Wij gaan niet opzij

'Vanaf 25 april weer publiek in stadions'

DeWeesJr

Volgens Chris Woerts is er vanaf 25 april weer publiek welkom in de stadions. Dat liet de sportmarketeer weten in het programma Veronica Inside.

Woerts wist te vertellen dat het ministerie van volksgezondheid hier al mee ingestemd had. Het was formeel al in orde, er moest alleen nog een klap op gegeven worden volgens de sportmarketeer.

Het zou betekenen dat NAC nog één thuiswedstrijd in de competitie met publiek gaat spelen. Op 7 mei speelt NAC een thuiswedstrijd tegen MVV. Hoeveel publiek er precies welkom is, is nog onduidelijk. Volgens Woerts gaat het om een aantal van vijf tot tien duizend supporters. Het is hierbij afhankelijk van de capaciteit van het stadion.

Bron:
B-Side Rats, Veronica Inside
Vorig bericht
Dieperink fluit NAC - Jong Utrecht 7 reacties
Volgend bericht
Man of the match: NAC - Go Ahead Eagles (0-1) 41 reacties
Terug naar overzicht
52 Reacties
150    
De generaal

Zijn er nog liefhebbers om naar dat gestuntel te kijken?

5    
Andre Vermeulen

Alleen bij de eredivisie

16    
NAC4Ever

Bij VI sprak hij alleen over de Eredivisie. Hopelijk geldt dit ook voor de KKD.

32    
DeWeesJr (BSR)

Ik heb zelf het fragment niet gezien en las op twitter algemeen voetbal. Ik zou het heel raar vinden als de KKD hierbij wordt uitgesloten. Als één competitie het nodig heeft...

19    
Mvg

Lijkt me heel onwaarschijnlijk dat ze onderscheid gaan maken in competitie.
Is hetzelfde als sterrenrestaurants openen en eetcafés niet, dat gaat niet gebeuren.
Ook al is na vandaag al het vertrouwen weg op promotie, in de nacompetitie met publiek spelen kan toch een voordeel zijn voor NAC, we hebben in het verleden gezien wat we als publiek kunnen doen

31    
Naccer

Heb liever het hele stadion vol! Als we gaan dan gaan we met zn allen!!!

2    
Nachoreca1

Had dit bericht maar een paar dagen erop gezet...nu wil er geen hond naartoe...Hahaha

40    
Tante Annie

Kijk me er maar op aan, maar ik wil er toch naartoe! Er zijn mensen nodig om ze naar voren te schreeuwen en dat kan ik wel

19    
Ivo

Tja, ik moet eerlijk zeggen dat NAC op dit moment mijn neus uitkomt. De beleving is even weg. Maar nacompetitie met publiek, dat zou mooi zijn.

17    
Joepel

Alsof de spelers hierop zitten te wachten. Die zijn blij dat ze de supporters niet onder ogen hoeven te komen. Het is toch allemaal te negatief voor de heren voetballers 🤮

12    
RaraNAC

Mooi, dan kan ik met m’n gouden 1912 kaart de vlag meenemen en half stok hangen.

20    
Ouwe spionkop

Play offs mag je finale toch nooit thuis spelen. Knvb heeft bepaald dat eredivisie club altijd thuis speelt.
Dan is met publiek alleen maar in ons nadeel.

11    
Haas

Heerlijk, naar het stadion om
2 X 45 minuten amateuristisch gepruts te aanschouwen.

9    
Dun Henk

Ik wacht toch even tot de bevestiging van de regering er is voor ik hier blij om ga zijn, het lijkt mij namelijk toch wel heel opmerkelijk dat dit zou worden toegestaan zonder dat je bijvoorbeeld eerst 3x in een week negatief getest moet worden of al gevaccineerd zou zijn. Ondanks dat het voetbal niet om aan te zien is zou ik er enorm veel voor over hebben weer een x naar NAC te kunnen, al is het maar om mijn eigen moed deze tijd door te komen, te verstevigen.

-8    
Nmw

Daar doe je niemand in Breda en omstreken een plezier mee. Stein al
Weg?

-58    
Ome Cor

Sinds het o zo goedbedoelde, maar toch ook best kinderachtige idee met de vlaggen voor scc cardhouders is het er alleen maar minder op geworden qua sfeer onder de supporters.
Doel gemist.

Mensen die nu roepen niet naar het gestuntel te willen gaan kijken, moeten lekker thuis blijven, maar wat NAC dringend nodig heeft is een kolkend Rat Verleghstadion waar de fans het elftal naar voren schreeuwen. Geen klaagmuur-bouwers op Internet.

