Wij gaan niet opzij

Van Hecke wil stap naar Eredivisie maken: "Ga ervan uit dat NAC zich normaal opstelt"

F8Hipster

Jan Paul van Hecke herhaalt in gesprek met VI zijn wens om komend seizoen in de Eredivisie te spelen. De centrale verdediger aast op een transfer, wanneer NAC er niet in slaagt te promoveren.

Van Hecke mag zich verheugen in de belangstelling van flink wat club uit de Eredivisie en dus lijkt een transfer komende zomer een realistisch scenario. Van Hecke kan niet wachten om zich op het hoogste niveau te bewijzen: "Natuurlijk wil ik in de Eredivisie spelen, het liefst met NAC, en als dat niet kan dan ergens anders. Dat is geen verkeerde ambitie lijkt me? Ik wacht het af, ik ga er van uit dat NAC zich normaal opstelt als er echt wat concreets komt."

Er is de 19-jarige Zeeuw veel aan gelegen om te ontdekken waar zijn top ligt: "Ik wil zo hoog mogelijk spelen. Waar dat is weet ik echt nog niet. Ik hoop dat er voor aanvang van het seizoen duidelijkheid is, dat is het beste voor iedereen."

Je vindt hier het volledige interview met Van Hecke.

Bron:
B-Side Rats, VI
Volgend bericht
'Sparta informeert naar Olij' 44 reacties
45 Reacties
232   6  
F3

Waarom zou nac zich flexibel opstellen?
Doorlopend contract dus gewoon t volle pond eisen, de weggeef jaren zijn achter ons mag ik hopen.

232   6  
F3

Waarom zou nac zich flexibel opstellen?
Doorlopend contract dus gewoon t volle pond eisen, de weggeef jaren zijn achter ons mag ik hopen.

109   6  
Baosje

NAC moet gewoon voor het maximale haalbare gaan!!

Het joch heeft een paar wedstrijden in NAC 1 achter de rug...en NAC is hem dus niets schuldig!

In deze onzekere tijden, waar donkere wolken zich boven de wereldeconomie drijven...kan iedere euro één van groot belang zijn voor onze club.

Advies aan NAC ,is hoog in de boom gaan zitten,rustig afwachten en gewoon voor het hoogste bod gaan... niet té snel tevreden zijn met een bepaald bod

NU IS DE KANS !!

85   7  
Mo

De club die 3 miljoen neerlegt + 20% doorverkooppercentage heeft een deal!

13   23  
Baosje

@Mo

Gaan voor een hoger bedrag....
Die klapperkutjes uit Alkmaar hebben blijkbaar al 2 miljoen geboden...

Ik zeg 4-5 miljoen met doorverkoop percentage

Je kan als NAC zijnde altijd zakken...nooit MEER gaan vragen ?

26   1  
Braze

Als je weg wil geldt: De hoogste bieder heeft je!

19   3  
den hulk

vanabeelen laat je niet opjutten door de makelaars nac moet er veel beter van worden

41   9  
SjorsNAC

Normaal opstellen, mijnheer van hecke wat betekend dat in jou ogen? Het maximale eruit halen menneke. Wat een geleuter, een kwart seizoen kkd en dan al spatjes.

6   2  
Ouwe Spionkop

Als er dit kalender jaar niet meer gespeeld kan worden dan maar snel verkopen dan heb je nog wat. In zwartste scenario zullen alle spelers ontslagen worden. Voetbal zonder pibliek kan n iet. In eerste divisie kan je niet leven van paar ton tv geld per jaar en paar ton shirtsponsor. Onmogelijk salarissen door te betalen zonder inkomsten seizoenkaarten en spomsors
Gelukkig zitten alle clubs hiermee. Dus in de wachtstand en dan als vaccin er is voorzichtig opnieuw beginnen.

