Wij gaan niet opzij

Van der Laan fluit NAC - De Graafschap

Das Phantom

De KNVB heeft Jannick van der Laan aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd NAC - De Graafschap van aanstaande vrijdag. NAC neemt het om 20:00 uur in het Rat Verlegh Stadion op tegen de Superboeren.

Van der Laan wordt bijgestaan door zijn assistenten Yorick Weterings en Mark Janssen. De vierde official van dienst is Boyd van Kommer. 

Het is niet de eerste keer dat Van der Laan een wedstrijd van NAC fluit dit seizoen. Eerder mocht hij de fluit hanteren tijdens het thuisduel met Jong AZ (1-0) en de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (4-1). 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
19 Reacties
19   1  
Willem 4,5

Het niveau van de scheidsrechters loopt parallel aan het niveau van NAC.

20   9  
Scheppioni

Shit zeg, een typisch uilenberg marionetje !
Dat zo'n gast mag fluiten, een echte aanfluiting ! HUP NAC !

16   4  
NNB

Weer zo eentje die kritiek niet kan hebben, misselijk ventje.

Hebben we dit seizoen eigenlijk al een fatsoenlijke scheidsrechter gehad?

14   8  
die ne gast

@Scheppioni
De KNVB is altijd op zoek naar goede scheidsrechters. Als je denkt dat je het beter kan, meld je aan als scheidsrechter!

Ik begrijp overigens best dat een pietlut scheidsrechter (en vooral als die dat niet 90 minuten lang consequent volhoudt) niet bijdraagt aan een plezierige wedstrijdbeleving, maar gezien het spelniveau van NAC de afgelopen wedstrijden,
denk ik het grootste knelpunt voor een leuke wedstrijdbeleving eerder bij onze selectie komt te liggen dan bij de scheidsrechter...

Maar wie weet, Excelsior en ADO thuis waren de leukste wedstrijden dit seizoen. Wellicht dat een meer aansprekende tegenstander als De Graafschap wederom het beste bij onze jongens naar boven haalt?
Komen er eigelijk nog een behoorlijk aantal uit-supporters mee? Zou ook wel weer eens leuk zijn.

12   5  
Scheppioni

@Die ne gast
Ik heb al meerdere keren aangegeven dat ik gefloten heb, maar ik ben principieel. Ik ben mede gestopt vanwege ik niet met het scheidskorps geassocieerd wil worden !
85% zijn van die regeltjes scheidsen, die hebben zelf nooit gevoetbald, voelen ook geen wedstrijd en emotie aan ! Ik was zelf geen lievertje als voetballer maar als scheidsrechter heb ik aardige schouderkloppen gehad, maar ik pas er dus voor, daarbij fysiek wordt het ook steeds lastiger helaas ! Dus voor jou speciaal nog ene keer wat ik al twee keer gepost heb. Een goeie scheids valt niet op, dat dictator achtige types zijn de vreselijkste !

18   4  
Scheppioni

Deze nare man floot ado - NAC, het was zum kotsen mag ik dan ook best zegge....

23   11  
KNVB Official

Uit jullie reacties hebben wij vernomen dat de aangestelde scheidsrechter niet de voorkeur heeft. Daarom hebben wij besloten om ook Joey Kooij beschikbaar te stellen.

in afwachting op jullie reactie verblijf wij.

m.v.g. KNVB

13   4  
Scheppioni

Lood om oud ijzer maffia official !

15   3  
Wanny

Siemen Mulder is ook altijd wel een goeie.

9   1  
Scheppioni

Idd Wanny, nog zo'n koekebakker, past ok in dat rijtje in de Tob !

8   1  
Tante Annie

@scheppioni, 17:15
Maar dan wel met vlag en wimpel bovenaan. Wat een aardappel is dat

19   1  
Willem 4,5

Het niveau van de scheidsrechters loopt parallel aan het niveau van NAC.

3   0  
Martinus

Ik denk dat het aantal acceptabele arbiters in Nederland op één hand te tellen zijn. Dat zo'n Higler nog bij grote duels wordt aangesteld is al een teken aan de wand. Dus de kans op een matige arbiter is altijd zeer groot.

7   3  
Ernie

Als je gewoon goed voetbalt is het niet van belang wie de scheidsrechter is. Maar ja daar ligt nu juist het probleem.....

8   1  
Jos de Wit

Floot ado uit dit seizoen inderdaad en vorig seizoen roda uit, echt een waardeloze vent

2   1  
Hugo

Ja. Het zal aan de scheidsrechter liggen...

3   1  
Tip

Ik heb geen slecht gevoel tegen de super boeren die ook niet super zijn. We spelen thuis tegen deze aansprekende tegenstander, voor het publiek leuker. NAC heeft nu een elftal die uit het niets kunnen scoren. En Graafschap probeert te voetballen. We moeten VVV op afstand zien te houden. Een 1-0 zit erin. (denk ik.)

5   0  
Sjonnie

H van Hecke scoorden vanavond de 0-1 in de wedstrijd Assen-Goes in de 3de divisie.
Is dat de broer van ….?

5   2  
Sietze

Maandje geleden: Dordrecht leidt tegen Graafschap. Laatste minuut: penalty voor Gtaafschap. Niemand heeft de overtreding gezien. Scheidsrechter: inderdaad.

3   1  
die ne gast

Nou, voor alle mensen die de laatste tijd klagen over de sfeer:
De KNVB denkt met u mee!
De spelers laten geen vonk naar de tribunes overspringen, wie weet doet een extreem vervelende scheidsrechter dat wel en wordt het eindelijk weer eens een 'heet avondje NAC'. ;-)

Laad alle berichten na dit bericht in