Overal waar we komen

Van Anholt wacht op aanbieding NAC: "De kans is juist groot dat ik blijf.”

Benn076

Eerder deze week plaatste Pele van Anholt een soort open sollicitatie op zijn LinkedIn. De speler gaf aan dat hij transfervrij zou zijn in een berichtje met highlights uit zijn wedstrijden. Vandaag verschijnt in BN DeStem een bericht dat hij spoedig een contractvoorstel kan verwachten van technisch directeur Tom van den Abbeele.

Uit de groep met spelers die te horen gekregen heeft dat ze mochten vertrekken bij NAC is Pele van Anholt de enige die kan rekenen op een nieuw contract. Zowel trainer Peter Hyballa als van den Abbeele zien de rechtsback graag in het plaatje voor komend seizoen.

Ook van Anholt ziet zichzelf volgend jaar nog graag in Breda voetballen. "Breda ademt NAC en NAC ademt Breda. Nee, het zou geen straf zijn bij deze club te blijven. Als het contract later rond is dan 1 juli is het ook prima." Over het LinkedIn verhaal is de rechtsback duidelijk. Hij is met een paar mensen een bedrijfje aan het opzetten voor na zijn voetbalcarriere, daarvoor is het handig om te netwerken en af en toe wat content te plaatsen. Aldus de 29-jarige Fries. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
KNVB stelt licentie-toets uit 10 reacties
Volgend bericht
Samen voor NAC verkoopt al 2581 mondkapjes 7 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
39    
Ivo

Als Hyballa het in hem ziet zitten, dan zou ik hem een jaarcontract met nog een optiejaar aanbieden. Er komen nog veel veranderingen in de selectie, als je achterin met dezelfde spelers kan werken is dat wel beter denk ik. Dan ben je straks sneller op elkaar ingespeeld.

Na de komst van Hyballa zag je van Anholt meer opkomen, samen met Verschueren aan de rechterkant. Die laatste paar wedstrijden zag dat er heel goed uit.

-7    
Tante Annie

Wel vreemd dat hij dus 29 is en dit dus al bijna buiten tom z'n voorkeur valt. Toch zie ik hem graag blijven, maar ben benieuwd wat er dan met schouten gebeurd. Zoveel backs kan toch helemaal niet met het inkrimpen van de selectie?

39    
Ivo

Als Hyballa het in hem ziet zitten, dan zou ik hem een jaarcontract met nog een optiejaar aanbieden. Er komen nog veel veranderingen in de selectie, als je achterin met dezelfde spelers kan werken is dat wel beter denk ik. Dan ben je straks sneller op elkaar ingespeeld.

Na de komst van Hyballa zag je van Anholt meer opkomen, samen met Verschueren aan de rechterkant. Die laatste paar wedstrijden zag dat er heel goed uit.

-3    
E. Ricvan

met Schouten en Neelen is die plaats ingevuld1    
Ric

Goede speler, mits een normaal en waarschijnlijk met een verlaagd salaris, om er bij te houden. Op diverse posities inzetbaar waardoor je niet voor elke posities een alternatief hoeft te halen. Heeft het dit jaar gewoon prima gedaan en ging onder hybala ook gewoon prima spelen.

23    
Breetjeda

Pelé is een speler die de nodige ervaring met zich mee brengt.
Alle jonge broekies bij nac kunnen veel van hem leren (inclusief Schouten).

Ik zie zeker de meerwaarde van hem.
Zowel op het veld als buiten het veld.

Deze ervaring rond hebben lopen in je kleedkamer is een must.

Hup NAC

28    
Ratjeduneerste

Momenteel staat de selectie voor komend seizoen er als volgt voor: (incl. contractduur)

Doelmannen:
- Nick Olij (2021)
- Karol Niemczycki (2022)
- Bart Verbruggen (2022)

Backs:
- Mashart (2021)
- Noblejas (2021)
- Schouten (2021)
- Vanacker (2022)
- Leigh (2021)

Centraal:
- Riera (2021)
- Monsalve (2021)
- Rosler (2022)
- Van Hecke (2022)
- Siereveld (2022)

Middenveld:
- Verschueren (2021)
- El Allouchi (2021)
- Azzagari (2022)
- Agougil (2022)
- Reuvers (2021)
- Kali (2021)