44   3  
fvf6

Als hij aangeeft weg te willen als NAC geen ere-divisie speelt volgend seizoen , moet NAC het onderste uit de kan halen . Hij wil voor het hoogste ,nou dan kan je NAC ook niet kwalijk nemen dat ze voor de hoofdprijs gaan. Dus niks flexibel maar een keiharde opstelling van NAC is hier op zijn plaats

12   3  
Scheppioni

Ja JP maar je mag ons NAC natuurlijk ook zeer dankbaar zijn dus daar ook aan meedenken, as er zoveel interesse is, dan is er vast wel ene die een mooi bedrag plus dvpercentage wil neerleggen ! Van beide kant moet het kloppen ....

32   4  
Marti

een beetje hoogmoedwaanzin proef ik ineens bij deze jongen ,hij moet wel realiseren dat hij dank zij NAC bij clubs in de belangstelling is gekomen , hij wil het hoogst haalbare maar dat telt ook voor de club waar jij je in de kijkert mocht spelen!

19   4  
Becherovka

Van Hecke heeft dondersgoed door dat zijn plafond niet bij NAC ligt. Hij is 19 en heel de Eredivisie is geïnteresseerd in hem.

Voor NAC hoop ik een mooie prijs en voor hem hoop ik een mooie carrière!

39   12  
Paulus

Bah misselijke woorden. Heeft met z’n volle verstand een contract getekend! En nu verwacht hij dat NAC soepel mee werkt?! Volle mep vragen gewoon.

12   0  
Sanseveria

Ik begrijp best dat iedere ambitieuze jonge speler hogerop wil. Keurig dat Jan Paul aangeeft dat hij graag met NAC naar de eredivisie gaat. En 'normaal opstellen' betekent kijken naar de groeimogelijkheden en de duur het nog contract van een speler. Bij Jan Paul betekent dat dat er een ruim doorverkoop percentage gevraagd mag worden vanwege de groeimogelijkheden én een ruime vergoeding voor de afkoop van het contract. Met 20% en 3 miljoen heeft AZ (of Feyenoord) hem waarschijnlijk wel te pakken.

13   4  
Otjes

Die wil natuurlijk voor weinig de deur zodat z’n eigen salaris hoger kan zijn.

Nac moet het onderste uit de kan vragen.

1   1  
Des NAC’s

Vermoedelijk zijn in het post-Corona tijdperk de gemiddelde transfer bedragen niet meer wat ze ooit geweest zijn.

15   2  
Buurman

Tsja.... ik vind eigenlijk dat je in deze tijden van een gruwelijk pandemie je terug houdend moet opstellen. Bij andere clubs zijn spelers aan het overwegen salaris in te leveren zodat hun club kan overleven. Van Hecke zou ook kunnen overwegen zijn contract netjes uit te dienen of alleen te vertrekken als de club ,die hem uit het niets heeft opgepikt , ook een fikse vergoeding te gunnen. Zeker in deze tijden. Hij is , zo lees ik het , alleen met zich zelf bezig. Wat waren onze gasten vroeger toch anders. Mensen als Graumans , Budisic , Schrijvers , Vermeulen, Delmotte,Penders hoorde je nooit over een andere club maar ze hadden we tien keer meer techniek dan van Hecke. Goeie transfersom vragen en van maken en dan houdoe bedankt !

2   1  
Buurman

en een fikse vergoeding gunnen. wel. I phone bedenkt zijn eigen woordjes.

5   1  
Belgische Naccer

3 miljoen en doorverkoop.

Te duur? Dan blijft hij gewoon lekker bij ons NAC!

3   4  
Ernie

Hij heeft groot gelijk!
Alleen zullen clubs in deze onzekere tijden geen grote bedragen meer betalen. Ook zullen de salarissen een stuk lager liggen. En dat werd hoog tijd!

16   3  
Lamington

Aantal punten in achting gedaald.
Contract tot medio 2022, niks coulant opstellen en een zeer degelijk bedrag opleveren. Daarna, houdoe en bedankt.

Want met die relatief arrogante instelling ben ik er wel weer klaar mee.

11   2  
Zwampie

Niks coulant, zelf vraagt hij bij zijn nieuwe werkgever ook het maximale. En dan van je huidige werkgever gaan vragen om niet teveel te willen vragen.

