Wij gaan niet opzij

Man of the match: NAC - Go Ahead Eagles (0-1)

Italo

Gistermiddag liet NAC een uitgelezen mogelijkheid om, in ieder geval voorlopig, op plaats twee te komen op de ranglijst komen. In eigen huis werd kansloos verloren van uitdager Go Ahead Eagles. Ook na een stroef duel zoals die gister was, vragen we jullie om reële beoordelingen te geven voor de optredens van de spelers.

Man of the match NAC - Go Ahead Eagles (546 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
D. Maatsen
-
M. Adilehou
-
R. Hendriks
-
M. Maria
-
L. Fiorini
-
T. Haye
-
D. Malone
-
M. El Allouchi
-
M. Bilate
-
A. Jansen
-
K. De Rooij
-
N. Venema
-
S. van Hooijdonk
-
M. Azarkan
-
M. Steijn
-
A. Jansen
2.9
M. Bilate
4.5
M. El Allouchi
4.2
D. Malone
2.6
T. Haye
4.1
L. Fiorini
5.4
M. Maria
3.4
R. Hendriks
5.2
M. Adilehou
5.2
D. Maatsen
2.7
N. Olij
6.9
M. Steijn
2.1
M. Azarkan
3.8
S. van Hooijdonk
4.4
N. Venema
3.6
K. De Rooij
3.5
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
'Vanaf 25 april weer publiek in stadions' 52 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 9 reacties
Terug naar overzicht
41 Reacties
108    
Chefke

Gisteren om 16.20 uur de vlag van de vlaggenstok gehaald en vervangen door een witte zakdoek.

Mijn vrouw vond het 2-persoons hoeslaken toch ietwat overdreven.

20    
Henk

Niemand uit de huidige selectie verdient o.b.v. de wedstrijd deze titel.

Maak Ben van Bilzen maar Man of the match. De enige persoon die standaard een dikke voldoende scoort!

-4    
Arie

Schouten natuurlijk. Die heeft sowieso niks fout gedaan.

-50    
Naccer

Opstelling voor volgend seizoen in de kkd:

Mounir Seuntjes De Rooij


Fiorini Immers Haye


Nieuweling Nieuweling rosler Schouten

Olij

Bankzitters: adilehou, rutten, azagarri, bilate mashart, buffonge, kortsmit, kramer, nieuwelingen.....

Spelers die weg mogen( naar mijn mening): maatsen, malone, van hooijdonk, jansen, kali, maria

Spelers die (waarschijnlijk) weg gaan: azarkan, venema, hendriks.

Ik sta open voor kritiek en jullie meningen ;)

59    
zwampie

Dat kan er maar 1 zijn die eigenlijk het gehele jaar constant is geweest en die NAC al vele punten heeft bezorgd en daar mag Steijn ,Olij op zijn blote knieën voor danken anders was het wellicht allang anders gelopen voor Steijn.
Nick Olij

17    
Ko

Het feest begint natuurlijk met de kwaliteit van de trainer! M.S. is totaal niet geschikt voor ons NAC!

67    
Harry

Adilehou vond ik centraal achterin een verademing!

11    
N1912

Ik zie Manders zojuist een reactie op Twitter plaatsen waarin hij zegt dat “we nooit opgeven en zeker nog niet afgeschreven zijn.”

Kortom, ze gaan over tot de orde van de dag en uiteindelijk verandert er helemaal niets. Teleurstellend, ik denk dat Manders hiermee zijn eigen graf graaft door zelfs nu nog vast te blijven houden aan Steijn.

Wat betreft de MotM verkiezing, Olij natuurlijk. De rest komt niet eens in de buurt van een kleine voldoende.

41    
Theoden King

Gisteren ging ons NAC compleet voor gaas in eigen stadion. Als er publiek bij zou zijn geweest, was de ellende nu vele malen groter.

Mensen die de trainerscarrousel beu zijn en daarom niet wéér een ontslag willen, begrijp ik. We zijn met z'n allen een beetje ontslag-moe geworden.

Toch werd gisteren voor de zoveelste keer duidelijk dat Maurice Steijn niet de geschikte man is voor NAC.