Open die poorten. Ik mijn scc niet voor een gratis zwart-geel vod, maar voor stadion bezoek tijdens de wedstrijden.

-13    
Bertus

Zal best , ik laat mijn beurt wel voorbij gaan, ik heb mijn portie wel gehad.
Stel dat je daar live bij aanwezig moet ?
Denk dat er weinig gegadigden zijn.

9    
NAC

Het publiek is voor de spelers erg belangrijk, ik zie de nacompetitie niet gewonnen worden zonder de supporters. Dus als alleen de supporters van de ploegen in de eredivisie mogen komen is het onzin, je gaat ook niet de bioscopen opengooien en de theaters dichtgooien toch?

9    
076

Mooi, want in een vol stadion is mijn “TIS HIER GODVERDOMME GEEN VAKANTIEKAMP” toch wat minder verstaanbaar.

7    
NAC4Ever

@OUWE SPIONKOP
05 April 2021, 22:21
Ook de Eredivisie club moet zich eerst nog voor de finale plaatsen.

12    
Kwartbelg

Niet zeuren hier. Gewoon eindelijk weer eens bier drinken en kut roepen.

11    
Rob

Kunnen we Steyn en Manders eindelijk eens live laten weten wat we ervan vinden

6    
Wanny

Dit is ook wel belangrijk richting seizoenkaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Ik ben gouden kaarthouder met mijn dochter, maar ik ben niet van plan om nog een seizoen 2 kaarten af te nemen zonder garantie dat je wedstrijden kunt zien.
En zo zullen er meer zijn die niet nogmaals een paar honderd euro kunnen doneren.

9    
NAC!!!

Ik wil ook wel gaan, kan ik met een grote witte doek gaan zwaaien naar Steijn, wat een trainer en zijn uitleg dan na de wedstrijd, om te kotsen gewoon.
Elke club weet nu wel dat NAC de bal niet wilt hebben en achteruit gaat leunen, dus ze zetten druk vanaf min. 1. Heel makkelijk voetballen voor hun verdedigers en middenvelders. Snap je dat Steijn???
Als we mogen kan Steijn ons WIJ gevoel horen in een fluitconcert!!

6    
Tip

Toch heeft NAC getalsmatig nog best een kans op promotie. Als ze winnen van jong Utrecht en Graafschap verliest van de Eagles is het weer open. Dat is allemaal niet onmogelijk. Almere laat waarschijnlijk 2 punten liggen in Kerkrade.

Gisteren is het voor de eerste keer gelukt meer balbezit te hebben dan de tegenstander , 51 procent. Dat leverde 5 "schoten " op in 90 minuten waarvan..... nul op de goal. NAC weet niet wat ze moeten doen als ze de bal hebben blijkt. En toch doe je met zo'n elftal mee voor plaats 2. Mooie competitie die keuken. Wat ik voor het seizoen al zei komt ook aardig uit, NAC is geen club om zonder publiek te spelen. Dan mis je een corrigerende factor.

Ben benieuwd of TL meer in beeld komt nu. Dat is wel nodig. Maar ik denk dat alles en iedereen weer over gaat tot de orde van de dag. Het is niet anders. We zien wel, ik lig er niet meer wakker van.

7    
Baosje

Oei dát gaat Steijn niet leuk vinden....want nu komt hij d'r niet meer mee weg met dat afbraak voetbal

1    
Nacman

We kijken naar NAC maar zonder Steijn

8    
Wanny

@ TIP

Ik denk niet dat Ton veel gaat veranderen als ik het interview met hem zo lees. Hij zal een paar bakskes koffie gaan drinken met de Technische Staf en zal ongetwijfeld zijn mening laten doorschemeren.

Hard ingrijpen of de zaak overnemen gaat ie nu niet doen. Hij wil rust rondom het eerste elftal.

7    
Oosterhout076

Stel dat je de wedstrijden rondom DGS (Volendam, JAJ, GAE) wel had gewonnen en tegen DGS niet..... Promoveren doe je door van de "kleinere" clubs te winnen, niet alleen tegen je concurrenten.... Dan moet de beleving bij de hele staf wel anders zijn.

4    
Tip

@Wanny. Klopt. Ik denk dat TL niet echt boven Steijn staat. Volgens mij is het een soort overleg orgaan structuur middels een technisch hart. Dus eigenlijk kan hij zonder volmacht van Manders ook niks. Ik hou me er eigenlijk niet meer mee bezig. Ben nog nooit een organisatie tegen gekomen waar zoveel mensen mee lullen zonder er verstand van te hebben.

