegen MVV vorig seizoen, het gaat er om dat er idoten zijn die op een verkeerde manier hun liefde voor onze club tonen.

Vechten, slopen, onderkliederen....het zijn allemaal dingen die niet uit naam van NAC en/of Breda hoeven. Wat zeg ik ? Mogen !
Ga gewoon voetbal kijken of blijf thuis als je een gebrek hebt aan fatsoen en respect.

Supporters op eigen vervoer wordt niet geweigerd omdat ze de NAC-fans als probleemloze, vriendelijke bezoekers zien die zo wel ff een wedstrijdje kunnen komen kijken.

0   3  
Arie

Dik vet vrouwelijk varken als burgemeester. Geheel in lijn met veel van die andere baantjesjagers. Het leven van de mensen zo zuur mogelijk maken.

4   3  
Los Pollos Hermanos

Klaagmuur,

Ik denk dat jij een beetje bent vastgeroest. Naar MVV uit is gewoon een risicoduel. Zowel bij ons als in Maastricht lopen er zat rond die met elkaar op de vuist willen en de harde kern van MVV laat NAC supporters echt niet zomaar in de binnenstad van Maastricht een biertje doen. Dat wordt gegarandeerd knokken. Daarbij hebben MVV en NAC ook een behoorlijk verleden, zowel in Maastricht als in het centrum van Breda. Dus je kan wel roepen, combi, onzin allemaal. Dat is het dus niet. En de reden is met name dat de straffen in Nederland gewoon veel te laag zijn aangaande voetbalvandalisme/hooliganisme. In Engeland zijn die straffen veel hoger en denken ze wel 3x na voordat ze iets ondernemen. Neemt overigens niet weg dat ook daar voetbalgeweld weer meer en meer oplaait.

Laad alle berichten na dit bericht in