Aanvallers:
- Stokkers (2021)
- Dogan (2021)
- Bohui (2021)
- van Hooijdonk (2021)

Dit betekent dat je op dit moment zult beschikken over 23 contractspelers. Hiervan mogen er een paar uitkijken naar een nieuwe club:
- Reuvers (geen minuten dit seizoen)
- Kali (spreekt voor zich)

Verder kunnen er verschillende contracten worden verlengd:
- Van Anholt (in gesprek met NAC)
- Van der Gaag (weinig over duidelijk)
- Haye (mogelijke transfer)

Een aantal contracten worden (zo goed als zeker) niet verlengd:
- Kramer (is bekend)
- Kudimbana (kans gekregen, niet gepakt)
- Klomp (weinig over bekend)
- Snepvangers (zelfde)

Spelers waarvan hun huurcontract verloopt:
- Ilic (beide broertjes)
- Boussaid (terug naar Utrecht)

Na deze mutaties zul je uitkomen op een totaal van 26 contractspelers, hiervan hebben er 5 een 'starters'contract:
- Verbruggen
- Siereveld
- Vanacker
- Azzagari
- Agougil

Voordat er dus echte inkomende transfers plaats zullen vinden, moeten er een paar spelers vertrekken. Hiervoor staan de volgende spelers op de nominatie:
- Olij (sterk seizoen gedraaid, wil een verbeterd contract)
- van Hecke (veel belangstelling)
- Leigh (Aberdeen wilde hem behouden)
- Reuvers & Kali (het oude liedje)
- Dogan (weinig gespeeld onder Hyballa en bescheiden interesse)

Er zullen dus een aantal mutaties plaatsvinden binnen de selectie, maar dit zal eerder uitgaande transfers betreffen dan inkomende.

1    
Ivo

@ratjeduneerste

Mooi overzicht!

Idealiter vertrekt Niemczycki naar Polen, en komt daar een ervaren 2e doelman voor terug die Olij kan vervangen als die laat in de transferperiode alsnog vertrekt. Daar moet je op anticiperen.

Leigh zal waarschijnlijk naar Aberdeen gaan, maar voor een lager bedrag of zelfs transfervrij. Het zijn helaas andere tijden nu. Mashart zou ik verhuren, die jongen heeft wedstrijden nodig om beter te worden. Rosler en van Hecke zie ik vertrekken.

Ook Azzagari zou je kunnen verhuren, tenzij hij gemotiveerd is om op de bank te starten. Reuvers zijn contract zal wel afgekocht worden (klein contractje), El Allouchi zie ik ook vertrekken. Ik hoop dat Verschueren blijft. Kali kwijtraken wordt lastig. Ik vrees dat hij zijn contract gewoon uitdoet.

Als Dogan vertrekt kan je Sydney bij de selectie houden, anders moet je hem verhuren. Hij komt echt nog wel wat te kort, heeft ook de ervaring nodig. Een jaartje Helmond, Dordrecht of Oss zal hem goed doen.

-1    
Ratjeduneerste

Klopt, verhuurmogelijkheden heb ik niet opgenomen in het overzicht, had goed geweest van wel!

Daar komen er inderdaad ook een paar voor in aanmerking:
- Siereveld
- Azzagari
- Agougil
- V Hooijdonk??

Aan de andere kant komt nu het onder 21 elftal erbij. Hiervoor heeft NAC geen brede selectie. Het zijn namelijk alleen -21 spelers die in aanmerking komen + 3 dispensatie spelers -23.
Hiervoor heeft NAC momenteel zo'n 15 spelers beschikbaar als ik me niet vergis. Ik zie het dus eerder gebeuren dat deze jongens daar aan zullen sluiten, in de sterke competitie waarin ze zijn geplaatst is dit voor hun ontwikkeling ook zeker niet slechter dan verhuurd worden aan rechterrijtje KKD.

5    
sjef de gevulde koek

Azzagari verhuren is niet echt slim natuurlijk word 100% zeker basis speler. Is lang geblesseerd geweest maar was samen met VD Hecke de beste in de voorbereiding vorig jaar. Die jongens moeten altijd spelen. Word alleen maar beter en is bv al verder al El Allouchi zeker op die leeftijd

0    
Ivo

@Sjef

Daar ben ik niet zo zeker van. Haye komt er waarschijnlijk bij, als Verschueren dan blijft en er komt waarschijnlijk ook nog wel een meer aanvallend ingestelde middenvelder bij, dan zit je eigenlijk al vol, en dan heb je ook Monsalve nog die je als verdedigende middenvelder weg kan zetten.