Natuurlijk hoop ik vrijdag wel dat NAC weer wint en dat ........ Het blijft gelukkig je club.

3    
Ivo

Laat Steijn het seizoen afmaken. Het is aan hem om de scherpste spelers op te stellen. Spelers die hun niveau niet halen of het laten lopen, die kunnen gaan banken.

Je moet nu met een stuk of 14-15 jongens gaan werken aan vorm voor de nacompetitie. Niet de meest ervaren, maar de gretigste spelers moeten spelen.

Na het seizoen moet NAC evalueren of de directie en de spelersgroep het nog zien zitten in Steijn. Dan zal vooral de beleving en het veldspel de komende weken een stijgende lijn moeten laten zien. Ik zie nu een futloze spelersgroep die er klaar mee is en zich niet meer op kan laden.

1    
Cool hand

@NAC - of iets onzin is of onlogisch is, is tot nu toe geen reden geweest om iets niet te doen. Het zou mij niet verbazen als eredivisiewedstrijden wel en kkd wedstrijden geen toeschouwers toe mogen laten.

13    
Jf

Leuk hoor een avondje NAC maar als ik een ding geleerd heb tijdens de covid crisis is dat ik mijn weekend niet laat verpesten door lieden die niet hetzelfde Nac gevoel hebben.
Ik neem de spelers niks kwalijk want zie wel degelijk kwaliteit en naar mijn mening qua spelers de beste selectie maar geen team. Er zijn teveel wisselingen en er is vriendjespolitiek.

Ik was in het begin positief met Steijn maar zie dat door zijn inbreng spelers slechter zijn geworden of minder motivatie hebben om te presteren. Je beste speler El Allouchi wordt geen en weer geslingerd in het elftal. Wat hem geen goed doet. Haye wordt per wedstrijd minder bepalend. Spelers die gehaald zijn door Steijn hebben veel meer krediet als de spelers die er al jaren lopen en het is middelmaat.

Ik heb persoonlijk niks tegen Malone maar door het doordrammen van Steijn krijg ik een hekel aan deze beste man. Hij belichaamt het team sloom, soft en niet goed genoeg.

Het aantrekken van Seuntjens is leuk voor de vorm maar geeft ook aan dat je geen eredivisie ambitie hebt.

17    
Brecht

Doorselecteren nu en breng er eens wat conditie in om te gaan jagen. Degene die dit niet kunnen opbrengen: jammer dan, op de bank ermee. Ik zie eigenlijk alleen Fiorini en Bilate hard werken en jagen. Gisteren me weer mateloos zitten ergeren aan die El Allouchi met zijn gewandel, maar ook tegen Ajax: na de penalty je medespelers van je afhouden met dat handgebaartje om eerst de grond te gaan kussen. Denk eens in teamverband !

-6    
Ed

Voorbereiden op de na competitie. 2 e plaats kun je vergeten. Laat Kali maar ballen en de overige reserves minuten laten maken. Rest kan zich dan focussen.

-3    
den hulk

nac amen

3    
Saensche Rat

Maar als we zo doorgaan als de laatste weken spelen we alleen maar uitwedstrijden in de playoffs... Help je dus alleen maar je tegenstanders in het zadel.

24    
Gilze

Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik de binding met de club aan het verliezen ben. Waar ik jaren geleden er alles aan deed om NAC te volgen, denk ik nu steeds vaker, ik zie wel of ik het kijk en anders zie ik het wel op een site als deze langskomen. Het irriteert me behoorlijk, een dergelijke instelling, bah.

Maargoed de laatste jaren zijn dan niet om over naar huis te schrijven, het NAC gevoel in het stadion kreeg ik dan wel weer voor even terug, zeker na een aantal biertjes en wat geouwehoer. Nu dit ook al niet kan, het voetbal niet om aan te gluren is, kan ik enkel nog genieten van een spelersontvangst zoals laatst of een mooi opgezette vlaggenactie, klasse.

Ik wil weer terug naar het NAC waarvan ik ooit supporter ben geworden. De rauwe sfeer, de spelers die gas geven, door de modder vliegen en kotsend van inzet over de reclameborden hangen . Dat NAC wil ik zien en geen zeikstralen elftal wat door een trainer op de handrem wordt gehouden.

Geef ons NAC terug, en snel een beetje!

