Wij gaan niet opzij

Update Gouden Seizoenkaarten: bijna 2300 exemplaren verkocht

Das Phantom

Sinds eind vorige week is het mogelijk voor seizoenkaarthouders om hun seizoenkaart te verlengen en in te ruilen voor een gouden exemplaar en zo NAC te steunen in deze moeilijke tijd. Inmiddels zijn er al bijna 2300 Gouden Seizoenkaarten verkocht.

Om precies te zijn staat de teller op 2267 op zondagmorgen. Supporters die de Gouden Seizoenkaart aanschaffen geven aan geen compensatie te willen als er geen thuiswedstrijden met publiek worden gespeeld komen seizoen. Het aanschafbedrag wordt dan gezien als steun aan de club. 

NAC heeft een prijzenpakket samengesteld voor supporters die een gouden kaart aanschaffen. Zo maak je onder meer kans om te trainen onder Hyballa en worden er rondleidingen aangeboden in het stadion en op het trainingscomplex. Mensen die nog willen verlengen kunnen dit doen op www.nacseizoenkaart.nl 

Terug naar overzicht
35 Reacties
89   5  
Sanseveria

@ NACMAN

Je vergelijkt appels met peren.

NAC verkoopt nu alleen nog maar de onvoorwaardelijke kaart zonder tegemoetkoming. Twente verkoopt ook al de kaarten met tegemoetkoming. Bij NAC begint die verkoop pas op 3 juni. En dan nog zal Twente meer seizoenkaarten verkopen. Ze spelen eredivisie en hebben een groter stadion.

62   105  
Breda1976

Ik wacht toch mooi tot eind juni. Het voelt voor mij gewoon niet goed om deze onprofessionele rotzooi binnen de Bredase burelen te belonen met een vrijbrief om mijn zuurverdiende euro's te innen. Ik wil onderhand weleens wat terug na zoveel jaar ellende.

Ik verwacht geen champions League of een opeenstapeling van bekers en titels, maar gewoon een vechtend NAC die er zo nu en dan eens 1 over de reclameborden heen helpt.

En voetbal zonder publiek hoeft van mij sowieso niet. Ik ben daar tegenstander van. Met het aanschaffen van een gouden kaart faciliteer ik feitelijk het spelen van thuiswedstrijden zonder publiek, als u begrijpt wat ik bedoel.

Fijne zondag!

50   28  
123

Zuurpruim

20   93  
Nacman

Laten wij als NAC supporters ons laten voorbij streven door de supporters van de fc fraude .
Waar is jullie noad voor NAC gebleven bestellen die kaart

25   11  
Jf

@breda1976 zo kan je er naar kijken maar je kan ook bedenken dat het nu al bestellen van een seizoenskaart eerder zicht geeft over welke financiële middelen je beschikt aan het begin van het seizoen. Er is geen enkele club die zonder supporters wil spelen. Als Goldmember is je kans op wedstrijden groter aangezien ze waarschijnlijk nooit in een keer alles opengooien.

Komt er geen geld binnen kunnen ze niet investeren en speel je een verloren seizoen.

15   46  
Jeroen

Wat een laag aantal. Zonde zonde.., zonder inkomsten ook geen beleid te maken, geen spelers te werven, en geen fatsoenlijke begroting op te stellen.

Iedereen kan wel wachten op “plannen”, maar zonder geld valt er niets te “plannen”.

12   101  
Nacman

Ter info de fc fraude heeft er een dag 8500 verkocht moeten wij ons toch schamen als de touwste supporters van Nederland

89   5  
Sanseveria

@ NACMAN

Je vergelijkt appels met peren.

NAC verkoopt nu alleen nog maar de onvoorwaardelijke kaart zonder tegemoetkoming. Twente verkoopt ook al de kaarten met tegemoetkoming. Bij NAC begint die verkoop pas op 3 juni. En dan nog zal Twente meer seizoenkaarten verkopen. Ze spelen eredivisie en hebben een groter stadion.

60   3  
Spudje

Stop alsjeblieft met aantallen vergelijken met andere clubs. Ik hoop dat het elke club in het betaald voetbal lukt z'n stadion uit te verkopen, dit zou namelijk betekenen dat de kans groot is dat alle clubs overleven.

