Overal waar we komen

Vacature hoofdtrainer: Nog drie kandidaten

Italo

Vanavond liet technisch manager Tom van den Abbeele, op de nieuwjaarsreceptie van de club, weten dat NAC momenteel (nog) met drie kandidaten voor de trainerspositie in gesprek is. Over uiterlijk drieenhalveweek moet de nieuwe coach zijn aangesteld.

Naast Kees van Wonderen is NAC dus ook nog met twee andere kanshebbers in gesprek. Op namen werd niet ingegaan. De eerste-ronde-gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden. De drie kandidaten worden momenteel onderheven aan een heus assessment, waarna spoedig de tweede gesprekken zullen volgen. Zoals eerder bekend werd gaat NAC voor een Nederlandse coach die goed kan werken met jonge jongens en die zowel in- als extern goed communiceert.  

De KNVB heeft de club vier weken (vanaf het duel met Helmond Sport) de tijd gegeven om een coach met de juiste papieren aan te stellen. Op uiterlijk 7 februari zal de nieuwe oefenmeester dan ook bekend zijn.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
28 Reacties
78    
Chris W.M.

Gezien de procedure mag geconcludeerd worden dat de overgebleven 2 kandidaten géén grote namen (Streppel, Koeman, Been, Steijn etc) zijn. Die zouden nooit aan een assessment meewerken en laten liever hun CV voor zich spreken.

Ik juich het secure wel toe. Brood paste duidelijk niet bij de visie van TvdA, op deze manier kom je er wel achter wie wél het beste bij die visie past. Tevens verklein je het risico op verrassingen achteraf als je het zo grondig aanpakt. Al geeft het zeker geen zekerheid.

TvdA steekt hier wel zijn nek mee uit. De trainer die nu komt past het beste bij zijn visie. Mislukt die trainer, dan is TvdA in mijn ogen ook mislukt.

-24    
Rubenac

Kwik, kwek of kwak?
Karen,Kathleen of KRISTEL?


78    
Chris W.M.

Gezien de procedure mag geconcludeerd worden dat de overgebleven 2 kandidaten géén grote namen (Streppel, Koeman, Been, Steijn etc) zijn. Die zouden nooit aan een assessment meewerken en laten liever hun CV voor zich spreken.

Ik juich het secure wel toe. Brood paste duidelijk niet bij de visie van TvdA, op deze manier kom je er wel achter wie wél het beste bij die visie past. Tevens verklein je het risico op verrassingen achteraf als je het zo grondig aanpakt. Al geeft het zeker geen zekerheid.

TvdA steekt hier wel zijn nek mee uit. De trainer die nu komt past het beste bij zijn visie. Mislukt die trainer, dan is TvdA in mijn ogen ook mislukt.

-21    
[email protected]©

Nog 3 kandidaten? Uit Nederland? Assessment voor voetbaltrainers? Bestaat dat, of heeft TvdA zelf een test in elkaar geflanst? Of hebben we soms een headhunter hiervoor ingehuurd? En hebben we toch niet voldoende vertrouwen in Van Wonderen? Nog 3,5 week nodig om te beslissen? Weet TvdA wel dat de winterstop inmiddels is afgelopen, of moet hij eerst nog op wintersport?

TvdA doet er met zulke interviews echt alles aan om de mensen die vertrouwen in hem hebben over te laten lopen naar het kamp wantrouwen.

-17    
The Cosmic Gate

Zal tuthola Edelenbos er weer bij of tussen zitten ?

-25    
NACTT

Hoorde van een bekende van mij dat hij afgelopen vrijdag tijdens Helmond - NAC Jurgen Streppel op de tribune heeft gezien. Niet duidelijk of dit was voor nac of om zijn oude ploeg Helmond aan het werk te zien. Be continued!

-1    
Frans Breda

@nactt
Hij (Streppel) zat inderdaad net naast het uitvak.

3    
Pokerface

Het was tenenkrommend die Eddy Poelman met zijn interviews! Wat een aanfluiting zeg!

23    
Otjes

Ik zie de naam Edelenbos vaak voorbij komen.

Weten mensen wel dat deze dame niet meer bij Nac is? Ook niet in de huidige RVC.

-10    
Raf17

@otjes

Is zij niet voorzitter van de RvC?

8    
Sp1

Hoorde vanavond dat er ook gesproken is met Erwin Koeman. Met dit materiaal maakt het niet uit wie er komt. De spelers zijn aan zet.

-7    
Wolfmanjack

Wat een flauwekul weer. Hadden ze bij Brood ook moeten doen. Wat een lichtgewichten. Ze weten gewoon niet wat ze willen.