14    
Ron

Ik hoef niet zonodig naar het stadion. Kan dit gepruts niet aanzien.
NAC staat voor NOAD.
Als zo'n Manders bij de aanhang komt bedelen om je geld van je seizoenskaart niet terug te vragen dan moeten de spelers dat onderbouwen en laten zien dmv passie, strijd en inzet. Wat ze nu laten zien heeft niks maar dan ook helemaal niks met voetbal te maken. Je hoeft je dus totaal niet bezwaard te voelen om je centen terug te vragen.
Zoals al vaker gezegd: we verwachten van ons NAC geen deelname CL. Verliezen kan altijd gebeuren. Dat is niet erg. Ook niet als dat van een Dordrecht of TOP Oss gebeurt. Maar strijd en inzet MOET ( !!!! ) er altijd zijn.

8    
ctk

Hoeft niet hoor, ben er wel klaar mee voor dit seizoen met die prutsters op het veld en langs de zijkant.
Nacompetitie kan je ook schriftelijk af doen.

4    
Tommy

Spelers die blijkbaar geen intrinsieke motivatie bezitten? Nog geen schot op doel kunnen afdwingen. Een trainer die zijn spelers niet weet te raken en de boel maar niet aan de praat krijgt. Opnieuw een complete mismatch derhalve. Dat is toch de enige constante de laatste jaren bij NAC. We kunnen komend seizoen weer op nul beginnen. En over een jaar voeren we weer dit soort discussies. NAC is een grote déjà vu.

4    
SjorsNac

Die wedstrijd gister was by far de slechtste vh seizoen, dat er minder animo is hebben die 11 pipos en opperhoofd steijn veroorzaakt. Wow wat was het slecht gisteren omg.

5    
Fritske d'n Olifant

Ik zie al een tijdje de hashtag #nietmijnnac her en der opduiken. Wat is daar de gedachte achter? De trainer? Het structuurloze toevalsvoetbal dat we nu al een heel seizoen te zien krijgen? Het feit dat de miljoenen van Van Hecke zijn besteed zijn aan aankopen die totaal niet uit de verf komen? Als supporters zijn we verplicht om naast onze club naar voren te schreeuwen, ook kritisch te zijn. En als een trainer de club naar de filistijnen helpt dan mogen we best zeggen dat hij moet oprotten. Of dat nou Cor Pot, Cees Lok, Marinus Dijkhuizen of Maurice Steijn is. Het liefst zou je het met 18.000 man willen schreeuwen. Maar niet naar NAC willen bestaat niet in mijn optiek

En #nietmijnnac snap ik al helemaal niet. Of misschien ben ik te oud daarvoor. NAC heeft mij in de afgelopen 30 jaar vaker hartkloppingen of een gebroken hart bezorgd dan dat het mijn hart heeft doen overslaan. Maar NAC is altijd mijn NAC en ons NAC. En als het aan mij ligt zal het in ieder geval nooit zullie NAC worden.

3    
NAC!!!

Klopt: NAC zal altijd van ons zijn. De supporters zijn te belangrijk.
#geennoadVoetbalsteijn is dan beter 😉

5    
scheppioni

Dat snapt ie niet NAC!!! of hij is op zijn ado's te koppig om het te snappen !!
Hij mag blij zijn dat er gisteren geen NAC publiek was zeg, ik heb zelden zo'n apatisch nac gezien !

5    
NAC!!!

Klopt, veel te koppig, net zoals het vasthouden aan zwakke schakels, het is een geweldige koppige vent. Met supporters had Steijn al lang onder zware druk gestaan.. het Wij gevoel hè Steijn 🤣

5    
The Cosmic Gate

Ze moeten binnen NAC dit met knikkende knieën lezen ! Want onafhankelijk van de aantallen die binnen mogen , kunnen ze een oorverdovend fluitconcert verwachten als ze voor de zoveelste keer een wanprestatie leveren !
Als het afgelopen seizoen de supporters gewoon aanwezig mochten zijn, was er al lang een opstand ontstaan, want het kan echt niet wat ze doen / laten zien

0    
NAC4Ever

@CTK
Net zoals er in 2017 ook werd gezegd dat we de play-offs ook schriftelijk af konden doen?

1    
Wil Broeders

Nu voor die ene wedstrijd doe ik niet de moeite meer om naar het geschutter van dit elftal te gaan kijken misschien volgend seizoen toch weer kijken in de keuken Kampioen divisie

-1    
Rubenac

Gewoon weer normaal gaan doen.
Vanaf dag 1 plaats ik het al , een grote poppenkast.

0    
NAC4Ever

Op VI staat nu dat dit vanaf 23 april gebeurt. Dan zijn er bij Excelsior thuis ook supporters.

0    
NAC4Ever

BN De Stem meld dat dit voor de KKD van 30 april geldt.
Wat ik hierboven zei klopt dus niet.

Laad alle berichten na dit bericht in