Zeker na het zien van de wedstrijden in de Bundesliga weet ik zeker dat ik niks heb met voetbal in lege stadions. Zelfs met corona proof aantallen heb ik niks. Ik heb een gouden kaart maar zal niet gaan op moment er maar een beperkt aantal naar binnen mag. Of iedereen, of niemand. Als we gaan dan gaan we met z'n allen wat mij betreft.

14   41  
Toontje

Zal niet veel hoger worden denk ik. Hebben ze het ook naar gemaakt de laatste jaren.
En zonder geld zitten we hier nog jaren of gaan we failliet en niet denken dat dat niet tot de mogelijkheden behoort.
We hebben helemaal niets. Dus er valt niets te investeren.
En dat is hard nodig wil je bovenin komen in de KKD.

40   14  
Nacfem

Als je het financieel kan trekken, koop dan Nu die gouden kaart! En geef je (terechte) commentaar mee op alle vlakken mee aan de AD en TD, desnoods met een actie, een petitie of een spandoek. Maar die gegarandeerde centjes heeft Nac keihard nodig om in deze onzekere tijden overeind te blijven en fatsoenlijke spelers te kunnen aantrekken.

De kritiek is meer dan terecht, maar als je jezelf echt een supporter wil noemen, moet je supporten (met gefundeerde en opbouwende kritiek) en niet lopen janken. Op dat moment ben je dus een klant: ik betaal zoveel geld en wil een goed product.

Helaas is dat, zeker bij Nac, geen garantie.

NU kan je laten zien dat je een supporter bent......

24   11  
Tico

@Breda1976

Goeiendag zeg, wat heb jij een kutleven als je alleen maar negatief kunt denken!
En vooruit denken is aan jou ook niet besteed.
Wat hier al eerder werd geschreven, als er geen geld binnen komt dan kunnen er ook geen aankopen gedaan worden en zonder nieuwe aankopen komt er ook geen elftal dat kans maakt op promotie.
En op die manier kan jij blijven zeiken op alles en nog wat!

42   4  
B

Zal straks weer een sprong maken als het vakantiegeld gestort is bij de mensen.
Daar wacht ik zelf even op.

20   4  
Eddie_V

De communicatie verdient niet de schoonheidsprijs. Maar als supporter kan ik niet anders... Een zoals zo vaak gezegd de kaartjes zijn de kosten niet ;-)

Verlengd dus

23   30  
geelzwartwit

@tico we hebben toch al iets van 26 spelers? Aankopen? De TD wil de selectie juist verder inkrimpen...

Het zal dus eerder zo zijn. Negen eruit 4 nieuwe er terug in. En die worden betaald door wat er uit gaat (oa vanHecke).

Dan moeten we ook niet vergeten dat NAC het tweede seizoen KKD sowieso al met een lagere begroting zou gaan werken dan afgelopen seizoen.

Plus kunnen er nog transfersommen voor een paar andere spelers binnenkomen.

Plus zou in die verlaagde begroting ook een lager aantal seizoenkaarten dan de 10k van vorig jaar opgenomen zijn.

Er wordt geschreven dat de spelerssalarissen en huur van het stadion de grootste kostenpost van NAC is... Zet het eens in verhouding naar de algehele begroting? Dan is het niet eens de helft.

Prima als de supporters NAC weer moeten redden maar volgens mij is het net als Redt NAC.. Het zal een beetje helpen maar het financiële probleem zit niet bij de seizoenkaarten.

Ow wacht de hoofdsponsors hebben ook al verlengd...

Alle beetjes helpen maar ik had het van de club logischer gevonden als ze eerst de balans opmaakten. De nieuwe AD is nog niet eens begonnen en hij geeft aan te gaan rekenen met twee plannen. Een korte periode zonder publiek en een heel seizoen zonder publiek.

Het is echt vreemd om bij je supporters nu al met een soort gouden kaart aan te komen.

Je kan je supporter pas iets goed bieden als je de rekening opgemaakt hebt.
Huurverlanging
Sponsorgelden
Transfergelden
Het hele pakket van kosten anders dan selectie en huur
Televisiegelden
Inkrimping selectie
Enz.

En dan. Wat hebben we de supporters te bieden tegen welke prijs.

Maar ja.. Geef die trouwe supporters maar snel een mogelijkheid om hun passie te kunnen uiten dan hebben we van hun in ieder geval al wat centen binnen. Verkeerde volgorde. Daarnaast zul je veel meer succes boeken als je eerst de rekening opmaakt en dan met een gedegen aanbod komt.