9    
7Hills

@ RAF17

Nee, dat is sinds 13 september Edwin van Baal. Wat haar functie op dit moment is, als ze er nog wel is, is niet terug te vinden.

7    
Otjes

Edelenbos heeft geen functie meer bij Nac. Punt.

-48    
Los Pollos Hermanos

van Wonderen.. ja, nu komt het allemaal goed.

Als je het nu hebt over een nietszeggend figuur zeg. Bij van Wonderen denk ik alleen maar aan een redelijke Feyenoord-speler, meer niet.

Weer zo'n kut Rotterdammer in Breda.

Kees van Wonderen. Wat een aanfluiting.

Doe mij maar Hans kraaij Jr. Kun je tenminste nog lachen. Of iemand moet denken dat het verder ook maar 1 kut uitmaakt wie er voor deze zéér armoedige selectie staat? Nee toch?

Mooi. Welkom Hanssie Hanssie!

15    
Henri

Assessment....... laat me niet lachen. Ik heb in mijn carriere genoeg leidinggevenden meegemaakt/gezien die een positief advies kregen na een afgenomen assessment, maar in de praktijk totaal niet de kwaliteiten hadden voor een leidinggevende managementfunctie. Managen, mensen aansturen zit in je vingers, dat gaat om fingerspitzengefühl

1    
Brent

Zo, dat hebben Tom en Luc op zondagmiddag mooi even bekokstoofd zo'n assessment.

8    
Moppernac

[email protected]

Mark van Bommel zat bij Roda jc-MVV .
Dat gaat hij zeker naar Roda

-2    
Ron

Kan er niks aan doen maar de foto bij die bericht.... elke keer als ik deze zie en bedenk dat deze 3 de clubs moeten besturen en bakken met geld verdienen... mevr is nu weg, maar heeft een puinhoop achtergelaten, met haar akelige grijns. De Fries heeft nog maar weinig zich geprofileerd en kwam met een idee om de entree hal op te knappen. Dag de Belg die verkeerde spelers heeft gehaald en zijn hagje wil redden door Brood en Vrede te ontslaan. Weg extra geld voor versterkingen. Wat doet de TD al die maanden dat we nu bezig zijn? Is dat echt een fulltime baan? Walgelijk totaal geen uitstraling deze 3, kunnen zo in de jury bij de mini playbackshow

12    
MickJ

STREPPEL ? GOD BEWAAR ME A.U.B.
Dan zien ze me niet meer.

3    
Hugo

Tussen de regels door werd gisteren inderdaad duidelijk dat van Wonderen de voornaamste kandidaat is om het roer over te nemen.
Ik vraag me dan wel af wie de overige kandidaten zijn. Hup NAC

-4    
Tonychocolony

Kees Van Wonderen
Ruud Kaiser
Robin Pronk
Info vanuit het lek binnen de club

2    
Arie

We zijn weer voorgelogen dus! Met zn "er is budget voor winterse versterking".

3    
drsMarcellus

@tonychocolony,

Hmmm, niet de meest aansprekende namen. Ze gaan dus echt voor een trainer zonder heel veel ervaring (mocht jouw info kloppen).

Kees van Wonderen: eigenlijk alleen maar assistent trainer en jeugdtrainer geweest.
Ruud Kaiser: laatste jaren voornamelijk hoofdtrainer van amateurverenigingen geweest. Saillant detail: hield het nergens langer dan twee seizoenen vol.
Robin Pronk: nog wel de meest in het oog springende naam. Geen verleden als profvoetballer maar lijkt erop dat hij zijn vader als kruiwagen heeft gebruikt om trainer te worden. Is tot op heden alleen maar trainer van jeugdelftallen geweest.

Ik weet het niet maar het lijkt er sterk op dat dit weer een verloren jaar is en dat de volgende grafsteen voor op het kerkhof alvast gegraveerd kan gaan worden.

0    
Arie

Chris W.M.

Kudimbana en Filipovic kwamen ook op voorspraak van TvdA. Groot succes.

3    
Gezwam

Laat het aub geen Kees van Wonderen zijn, type zacht ei. Gevalletje vd Gaag, Dijkhuizen.
Ik wil passie langs de lijn!!!

1    
scheppioni

Wat een lachwekkend trio ! NAC onwaardig !!!!

-1    
Vergane Glorie

Hier zijn ook geen Wonderen van te verwachten.

1    
die ne gast

@DrsMArcellus

Dan zal het Kaiser wel worden. Geen enkele trainer houdt het langer dan 2 seizoenen uit bij NAC, dus hij past perfect in het profiel.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja