Wij gaan niet opzij

Van der Sande baalt: "Teleurstellende avond voor mij"

Das Phantom

Jort van der Sande moest vrijdagavond het veld verlaten vlak voor de rust. Een liesblessure zorgde voor een vroegtijdig einde van zijn wedstrijd. "Het is een hartstikke mooi resultaat, maar voor mij is het een teleurstellende avond", zei hij tegen BN DeStem na afloop. "Omdat ik geblesseerd raak en vooral niet weet voor hoe lang en wat het precies is."

Voor de B-Side ging de aanvaller op de grond zitten nadat hij een bal had weggetrapt bij een corner. Op de tribunes was gelijk duidelijk dat het niet goed was met Van der Sande. Onderzoek moet uitwijzen of er een scheur in de spier zit of dat de lies alleen is verrekt. "Als het een scheur is, ben je er weken uit. Als het een verrekking is, zal het wel meevallen." 

Voor Van der Sande komt de blessure wel op een heel onhandig moment, uitgerekend nu er veel aanvallende versterkingen zijn gehaald. "Was ik daar verbaasd over? Veel clubs waar de resultaten uitblijven, gaan zich voorin versterken. Ik dacht niet per se: ‘Oh, leuk.’ Verbaasd wil ik niet zeggen, want je houdt overal rekening mee in de winter", aldus de aanvaller tegenover de krant. 

 

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
44 Reacties
284   5  
Jemo

Voor mij een van de spelers waar ik mij mee kan identificeren en waarbij ik het nieuwe NAC zie. Beterschap Jort en hopelijk zien we je snel weer belangrijk zijn.

123   3  
Beek

Logische reactie van Jort.
Ik hoop dat de blessure meevalt en dat hij weer snel in de basis staat, want daar hoort hij, ondanks alle aanwinsten, 100% thuis!

284   5  
Jemo

Voor mij een van de spelers waar ik mij mee kan identificeren en waarbij ik het nieuwe NAC zie. Beterschap Jort en hopelijk zien we je snel weer belangrijk zijn.

40   7  
Molenschot Loco

Alles komt goed prins harry!!!

99   1  
Volksclub NAC

Begrijpelijke reactie, maar Jort jij bent het hele seizoen al de man met een echte NOAD-mentaliteit en je gaat zeker weten gewoon terugkomen in de basis daar twijfelt volgens mij niemand aan!

78   2  
Tuinzigt85

Voor mij geen twijfel hoor, dat hij een basisspeler is. Altijd volle bak, assists, mooie doelpunten.

79   8  
d'n henk

Beterschap Jort! Lang geleden dat ik zo'n echte winnaar heb gezien in een NAC shirt, dus geen twijfel mogelijk dat jij weer in de basis terugkomt!

55   1  
H.V.M.

Dat Jort nu tegen een blessure aanloopt is uiteraard erg vervelend voor hem, maar ook de supporters balen dat hij waarschijnlijk enkele weken niet beschikbaar zal zijn.
Hij is toch een publiekslieveling, mede ook door zijn NOAD inzet.
Over de aanvallende concurrentie die er is bijgekomen hoeft hij zich niet snel zorgen te maken.
Jort is (over)ijverig en pikt zeer regelmatig zijn -mooie-goals mee.
Kortom een echte Hyballa speler.
Uiteraard zal er wekelijks gepresteerd moeten worden.
Niemand kan en mag altijd een basisplaats opeisen.
Concurrentie maakt spelers vaak beter!
Met Jort gaat het in ieder geval wel goedkomen.
Beterschap.

52   1  
Marti

Jort jij hebt zelf een plaats in de basis gereserveerd Door iedere wedstrijd je 100 % te geven met in een korte tijd dat je bij NAC speelt NOAD te tonen! Hopelijk dat je snel hersteld!

42   0  
JimGoose

Sterkte, hopelijk valt de blessure mee.

V.w.b. de versterkingen: begrijpelijke reactie van een (prima) speler, maar als fan ben ik vooral blij dat we nu centraal voorin met 1 blessure niet gelijk hoeven terug te vallen op onervaren spelers.

45   0  
Martinus

Vd Sande is 100% een basisspeler. Eigenlijk komen de versterkingen op het juiste moment. Zonder die versterkingen èn Vd Sande zag ik het somber in met onze aanval.