Vanaf minuut één waren de intenties van de trainer weer duidelijk: inzakken en loeren op de counter. Ook thuis. Ook tegen gae.

Na afloop begint Steijn zijn betoog inmiddels standaard met: "We wilden hoog druk zetten, maar dat kwam er niet uit". Een zin die ik niet meer kan horen. Niet na de zoveelste afzichtelijke wedstrijd, die ditmaal ook nog eens verloren ging.

Laat Steijn het seizoen afmaken, er is nu niets meer aan te doen. Maar bij het idee dat deze man ook het komende seizoen in Breda weer betonvoetbal mag gaan spelen, lopen de rillingen over m'n rug.

6    
MFP

Ik heb iedereen een 1 gegeven behalve Olij.

Groetjes

108    
Chefke

Gisteren om 16.20 uur de vlag van de vlaggenstok gehaald en vervangen door een witte zakdoek.

Mijn vrouw vond het 2-persoons hoeslaken toch ietwat overdreven.

36    
Maarten

Maatsen, Maria, Malone. echt verschrikkelijk

3    
BREDA 1965

Normaal zou ik zeggen olij,maar sinds zijn vorige teksten heeft hij voor mij ook afgedaan.Resterende wedstrijden ineresseren mij geen enkele reet meer,ook niet de nacompetitie.Als je als voltallige selectie het voor mekaar krijgt,om voor de 86e keer de kans laat liggen om 2e te worden,kunnen ze van mij allemaal opsodemieteren.Grootste schuldige is natuurlijk steijn pannekoek.Maar ja als mensen hier vinden dat hij niet moet opflikkeren zou ik zeggen,veel plezier ermee,voor mijn part.Mochten we door een ongelovelijke enorme hoeveelheid geluk alsnog promoveren,zowiezo steijn buiten.DIT IS NIET MIJN NAC!!!!!!!

-7    
BATI

Kwa reddingen de laatste tijd is Olij natuurlijk goed bezig.

Maar we mogen ook wel een beetje kritisch naar hem kijken. Een keeper moet ook rust uitstralen en het beginpunt van de opbouw zijn.

De laatste tijd lijkt het wel of Olij de 3 seconden regel hanteert. Dan moet de bal al weg zijn lijkt het. Doeltrappen die ver naar voren worden getrapt. Uittrappen zo hoog en ver mogelijk naar voren worden geschoten in de hoop dat Bilate hem tussen 2 man aanneemt en vervolgens die mannen eruit sprint en scoort.... Dat werkt niet.

Bewaar de rust eens Nick. Hou die bal eens vast, backs zorgen dat ze aanspeelbaar zijn en zo verder opbouwen. Dat leren ze al vanaf de D pupillen tegenwoordig. Behalve bij NAC lijkt het wel.

13    
Krenk

@bati

Komt omdat niemand zich aanbiedt. Niet de backs, niet de middenvelders die allemaal verstoppertje lopen te spelen. De enige die voor de verbinding tussen verdediging en aanval kan zorgen is Haye, maar die is uit vorm. Verder is er niemand die het lef heeft de bal op te eisen, open te draaien en de oplossing vooruit te zoeken. Allemaal hetzelfde verhaal. Wandelen, wijzen, bal ontvangen en terug uit spelen.

6    
GB

Ik blijf toch stug Mounir verdedigen. Echt absurd wat veel mensen tegen hem hebben. Is de enige die af en toe mensen goed vrij zet en laat zien het te snappen in speltechnische zin. Zijn statistieken liegen ook gewoon niet, laat staan wat mensen die er verstand van hebben ervan vinden. Is toch een groot stuk rancune, dat kan gewoon niet anders.

U zijt gegroet!

6    
Boxer

Ik heb Steijn een 1 gegeven en trek dus het gemiddelde naar beneden.
Het heeft echter weinig zin om hem in deze fase buiten te mikken dus laat hem het seizoen maar afmaken, wie weet heeft hij wel zoveel mazzel dat hij nog promoveert ook.
Zoals in elk normaal bedrijf mag ik er toch wel van uit gaan dat er een beoordelingsgesprek gaat komen.
Daar wordt beoordeeld hoe het afgelopen jaar is gegaan en met het NAC manifest in de hand durf ik wel aan om te gokken wat voor soort gesprek dat zou moeten zijn.

