Wij gaan niet opzij

Van Schuppen zelfkritisch: "Als ik speel, moet ik er staan"

Das Phantom

Boris van Schuppen mocht vrijdagavond zijn basisdebuut maken voor NAC in de verloren wedstrijden tegen FC Eindhoven. De aanvallend ingestelde speler is kritisch na de wedstrijd en wil zijn leeftijd niet als excuus gebruiken, zegt hij in gesprek met BN DeStem. "Als ik vanaf het begin speel, moet ik er staan", aldus Van Schuppen.

Van Schuppen kreeg misschien wel de beste kansen op een doelpunt vrijdagavond en zag ook nog een bal op de paal belandde. "Ik had er zeker één moeten maken. Als dat gebeurt tussen minuut zestig en zeventig, kan het nog anders lopen." 

Hij had zich zijn basisdebuut anders voorgesteld en hoopte belangrijk te zijn voor de ploeg. Daarnaast vond van Schuppen het tijd om de drie punten weer mee naar Breda te nemen. "Maar dan geef je het binnen een kwartiertje weg. Het is gewoon kut." 

Verder in het interview gaat Van Schuppen nog in op de rol van de supporters, een vol Rat Verlegh Stadion en zijn eigen ontwikkeling. Je leest het hele interview op de website van BN DeStem

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
9 Reacties
28   5  
Gusenberg Skansen

Precies voor jongens zoals Van Schuppen, Kestens, Vanacker, Kosiah genoot ik de eerste wedstrijden. Het was uiteraard niet altijd goed en het zullen geen wereldtoppers worden. Maar deze jongens willen wel en gaven wat ze konden. Valt het resultaat dan tegen, dan is dat maar zo maar mijn steun zullen ze krijgen.

Als dan een Malone en Bakker weer is een open deur intrapt met hun ingestudeerde teksten kun ik dat toch minder snel hebben.

Hopelijk a.s. vrijdag weer dezelfde elf als tegen ADO met de jonge ``Bredase`` jongens!

22   4  
Nonkel Frans

Schuppen heeft het!!!

15   26  
The Cosmic Gate

Voor dit soort spelers kom ik vrijdag gewoon weer .
En dus NIET voor een type : Malone enz

28   5  
Gusenberg Skansen

Precies voor jongens zoals Van Schuppen, Kestens, Vanacker, Kosiah genoot ik de eerste wedstrijden. Het was uiteraard niet altijd goed en het zullen geen wereldtoppers worden. Maar deze jongens willen wel en gaven wat ze konden. Valt het resultaat dan tegen, dan is dat maar zo maar mijn steun zullen ze krijgen.

Als dan een Malone en Bakker weer is een open deur intrapt met hun ingestudeerde teksten kun ik dat toch minder snel hebben.

Hopelijk a.s. vrijdag weer dezelfde elf als tegen ADO met de jonge ``Bredase`` jongens!

20   3  
zwampie

Er zijn de laatste weken steeds meer (ervaren) spelers uit de ziek boeg gekomen,maar het spel is de laatste weken ook steeds slechter geworden.

Ondanks dat de jonkies niet elke week top zijn, lijkt het met de ervarende spelers alleen maar minder te gaan. Heeft dit met instelling te maken, waarbij de jonkies eerder vuile meters willen maken dan de ervarende spelers weet ik niet.
Of geeft de trainer andere aanwijzingen mee aan de oudere spelers ?

ik kan niet exact de vinger op de zere plek leggen, maar we zouden toch eerder verwachten op moment dat de zieke boeg leeg ging lopen dat het spel alleen maar beter zou moeten worden en de mindere tegenstanders (qua naam) toch wel te pakken zouden zijn.
Maar het tegendeel bewijst alles, en als ik dan naar de tegenstander kijk zie ik daar in het hele elftal veel meer strijd, passie ,de durf en de druk op de bal als team te zetten.

Dit mis ik zeker de laatste weken bij NAC, we lopen weer verder achteruit, je staat in principe weer met een 5 mans verdediging, aangezien Haye de bal op komt halen vanuit de laatste linie. Seuntjens weet op een gegeven moment ook niet waar hij moet lopen, middenveld-aanval, en doordat Haye weer te ver terug zakt mis je je extra man op het middenveld. En Malone (niks ten nadele van hem) staat dan nog op het middenveld ,die geen lopende speler is en we dus overal te laat komen of in ondertal staan.
Tevens het druk op de bal zetten wordt ook niet als team gedaan, hierdoor loop je ook veel verloren meters.

Ga kijken wat er veranderd is aan de eerste wedstrijden en de laatste wedstrijden, hou de spelers de spiegel voor en wie er niet in mee kan, is er een mooi plek op de bank.

6   0  
scheppioni

Moet nog kunnen groeien !
Marijnissen staat er al is gebleken maar wordt weer eens door ons NAC volkomen genegeerd !??
Waarom doe je dan aan voorbereidingen NAC ???

4   13  
TheBeek

Lekker terug naar de amateurs 'schuppen'. Dat is waar al onze talenten (whaha) thuis horen.

De lijst is van nac 'talenten' is te lang mensen

Hier even een lijstje....

Becht
Kasmi
Barakat
Kerstens
Kousemaker
Ripson
Idabdelhay
van Bezooijen
Meijers
Damen
Demon
Brusselers
Vermeer
Rommens
Snepvangers
Sprangers
Klomp
Glim
Reuvers
van der gaag

En dan ben ik vast nog een aantal vergeten

En de supporters maar roepen.......ooh dat was een goeie

Nee dat was geen goeie!

vannacker, kestens, van schuppen, kosiah en al die andere zijn ook geen goeie

Als je echt goed bent heb je in dit huidige nac een vaste basisplaats.

De echte goeie > mounir, stam, gudelj, van hecke die steken er direct bovenuit.

De rest is gewoon garbage

4   0  
bekokstoofd

@thebeek

Garbage zelfs? "I'm only happy when it rains". De meeste hebben nooit een kans gehad of werden na een keer 20 minuten ofzo direct afgeschreven. Van Hecke is een goed vb. Ruud Brood zag het niet in hem zitten. Noodgedwongen stond hij ineens in de basis en een paar potjes daarna was het ineens een groot talent. Als dit niet was gebeurd had hij nooit een kans gehad en had hij nu bij Goes gezeten. Ik weet zeker toen jij aan je baan begon dat er ook waren op je werk die dachten dat jij er geen zak van kon, een flierefluiter was of..... Je moet mensen wel een kans geven.

1   0  
Savatoreriina

@the beek
Diba eigen jeugd? Alex schalk
Vond ze nie verkeerd

1   0  
Judge M.

Afgelopen vrijdag had Boris een goede drive naar voren en 2 keer pech in de afronding (voorlangs en paal). Alleen komt hij fysiek nog tekort in de duels maar dat is op zijn leeftijd logisch tenzij je Brobbey heet.. En na een uur was de pijp wel ver leeg maar dat is niet zo heel gek als je pas sinds dit seizoen volle bak traint.

Boris komt er wel, de rest weet ik nog niet zo zeker..

Laad alle berichten na dit bericht in