Wij gaan niet opzij

Malone klaar met excuses: "Er is elke week wel iets"

Das Phantom

Dion Malone was duidelijk aangeslagen na de verloren wedstrijd tegen FC Eindhoven. De middenvelder gaf in gesprek met BN DeStem aan klaar te zijn met de excuses. "Van FC Emmen verliezen kan, maar met onze selectie van FC Eindhoven verliezen is een schande", aldus Malone.

Malone vindt dat het tijd is om elkaar de waarheid te vertellen na opnieuw een zeeperd in de Keuken Kampioen Divisie en een achttiende plaats op de ranglijst. Volgens de middenvelder houden sommige spelers zich nu nog in. Daar moet verandering in komen. "Want eerlijk is eerlijk, als we zo lief blijven, gaat het niet werken." 

De speler kijkt ook naar zijn eigen rol op het veld. Malone geeft aan op het middenveld te zijn neergezet om fysieke kracht toe te voegen aan het team, maar wat nu vooral moet doen is gaten dichtlopen. "Persoonlijk heb ik het gevoel een marathon te moeten lopen elke wedstrijd", geeft hij aan. 

Lees de hele reactie van Malone op de nederlaag op de website van BN DeStem. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
15 Reacties
104   3  
Wanny

Schei nou eens uit met dat gezaag aan de stoelpoten van de trainer. Er staan daar met Olij, Malone, Ligeon, Haye, Bakker, Seuntjens 6 man die 100 jaar ervaring in het betaald voetbal hebben. Daar mag je van verwachten dat ze in het veld de boel gewoon goed wegzetten.

De trainer is een belangrijk radertje in het geheel, maar zelfs zonder trainer moeten we gewoon van Eindhoven winnen.

10   79  
Johnny1912

Helemaal mee eens!!

Heel deze tendens wordt door onze ‘trainer’ veroorzaakt.
Na elke wedstrijd andere excuses. Vrijdag lag het ineens aan de passie.

Ga toch weg, elke boerelul kan met dit materiaal in dit aantal wedstrijden meer punten halen. Als je al bang moet zijn voor Eindhoven jezus zeg. Misschien is beginnen met een plan in balbezit en balverlies. Dan kom je al een heel eind! Het draait godverdomme om de punten!!!

104   3  
Wanny

Schei nou eens uit met dat gezaag aan de stoelpoten van de trainer. Er staan daar met Olij, Malone, Ligeon, Haye, Bakker, Seuntjens 6 man die 100 jaar ervaring in het betaald voetbal hebben. Daar mag je van verwachten dat ze in het veld de boel gewoon goed wegzetten.

De trainer is een belangrijk radertje in het geheel, maar zelfs zonder trainer moeten we gewoon van Eindhoven winnen.

13   29  
Joepe

Aldus de grootste slapjanus van de selectie. Zolang je in dit tussenjaar de jeugd passeert voor dit soort spelers dan gaat het nooit wat worden. Of je haalt echte versterkingen of je voetbalt met de jeugd. En met versterkingen niet met namen als Velanas, Bakker, Antonia en Ligeon aan komen zetten. Wat een treurnis van ons technisch hart en scouting, met dank aan Manders.

12   23  
The Cosmic Gate

Ik ben zo verschrikkelijk klaar met de meneer ! Vorige week heeft Haye exact dezelfde woorden laten vallen, waarvan we het resultaat hebben gezien (nog slechter voetbal 1ste helft). Deze meneer straalt werkelijk NIKS uit wat zijn woorden kracht bij zet, zelfs totaal het tegenovergestelde. Hij heeft in zijn afgelopen seizoen daadwerkelijk 1 keer een fatsoenlijke wedstrijd gespeeld. Goed dat hij zelf in de spiegel kijkt, ik hoop dat hij dat ook blijft doen . Want als het aan mij ligt verscheurd hij direct z'n contract en gaat hij aan de slag als yoga leraar

7   23  
Bredafun

Dat de spelers te soft zijn ligt ook aan de trainer. N goeie gast maar totaal onwaardig voor dit NAC. Hier moet iemand staan die uitstraling geeft, en die deze gasten aan ‘t werk krijgt.
Met zoete woordjes ga je dit niet redden.
Trainer is te soft, en te onervaren om dit op te lossen (is niet verkeerd bedoeld, hij doe z’n stinkende best, maar daar red je het nu niet mee)
Om alleen maar na een wedstrijd aan te geven wat, en waar t fout ging, dat is nog geen oplossing. Hiervoor zal ingegrepen moeten worden en dat zien wij totaal niet terug bij deze trainer.
Dit is een perfecte hulp, maar heeft nog niet de capaciteiten van een hoofdtrainer.

25   4  
Maarten

Edwin heeft van t begin al aangegeven dat de selectie niet op orde was. Edwin heeft mijn vertrouwen. Waar is die paljas van een Manders? Leeft hij nog wel?

11   16  
NAC!!!

Ik zou men mond houden.
Vorig jaar was het elke week iets met deze mijnheer.
Spreek met je voeten ipv de pers te wordt te staan. Slapjanus

20   3  
Baosje

Och...daar heb je Johnny weer met zijn dagelijkse klaagzang

Wordt jij nu echt niet moe jezelf?

Je kan beter achter de Graaff gaan staan ipv hem dagelijks afzeiken

Ui !

9   0  
fvf6

Als Malone gaten aan het dicht lopen is staat hij niet goed opgesteld lijkt mij .NAC moet eens stoppen met zone -verdediging pak gewoon je man op , hoe simpel kan het zijn . En dan kan je iemand aanspreken die zijn man laat lopen . I zie het zoveel bij NAC steeds weer wijzen naar een andere medespelers dat hij een man op moet pakken , als je ziet dat er een man vrij staat bij jou in de omgeving pak je die zelf op .

5   2  
scheppioni

Het zit gewoon in de top allang niet goed, zolang er geen duidelijkheid is wordt het van kwaad tot erger, nog het ergste is dat die zak hooi manders met totaal niks doen zijn zakken blijft vullen !!
Opflikker met die zoutzak ! Ook schoenmaker jr, totaal geen moer aan deze haagse pipo's !

4   3  
De muzikant

Ik ben al heel lang klaar met Malone.

10   0  
Beest

Ik ben vooral klaar met oppertokkie Johnny1912.

Bloedzuiger

6   0  
Johnny

Troost je Malone, Emmen verloor ook van FC Eindhoven!

2   1  
Judge M.

Het is precies wat Malone zegt. De tweede helft stond hij centraal achterin en speelde hij een degelijke partij. De rol die hij in de eerste helft had, was vorig jaar die van Fiorini en dat scheelt nogal een slok op een borrel dat we die dit jaar kwijt zijn. Die 2 kun je ook niet met elkaar vergelijken.

1   1  
Falco

Accepteer deze situatie nou maar. Voordeel is dat het volgend jaar niet slechter kan gaan. Er komt zeker een ommekeer alleen wanneer kunnen we niet zeggen. Als wij ons nou alleen maar bezig houden met de sfeer op de tribune, dan zal het daar niet aan liggen. Die sfeer bij ons is namelijk ook al jaren sneu! Als wij dat weer gaan oppakken, dan hebben we in ieder geval een leuke avond. Als je ziet wat de rol van het publiek in Tilburg tegenwoordig is. Mede door hen staan die nu hoger dan verwacht.
Dat is de weg die wij ook moeten inslaan.

Laad alle berichten na dit bericht in