-5    
BATI

@krenk

hij heeft toch ook een mond...?? Coachen heet dat. Als hij hogerop zijn dit toch wel vereisten voor een keeper.

3    
Perino

Olij wordt de laatste weken ONZEKER omdat er totaal geen beleving cq zelfvertrouwen is , de verdediging durft de bal 9 vd 10 keer niet IN te spelen alleen maar breed of terug naar de keeper , daarom de lange bal !!! Kan soms verrassend zijn , maar de laatste wedstrijden niet bij Nac , omdat er geen vertrouwen meer is , erin geloven in een goede aanval !!!!
Op deze manier wordt je van het kastje naar de muur gestuurd door welke tegenstander ook de afgelopen WEKEN !!!
1 ander voorbeeld , de tactiek van Steijn is inzakken ( cirkel middellijn) vervolgens DRUK zetten , niet 2 a 3 (spitsen) maar heeeeeeeeeeeeeel het elftal druk , KORT op je directe tegenstander , dan kun je je tegenstander aftroeven , fel op de bal !!!!!
Wij Nac zakken in en lopen veelvuldig achteruit metname onze verdedigers , dan blijkt regelmatig dat er altijd een tegenstander VRIJ staat , hoe kan dat nou je speelt 11 tegen 11 !!!!!
Misschien kan Steijn hier iets mee 🤯!!!!

18    
steven73

Ik vul niets in, Ik heb niets gezien. en ga met deze trainer aan het roer ook niet meer kijken. In elk gesprek heeft deze man het over zijn top tijd bij VVVen ADO, Sorry maar je werkt voor nac Breda. je moet niet alleen maar achterom kijken.

4    
nb.vos

Zonder Olij waren we al helemaal verloren.
maar ondanks dat het onvoldoende was en de meeste een onvoldoende geeft aan iedereen vind ik Fiorini wel met noad spelen. Jaagt door, probeert te onderscheppen. slentert eigenlijk nooit over het veld. Daarnaast kan van Hooijdonk het ook niet in z'n eentje de wedstrijd doen kantelen maar op moment dat hij erin staat naast Bilate zijn wel de enige kansen gecreëerd en zag ik SvH wel logisch meer inzet tonen dan pak en beet de andere 7 spelers.

11    
Ouwe Spionkop

Steijn nog een 2,1 gemiddeld. Dat is 2,1 teveel.

10    
Adriaan

Nog slechter dan slecht
Is Steijn wel de juiste trainer voor NAC?

14    
Berry

Ik heb om minder bij NAC trainers de laan zien uitvliegen.
Om welke voetbaltechnische redenen Steijn in het zadel gehouden wordt is mij onduidelijk.
Wat ik wel weet:
- het gaat veel ssc houders kosten.
- het gaat sponsoren kosten.
- het gaat promotie kosten.
- meer mensen dan aanvankelijk willen hun geld terug.
- we vervreemden van dit team
- het gaat banen kosten op kantoor.
Kortom we zijn helemaal terug bij af en leggen het slechtste voetbal op de mat ooit bij NAC gezien en het wordt met de wedstrijd slechter.

1    
Krenk

@bati

Klopt, Olij heeft zeker een mond en hij zou hier zeker vaker op moeten wijzen door de bal vast te houden en te vragen of de backs uitzakken en/of de middenvelders aanspeelbaar willen zijn. Wel is Olij juist een van de weinige die zijn mond tijdens een wedstrijd gebruikt. Dit hoor je zelfs op tv en wordt ook aangegeven door de trainer. Echter is het voor een keeper haast onmogelijk om op dit soort dingen te coachen. Dit heeft te maken met de hele spelopvatting van een elftal, dit corrigeer je niet even door wat vaker je mond open te doen. Dit heeft te maken met automatismen, getrainde varianten van iedereen in het veld. Wat doet een back als de keeper de bal heeft? Wat doet vervolgens het middenveld en aanval? Geen enkele keeper kan vanaf zijn positie op zo'n manier een team beter laten functioneren, daar hebben we ze namelijk een trainer voor. Wij ook, maar die snapt niet helemaal hoe je er een fatsoenlijk positiespel inslijpt.