Kijk na een donny van der beek, die liet zich niet meteen overhalen en was Ajax nog een jaar trouw. En jp wilt zelf al meteen het maximale van dit moment, dan NAC ook de hoofdprijs. En dat de prijzen nu zakken maakt ook niks uit,iemand wilt zijn contract afkopen, laat ma zien wat dat waard is voor die club.

3   3  
Stoep

Het is goed als je ambitieus bent. Echter met JP vraag ik me af of dat nu al de juiste zet is. Hij lijkt een veelbelovende speler maar hij heeft nu pas ong 6/7 wedstrijden op KKD niveau gespeeld. Ik zou zeggen bewijs jezelf eerst een heel jaar. Mocht er een club zijn die het vraagbedrag betaald dan kan je in de situatie van NAC niet anders dan verkopen. Maar ik zou als ik JP zelf was toch nog 1 jaar KKD blijven spelen. Mocht hij nu overstappen naar een Utrecht/AZ dan is het zeer aannemelijk dat hij het eerste jaar op de bank zit. Dat lijkt me niet echt bevorderlijk op deze leeftijd.

6   1  
Da Huge

Een half seizoen in de KKD divisie en nu zogenaamd al rijp voor de eredivisie? Een beetje terughoudendheid zou best op zijn plek zijn. Ambitie is goed, maar zelfkennis nog beter. Wacht het eerst allemaal maar even af. Vraag me ook af of het de zakenwaarnemer is van Von Hecke zelf.

10   3  
Charles

Hij krijgt spatjes!

Maar ik blijf mijn eerdere stelling: 2 mln en doorverkoop% en je hebt het spelersbudget van dit jaar veiliggesteld.

Cash = king in deze corona tijden!

10   1  
TvB

Tja onder de huidige omstandigheden is 2miljoen+ doorverkoop percentage een werelddeal voor iemand die net een half jaar in de kk divisie speelt hoor

1   0  
Ad B uit Roosendaal

Hij zal wellicht vertrekken, vrees ik.

Van belang is dat de aandeelhouders een behoorlijk deel van de opbrengst terug in de selectie steken.

Ik neem aan dat het volgend jaar weer KKD wordt, maar dan moet het wel gebeuren.

Overigens nog maar afwachten wanneer en hoe de volgende competitie start. Het is helaas niet anders...

2   1  
Michel

Beetje quatsch dit JP; je mag jezelf ook wel eens bedenken dat het hier geen liefdadigheidsinstelling is en als je een NAC’er bent maak je die top transfer als je dan toch gaat. Zonder Corona had je nu gespeeld en kon NAC nu promoveren en had je gezegd dat je droom is om met NAC te promoveren...

7   0  
Hugo

Van Hecke wil graag naar de eredivisie. Ik ga er vanuit dat NAC zich niet normaal opstelt. Sterker nog, mogelijke transfers als in deze zijn voor NAC van levensbelang. Compleet uitmelken deze mogelijkheid. Onderste uit de kan met doorverkoop percentage.

Hup NAC

9   3  
Badeend

Wat een negativiteit hier over iemand die dit kalenderjaar gewoon heel goed gepresteerd heeft én hard gewerkt heeft voor NAC. Dit is meer van die prietpraat die er (terecht!) te horen was over figuren als Kali en Van Leer vorig jaar.

Van Hecke zijn plafond is aanzienlijk hoger dan NAC, zeker waar NAC op dit moment bivakkeert. NAC geeft zelf aan dat de strategie is om kapitaal op het veld te creëren met jonge spelers en die dan door te verkopen. Een verkoop van Van Hecke past dus precies in het plaatje.

Verder geeft hij aan dat hij verwacht dat NAC zich "normaal" op zal stellen als er iets "concreet" wordt. Daar lijkt me weinig mis mee, net als met de ambitie van JPvH.

Die vreemde boosheid hier is behoorlijk kortzichtig. Net als een prijs van 4-5 miljoen voor een speler met effectief nog 1 jaar contract - bij NAC! Dan leef je echt niet in de realiteit.