Jij bent toch voor NAC? Ja toch? Groot fan toch? Nou laat dat maar zien dan hier hebben we een NAC ballon kun je alvast laten zien dat je een echte supporter bent. Als je mazzel hebt schrijft de trainer er zijn handtekening op. Goed bezig supporter!

Ik laat de nieuwe AD eerst eens zijn plannen uitwerken om te horen hoe NAC er daadwerkelijk voor staat. Iedereen die een gouden kaart koopt respecteer ik en als je voelt dat je dat moet doen is dat helemaal top. Voor mij is het allemaal erg los zand.

Zuur of niet. De nog te starten AD gaf aan niet het handje bij de aandeelhouders op te houden en dat de supporters de kern van het bestaan van een voetbalclub is. De supporters of de portemonnee van de supporters?

Cheers biertje in de zon. Zoutelande lekker warm.

Geen wolkje of flieger aan de lucht.

42   15  
Otjes

Sommige reakties erg zuur. Met een gouden kaart faciliteer je wedstrijden zonder toeschouwers, lees ik ergens. Wat een kul...met een gouden kaart help je Nac de Corona door, simpel.

Degene die dat kunnen betalen en Nac in het hart hebben, moeten NU opstaan. Ik heb gewoon mijn 4 kaarten met goud verlengd. Simpel omdat ik het kan.

Anders hebben het financieel misschien wat moeilijk, even goede vrienden, echt. Maar begin nou niet met cynische praatjes te doen alsof de nieuwe AD eerst met een plan ofzo moet komen, etc. Ppff...

20   6  
Ivo

Het is een lastige keuze. Stel dat er het hele seizoen niet met publiek gespeeld wordt. Het kan raar lopen. Dan snap ik dat je de gouden kaart even voorbij laat gaan en kiest voor een normale seizoenkaart waarbij je wat meer zekerheid hebt.

Echt veel respect voor degenen die een gouden kaart hebben genomen. Maar ik weet zeker dat het aantal verkochte kaarten nog wel verder oploopt als de normale kaarten in de verkoop gaan. 10.000 zou een heel mooi aantal zijn. Ook gezien dat sommigen in de financiële moeilijkheden zitten en anderen gewoon echt waarde voor hun geld willen. Niet iedereen is even fanatiek en ook dat moet je respecteren.

Het zou helpen als de politiek wat meer duidelijk gaf over evenementen. Wat kan er bijvoorbeeld per 1 oktober of 1 januari weer, als het met Corona blijft zoals het nu is? (dus geen 2e golf of in ieder geval geen ernstige). Je mag best de deur op een kier zetten en aangeven dat het onder voorbehoud is.

35   13  
geelzwartwit

@ivo

En dan krijg je met je nette bericht duimpjes omlaag. Het begint er steeds meer op te lijken dat je hier NAC moet ademen drinken piesen en doneren anders ben je geen NAC supporter iedere ook maar iets afwijkende mening visie of gedachtengang haalt het niveau discussie niet meer. Je hoort er gewoon niet bij. Hup allemaal de polonaise in. Kritisch naar NAC kijken hoort niet. NAC of spelers of trainers of bsiderats bezoekers afzeiken dat is het tegenwoordig of met zijn allen in dezelfde stroom van een geel zwart orgasme meegaan.

Als zelfs Perry achteraf de bsideredactie de hint geeft kritisch te blijven en discussies hier niet op gang komen want het wordt allemaal afgedaan als zuur en nep supporter nou dan weten we wel dat de echte ziel uit de club aan het verdwijnen is.

Benieuwd wanneer er NAC medailles te koop zijn waarmee we onszelf als beste supporters kunnen laten zien. De opbrengsten gaan dan naar de club.

En dan niet cynisch. Ben ik benieuwd naar het plan van de AD want hij wil NAC optuigen zonder zijn handje bij de aandeelhouders op te houden. Dat is nog eens praat.

Iemand een idee wat de totale begroting afgelopen seizoen was? Volgens bn de stem 9.5 miljoen.
Stadionhuur was 700k. Spelersbudget 2miljoen. Waar gaat al het geld heen?
Waar gaat jouw geld heen?

Is er iemand die weet hoe alles zit? Of krijg ik als reactie duimpjes of zuur of wat dan ook. Zou fijn zijn als er weer eens wat gesprekken en uitleg en kennis hier op gang komt.