11    
Baosje

iedereen een 1 voor de moeite die ze genomen hebben om hun veters te strikken ..

jammer genoeg geen mogelijkheid om een 0 te geven ...anders was hij voor jou geweest Maurice...

schaam je met zn allen maar eens héééééééél diep !!!
dat doen wij nml óók voor jullie

6    
Dutchbird

Steijn nu ontslaan heeft geen zin, tenzij hij niet wil meewerken aan een aantal veranderingen die Ton Lokhof op korte termijn wil doorvoeren. Welke? Dat is aan Ton. Ik noem maar een voorbeeld; Lurling naast Steijn op de bank. Hoe dan ook zal Steijn zijn principes ondergeschikt moeten maken aan het clubbelang.

Volgend jaar kan hij zich herstellen met een nieuw team dat Lokhof bij elkaar harkt. Geen rol voor Steijn bij de samenstelling van die selectie. Hij heeft dit jaar bewezen dat hij dat niet kan. Gewoon terug naar zijn rol bij VVV. Trainer/coach and that's all.

-13    
Johnny1912

Allemaal heel makkelijk om de trainer af te vallen en veel domme dingen te roepen. Er wordt veel te veel van dit elftal verwacht. We kampen al het hele jaar met veel ongelukkige blessures en vergeet de coronaperiode niet.

Wat verwacht je gister tegen een goed ingespeeld GAE?? Je staat met een rechtsbuiten achterin die een paar maanden terug nog zonder club zat, een speler uit Benin die totaal geen leidende rol kan spelen en meehobbelt, een jeugdspeler van Feyenoord die net 10 profwedstrijden heeft gespeeld, een linksback van 26 die amper profwedstrijden heeft gespeeld in zijn leven. Dat is geen achterhoede waar je mee promoveert, alles begint van achteruit. Daar kan een andere trainer ook niks aan veranderen. Als dan jongens als Haye en Mounir hun dag niet hebben ben je kansloos. Er had ondanks zeker meer inzet getoond mogen worden, maar daar zijn de spelers mede zelf verantwoordelijk voor.

Geen een trainer zou met al deze situaties dit seizoen makkelijk promoveren. Laat Steijn het seizoen afmaken en evalueer dan. Promoveer je niet dan kan je afscheid nemen van elkaar. Vergeet niet dat Vreven ook waardeloos voetbal liet zien in de Jupiler League en minder punten haalde in een zwakkere competitie dan Steijn nu haalt. En toch promoveerde die in de play offs, het kan dus nog alle kanten op.

Steunen onze club gvd!!

14    
Baosje

Johnny1912

je bént nu net zo'n Calimero als Steijn ...altijd excuses zoeken

schei toch uit man ...er zijn wel meer teams met corona gevallen

-8    
Johnny1912

Baosje

Jij noemt het excuses, ik noem het feiten. Natuurlijk hebben meerdere clubs coronagevallen gehad. Maar geen een concurrent heeft zo een extreme gehad als ons met de halve selectie. Precies in de fase dat we de concurrenten kregen.

Het is ook een feit dat we al net zo veel punten hadden als onder het promotiejaar onder Vreven. En dat zonder spelers als Manu Garcia en Dessers. Toen was gedurende het seizoen het voetbal ook niet aan te gluren. Ik zeg niet dat het nu goed gaat. Maar we moeten niet met zn alle doen alsof het zo dramatisch gaat nu en erger als anders. Laat de trainer het afmaken en daarna evalueren.

13    
kopspion

buiten de voldoende voor Olij vond ik Fiorini en Adilehou nog enigszins meevallen (iig tov de de rest)....

maar M&M&M......4e klas amateurs !