4   1  
Fritske d'n Olifant

Ik word een beetje chagrijnig en cynisch van dit soort berichten. Wat een egoïstisch kutwereldje is die voetballerij toch. Natuurlijk is het goed dat je ambities hebt als voetballer, maar het zou JP (toffe gast verder overigens) sieren om in deze tijd van crisis zijn mond te houden en geen transfer te forceren of je prijs omlaag te drukken door te roepen dat je perse eredivisie wilt spelen komend seizoen. Want dat is dan niet bij NAC aangezien de kans dat NAC nog gaat promoveren zeer klein tot nihil is. Daarnaast zou het goed voor hem zijn te proberen dit niveau een seizoen lang vast te houden voor de stap naar het hoogste niveau. Dus nog 1 seizoen met NAC in de KKD, samen promoveren, contract ophogen/verlengen en als dragende speler NAC in de eredivisie houden. Als je dan de stap naar Utrecht of AZ maakt is de kans van slagen daar stukken groter.

1   15  
Ad

Lekker oprotten dan tering knurft. Allemaal voetballertjes die naast hun schoenen lopen. Hij heeft 10 wedstrijden goed gevoetbald en nu denkt hij dat hij Messi is. Inpakken en doei.

3   7  
Toontje

Er worden hier absurde bedragen genoemd voor een speler die pas een paar maanden KKD heeft gespeeld.
Die worden nooite en te nimmer (zeker in deze tijd) betaald. Met een miljoen mogen ze heel blij zijn en er een paar spelers extra bij geven.
Velen hier zijn de realiteit al jaren uit het oog verloren. NAC zit in de hoek waar de klappen vallen, heeft niets te makken en dus ook niets te eisen.
Hoog in de boom gaan zitten...dan speelt hij volgend jaar met tegenzin in de KKD

3   0  
Nacgaatnooitverloren

Juist JP zelf zou moeten willen dat NAC bij een transfer een enorme (hoogst haalbare) klapper maakt. Zelf gaat hij dat dan toch ook doen immers. Bij een vertrek van spelers naar een eredivisieclub moet NAC altijd het onderste uit de kan halen.

3   4  
Janjop076

Ik zie hier een heleboel mensen die het volgensmij niet helemaal snappen...
JP zegt in mijn ogen niks verkeerds.
Zo zit het toch gewoon, het zou gek wezen als je in deze tijd 4/5 miljoen gaat vragen. De helft lijkt me een heel mooi bedrag!
Hup Nac!
Hup JP!

3   0  
Frits

Ik begrijp best dat JP een ambitieuze jonge speler is die hogerop wil en ook wel kan, maar hij moet niet naast z'n schoenen gaan lopen. Hij heeft ook veel aan NAC te danken gezien hij kort geleden nog bij GOES 1 speelde. Als hij daar niet werd weggeplukt dan had hij deze ontwikkeling niet gemaakt. Het zou hem sieren als hij eens een vol seizoen (in de basis) met NAC in de KKD of Ere te spelen om vervolgens (als blijk dat hij het echt in zich heeft) dan de stap te maken.

6   4  
Fransbreda

Zoals ik helaas al een tijdje opmerk zijn de bezoekers van de site alle realiteit uit het oog verloren.

Zelfs een blinde kan zien dat het plafond van deze speler zelfs niet bij een subtopper in Nederland hoeft te zijn.

Laten we alstublieft eens blij zijn dat er een speler van ons ambitie toont en hogerop wil. Daar plukken we ook later hopelijk de vruchten van.

Ik durf te beweren dat 80% niet het hele interview heeft gelezen en zijn bericht enkel baseert op de kop. Als je een volgende stap in je carrière wilt zetten ga je toch niet in een interview zeggen dat je hoopt dat NAC de hoofdprijs voor je vraagt wat je uiteindelijk wellicht je transfer kost? En hij rept met geen woord over een laag bedrag?

Overigens moet ik ook lachen om alle berichten waarbij ik bedragen voorbij zie komen van 2 miljoen of meer. Het had al heel knap geweest als je dat geld hiervoor had gekregen buitenom deze Corona tijd.