15   19  
Peerke

Dat er nog geen volledig uitgewerkt plan ligt is nog enigszins te begrijpen , maar dat je als koper van een gouden seizoenskaart of bij het verlengen van je reguliere seizoenskaart niet eens weet wat het concreet inhoudt is erg amateuristisch. Voorrang bij beperkte capaciteit? Waar staat het? Bovendien geeft Manders aan dat 30% niet rendabel is. Lekker dan. Tegemoetkoming per wedstrijd? Hoe dan. Men neemt niet eens de moeite om me te informeren wat ik ga kopen, maarverwacht wel dat we het allemaal maar blind accepteren.

16   9  
Sanseveria

Nou Peerke,

Dat is allemaal te vinden op http://www.nacseizoenkaart.nl/gouden-seizoenkaart.

Ik zeg het je: dat internet wordt het helemaal!

5   5  
Sanseveria

Zonder het puntje achter de url overigens, anders snapt datzelfde internet het niet ;-)

Dus: http://www.nacseizoenkaart.nl/gouden-seizoenkaart

19   14  
H.

Dat is een mooi aantal. En voor alle zuurpruimen. Het hoeft niet hè. Het is geen verplichting. Maar als er straks onverhoopt opnieuw beker krakers zijn, waar eerst de 1912 leden en dan de gouden scc houders voorrang hebben, niet mauwen hè. Hup NAC

18   6  
Harrynak

Ik verbaas mij over de vastgeroeste traditionele houding van de marketeers.

Denk breder. NAC is een community en een tweewekelijks bezoek is daar een onderdeel van.

Je moet iets bieden wat men niet wilt missen. Denk hierbij niet alleen aan dat bezoek, denk ook online en met partnerships.

Ik projecteer even de fitness branche. Mensen betalen geld om deel uit te maken van een community. Voedingsadvies, tips van Personal Trainer, video’s voor thuis. Hierbij biedt je meerwaarde.

Wat als de gouden seizoenskaart een community kaart wordt. Exclusieve content vanuit nac alleen voor deze groep. Unieke beelden achter de schermen. Video’s met spelers. Partnerships met je sponsoren en voordelen. VR ervaring vanuit je originele plek. Dit allemaal alleen voor deze groep die 200-300 neerlegt.

Nu Nederland gewend is geraakt aan een tientje per maand voor spotify of Netflix, zou je ook kunnen denken aan een abonnementsvorm. Stiekem blijft deze gewoon doorlopen. Socio’s in Barcelona betalen ook een continue bedrag.

Helaas komen wij met een training van hyballa.....

Denk creatiever. Weet zeker dat je op deze manier ook weer meerwaarde kan bieden aan je sponsoren om te verlengen.

5   13  
Brabo F5

Ook al zou het stadion maar voor 25% gevuld zijn, schreeuwen we toch 4 keer harder,! Die hele Corona is in September weer wat het eens was. Een vrouwen biertje uit Mexico. Skol!
6   4  
Pep

Is toch mooi het salaris van Kali weer binnen.

8   2  
Geeltje

Ik weet niet hoor, maar ik heb mijn gouden scc al uitgespaard door een x-aantal wedstrijden die zijn afgelast geen bier te kunnen kopen.

8   0  
Gevleugelde Stadsrat

Ik ben zelf van plan om een Gouden te halen, maar gezien het feit dat de betaling via Ideal gaat wacht ik nog even een paar dagen totdat mijn salaris is gestort. Ik zal vast niet de enige zijn die hierop wacht, dus ik verwacht dat de hoeveelheid Gouden seizoenskaarten in de laatste week van mei meer zal toenemen.

5   2  
De Beul van Etten

Een seizoenskaart zit er even niet in voor mij gezien ik door de crisis werkeloos ben, maar ik zou toch graag ook de mogelijkheid hebben nog iets te kunnen doneren aan ons aller NAC.

Lezen we mee commerciële afdeling..

3   5  
Scarface

Misschien dat ik de berichtgeving vanuit NAC inzake de gouden SCC en de normale verlenging totaal verkeerd begrepen heb hoor, maar als ik het zo nogmaals doorlees, is er in eerste instantie totaal geen verschil voor NAC. Let wel, in eerste instantie. Van alle reguliere verlengers ontvangt NAC namelijk ook gewoon het geld over een paar weken. Tot daar geen enkel verschil. Dus om nou te zeggen dat je met een gouden SCC je club meer steunt dan met een regulier verlengde SCC is onzin. Je steunt je club onvoorwaardelijk, dat wel, want je ziet af van compensatie.