14    
Baosje

@Johnny1912

we hebben een selectie van over de 30 man....

het is maar net hoe je deze gebruikt... en dat is gewoon bedroevend

kunnen blijven mekkeren over corona... maar je haalt de Rooij . en zet hem vervolgens op een andere plaats weg ...
je haalt Malone , als controlerende middenvelder , hetgeen hij niet aan kan/kon ..haal je hem naar achteren ...waar hij nog minder presteert..

we zijn nu 32 (!!) wedstrijden ver ...
er zit geen enkele lijn in het spel
0,0 fatsoenlijke aanvallen
0,0 schoten op de goal van de tegenstander
balbezit van lik me vestje'
je wordt wekelijks van de mat gespeeld...zelfs door kleuters van jong teams ...

we gaan met de week slechter voetballen ....

je mag God op zijn blote knieén danken dat je Olij in de goal hebt en niet bijv van Leer of Birrigiti
want dan had je gewoon 17e gestaan

en dat ligt allemaal aan corona ?


in de tijd met Vreven , werd het spel echter met de tijd wél beter ...


kortom : #ditisnietmijnNAC#
2    
Richardo

Steijn gewoon oprotten ‘

Vraag is wie dan?
Nou je hoofd scout Peter Maas, die heeft het hoogst haalbare trainings papiertje op zak en mag dus het 1e van nac trainen.. hij staat bekend om zijn aanvallend voetbal met hoog druk zetten en is tacktisch zeer sterk!!
heeft zichzelf al bewezen en werd nederlands kampioen met Baronie!
En met Baronie behaalde hij de kwartfinale knvb beker( dacht ik)
Iedereen die onder hem gespeeld heeft of met hem gewerkt heeft weet wat hij kan als trainer!

6    
Badeend

Haye is niet "uit vorm". Haye kan gewoon niet presteren in het gedrocht dat Steijn "tactiek" noemt, of "spelsysteem". Het zit weer goed fout binnen NAC en de confrontatie of tandem (hopelijk dat laatste) Lokhoff-Steijn gaat bepalen hoe de toekomst van NAC eruit ziet.

2    
Scheppioni

Ik kan me vinden in de woorden van zwampie !

-1    
Ernie

@scheppioni
Klopt inderdaad. Maar met wat meer scorend vermogen hadden we nu 2e gestaan.

7    
Tinus Plotseling

Steijn speelt het allerliefste reactievoetbal en dat staat heel ver af van het soort voetbal wat we graag willen zien.

Absoluut onbegrijpelijk om in deze fase van de competitie met huidige stand ranglijst thuis tegen Go Ahead met een 4-5-1 opstelling te beginnen.
Zonder Olij sta je na 5min al met 0-2 achter ...

Collectief falen en simpelweg niet goed genoeg.

5    
Braze

Heeft Ton Lokhoff deze wedstrijden bijgewoond ?
Wat is zijn eerste indruk van spelers en trainer en wedstrijdopvatting?
Hij krijgtb een loodzware klus!

-2    
ctk

Ik heb bewust niet gekeken, na de wedstrijd tegen Jong Ajax B is er iets geknakt bij mij en is NAC klaar voor mij dit seizoen en heb ik ook mijn abonnement op ESPN opgezegd per 1 mei.
Het is volstrekt onmogelijk dat je gaat promoveren met zo weinig voetballend vermogen in je team.
De meest kunnen niet eens met Baronie mee.
Ik hoop volgend seizoen (op Olij na) een geheel nieuwe selectie en trainer te mogen zien, want deze niet willende selectie verdienen onze steun niet!

-3    
Kisku

Komt omdat je geen loopvermogen heb iedere wedstrijd weggespeeld op almere thuis na dan..er loopt niks in dit team op azarkan na dan en die enige voetballer zit op de bank ,wat een drama geen vleugels geen spits geen middenvelder alleen centraal met allileo en hendriks was goed en die allileo zit voor home malone op.de bank,krijgt malone waarschijnlijk geld voor meer wrdstrijden ..verdient 2 ton kreeg nog een ton tekengeld,en meer dan 25 wedstrijden nog eens 50.duizend voor zon amateur ppppfffff

1    
Supporter

Ik mag toch hopen dat we niet toevallig promoveren want dan sta je toch voor joker in de ere, het voetbal is echt niet om aan te zien.
Dus bespaar ons dat !

2    
Roberto

Inderdaad beste optie is Peter Maas heb met eigen ogen gezien hoe hij bij WDS19 trainingen gaf.Taktisch geniaal bij elke club succesvol.Weg met Steyn zwaar onvoldoende ga terug naar VVV met dat grafvoetbal.DusTon Lokhof treed nu op is er heel misschien toch nog wat mogelijk.

Laad alle berichten na dit bericht in