Ook NAC ondervind hier hinder van en heeft (snel)!geld nodig.

6   1  
MotjeBreda

Heeft iedereen het gehele interview gelezen of alleen de context hierboven? Hij zegt toch duidelijk dat hij hoopt dat NAC er een mooi bedrag uit haalt?

Wat een reacties...

1   0  
Ivo

Ik hoop dat JP nog één seizoen bij NAC blijft. Hij heeft maar net een paar wedstrijden gespeeld. Eerst zaaien, dan oogsten. Niet alleen financieel maar ook op het veld.

0   0  
Chapuisat

@ivo veld niet groen genoeg

2   2  
BredaParel

Hij moet blij zijn een kans gehad te hebben bij NAC. Had een paar goede wedstrijden in de KKD, maar tegen bijv. Feyenoord viel hij door de mand. Zijn ondergrens is nog te laag. Fysiek sterke verdediger, goed inzicht op het veld, maar moet niet vergeten dat hij nog veel moet leren. Hij is geen De Ligt...

Zou een jaar bij NAC zeker niet misstaan, en zou daarna (met of zonder promotie) nog alle kans krijgen op een mooie vervolgstap! NAC zou hem wel mogelijk een beter contract kunnen aanbieden; meer salaris bijv. of een betere vergoeding.

5   3  
Spionkop

Dit lijken me woorden van een zaakwaarnemer. Hij heeft net een basisplaats, bij de nummer 6 van de keukendivisie. 19 jaar, komt echt net kijken, nog geen 10 keer in de basis gestaan....

En dan zou NAC normaal moeten doen. Haha! Wat een wereldje...

Doe zelf eens normaal man, zou Rutten zeggen.

1   1  
H'wiel

Je hebt een paar wedstrijden leuke dingetjes laten zien. Doe dat NOG maar een jaartje bij NAC ipv bij een tweede elftal van weet ik waar. Kijk na komend seizoen dan verder. Blijf nou maar met beide beentjes op de grond, je komt net kijken.

8   1  
ome cor

Mensen hebben rare ideeën over betaald voetbal spelers.
Een andere benadering van JP dan een paar maanden geleden is nergens voor nodig.

JP is als persoon een doodgoeie jongen. Twee jaar terug naar NAC gehaald, een jaar 019+ jong NAC en een jaar jong NAC + NAC 1.
Iets sneller doorgekomen dan de bedoeling was door blessureleed.
Door iedereen bejubeld en neergezet als een echte NACcer.

Deze jongen is geen echte NACcer, maar een stoere Zeeuw die razendsnel progressie maakt. Sympathieke gast, niks mis mee. Hij jaagt de droom na van bijna ieder jochie: beroemd beroepsvoetballer worden zoals zijn idolen.

Dat JP hoopt dat NAC het hem niet moeilijk maakt is logisch. Hij ruikt kansen op het volgende hoofdstuk in zijn jongensdroom.

Dat NAC hoopt lekker aan hem te verdienen is ook logisch. Business is business.
Ze hoeven daar geen bff-jes te zijn, NAC en van Hecke. Beiden hebben een eigen belang.
Maar laten we JP nu ook niet als een ondankbare hond afschilderen.
Die jongen heeft geprofiteerd van NAC, maar ook gewerkt voor NAC (voor weinig geld).

Ik hoop voor NAC op een prima deal en voor JP op een mooie club als volgende stap in zijn jongensdroom.

2   0  
Naccie1912

Zoals al vaker gezegd is, Van Hecke presteert een half seizoen goed en wil al een stap omhoog. Ambitie oké, maar hè gezien de huidige situatie weet je dat de kans dat NAC komend seizoen Eredivisie speelt er praktisch niet is. Dus je wilt weg van de club die je amper een paar jaar terug oppikte bij de amateurs.
Prima, maar dan wil NAC daar de hoofdprijs voor, en dat verdienen we. Zijn al genoeg spelers voor een appel en een ei de deur uitgegaan.

Laad alle berichten na dit bericht in