Het verschil zit hem mijns inziens alleen in de mogelijke compensatie/afrekening aan het eind van seizoen 20/21, waarbij je gemiste wedstrijden eventueel als korting op je SCC 21/22 kan krijgen. Kan, het hoeft dus niet! ofwel, iemand met een reguliere verlenging kan zijn club net zo hard steunen als iemand die nu een gouden SCC neemt als hij/zij aan het eind van komend seizoen de optie van afrekening niet gebruikt.

Overigens heel mooi dat er nu al zo'n 2300 gouden SCC zijn verkocht, maar ik staar me totaal niet blind op deze aantallen en ga ze al helemaal niet vergelijken met andere clubs. Het gaat uiteindelijk om het totaal aantal SCC die verkocht worden. Als dat er ongeveer net zoveel als vorig jaar worden dan mag NAC in zijn handjes wrijven.

8   1  
Zwampie

Scarface,
Iedereen die een kaart koopt,steunt zijn club.
Echter is er wel degelijk een verschil voor NAC, koop je nu een gouden kaart is dat geld, wat zeker binnen is en niet meer terug gegeven hoeft te worden. Een zekerheid dus voor NAC en kan dit meegenomen worden in de begroting.
De gewone seizoenskaarten ,hiervan kan de supporter geld terug vragen en zal NAC hier rekening mee moeten houden, en eerlijk is eerlijk hier zal grotendeels zijn geld terug vragen anders is de keuze nu ook snel gemaakt om een gouden kaart het nemen.
Dat mensen dit doen is ook hun goed recht, maar we weten nu al dat er veel wedstrijden zonder supporters zullen zijn en daarom wacht men om de gouden kaart te nemen,

Het verschil tussen beide kaarten is simpel,
Met een gouden kaart sponsort je de club
Met een normale seizoenskaart steun je de club.

5   1  
braze

Als je het kunt missen koop je toch de Gouden Seizoenkaart en steun je NAC.
Als je het niet kunt missen blijf je gewoon NAC supporter. Ooit gaat Corona voorbij en dan schuif je weer gezellig aan in het stadion
Ben benieuwd naar de nieuwe selectie voor volgend seizoen. Worden spelers ook getest op motivatie en inzet bij wedstrijden zonder publiek?

6   5  
Walter

Wat een onzin die gouden seizoenkaart. We hebben gezien tegen Feyenoord ging de kaartverkoop en het voordeel van de loyale 1912 leden...... ik denk dat vele mensen het geld echt wel kunnen missen maar het niet kunnen verkroppen dat er jaar na jaar enorm veel geld over de balk wordt gesmeten. De personeel kosten bij NAC reizen echt de pan uit. Zonder daadkrachtige mensen aan het roer is het helaas water naar de zee dragen. En zijn de paar tientjes nog minder als een druppel op de gloeiende plaat. Noem mij maar een nep supporters, kan mij niet schelen. Heb jaren lang NAC gesponsord en zou het zo weer doen als er echt eens een duidelijk plan met visie komt en als er een paar dik betaalde mensen verdwijnen en zo denken er heel veel
Mensen / bedrijven over. Ik neem
Gewoon weer seizoenkaarten maar dat gouden gedoe niet aan mij besteed, trainen met Hyballa of een broodje eten met een dik betaalde manager. Als je echt zo van je club houd doe het dan voor een normaal salaris of onkosten vergoeding. In het amateurvoetbal zitten mensen met meer verstand en visie en die doen het puur voor hun club !

4   1  
Scarface

@ ZWAMPIE (18 May 2020, 18:20)

Voor de begroting/financiële huishouding van seizoen 20/21 maakt het geen ene reet uit of je een gouden SCC neemt of een normale SCC. De eventuele tegemoetkoming gaat van invloed zijn op de begroting/financiële huishouding van seizoen 21/22, dat wel. Er kan namelijk geen geld terug gevraagd worden over 20/21. Er wordt door NAC gesproken over korting op de SCC van 21/22. En dat is wat ik probeer duidelijk te maken. Voor komend seizoen maakt het geen ene kloot uit wat je kiest, maar het lijkt wel alsof een heleboel mensen dit niet (in)zien.