Azzagari wordt al snel je eerste optie op de bank op het middenveld (van der Gaag is weg), maar levert dat genoeg speeltijd op? Dat zal afhangen van blessures en schorsingen.

0    
Real Robert

Spelers met een nog een jaar doorlopend contract worden in principe verkocht, indien er nog wat transfergeld kan worden binnengehaald. Of je probeert het contract te verlengen. Dat is toch de regel in het betaald voetbal.
Kali: wanneer die weer met zwaar overgewicht binnenkomt heb je echt wel een case voor contractontbinding.
Met een goed dossier maak je m.i. wel een kans bij de rechter. De zaak hard spelen bij deze oplichter

0    
Ratjeduneerste

@Robert

In dat geval zouden we 14 spelers moeten verkopen?

Ik denk dat een aantal spelers een optie in het contract heeft van een extra jaar. Durf zo niet te zeggen wie. Deze hoef je dus al niet te verkopen/ verlengen. Daarnaast zullen er genoeg spelers zijn die niet verkocht/ verlengd worden maar lekker hun contract uitzitten of uitgekocht willen worden (Reuvers, Kali).

-2    
Real Robert

Een selectie, waarvan het grootste gedeelte aflopende contracten heeft, is in de regel rampzalig voor een succesvol seizoen.
Velen daarvan, vooral degenen op de bank, zijn dan al met hun afscheid van NAC bezig.

2    
Hoge Vucht

Ik snap niet zo goed waarom je Van der Gaag er niet bij zou houden. Is toch prima voor de breedte en kost waarschijnlijk niet veel. Was niet overtuigend afgelopen jaar maar kon wel mee, heeft ook redelijk veel gespeeld uiteindelijk.

-3    
jvt

Van Anholt niet verlengen, te lieve jongen en geen NAC dna. Heeft vele jaren de tijd gehad zich te bewijzen en is een 13 in een dozijn voetballer.

We moeten ons toch VERSTERKEN en we stonden 5e met het moeilijkste uitprogramma nog voor de boeg? En dat terwijl met Brood de periodetitel over de eerste wedstrijden dus al de meeste punten waren behaald? Natuurlijk hadden we het genmakkelijkste orogramma met thuiswedstrijden tegen de zwaardere in de KKD wel te verstaan. Waar hebben we het over?

Dan is er dus echt wat mis met je selectie ondanks de inzet van 2 interim trainers. Ook met Hyballa verlies je genadeloos, tegen wie? voor de beker? Wat een klasseverschil zeg. Terug naar 18 - 21 veel betere spelers en ja daar horen heel veel spelers van nu niet bij. We gaan voor het kampioenschap, dan moet je uit een heel ander vaatje tappen.

2    
N A C

Ik vind dat er te makkelijk "verhuren" wordt gezegd.
We hebben geen sterk, understatement, seizoen gedraaid en ik vraag me af welke teams geïnteresseerd zijn in spelers die bij ons ( misschien nog niet eens) op de bank mogen zitten. En er dan ook nog voor moeten betalen...

1    
Belgische Naccer

Verdediging en keeper zijn goed. Middenveld: Verschueren perfect. Evt. Haye ook prima (als hij niet te duur is) en Monsalve kan er ook spelen als er niet teveel van je verdedigers weggekocht worden.

Alle andere middenvelders en alle aanvallers zijn gewogen en te licht bevonden. Je zult echt 4 a 5 goede aanvallers moeten halen die goals kunnen maken. Die hebben we nu niet 1

En verder dat eeuwige gepruts op het middenveld met spelers als Allouchi, van der Gaag die Ilic-en, daar lachen Cambuur en de Graafschap mee...

Als je echt serieus om de titel mee wilt doen, zul je Verschueren en Haye moeten behouden/halen en zul je minimaal 4 aanvallers moeten halen die het niveau aankunnen. Die hebben we nu helaas niet.

Er is nog heel veel werk aan de winkel voor onze TD

Laad alle berichten na dit bericht in