13   2  
Theoden King

Beterschap Jort. Dit overkomt natuurlijk elke speler wel eens. Maar in jouw geval is het een aderlating voor het elftal. En dat is niet bij elke speler het geval.

28   14  
Willem 4,5

Zuur hè nog steeds Citylovers, als een van je spelers en nog een van de betere ook en het pure NOAD uitstraalt gebleseerd is en je geeft dan nog een duimpje omlaag, ben je geen supporter maar een zielig manneke, leuker kan ik het niet maken. Kan me niet voorstellen dat échte NAC supporters dit doen.

8   23  
Ouwe Spionkop

Ik snap heel goed dat hij baalt. Met Herrman, Omarsson en Boere is de concurrentie wel heel groot geworden.
Dan komt er nog een Zweedse linksbuiten bij.
Voordat je het weet ben je je basisplaats kwijt.

17   1  
Ome Cor

Sterkte Jort.
Hopelijk valt het mee en herstel jij snel.

9   7  
Karel de grote

@ willem 4.5

Joh we weten allemaal welke treurwilg dit doet toch;)

23   2  
scheppioni

Beterschap Jort ! Een echte NAC speler, met zijn NOAD instelling is hij nooit lang uit de basis bij weer fit zijn !

18   1  
The Cosmic Gate

Mooi dat hij zich zo zorgen maakt, zegt heel veel over z'n karakter! Maar was wat mij betreft de beste aankoop sinds tijden, voor hem kwam/kom ik naar het stadion

22   1  
witzwartgeel

Natuurlijk hoeft hij zich normaal gesproken geen zorgen om de concurrentie te maken... echter.. wordt er nu vol gas gegeven zonder hem erbij en als er een gouden aanval nu zonder Jort ontstaat wordt het wel lastig terugkomen...want als de rest goed gaat draaien waarom zou je dan alles aanpassen als Jort terug is?

Heel vervelend moment inderdaad voor hem, absoluut te begrijpen

6   1  
RV

Ik ben vooral benieuwd in welke rol Hyballa straks Jort van der Sande ziet.
Zeker als Schalk ook nog gaat komen.

Denk dat uiteindelijk dan toch de nummer 10 positie wat meer zijn plek gaat worden.
Afgelopen vrijdag stapte hij ook af van de traditionele buitenspelers maar stonden er in feite spitsen op de buitenposities, spel wat kleiner houden en vooral afjagen.

Ik denk dat Jort echt wel op krediet kan rekenen, is dit seizoen veruit de beste speler gebleken en ik denk dat een Boere ook echt nog wel flink aan de bak moet wil hij in topvorm geraken.

18   2  
Ibio

Ik ben bang dat Velanas vandaag of morgen wordt verkocht, zodat jort naar 10 gaat

16   9  
Breda83

Plat naar Roda

9   3  
Dutchbird

@Ibio
Als Velanas vandaag wordt verkocht dan zal dat een leuke cent opbrengen. Bijvoorbeeld drie ton en dat is niet verkeerd voor een contract dat over een paar maanden afloopt. Als hij niet wordt verkocht zal hij wel opgesteld blijven tot Jort is hersteld. Daarna kan Pierre/Peter hem onder druk zetten: Nu bijtekenen of rest van het seizoen op de bank.

6   2  
Breda83

Laat maar, die TransfernieuwsNL heeft de tweet
alweer verwijderd….

8   5  
Ibio

Dutchbird

Voor 3 ton zou ik hem niet laten gaan. Hij is erg interessant voor de onderste ploegen in de ere. Zou mij niks verbazen als Groningen hem nu ophaalt.
We gaan het zien. Ik verwacht nog wel wat mutaties

6   3  
Bp

Plat toch niet naar roda

9   8  
Cees-2

Joris v.d. Sande is een kanjer. Als hij zijn huidige vorm en werklust staande weet te houden is hij onomstreden een basisspeler. Hij kan verder simpelweg meedraaien in de Ere. Hopelijk, voor hemzelf, voor de club en supporters is hij razendsnel weer terug.