Neemt niet weg dat ik het een gewaagde keuze vindt van mensen om nu een gouden SCC te nemen. Dat wil namelijk zeggen dat je 100% zeker bent van je financiële staat over een jaar. Ondanks dat ik een zeer goed betaalde baan heb bij een multinational en totaal niet bang ben dat ik mijn baan kwijt raak, kies ik toch niet voor een gouden SCC. Gewoon omdat ik niet weet hoe de vlag er over een jaar bij hangt. Ik ben alleenverdiener, heb twee SCC1912, dus 'moet' volgend jaar 2x verlengen. Ik kan het nu gemakkelijk betalen, maar als ik over een jaar geen baan meer heb niet. Dan ben ik wellicht heeeeeel blij met de korting die ik krijg. Maar hopelijk heb ik tegen die tijd gewoon nog steeds een baan en kan ik tegen NAC zeggen: laat die korting maar zitten. #fingerscrossed

2   2  
naxioma

Lange tijd zal er zonder publiek gespeeld worden. De volgende stap is waarschijnlijk dat beperkt publiek zal worden toegelaten, totdat het moment dat er helemaal geen restricties meer zijn. NAC moet aangeven wie er in aanmerking komen de wedstrijden te bezoeken indien beperkt publiek toegelaten wordt. Dat kan helpen mensen een beslissing te nemen al dan niet een gouden seizoenkaart te nemen. Door hierop niet te anticiperen creëert NAC mogelijk een hoop onduidelijkheid en ellende. Indien in een eerste fase beperkt publiek toegelaten wordt, dan zullen de staantribunes gesloten blijven en de zittribunes maar voor 15%, dan 25% en later mogelijk voor 50% gevuld worden. Hierdoor gaat de capaciteit voor het thuispubliek terug naar respectievelijk zo'n 2500, 4000 en 8000 plaatsen. Mocht dit scenario werkelijkheid worden wie mag dan naar binnen? De sponsoren en leden van de businessclub? De 1280 leden van de Club van 1912? De leden van de supportersvereniging? Duidelijk lijkt dat in het meest restrictieve scenario de mensen die een gouden seizoenkaart aanschaffen weleens buiten de boot kunnen vallen...
Regeren is vooruitzien, dus daarom graag vooraf duidelijkheid van NAC hoe het toewijzingsbeleid gaat zijn als er restricties tav toeschouwersaantallen worden opgelegd. Dan is het makkelijker voor mensen om de juiste keuzes te maken.
Ik ben zelf lid van de Club van 1912 en sta niet te springen een gouden seizoenkaart aan te schaffen, tenzij het bezit van een gouden seizoenkaart één van de toewijzingsvoorwaarden wordt, ook als je al lid bent van de Club van 1912.
NAC gaarne duidelijkheid in deze!

2   2  
zwampie

scarface
wat betreft de begroting zie ik het toch ook voor gedeelte voor aankomend seizoen.
Het geld wat nu via de gouden kaart binnenkomt hoeft niet meer terug betaald te worden,dus heeft dit ook geen invloed op 2021-2022
De gewone seizoenskaarten die inderdaad wel, aangezien de kans bestaat dat de supporter(s) dit terug vraagt/kan vragen voor zijn kaart voor dat seizoen.

Wat je aangeeft dat je niet weet wat de situatie volgend jaar is ben ik het met je eens en is het een gok waar je dit jaar voor kiest als je een gouden kaart neemt.
Gelukkig heb ik ook financieel er nog weinig mee te maken en weet ik ook niet wat het volgend jaar doet, het is gewoon een keuze, niet meer niet minder.

Kun je het dit jaar missen en heb je het ervoor over dan doe je het, kun je het niet missen of durf je de gok niet te wagen ,dan doe je het niet.
Ik ga alleen geen excuus zoeken omdat het beleid kut is bij NAC,want dat is het al jaren,maar we zijn ondertussen wel blijven gaan(ik wil er ook niet mee zeggen dat jij dit doet) en keken toen er ook niet naar,alleen gingen we er toen vanuit dat we wel minimaal om de 2 weken naar het stadion konden en dat is er nu niet.2   2  
Scarface

@ Zwampie

Over veel dingen zijn we het eens ;).

NAC kennende zullen ze voor seizoen 20/21 wel de volledige som aan SCC inkomsten meenemen in de begroting. En hoe de vlag er voor 21/22 bij hangt, ziet NAC dan wel weer. Blijft toch de vraag wie er over een jaar aan het roer staan :D.

Laad alle berichten na dit bericht in