12   20  
Cees-2

Dutchbird: Niets onder druk zetten, dat werkt averechts. Velanas mag zelf bepalen wanneer hij e.e.a., wel, of niet wil. Anders moet je dat op voorhand contractueel maar vast laten leggen, een datum om te praten en te besluiten. Als dat niet het geval is, moet hij zeker in zijn huidige vorm, ook altijd blijven spelen.

Dus niet op de bank, dat kinderachtig gedoe, daar bereik je niets mee. Nogmaals, dan moet je je zaakjes van te voren maar beter regelen. Dat kan!

17   0  
Ben

Jij bent en blijft een echte naccer.

Zulke voet ballers hou ik van .
Herstel rustig we hebben je nodig in de play offse

13   1  
Zeeuwse Naccer

Spitsen !
Met rooie haren!
Die kunnen scoren!
Da is nie mis!

6   7  
Van Flieger

Vd Sande is een van de weinige nieuwelingen die je een 'versterking' mag noemen. Hij past daarnaast ook bij NAC. Maar ook hij gaat de lappenmand weer in, niet voor het eerst dit seizoen. Sommige kenners vinden dat de lat voetbaltechnisch hoger mag liggen dan vd Sande. En hij zal dat ook wel weten. Anders kom je niet met zo'n reactie.

6   0  
Oosterhout076

Beterschap Jort. Fit worden, optrainen, niet te snel brengen en focus op play offs.
Komt goed. Eens wordt de hemel stralend blauw.

7   3  
Ernie

Tot nu toe een van de betere spelers dit seizoen. Maar dat komt ook omdat de rest erg slecht is. Ik verwacht sowieso dat hij het door de versterkingen lastig gaat krijgen om zijn basisplaats te behouden. Want het niveau zal flink omhoog gaan.

6   0  
Ad B uit Roosendaal

Een snel en goed herstel toegewenst, Jort.

Als je hersteld bent, sta je weer snel in de basis. We hebben je nodig!

4   5  
Tip

Uiteraard hoor v.d. Sande in deze selectie vast in de basis. Jort beterschap ! Het verhaal Velanas wordt nu misschien ingewikkelder. Volgens mij heeft Velanas al lang een afspraak met een ere club dat hij transfervrij komt per 1 juli 2023. Dat heeft waarschijnlijk een positief effect op zijn salaris. Iemand is vrij om te zeggen “ ik ga einde contract ergens anders werken.” Je zou hooguit kunnen zeggen dat het moreel verwerpelijk is. Maar ook die Flieger gaat niet op , want Velanas is voor nop gekomen en voor zijn salaris heeft hij goed gepresteerd. Maar als je en vdSande en ook Velanas niet opstelt is dat behoorlijk van de pot gerukt.

8   2  
Nac

@Tip

We zijn bezig met volgend seizoen.
De aanvallers moeten goed samen gaan spelen voor volgend seizoen.

Het is dan volkomen logisch dat je Velanas op de bank gaat zetten.
2   0  
Ivo

Hopelijk valt het mee. Beterschap Jort!

3   0  
Bp

Waar blijven Kaeid en Garbett

3   0  
Molenschot Loco

Kaied.,is BINNEN!!

0   3  
Wereld zal

🎵
Kaied Kaied tutututututu
Kaied Kaied tutututututu
Kaied Kaied tutututututu

2   0  
Pietjebel

De enige speler die recht heeft op een basis plaats
Altijd volle inzet en beste speler

0   1  
F3

Deze speler gaan we zeker missen de komende wedstrijden, het blijft onbegrijpelijk dat zoveel nieuw aangetrokken spelers in hun eerste maanden geblesseerd raken de afgelopen jaren. En het schijnt dat het uitglijden van eigen spelers op ons thuisveld tijdens wedstrijden ook niet opgelost kan worden....

0   0  
Lamington

Hopelijk valt het mee en beterschap!

0   0  
Maarten

Geen twijfel over mogelijk maar onze prins Harry hoort in t veld. Liesblessure? Hoelang ben je daar mee zoet?

0   0  
Canaar

Dat we Jort gaan missen is wel duidelijk, hoe kort het hopelijk voor hem ook is. Niet alleen vanwege zijn doelpunten maar vooral vanwege zijn tomeloze NOAD-mentaliteit. Get well soon Jort! Ofwel, zetmophékul.

Laad alle berichten na dit bericht in